TURVATAKUU - Lue lisää

Matkat Australiaan

Australia on maa täynnä isoja kontrasteja.

Äärettömät aavikot maan sisäosissa, kosmopoliittiset suurkaupungit rannikoilla, lumoavat luontoelämykset kaikkialla ja kenties yksi maailman vieraanvaraisimmista kansoista. Australiassa on vähän kaikkea!

Katso kaikki Australian-matkamme alla.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

 

Australia
Australia
KotiOseaniaAustralia

Matkat Australiaan

Australia on maa täynnä isoja kontrasteja.

Äärettömät aavikot maan sisäosissa, kosmopoliittiset suurkaupungit rannikoilla, lumoavat luontoelämykset kaikkialla ja kenties yksi maailman vieraanvaraisimmista kansoista. Australiassa on vähän kaikkea!

Katso kaikki Australian-matkamme alla.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

 

KotiOseaniaAustralia

Miksi matkustaa Australiaan?

Oseaniaan kuuluva Australia on pitkän lentomatkan päässä, mutta usko meitä – maa on matkan arvoinen!

Tämä valtava maa on ehtymätön elämysten aarrearkku, joka vain odottaa avaamista.

Australian monimuotoisuus on vertaansa vailla: lumoava Outback, maailman suurin koralliriutta, kulttuurihistorialtaan maailman vanhimmat alkuperäiskansat, kiehtovat villieläimet, kosmopoliittiset kaupungit ja kenties yksi maailman vieraanvaraisimmista kansoista.
Huikkaa vastaantulijoille iloinen “g’day mate”, napostele Tim Tamseja ja Vegemiteä ja nauti Australian kauniista ilmastosta matkoillamme.

Tervetuloa ”Down Underiin”!

Kiertomatkat Australiaan

Alla voit lukea lisää elämyksistä, jotka odottavat sinua Australian-kiertomatkoillamme.

Sydney

Kun matkustat Australiaan, maan suurimmassa kaupungissa Sydneyssä on melkeinpä pakko poiketa.

Maailman suurimman luonnonsataman ympärille rakennettu, vehreiden kansallispuistojen ympäröimä Sydney on myös yksi maailman kauneimmista kaupungeista.

Täällä on kaikkea: historiaa ja kulttuuria, herkullista ruokaa, arkkitehtuuria, hiekkarantoja ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten Sydneyn satama ja oopperatalo, Blue Mountains ja viihtyisät esikaupungit.

Uluru

Olet ehkä aikoinaan kuullut Ayers Rockista, mutta nykyään tämä kuuluisa nähtävyys ja maamerkki tunnetaan alkuperäisellä nimellään Uluru.

Uluru on yksi maailman suurimmista monoliiteista, ja se kohoaa keskellä Australiaa sijaitsevaa valtavaa punaista aavikkoa. Seisominen äärettömän autiomaan keskellä on jo sellaisenaan häkellyttävä kokemus, mutta kun värit muuttuvat auringonlaskun aikaan ruosteenpunaisesta oranssiksi ja myöhemmin harmaaksi ja täysin mustaksi auringon laskiessa, voit tuntea astuneesi kokonaan eri maailmaan. Ja kun aurinko on kadonnut horisontin taakse, voit ihailla uskomattoman kaunista tähtitaivasta, jonka kirkkautta kaupunkien valosaaste ei vaimenna.

Great Barrier Reef

Monet asiat Australiassa ovat ”maailman suurimpia”, eikä Iso valliriutta ole poikkeus.
Australian koillisrannikolla sijaitseva Great Barrier Reef on maailman suurin koralliriutta. Riutta on UNESCOn maailmanperintöluettelossa, ja kun olet hetken aikaa snorklaillut kauniiden korallien, suloisten kilpikonnien ja värikkäiden kalojen keskellä, ymmärrät miksi.
Pääset kokemaan koralliriutan ihan läheltä joko snorklaus- tai sukellusvarusteissa, joten kokemus on taatusti ikimuistoinen.

Australian muut kohokohdat

Australia on valtavan suuri maa ja täynnä mielenkiintoista nähtävää. Kiertomatkoillamme voit kokea myös seuraavat kohteet:

  • Mantereen eteläpuolella sijaitseva Melbourne on Australian toiseksi suurin kaupunki ja Sydneyn hieman rennompi ja kulturellimpi pikkuveli. Seikkaile kaupungin kaduilla ja kujilla, nauti ainutlaatuisesta ruokakulttuurista ja erinomaisista ostosmahdollisuuksista tai tee retki Great Ocean Roadille, joka on maailman kaunein rannikkoreitti
  • Australian itärannikolla Sydneyn pohjoispuolella sijaitseva ihastuttava Brisbane on Australian kolmanneksi suurin kaupunki. Brisbane on kahta isoveljeään hiljaisempi, mutta silti hieno kaupunki, jolla on aivan oma viehätysvoimansa. Tutustu kaupunkiin tai tee retki esimerkiksi Lone Pine Koala Sanctuaryyn, jossa pääset lähelle Australian villieläimiä.
  • Pohjoisterritoriossa sinua odottavat ainutlaatuiset kansallispuistot, kuten UNESCOn maailmanperintöluettelossakin komeileva Kakadun kansallispuisto. Kakadu on yksi Australian suurimmista kansallispuistoista – ja kenties myös kaikkein kaunein. Puisto tarjoaa mahtavan kattauksen jännittäviä luonto-, eläin- ja kulttuurielämyksiä, joista kiehtovimpiin kuuluvat 35 000 vuotta vanhat luolamaalaukset

Onko sinulla kysyttävää?

Jos etsit lisätietoa matkoistamme Australiaan, voit lukea lisää kohdassa käytännön tietoa. Tästä osiosta löydät paljon tietoa muun muassa ilmastosta, viisumeista ja monista muista maahan ja matkustamiseen liittyvistä asioista.

Jos sinulla on muita kysymyksiä matkoistamme Australiaan tai muihin kohteisiimme, kuten Afrikkaan, Aasiaan tai Latinalaiseen Amerikkaan, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä matkailuneuvojiimme, jotka auttavat mielellään.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi ikimuistoisimman matkan!

TourCompass – Turistista matkalaiseksi

Arvostelut
Matkakertomuksia
Lisätietoja: Australia
Artikkeleita kohteesta Australia
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan meiltä TourCompass

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat monien vuosien kokemukseen Afrikan, Aasian, Latinalaisen Amerikan ja Oseanian matkaelämysten järjestämisestä.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme
Oseania
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät

Aikasi on arvokasta. Erikoistuneet matka-asiantuntijamme tarjoavat yksilöllistä ja huomaavaista palvelua, joka takaa mukavuutesi ja turvallisuutesi koko matkasi ajan. Aina varaushetkestä kotiinpaluuseen asti hoidamme jokaisen yksityiskohdan äärimmäisen huolellisesti.

Tarjoamme laajan valikoiman kohteita. Niistä jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa, joka on paikallisten kulttuurien, kiehtovan luonnon ja luonnonkauneuden muokkaama.

Matka- ja maa-asiantuntijamme ovat suunnitelleet matkamme laajojen tutkimustensa ja omien kokemustensa perusteella. Jokainen matka on suunniteltu esittelemään kunkin kohteen parasta tarjontaa.

TourCompassin matkoilla voit olla varma, että matkasi on turvallisissa käsissä. Olemme Tanskan matkatakuurahaston jäsen. Siksi voit olla matkustajana varma siitä, että matkasi korvataan, mikäli matkanjärjestäjä menee konkurssiin.