TURVATAKUU - Lue lisää

Safari Botswanassa

Botswanaan suuntautuvilla matkoillamme pääset kokemaan yhden koko Afrikan hienoimmista safarikohteista.

Botswanassa sinua odottavat koskematon luonto ja erittäin monipuolinen eläimistö, jotka voit kokea esim. safarilla Choben kansallispuistossa. Lisäksi voit yhdistää safarin Botswanassa moniin muihin kohteisiimme, joten palaat taatusti kotiin monta elämystä rikkaampana.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Botswanaan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

Botswana
Botswana
KotiAfrikkaBotswana

Safari Botswanassa

Botswanaan suuntautuvilla matkoillamme pääset kokemaan yhden koko Afrikan hienoimmista safarikohteista.

Botswanassa sinua odottavat koskematon luonto ja erittäin monipuolinen eläimistö, jotka voit kokea esim. safarilla Choben kansallispuistossa. Lisäksi voit yhdistää safarin Botswanassa moniin muihin kohteisiimme, joten palaat taatusti kotiin monta elämystä rikkaampana.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Botswanaan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

KotiAfrikkaBotswana

Miksi kannattaa matkustaa Botswanaan

Botswanan-matkamme tarjoavat valtavasti autenttisia elämyksiä.

Valitse Botswana, jos haluat kokea Afrikan koskemattomimman luonnon ja vierailijamääriltään pienimmät kansallispuistot ja samalla nähdä käytännöllisesti katsoen kaikki Afrikan tunnetuimmat eläinlajit.

Botswana tarjoaa upeita luontokohteita ja erinomaisia safaripuistoja. Kansallispuistot ja riistansuojelualueet kattavat lähes 20 % maasta, joten Botswanassa on hyvät mahdollisuudet nähdä paljon erilaisia eläimiä.

Botswanan hallitus on panostanut maan luonnon säilyttämiseen ja suojeluun, ja siksi myös matkailijoiden määrää on vähennetty. Botswanaa pidetäänkin yhtenä hienoimmista ja aidoimmista safarikohteista.

Safari Okavangon suistossa

Okavangon suisto on kooltaan 14.000 km2, mikä tekee siitä yhden maailman suurimmista kosteikkoalueista. Suisto sijaitsee keskellä kuivaa Kalaharin aavikkoa. Angolan ylänköseuduilta Okavangojokeen virtaavat sulamisvedet saavat joen tulvimaan, ja noin 6 kuukautta myöhemmin vesi valuu viuhkamaiseksi muodostelmaksi Botswanassa ja muodostaa Okavangon suiston.

UNESCO:n maailmanperintöluettelossa oleva suisto on ainutlaatuinen safarikohde. Suisto on paitsi yksi Afrikan parhaista paikoista nähdä norsuja, se on myös koti yli 500 eri lintulajille ja klassisille safarieläimille, kuten kirahveille, virtahevoille ja seeproille sekä monille uhanalaisille eläimille, kuten pensassarvikuonolle, gepardille ja afrikkalaiselle villikoiralle.

Safari Choben kansallispuistossa

Choben kansallispuisto sijaitsee rehevän Okavangon suiston itäpuolella. Kansallispuisto on saanut nimensä majesteettisen Chobe-joen mukaan. Chobe on elämänlanka, joka virtaa suurta osaa Botswanasta peittävän pohjoisen Kalahari-aavikon läpi.

Choben kansallispuisto on yksi Botswanan parhaista safaripuistoista. Koska hallitus on rajoittanut vierailijamääriä, safarikokemus on täällä yksityisempi kuin muualla – myös korkeasesongin aikaan.

Kansallispuistossa elää Afrikan suurin keskittymä norsuja, joidenkin arvioiden mukaan jopa 50000 yksilöä. Norsujen lisäksi voit nähdä puistossa laumoittain puhveleita, seeproja, sakaaleja, hyeenoja, leijonia, gnuuantilooppeja, kirahveja, virtahepoja ja leopardeja. Alueella elää myös uskomaton määrä eri lintulajeja. Chobea pitää kotinaan yli 450 lintulajia, ja täällä voit bongata esimerkiksi sininärhen, Botswanan kauniin kansallislinnun.

Chobe tarjoaa sekä perinteisiä safariajeluja että jokisafareita Chobe-joella.

Yhdistelmämahdollisuudet

Valikoimassamme on monia erilaisia matkayhdistelmiä, joten voit halutessasi kerätä kokemuksia myös muualta Afrikasta Botswanan-matkasi yhteydessä.

Victorian putoukset, Sambia

Yhdistä Botswanaan matka Sambiaan, jossa voit nähdä vaikuttavat Victorian putoukset.

Putoukset ovat n. 1.6 kilometriä leveät ja koostuvat seitsemästä pienemmästä putouksesta, jotka joka minuutti vyöryttävät valtavat 500 miljoonaa litraa vettä alas n. 100 metriä syvään rotkoon. Putouksen lähelle pääset esimerkiksi kävelyretkellä Knife Edge Bridge, josta avautuvat näkymät ovat yksinkertaisesti unohtumattomia.

Jos haluat nähdä putoukset toisenlaisesta näkökulmasta, voit lähteä lisämaksusta helikopterilennolle tai microlight-lennolle vesiputousten ylle. Lue lisää eri retkivaihtoehdoista kyseisen matkan kohdalla.

Etelä-Afrikka

Yhdistä Botswanan-matkaan visiitti Etelä-Afrikkaan safarille, omatoimiselle autolomalle tai suurkaupunkilomalle.

Krugerin kansallispuistossa, Etelä-Afrikan suurimmassa kansallispuistossa, elää paljon erilaisia eläimiä, kuten Big Five, kirahveja, seeproja, gaselleja ja monia muita upeita safarieläimiä.

Voit myös tutustua Etelä-Afrikan rannikkoseutuihin omatoimisella autolomalla kuuluisalla Garden Routella. Reitin varren luonto on monipuolinen ja tarjoaa hienoja kontrasteja rannikon ja sisämaan välillä.

Kapkaupunki puolestaan on yksi koko maailman kiehtovimmista suurkaupungeista. Täällä sinua odottaa moderni, sykkivä suurkaupunki ja sen lukemattomat kiehtovat pikku kaupat, torit ja markkinat, mielenkiintoiset museot ja viihtyisät kahvilat.

Mauritius

Päätä matkasi rentouttavaan rantalomaan Mauritiuksella, Intian valtameren paratiisisaarilla.

Mauritius sijaitsee Intian valtameressä ja tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen joko uima-altaalla tai upeilla hiekkarannoilla. Voit kokeilla myös monia eri vesiurheilulajeja tai lähteä mielenkiintoiselle retkelle tutustumaan Mauritiuksen vehreään luontoon.

Onko sinulla kysyttävää Botswanasta?

Botswana on erinomainen safarikohde, joka tarjoaa valtavasti nähtävää ja koettavaa.

Jos sinulla on kysyttävää Botswanasta, matkayhdistelmistä tai muista kohteistamme, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä matkailuneuvojiimme, jotka auttavat sinua mielellään löytämään juuri sopivan matkan.

TourCompass – Turistista matkalaiseksi

Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan meiltä TourCompass

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat monien vuosien kokemukseen Afrikan, Aasian, Latinalaisen Amerikan ja Oseanian matkaelämysten järjestämisestä.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme
Afrikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen