TURVATAKUU - Lue lisää

Safari Keniassa

Safarimatkalla Keniaan pääset kokemaan niin monipuolisen ja rikkaan eläimistön kuin maailmankuulut kansallispuistot ja upean luonnon, jonka ansiosta maa sopii niin safarikohteeksi kuin rantalomailuun.

Kenia on yksi Afrikan suosituimmista safarimaista. Täällä sinua odottavat legendaariset safarieläimet, ainutlaatuinen luonto ja ikivanhat kulttuurit.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Keniaan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

Kenia
Kenia

Safari Keniassa

Safarimatkalla Keniaan pääset kokemaan niin monipuolisen ja rikkaan eläimistön kuin maailmankuulut kansallispuistot ja upean luonnon, jonka ansiosta maa sopii niin safarikohteeksi kuin rantalomailuun.

Kenia on yksi Afrikan suosituimmista safarimaista. Täällä sinua odottavat legendaariset safarieläimet, ainutlaatuinen luonto ja ikivanhat kulttuurit.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Keniaan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

Tutustu matkoihimme Keniaan

Miksi kannattaa matkustaa Keniaan?

Itä-Afrikassa päiväntasaajan tuntumassa sijaitseva, Intian valtamereen rajoittuva Kenia on loistava safarikohde. Keniaan voi matkustaa ympäri vuoden. Maa on erinomainen valinta, kun haluat kokea perinteisen safarin ja arvostat kiehtovaa ja monipuolista luontoa ja eläimistöä.

Mitä voit kokea safarilla Keniassa?

Kenia on yksi suosituimmista matkakohteistamme, ja siellä pääset takuulla kokemaan luonnon ja eläimet lähietäisyydeltä.

Safarimatka Keniaan suuntautuu yhteen tai useampaan maan kuuluisista kansallispuistoista. Voit lähteä safarille esimerkiksi Masai Maran kansallispuistoon, joka on Kenian puolella sijaitseva osa maailmankuulua Serengetin kansallispuistoa.

Kenian kansallispuistoilla on yksi yhteinen ominaisuus: niissä elää valtavat määrät erilaisia villieläimiä. Mutta siihen samankaltaisuudet päättyvätkin. Siinä missä Amboselin kansallispuisto on esimerkiksi tunnettu norsuistaan, Naivasha-järven kansallispuistossa voit nähdä laumoittain virtahepoja ja runsaasti eri lintulajeja.

Lue lisää Kenian kansallispuistoista, joissa voit vierailla matkasi aikana.

Kenian kohokohdat

Asiakkaittemme suosikkielämykset Keniassa vaihtelevat lähes yhtä paljon kuin maan luonto. Seuraavat tuntuvat kuitenkin jääneen monen mieleen erityisen hienoina kokemuksina:

 • Karen Blixenin museo Ngong Hills – kukkuloiden juurella
 • Vierailu masai-kylässä, jossa pääset tapaamaan paikallisen soturiheimon jäseniä
 • Gnuuantilooppien ja seeprojen suuri vaellus Masai Maran kansallispuistossa
 • Kuumailmapallosafari savannin yllä auringon noustessa
 • Amboselin kansallispuiston suuret norsulaumat

Mikä tahansa suosikkisi onkin, palaat taatusti kotiin Keniasta monta kokemusta rikkaampana.

Yhdistelmämahdollisuudet

Voit yhdistää Kenian-matkaasi myös rantaloman Mombasan tai Sansibarin upeilla hiekkarannoilla.

Rantaloma Mombasassa

Mombasassa voit rentoutua täydellisesti ihanilla, kilometrien pituisilla hiekkarannoilla Intian valtameren syleilyssä. Mombasa tarjoaa kaikkea, mitä rantalomalta voi toivoa: liidunvalkeita hiekkarantoja, turkoosinsinisen meren ja ihmeellisen kauniin koralliriutan, joka kutsuu snorklaamaan.

Kaksi matkaamme alkavat ja päättyvät rantalomaan Mombasassa. Näillä matkoilla käyt Mombasasta käsin fly-in -safarilla Kenian suosituimmissa kansallispuistoissa.

Mombasassa on mahdollisuus osallistua erilaisille puoli- ja kokopäiväretkelle. Voit vierailla esimerkiksi Wasinin saarella tai lähteä kävelykierrokselle Mombasan kaupunkiin. Kaikki vaihtoehdot on listattu niiden matkojen kohdalla, joihin sisältyy rantaloma Mombasassa.

Rantaloma Sansibarilla

Kruunaa Kenian-matkasi rentouttavalla rantalomalla Sansibarin saarella, joka sijaitsee 50 km päässä Tansanian rannikolta. Intian valtameressä sijaitseva Sansibar on täydellinen rantalomasaari, joka tarjoaa hiekkarantoja, kookospalmuja ja kristallinkirkasta vettä niin pitkälle kuin silmä kantaa.

Myös Sansibarilla voit varata erilaisia valinnaisia lisäretkiä. Tutustu vaihtoehtoihin niiden matkojen kohdalla, jotka sisältävät rantaloman Sansibarilla.

Onko sinulla kysyttävää Kenian-matkoista?

Käytännön tietoa – sivulta voit löytää vastauksen useimpiin Kenian-matkoja koskeviin kysymyksiin. Sivuilta löytyy tietoa mm. viisumeista, rokotuksista ja ilmastosta.

Matkailuneuvojillamme on monen vuoden kokemus matkoista Keniaan ja muihin kohteisiin Afrikassa. Testaamme kaikki matkamme perusteellisesti, jotta voimme vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, joita mieleesi voi tulla Afrikan-matkasi tiimoilta.

Jos sinulla on jotain kysyttävää Keniasta tai jostain muusta valikoimaamme kuuluvasta kiertomatkasta Afrikkaan, olet enemmän kuin tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi matkan!

TourCompass – Pääse vielä lähemmäs!

Arvostelut
Matkakertomuksia
Lisätietoja: Kenia
Artikkeleita kohteesta Kenia
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan meiltä TourCompass

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat monien vuosien kokemukseen Afrikan, Aasian, Latinalaisen Amerikan ja Oseanian matkaelämysten järjestämisestä.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme
Afrikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen