TURVATAKUU - Lue lisää

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö
Tietosuojakäytäntö
KotiTietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

KotiTietosuojakäytäntö

Tämän tietosuojakäytännön on laatinut TourCompass A/S (jäljempänä tässä tietosuojakäytännössä ‘TourCompass’, ‘me’, ‘meitä’ tai ‘meidän’) ja se koskee kaikkia asiakkaitamme, toimittajiamme ja yhteistyökumppaneitamme.

1. Johdanto

TourCompass A/S kerää ja käsittelee henkilötietoja osana liiketoimintaansa voidakseen täyttää sen tavoitteet, jotka kuvataan tässä Tietosuojakäytännössä. TourCompass A/S toimii henkilötietojen käytössä näihin tarkoituksiin rekisterinpitäjänä.

Jos sinulla on kysymyksiä tästä Tietosuojakäytännöstä tai siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen:

TourCompass A/S
Hasselager Centervej 29
DK – 8260 Viby J

Sähköpostiosoite: info@tourcompass.fi

2.  Tietojen suojaus on meille tärkeää

Osana liiketoimintaamme kerättyjen henkilötietojen vastuullinen käsittely on ratkaisevaa liiketoimintamme tavoitteiden ja maineemme kannalta. Tämä Tietosuojakäytäntö kuvaa, miten henkilötietojasi kerätään ja käytetään, kun olet TourCompassin asiakas, toimittaja tai yhteistyökumppani, ja miten voit saada tietoja omista henkilötiedoistasi.

3. Mitä ovat henkilötiedot?

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot tunnistetusta tai tunnistettavissa olevasta luonnollisesta henkilöstä. Tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö tarkoittaa henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa muun muassa tunnistenumeron tai yhden tai useamman elementin avulla, joka on erityinen tietylle henkilöllisyydelle.

4. Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme sinusta ja miksi?

Tietoja, joita keräämme sinusta, käytetään erilaisiin asiakassuhteeseesi liittyviin tarkoituksiin ja TourCompassin liiketoiminnan harjoittamiseen. Kerätyt tiedot voivat vaihdella sen mukaan, oletko asiakas, toimittaja tai yhteistyökumppani, mutta yleensä kyseessä ovat asiakashallintaa, toimittajahallintaa ja TourCompassin oikeuksia ja velvollisuuksia koskevat tiedot.

Puuttuva henkilötietojen antaminen puoleltasi voi merkitä, että TourCompass A/S ei voi täyttää velvollisuuksiaan, jotka liittyvät asiakas- tai toimitussuhteeseen kanssasi.

TourCompass A/S kerää ja käsittelee lähtökohtaisesti vain yleisiä henkilötietoja. Konkreettisissa tilanteissa, jotka liittyvät matkan tilaukseen, saatamme tarvita rajoitettua pääsyä käsittelemään arkaluonteisia henkilötietoja (esim. tietoja erikoisruokavaliosta lentomatkallasi tai tietoja erityisestä avun tarpeesta matkallasi) sekä muita henkilötietoja (esim. passikopion käytössä viisumihakemuksessa), jotta voimme toimittaa halutun matkan sinulle.

TourCompass A/S kerää tyypillisesti seuraavia tietoja:

4.1 Asiakkaitamme koskevat tiedot

Tietoja, jotka annat meille, kun tilaat matkan tai luot matkaprofiilin sivullemme, esim. verkossa kotisivun kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, tähän sisältyen yhteystietoja (etunimi, toiset nimet, sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdollisesti asema), passin numero (käytettäväksi viisumihakemuksiin, paikallisiin matkoihin, pankkitietoihin, maksutilitietoihin), matkaan liittyvät erityistoivomukset (esim. tiedot erikoisruokavaliosta, tarpeesta erityiseen avustukseen vamman tai muun sairauden yhteydessä yms.), terveystietoja (käytettäväksi hoitomatkoihin, urheilumatkoihin yms.), tietoja pituudesta, painosta, vaate- ja kenkäkoosta (käytettäväksi hiihtomatkojen, urheilumatkojen yms. varusteiden tilaukseen), matkan kohde, tieto äidinkielestäsi, kansalaisuudestasi, bonuskorttisi numero, lähimmän omaisen yhteystiedot, tietoja, joita annat meille toivomuksistasi markkinoinnin tai viestinnän suhteen sekä tietoja, jotka annat meille, kun otat meihin yhteyttä ilmoittaaksesi ongelmasta tai kun otat yhteyttä meihin asiakassuhteen yhteydessä.

4.2 Toimittajiamme ja yhteistyökumppaneitamme koskevat tiedot

Tietoja, jotka annat meillä solmiessasi toimitus- tai yhteistyösopimuksia, mukaan lukien yhteystiedot (työ, työnimike, etunimi, toiset nimet, sukunimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), tietoja, jotka annat meille markkinointiin tai viestintään liittyvistä toivomuksistasi sekä tietoja, jotka annat meille, kun otat meihin yhteyttä kertoaksesi ongelmasta tai kun muuten käännyt puoleemme osana yhteistyötämme.

5. Mihin käytämme henkilötietojasi?

TourCompass A/S käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen tavoitteet, jotka kuvataan jäljempänä. Huomaa, että kaikki kuvatut tarkoitukset, tietoluokat, tietojen vastaanottajat tai tietojen käsittely eivät koske sinua kaikissa tilanteissa.

TourCompass A/S käsittelee henkilötietojasi yksinomaan siinä laajuudessa kuin se on tarpeen asiakas-, toimittaja- tai yhteistyösuhteen kannalta (ottaen huomioon kussakin tapauksessa mahdolliset edut) tai sovellettavan lain mukaisesti.

5.1 Asiakashallinta

TourCompass A/S käsittelee henkilötietojasi asiakassuhteesi luomiseksi TourCompassin kanssa ja asiakassuhteen jatkuvaan hallintaan osana yrityksemme liiketoimintaa, mukaan lukien matkojen tilaus ja muiden tuotteittemme (kuten esim. viisumihakemukset, matkavakuutukset, siirtopalvelut ym.) toimitus, asiakasrekisterimme ylläpito, laskutus, perintä, markkinointi, tilastotiedot yms. Kaikki tilastotiedot ja analyysit tehdään nimettömässä muodossa, eivätkä ne siksi sisällä tietoja, jotka voidaan yhdistää suoraan sinuun henkilönä.

5.2  Toimittaja- ja yhteistyösuhteen hallinta

TourCompass A/S käsittelee henkilötietojasi toimittaja- ja/tai yhteistyösuhteen hallinnan yhteydessä, jossa sinä olet toimittaja tai yhteistyökumppani tai olet toimittajan tai yhteistyökumppanin yhteyshenkilö, jonka kanssa TourCompass A/S tekee yhteistyötä osana yrityksensä liiketoimintaa, mukaan lukien CRM-rekisterimme, jossa on tietoja toimittajiemme ja yhteistyökumppaniemme yhteyshenkilöistä.

5.3 Sähköpostitse lähetettävät uutiskirjeet

Verkkosivustollamme ja muilla markkinointialustoilla tarjoamme mahdollisuuden tilata uutiskirjeemme. Kun rekisteröidyt, varmistamme, että olet täysin tietoinen uutiskirjeen sisällöstä ja tarkoituksesta. On tärkeää, että annat nimenomaisen suostumuksesi hyväksymällä ehtomme ennen kuin tilaus on voimassa. Turvallisuustason parantamiseksi lähetämme vahvistussähköpostin, joka vaatii hyväksyntäsi. Tämä vaihe auttaa varmistamaan, että juuri sinä olet ilmoitetun sähköpostiosoitteen takana.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Tämä onnistuu helposti ja kätevästi napsauttamalla kaikissa lähettämissämme uutiskirjeissä olevaa ‘peruuta uutiskirjeen tilaus’ -linkkiä tai ottamalla suoraan yhteyttä meihin.

Rekisteröityessäsi tallennamme tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja mahdolliset erityiset mieltymykset, jotka ilmoitat. Näitä tietoja säilytetään huolellisesti ja niitä käytetään vain niin kauan kuin tilaat uutiskirjeen. Jos päätät peruuttaa tilauksesi, poistamme tietosi 12 kuukautta peruutuspäivämäärän jälkeen. Jos haluat tietosi poistettavan ennen tätä määräaikaa, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

5.4 Voimassa olevien lakien ja sääntöjen noudattaminen

TourCompass A/S käsittelee henkilötietojasi lakien ja sääntöjen mukaisesti, joiden alainen TourCompass A/S on yrityksensä toiminnassa tai täyttääkseen erilaiset ilmoitus- tai tiedonantovelvollisuudet sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti.

TourCompass A/S ei käytä henkilötietojasi päätöksentekoon, joka perustuu yksinomaan automaattiseen käsittelyyn, ei myöskään profilointiin.

TourCompass A/S] pyrkii varmistamaan, että kaikki käsiteltävät henkilökohtaiset tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla. Pyydämme siksi sinua ilmoittamaan meille aina mahdollisista muutoksista henkilötietoihisi (esim. osoitteen tai maksutietojen muutoksesta), jotta voimme varmistaa, että henkilötietosi ovat aina oikein ja ajan tasalla.

6. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta

TourCompass A/S] käsittelee lähtökohtaisesti sinua koskevia tietoja seuraavien perusteella: (1) suostumuksesi, (2) sopimuksesi solmiminen TourCompassin kanssa tai sen toteuttaminen, (3) TourCompassin laillisten etujen eli edellä kuvattujen tarkoitusten perusteella, (4) TourCompassin lakisääteisen velvollisuuden täyttäminen, (5) sinun tai jonkun muun luonnollisen henkilön tärkeiden etujen suojaaminen, (6) käsittely on tarpeen, jotta oikeudellinen vaatimus voidaan perustella tai panna täytäntöön tai sitä puolustaa ja (7) käsittely on tarpeen siihen, että täyttää TourCompassin tai sinun velvollisuutesi, jotka koskevat työtä, terveyttä ja sosiaalisia velvollisuuksia ja jotka johtuvat kansallisesta lainsäädännöstä tai EU:n lainsäädännöstä. Lisäksi voi olla tilanteita, joissa käsittelemme henkilötietojasi kolmansien osapuolten oikeutettujen etujen vuoksi edellä kuvattuihin tarkoituksiin, jolleivat sinun etusi ole etusijalla.

7. Henkilötietojen välittäminen eteenpäin

TourCompass A/S välittää edelleen vain tietoja siinä määrin kuin se on tarpeen osana yrityksemme liiketoimintaa, myös voidakseen toimittaa matkasi ja muut tuotteet, jotka olet ostanut meiltä sen yhteydessä.

TourCompass A/S välittää tietoja edelleen tyypillisesti seuraaville vastaanottajille matkan tilauksen ja siihen liittyvien tuotteiden maksun yhteydessä:

7.1  Globaalit jakelujärjestelmät (GDS)

GDS on yrityksen omistaja tai yrityksen käyttämä IT-verkosto, joka mahdollistaa liiketoimet matka-alan palveluntarjoajien, pääasiassa lentoyhtiöiden, hotellien, autovuokraamojen ja matkatoimistojen, välillä. GDS yhdistää palvelut, hinnat ja varauksen yhdistämällä kolmen matkasektorin tuotteita eli lentovarauksia, hotellivarauksia ja autovuokrauksen.

TourCompass A/S käyttää seuraavia GDS-järjestelmiä osaa liiketoimintaansa: Amadeus

7.2 Lentoyhtiöt

TourCompass A/S välittää henkilötietoja edelleen lentoyhtiöille matkasi varaamisen yhteydessä. Käytämme tyypillisesti lentomatkasi tilaukseen tietoja etunimestä, toisista nimistä, sukunimestä, lähtölentokentästä, kohteesta, meno- ja paluumatkan päivämäärästä, bonuskortin numerosta, sekä lentomatkaan liittyvistä erikoistoivomuksista, kuten erikoisruokavalion tilaamisesta lennolle ja erikoisavustuksen tarpeesta lennolla tai lentokentällä valittuun lentoyhtiöön.

Erityisiin kohteisiin liittyvillä matkoilla voimme lisäksi välittää eteenpäin passisi numeron lentoyhtiölle. Lisäksi välitämme puhelinnumeron edelleen yksittäisille lentoyhtiöille osana näiden asiakaskäsittelyä.

 7.3 Hotellit

TourCompass A/S välittää henkilötietoja edelleen hotelleille, joita käytät matkallasi. Käytämme tyypillisesti hotelliyöpymistesi tilaukseen tietoja etunimestä, toisista nimistä, sukunimestä, lähtölentokentästä, kohteesta, saapumis- ja lähtöpäivämäärästä, bonuskortin numerosta sekä matkaan liittyvistä erikoistoivomuksista, kuten erikoisruokavalion tilaamisesta hotellimajoituksen ajaksi ja vammaan ja sairauteen liittyvän erikoisavustuksen tarpeesta hotellimajoituksessa.

7.4  Autovuokraamot

TourCompass A/S välittää henkilötietoja edelleen autovuokraamoille, jos sinun on saatava auto käyttöösi matkasi aikana. Käytämme tyypillisesti vuokra-autosi tilaukseen tietoja etunimestä, toisista nimistä, sukunimestä, lähtöpaikasta, vuokrakaudesta, ajoneuvoluokasta, bonuskortin numerosta sekä ajoneuvon vuokraukseen liittyvistä erikoistoivomuksista, kuten vammaan ja sairauteen liittyvistä erityistoimenpiteistä, turvaistuimista yms.

7.5  Bussiyhtiöt

TourCompass A/S välittää henkilötietoja edelleen bussiyhtiöille, jos käytät bussimatkaa osana matkaasi (esim. tunnettuihin turistikohteisiin tehtävien päiväretkien yms. yhteydessä). Bussimatkasi tilaukseen käytämme yleensä tietoja etunimestäsi, toisista nimistä, sukunimestä, noutopaikasta, bussimatkan päivämäärästä ja kellonajasta sekä bussimatkaan liittyvistä erikoistoivomuksista, kuten erikoisruokavalion tilaamisesta bussimatkan ajaksi ja mahdollisesta vammasta tai sairaudesta johtuvasta tarpeesta erityisavustukseen hotellimajoituksen aikana.

7.6  Laivayhtiöt

TourCompass A/S välittää henkilötietoja edelleen laivayhtiöille, jos käytät laivamatkaa osana matkaasi (esim. tunnettuihin turistikohteisiin tehtävien päiväretkien yms. yhteydessä). Laivamatkasi tilaukseen käytämme yleensä tietoja etunimestäsi, toisista nimistä, sukunimestä, kohteesta, lähtö- ja paluumatkan päivämäärästä ja kellonajasta sekä laivamatkaan liittyvistä erikoistoivomuksista, kuten erikoisruokavalion tilaamisesta laivamatkan ajaksi ja mahdollisesta vammasta tai sairaudesta johtuvasta tarpeesta erityisavustukseen laivamatkan aikana.

7.7  Bedbank-verkostot

Bedbank on it-verkosto, jonka omistava tai jota käyttävä yritys mahdollistaa liiketoimet matka-alan palveluntarjoajien, pääasiassa hotellien ja matkatoimistojen tai loppuasiakkaiden välillä. TourCompass A/S välittää henkilötietoja edelleen bedbankeille tilatakseen ja varatakseen ne hotellimajoitukset, joita käytät matkallasi. Käytämme hotelliyöpymistesi tilaukseen bedbankin kautta yleensä tietoja etunimestäsi, toisista nimistä, sukunimestä, kohteesta, saapumis- ja lähtöpäivämäärästä, huoneluokasta, bonuskortin numerosta, matkaasi liittyvistä erikoistoivomuksista, kuten erikoisruokavalion tilaamisesta hotellimajoituksen ajaksi ja mahdollisesta vammasta tai sairaudesta johtuvasta tarpeesta erityisavustukseen hotellimajoituksen aikana.

7.8  Matkatoimistot

Jos osallistut osana matkaasi retkiin tai sinulla on tarve kuljetukseen, TourCompass A/S voi välittää henkilötietojasi matkatoimistoille. Matkatoimisto vastaa kyseisen retken tai kuljetuksen järjestämisestä, kun halutut palvelut tilataan paikallisilta toimittajilta kohteessa. Retkiesi, kuljetustesi yms. tilaukseen välitämme yleensä edelleen tietoja etunimestä, toisista nimistä, sukunimestä, saapumis- ja/tai lähtöpäivämäärästä, ajoneuvotyypistä, kohteesta sekä kuljetukseen tai retkeen liittyvistä erikoistoivomuksista, kuten erikoisruokavalion tilaamisesta ja mahdollisesta vammasta tai sairaudesta johtuvasta tarpeesta erityisavustukseen.

7.9  Vakuutusyhtiöt

Osana matkasi tilaamista sinulla on mahdollisuus osta matka- ja/tai peruutusturvavakuutus. Jos haluat ostaa sellaisen vakuutuksen, välitämme henkilötietoja edelleen vakuutusyhtiölle käytettäväksi vakuutuksen sopimiseen näiden kanssa. Käytettäväksi matka- ja/tai matkaperuutusvakuutuksen solmimiseen välitämme tyypillisesti vakuutusyhtiölle tietoja etunimestä, toisista nimistä, sukunimestä, sähköpostiosoitteesta, kohteesta, meno- ja paluumatkan päivämäärästä ja matkatyypistä.

TourCompass A/S tekee yhteistyötä seuraavien vakuutusyhtiöiden kanssa osana liiketoimintaansa: Gouda

7.10  Varusteiden vuokrausyritykset

Osana matkasi varausta sinulla on mahdollisuus vuokrata varusteita, joita saatat tarvita matkallasi, esim. hiihto- tai sukellusvarusteita tai vastaavia. Jos haluat vuokrata tällaisia varusteita, välitämme tietosi kohteessasi yritykselle, joka vuokraa varusteet sinulle. Varusteiden vuokraukseen välitämme tyypillisesti edelleen vuokrausyritykselle tietoja etunimestä, toisista nimistä, sukunimestä, varustetyypistä, noutopaikasta, vuokrakaudesta sekä pituudesta, painosta sekä vaate- ja kenkäkoosta.

7.11  Erityisesti pätevistä tarjouksista

Kun valitset TourCompassin, sinulla on mahdollisuus saada pätevä tarjous matkalle. Pätevä tarjous on tarjousmuoto, jossa tarjouksen laatimisen yhteydessä tapahtuu halutun matkan alustava varaus sinulle. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden varata paikan halutussa lähdössä ennen kuin otat kantaa siihen, onko alustavalle varaukselle tehtävä lippu vai onko se peruutettava.

Jotta voimme antaa pätevän tarjouksen, lähetämme edelleen tietoja sinusta ja halutusta varauksesta GDS:lle (kuten edellä kuvataan), joka hoitaa alustavan varauksen lentoyhtiöstä, hotellista ym.

Koska pätevien tarjousten saamisen yhteydessä annetaan tietoja työntekijöistäsi useille uusille itsenäisille rekisterinpitäjille (GDS:lle, lentoyhtiöille, hotelleille ym.), nämä rekisterinpitäjät voivat säilyttää henkilötietojasi tarjouksen päättymisen jälkeen – myös tilanteissa, joissa tarjous peruutetaan.

TourCompass A/S voi lisäksi välittää edelleen ja/tai luovuttaa henkilötietojasi muille toimittajille ja/tai palveluntarjoajille yrityksemme yleisen toiminnan yhteydessä, esim. IT-järjestelmiemme ulkoisen hallinnan yhteydessä, analyysitehtävissä, markkinointitehtävissä, perinnässä, luottoarvioissa, tilintarkastuksessa, oikeusavussa ym.

Lisätietoja toimittajiemme ja yhteistyökumppaneidemme henkilötietojen käsittelystä ja suojaamisesta on näiden tietosuojakäytännöissä ja ehdoissa.

TourCompass A/S pyrkii rajoittamaan henkilötietojen välittämisen eteenpäin henkilön tunnistamisen mahdollistavassa muodossa siinä määrin kuin on mahdollista välttää tapaukset, jossa eteenpäin välitettävät tiedot voidaan johtaa sinuun henkilökohtaisesti.

TourCompass A/S ei välitä henkilötietojasi edelleen, ellei se ole tarpeen, jotta voimme harjoittaa liiketoimintaamme tai täyttää tarpeesi.

8. Kansainväliset henkilötietojen siirrot

TourCompassin liiketoiminnan perusteella henkilötietojasi voidaan siirtää EU:n/ETAn ulkopuolelle, kun tilaat meiltä matkan itsellesi. Jotta voisimme toimittaa palvelujamme sinulle, meidän on tietyissä tilanteissa käytettävä yhteistyökumppaneitamme ja toimittajiamme, jotka ovat EU:n/ETAn ulkopuolella.

TourCompass A/S ei voi toimittaa haluttua matkaa sinulle ilman mahdollisuutta siirtää tietojasi EU:n/ETAn ulkopuolella olevalle vastaanottajalle. Tämä koskee tilannetta, jossa matkasi tilaus edellyttää, että tietoja siirretään EU:n/ETAn ulkopuolella olevalle vastaanottajalle, jotta voidaan varata lentomatka, hotelleja ym. matkakohteeseesi.

Tietosuojaa koskeva lainsäädäntö näissä maissa voi olla lievempää kuin se on Suomessa ja muualla EU:ssa/ETA-maissa, sillä suurimassa osassa tapauksia kyseessä ovat maat, joissa tietosuojan taso ei ole EU:n komission arvion mukaan EU:n/ETAn tietosuojan tason mukainen.

Tilanteissa, joissa se on meille käytännössä mahdollista, henkilötietojesi siirto perustuu Euroopan komission laatimiin vakiosopimuksiin, jotka on laadittu erityisesti tätä tarkoitusta varten. Siirrot Yhdysvaltoihin toteutetaan mahdollisuuksien mukaan Privacy Shieldin perusteella. Privacy Shield on EU:n ja Yhdysvaltojen välinen sopimus, joka muun muassa vahvistaa vahvan sarjan tietosuojasääntöjä ja turvatoimia, joita järjestelmään liittyneiden yhdysvaltalaisten yritysten on noudatettava käsitellessään henkilötietoja.

Tietyissä tilanteissa TourCompassille ei ole käytännössä mahdollista solmia vakiosiirtosopimusta tai käyttää Privacy Shieldiä laillisena siirtoperusteena. Tällaisissa tilanteissa tietojen siirto tapahtuu tietosuojadirektiivin artiklan 49, 1 mukaan (b), koska henkilötietojesi siirto kyseiseen maahan on tarpeen sinun ja TourCompassin välisen sopimuksen (matkasi tilauksen) täyttämiseksi tai tällaista sopimusta edeltävien, pyynnöstäsi toteutettujen toimenpiteiden toteuttamiseksi (esim. kohdassa 7 tarkoitetun pätevän tarjouksen tekemistä varten).

Siksi on tärkeää, että tiedät siitä, että henkilötietojesi siirretään EU:/ETAn ulkopuolelle, kun tilaat matkasi TourCompassilta ja että tämä merkitsee sitä, että henkilötiedoillasi ei ole samaa suojaa kuin EU:n tai Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Tiedonsiirron yhteydessä on mahdollista, että kyseisessä maassa ei ole selviä, tarkkoja ja käytettävissä olevia sääntöjä, jotka koskevat maan viranomaisten pääsyä käyttämään henkilötietojasi; että ei ole olemassa sääntöjä, joiden mukaan maan viranomaisten pääsyn tietoihisi on oltava tarpeellista ja oikeasuhteista; että maalla ei ole itsenäistä ja tehokasta valvontaviranomaista sekä että sillä ei ole käytettävissä olevia ja tehokkaita oikeussuojakeinoja rekisteröidyille.

Jos et halua, että TourCompass A/S matkasi/matkojesi tilauksen yhteydessä lähettää henkilötietojasi vastaanottajalle, joka on EU:n/ETAn ulkopuolella, ilmoita tästä meille viimeistään matkasi tilauksen yhteydessä.

TourCompass A/S ei välitä missään tilanteessa henkilötietojasi vastaanottajalle, joka on EU:n/ETAn ulkopuolella, ellei tämä ole tarpeen, jotta voimme harjoittaa liiketoimintaa ja täyttää tarpeesi esim. toimittamalla toivotun matkan sinulle.

9. Tietojen eheys ja suojaus

Henkilötietoja ei säilytetä pitempään kuin on tarpeen niiden tavoitteiden täyttämiseksi, johon ne on kerätty, ellei säilytys ole välttämätöntä kansallisten lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi, mukaan lukien kirjanpitoon liittyvät lakisääteiset säilytysajat jne.

TourCompassin käytäntö on suojata henkilötietoja asianmukaisilla teknisillä ja organisatorisilla turvatoimilla. Kun henkilötietojasi ei enää tarvita, varmistamme, että ne poistetaan turvallisesti.

10. Sinun oikeutesi

Sinulla on milloin tahansa oikeus käyttää nykyisen tietosuojalain mukaisia oikeuksiasi. Voit muun muassa pyytää henkilötietosi, jotka ovat TourCompassin hallussa, sekä vastustaa tietojen käsittelyä, mukaan lukien automaattisia päätöksiä ja profilointeja tai henkilötietojen käyttämistä suoramarkkinointiin. Lisäksi voit pyytää mahdollisesti virheellisten tietojen korjausta tai poistamista, peruuttaa hyväksymisesi henkilötietojen käsittelylle sekä käyttää oikeuttasi tietojen siirrettävyyteen.

Jos haluat käyttää yhtä tai useampaa oikeuksistasi, ota meihin yhteyttä sähköpostiosoitteella info@tourcompass.fi Pyyntösi käsitellään kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

TourCompassin henkilötietojesi käsittelyä koskevat valitukset on ohjattava seuraavalle:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
Käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki
Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki

Sähköposti: tietosuoja@om.fi

11. Päivitykset

TourCompass A/S arvioi ja päivittää tätä Tietosuojakäytäntöä säännöllisesti. Sinun on siksi säännöllisesti tarkistettava tämä Tietosuojakäytäntö mahdollisten muutosten varalta, joilla voi olla merkitystä sille, miten käsittelemme henkilötietojasi.

12. Evästeet

Evästeet on mahdollista poistaa tai estää. Lisätietoa evästeistä löytyy Viestintäviraston sivuilta.

Puhelin
09 424 15 833
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
Pyydä tarjous

Henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua matkailun asiantuntijoilta

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat monien vuosien kokemukseen Afrikan, Aasian ja Latinalaisen Amerikan matkaelämysten järjestämisestä.

Puhelin
09 424 15 833
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
Pyydä tarjous

Henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua matkailun asiantuntijoilta

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat monien vuosien kokemukseen Afrikan, Aasian ja Latinalaisen Amerikan matkaelämysten järjestämisestä.

MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen