TURVATAKUU - Lue lisää

Majoitus: Kenia

Kibo Safari Camp

Amboselin Kansallipuisto

Neljän tähden Kibo Safari Camp huokuu aitoa safaritunnelmaa.

Viihtyisä leiri sijaitsee aivan Amboselin kansallispuiston ulkopuolella ja tarjoaa upean näköalan Kilimanjarolle.

Leiriin kuuluu yhteensä 73 erikokoista telttaa, jotka on sisustettu todella kodikkaasti. Teltoissa on kiinteät lattiat ja osittain tavalliset seinät esimerkiksi kylpyhuoneessa. Sivuseinät ja katto ovat kuitenkin kangasta, joten kyseessä on eräänlainen teltta-huone keskellä kauneinta afrikkalaista luontoa!

Teltat on sisustettu vaaleilla väreillä ja luonnonmateriaaleilla, jotka sointuvat kauniisti ympäristöön. Seiniä ja lattioita koristavat kauniit, tunnelmaa luovat yksityiskohdat.

Kylpyhuoneessa on vesivessa ja kylmä ja kuuma vesi.

Kaikissa teltoissa on oma terassi pöytineen ja tuoleineen, ja se onkin täydellinen paikka viettää pieni rentoutumishetki keskellä päivää hyvän kirjan parissa.

Uimareiden käytössä on viihtyisä allasalue, ja lisäksi Kibossa on tarjolla hierontaa. Hyvin varustellussa matkamuistomyymälässä kannattaa ehdottomasti piipahtaa – täältä tuskin lähdet tyhjin käsin…

Ateriat tarjoillaan osittain avonaisessa ravintolassa, josta on näköala Kilimanjarolle.

Hinta huonetason korotukselle AA Lodge Amboseli:
per yö per henki alkaen:  85 €

Ol Tukai Lodge

Amboselin kansallispuisto

Ol Tukain näköalat ovat yksinkertaisesti ihmeellisiä.

Auringonlaskun aikaan voit hyvällä tuurilla päästä nappaamaan klassisen otoksen norsuista, jotka piirtyvät viimeisissä auringonsäteissä kylpevää Kilimanjaroa vasten kuin pienet kallionkielekkeet.

Lodgessa on 80 ylellistä 2 hengen mökkiä, joissa kaikissa on parisänky ja oma kylpyhuone. Nykyaikaiset ja mukavat mökit on rakennettu luonnonmateriaaleista, kuten kumipuusta, paikallisesta kivestä ja liuskekivestä.

Kaikissa huoneissa on oma terassi, josta avautuu upea näköala Kilimanjaroa ympäröivien tasankojen yli.

Näköalan lisäksi lodgen vetonauloihin kuuluvat sen viihtyisät yhteiset tilat. Nauti baarissa kylmä juoma, hyppää uima-altaaseen tai pulahda mereen ja nauti samalla hienoista näköaloista Kilimanjarolle!

Hinta huonetason korotukselle Kibo Safari Camp:
per yö per henki alkaen:  41 €

AA Lodge Amboseli

Amboselin kansallispuisto

AA Lodge Amboseli sijaitsee vain 2 km päässä Amboselin kansallispuiston pääsisäänkäynnistä. Lodgelta avautuu huikean kaunis panoraamanäköala Kilimanjarolle.

AA Lodge on ilmapiiriltään rento ja kodikas, ja sen vehreässä puutarhassa kasvaa kauniin värikkäitä kukkia. Lodgeen kuuluu sekä huoneita että telttoja, joissa on oma kylpyhuone, oma sisäänkäynti ja paljon mukavuuksia, kuten tallelokero, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin kahvin ja teen keittämiseen.

Täällä majoitut klassisessa safariteltassa, joita on yhteensä 29. Kaikki teltat ovat hyvin tilavia. Jokaisen teltan edustalla on lisäksi oma pikku terassi, josta avautuu näköala vehreään puutarhaan.

Ravintolassa ja baarissa on istumapaikkoja sisällä ja ulkona, joten ateriasta tai lasillisesta nauttiessasi voit samalla ihailla kauniita näköaloja savannille ja Kilimanjarolle.

Safarin jälkeen voit pulahtaa virkistäytymään lodgen uima-altaaseen tai lisämaksusta myös hemmotella itseäsi hieronnalla tai spa-hoidoilla. Iltaisin voit nauttia Masai-tanssiesityksistä tai rentoutua nuotiopaikalla lodgen baarimikon loihtiessa värikkäitä cocktaileja.

Sähköä ja lämmintä vettä on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, ja kaikissa yhteisissä tiloissa on ilmainen WiFi.


Amboseli Sentrim Lodge

Amboselin kansallispuisto

Amboseli Sentrim Lodge sijaitsee oman suljetun tiensä päässä lähellä Amboselin kansallispuiston sisäänkäyntiä. Lodgelta avautuu poikkeuksellisen hieno näköala Kilimanjarolle, Afrikan korkeimmalle vuorelle.

Matkoillamme majoitutaan erilleen pystytetyissä suurissa ja tilavissa teltoissa, joita lodgessa on yhteensä 60. Teltoissa on mukavat sängyt, pieni oleskelutila, jääkaappi, teen- ja kahvinkeittovälineet, oma pieni kuisti sekä oma kylpyhuone, jossa on suihku, pesuallas ja WC.

Tapahtumarikkaan safaripäivän jälkeen voit rentoutua uima-altaalla tai vehreässä puutarhassa. Lisämaksusta on saatavilla myös hierontaa. Jos et ole saanut tarpeeksesi Afrikan upeasta luonnosta, voit nauttia siitä omassa rauhassasi telttasi kuistilta käsin tai lodgen aurinkoterassilta, joka toimii myös näköalapaikkana.

Ravintolassa on tarjolla laaja valikoima herkullisia annoksia, ja syödessäsi voit nauttia ainutlaatuisista vuorimaisemista. Päivän päätteeksi on mukava vielä nauttia yömyssy lodgen viihtyisässä baarissa. Vastaanotossa on ilmainen WiFi.

Hinta huonetason korotukselle AA Lodgesta:
per yö per henki alkaen:  41 €

Lake Naivasha Simba Lodge

Lake Naivasha

Tämä viihtyisä turistiluokan lodge sijaitsee aivan Naivasha-järven rannalla.

Lodgen 70 tilavaa huonetta on jaettu rakennuksiin, joissa kussakin on 10 huonetta. Alakerrassa on 6 huonetta ja yläkerrassa on 4 huonetta. Kaikissa huoneissa on pieni oleskelutila sekä oma terassi tai parveke. Huoneissa on myös kahvin- ja teenkeittovälineet, TV, tallelokero ja WiFi. Jos matkustat perheen kanssa tai isommalla joukolla, huoneet on mahdollista yhdistää.

Rakennuksia ympäröi valtava, hyvin hoidettu puutarha, joka muistuttaa klassista eurooppalaista puistoa. Jos päätät lähteä kävelylle puistoon, ei ole harvinaista, että kohtaat retkelläsi seepran, kirahvin tai impalan. Jos olet todella onnekas, voit nähdä villejä eläimiä omalta parvekkeeltasi tai aamiaisravintolasta. Puutarhassa on myös viihtyisä uima-allasalue, jossa on paljon tilaa aurinkotuoleille.

Lodgessa on ravintola, pieni kauppa ja mahdollisuus hierontaan.


Lake Naivasha Country Club

Lake Naivasha

Lake Naivasha Country Club sijaitsee Naivasha-joen rannalla. Paikka suorastaan huokuu historiaa, ja se onkin yksi vanhimmista majoituspaikoista koko Keniassa.

Country Club rakennettiin vuonna 1937, ja se toimi pysähdyspaikkana Durbanista Lontooseen matkaaville lennoille, jotka siihen aikaan olivat erittäin pitkiä. Lentokone laskeutui järvelle, ja sillä aikaa kun konetta tankattiin, matkustajat saattoivat virkistäytyä vastarakennetun Country Clubin vieraanvaraisten isäntien hoivassa. Majapaikkaa on sittemmin uudistettu ja laajennettu, ja tänä päivänä siihen kuuluu 50 huonetta, jotka sijaitsevat suuressa, upeassa puutarhassa kauniiden puiden katveessa ja värikkäiden kukkien ympäröimänä. Siirtomaa-ajan tyyli ja historiallinen tunnelma ovat edelleen käsin kosketeltavissa.

Huonekategorioita on useampia, mutta kaikki huoneet ovat tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja ja niiden varustuksiin kuuluvat oma kylpyhuone, TV, minibaari, ilmainen WiFi, tallelokero ja oma veranta.

Country Clubissa on myös ravintola, baari, spa ja uima-allas.


Lake Naivasha Sopa Lodge

Lake Naivasha

Tämä lodge sijaitsee luonnonkauniilla paikalla suuren nurmialueen keskellä, ja sitä ympäröivät komeat puut ja akaasiapensaat. Vehreä ympäristö houkuttelee paikalle monia savannin eläimiä, joten täällä voit usein nähdä kirahveja, vesiantilooppeja, vervettejä tai gueretsa-apinoita.

Lodgessa on yhteensä 84 huonetta 21 mökissä, joissa on värikkäät kiviseinät niin sisä- kuin ulkopuolellakin. Kaikissa mökeissä on panoraamaikkunat ja avoimet verannat.

Lodge tarjoaa myös erilaisia palveluja ja mukavuuksia, kuten saunan ja hienon ulkouima-altaan.


Mara Simba Lodge

Masai Mara

Neljän tähden Mara Simba Lodge sijaitsee Talek-joen rannalla. Lodge on rakennettu ympäröivän luonnon ehdoilla, eikä ole helppo uskoa, että siihen kuuluu jopa 84 huonetta. Viihtyisä puutarha on hyvin hoidettu ja täynnä eksoottisia lintuja, mutta heti lodge-alueen toisella puolella vallitsee jo villi luonto. Rakennuksissa on käytetty pääasiassa neutraalin värisiä luonnonmateriaaleja, jotka luovat aitoa safaritunnelmaa. Yhteisistä tiloista on hieno näköala virran yli, joten voit jo aamiaisella seurata joelle juomaan tulevia norsuja. Lodgessa on uima-allas, ravintola, baari ja pieni matkamuistomyymälä.

Huoneet sijaitsevat pienissä, kaksikerroksisissa “taloissa”, joissa on kussakin 6 huonetta. Kaikki “talot” on liitetty toisiinsa ja päärakennukseen korotetuilla kävelysilloilla, jotka valaistaan kauniisti illan tullen. Tilavissa huoneissa on kaikissa oma kylpyhuone ja veranta.

Jos haluat kokea vielä autenttisemman afrikkalaisen safarielämyksen, valitse telttamajoitus Mara Simba Lodgessa. Kaikissa teltoissa on oma terassi ja kylpyhuone, mutta luonnon äänet ja tuoksut tuntuvat kangasseinienkin läpi. Kyseessä on todellakin aito afrikkalainen safarielämys!

Hinta huonetason korotukselle:
Mökistä telttaan, per yö per henki alkaen:  83 €

Zebra Plains Mara Camp

Masai Mara

Zebra Plains on 4 tähden leiri, jonka upeat näköalat yli Masai Maran tasankojen tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Voit katsella ohi vaeltavia eläimiä aamiaispöydästä käsin ja nukahtaa yöllä teltan ulkopuolelta kuuluvaan impaloiden ”haukuntaan” ja leijonien murahduksiin.

Nimensä mukaisesti tässä safarileirissä majoitutaan teltoissa.

Telttoja on yhteensä 20, ja ne voidaan tarpeen mukaan sisustaa yhdelle, kahdelle tai kolmelle hengelle tai perheteltaksi, jos matkustatte koko perheen voimin. Kaikissa teltoissa on kiinteä lattia, oma kylpyhuone ja suihku, jossa on lämmin ja kylmä vesi, hyttysverkot sänkyjen ympärillä ja isot ikkunat (ikkunat ovat hyttysverkkoa, joka voidaan peittää telttakangasverhoilla), joista kelpaa ihastella näköaloja. Jokaisessa teltassa on myös oma veranta tuoleineen ja pöytineen. Ulkona on mukava istuskella ja katsella maisemia tai vaikka lukea kirjaa.

Yhteistiloihin kuuluvat ruokailu- ja oleskeluteltta, joka on sisustettu pehmeillä nojatuoleilla ja värikkäillä masaimatoilla ja -tyynyillä. Leirissä on kaksi nuotiopaikkaa, ja vierailla on tapana kokoontua nuotioiden ympärille auringon laskiessa nauttimaan aperitiiveja.

Hotelli tarjoaa myös hierontapalveluja, ja yhteistiloissa on luonnollisesti WiFi.


Ilkeliani Camp

Masai Mara

Ilkelianissa telttasafari on parhaimmillaan!

Leirin 8 telttaa on rakennettu korokkeiden päälle, joten jokaisen teltan omalta terassilta avautuu hieno näköala ja hyvä ilmanvaihto teltan ympärillä on taattu.

Oikeastaan niitä ei pitäisi kutsua ”teltoiksi”, sillä kyse on pikemminkin ”sviiteistä”. Seinät ovat kangasta, joten voit sekä kuulla että haistaa ympäröivän luonnon, mutta kaikki muu on aivan kuin 5 tähden luksushotellissa.

Puulattiat sointuvat kauniisti luontomaisemaan, eivätkä kalusteiden ja mattojen murretut värit vie huomiota ulkona avautuvista näköaloista.

Teltat sijaitsevat etäällä toisistaan, joten voit olla varma yksityisyydestäsi. Naapuriteltasta kuuluvista äänistä ei täällä ole häiriötä!

Telttoihin kuuluu luonnollisesti oma kylpyhuone, jonka suihkusta on näköala ulos.

Messiteltassa on tarjolla hyvää ruokaa ja kiehtovia safaritarinoita. Myös messiteltan seinät ovat kangasta, ja kauniit kalusteet ja taidokkaasti valmistetut valaisimet luovat juuri sopivan ylellistä tunnelmaa.

Illan tullen sytytetään leirinuotio, jonka ympärillä vietetään iltaa tähtitaivaan alla aina siihen asti, kun on aika vetäytyä yöpuulle masai-saattajan johdolla. Leirin aluetta ei nimittäin ole aidattu, joten pimeän tultua masait saattavat vieraat kaikkialle – aivan kuin perinteisellä safarilla!

Hinta on voimassa, kun majoittujia on neljä henkeä. Ota yhteyttä, jos haluat kysyä hintaa kahden hengen majoitukselle.

Hinta huonetason korotukselle Mara Simbalta:
per yö per henki alkaen:  124 €

Sarova Mara Game Camp

Masai Mara

Masai Marassa voit halutessasi majoittua Mara Simba Lodgen sijasta tähän telttaleiriin huonetason korottamiseksi. Tämä on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat päästä lähemmäksi luontoa.

Sarova Mara Game Camp tarjoaa eturivin paikan yhteen luonnon mahtavimmista esityksistä. The Great Migration eli suuri eläinvaellus tapahtuu joka vuosi elokuun ja lokakuun lopun välisenä aikana. Yli 1,2 miljoonaa gnuuantilooppia ja 200.000 seepraa – Afrikan petoeläimet kannoillaan – kulkee tuhansien kilometrien matkan pois kuivilta alueilta ja kohti vehreämpiä laitumia.

Leiri koostuu luksusteltoista ja tarjoaa monenlaista nähtävää ja tehtävää. Voit esimerkiksi lähteä bongaamaan lintuja, pelata minigolfia tai kalastaa.

Hinta on voimassa, kun matkustajia on neljä. Otathan meihin yhteyttä koskien hintaa, kun matkustajia on kaksi.

Hinta huonetason korotukselle:
Deluxe teltta, per yö, alkaen: per henki alkaen:  83 €
Deluxe teltta, per yö, alkaen: per lapsi alkaen:  62 €

Olengoti Eco Safari Camp

Masai Mara

Olengoti Safari Campiin kuuluu itse asiassa kaksi leiriä: klassinen afrikkalainen telttaleiri sekä luksusmökeistä koostuva leiri.

Molemmissa leireissä painotetaan voimakkaasti ympäristötietoisuutta. Kaikki energia saadaan aurinkokennoista, ja kaikki leirillä käytetty puu on ekosertifioitua. Paikalliset masait ovat itse osallistuneet leirin rakentamiseen, ja rakennustyössä on käytetty pääasiassa paikallisia materiaaleja.

Yhteensä 11 luksusteltasta ja 6 luksusmökistä koostuva Olengoti Eco Safari Camp sijaitsee aivan Talek-joen rannalla.

Teltat ovat suuria ja tyylikkäästi sisustettuja. Vuoteissa on oikeat tyynyt ja pehmeät puuvillalakanat. Myös masaikulttuuri näkyy sisustuksessa, kuten värikkäissä seinävaatteissa ja käsintehdyissä kalusteissa.  Kaikki telttaseinät ovat kangasta – myös kylpyhuoneen. Kylpyhuoneessa on silti oikea WC-istuin, juokseva vesi ja suihku, joten vaikka asut teltassa ja voit kuulla ja haistaa heti kangasseinän ulkopuolelta alkavan savannin, et joudu tinkimään mukavuuksista.  Jokaisen teltan edessä on oma pikku ”kuisti”, jossa on safaripöytä ja -tuolit. Viihtyisällä kuistilla tulet varmasti viettämään tunnin ja toisenkin ympäröivää luontoa ihastellen.

Leirissä on myös yhteisteltta, jonka mukavat nahkakalusteet kutsuvat rentoutumaan päivällisen jälkeen. Päivällinen puolestaan tarjoillaan joko avoimen taivaan alla tai ravintolateltassa.

Mökit on rakennettu ekosertifioidusta puusta, varustettu aurinkopaneeleilla ja suunniteltu sopimaan harmonisesti luontoon. Mökeissä on tilaa makuuhuoneelle/olohuoneelle ja suurelle terassille, jossa on mukava viettää aikaa luonnosta ja maisemista nauttien. Mökit ovat riittävän suuria kahden aikuisen ja kahden lapsen perheelle.

Hinta huonetason korotukselle:
Huonetason korotus telttaan, per yö per henki alkaen:  48 €
Huonetason korotus mökkiin, per yö per henki alkaen:  90 €

Tipilikwani Mara Camp

Masai Mara

Kodikas Tipilikwani Mara Camp sijaitsee Talek-joen rannalla. Leiri koostuu 20 teltasta, jotka ovat kaikki erittäin tilavia. Teltoissa on lakatut lattiat ja ne on sisustettu kodikkaasti ilmavilla verhoilla ja värikkäillä matoilla. Kylpyhuoneessa on osittain muuratut seinät. Kaikki teltat on rakennettu korokkeille, ja jokaiseen kuuluu oma veranta, josta avautuu upea näköala ympäröivään luontoon. Teltoissa on sähköt ympäri vuorokauden.

Leirin ravintolarakennuksen kiinteä lattia ja osittain muuratut seinät saavat sen vaikuttamaan enemmän luksushotellilta kuin ”leiriltä”, ja loungen pehmeillä sohvilla on mukava rentoutua päivän tapahtumia muistellen.

Tipilikwanissa on myös pieni uima-allas. Kokonsa puolesta se soveltuu ennemmin kastautumiseen kuin uimiseen, mutta pitkän safaripäivän jälkeen sekin tuntuu takuulla ihanalta! Yleisissä tiloissa on pääsääntöisesti WiFi.

Hinta on voimassa, kun majoittujia on neljä henkeä. Ota yhteyttä, jos haluat kysyä hintaa kahden hengen majoitukselle.

Hinta huonetason korotukselle Mara Simbalta:
per yö per henki alkaen:  69 €

Mara Leisure Camp

Masai Mara Nationalpark

Viihtyisä telttaleiri Mara Leisure Camp sijaitsee Talek-joen varrella Masai Maran kansallisella suojelualueella, joka on yksi Kenian tunnetuimmista luontoalueista.

Leirillä pääset aivan lähelle luontoa, ja telttakankaan läpi voit niin kuulla kuin haistaakin ympärillä olevan villin luonnon!

Mara Leisure Campissa on muista leireistä poiketen myös uima-allas, jossa on mukava viilentyä päivän safarin jälkeen. Viihtyisällä oleskelualueella on ilmainen WiFi, ja leirissä on myös oma ravintola.

Leiri koostuu 22 erikokoisesta teltasta, joissa kaikissa on oma kylpyhuone ja WC. Kaikissa teltoissa on puulattia, ja ne on pystytetty korotettujen tasojen päälle, mikä takaa hyvän ilmanvaihdon. Joissain teltoissa sisäänkäynti tapahtuu tavallisesta ovesta, mutta useimmissa on perinteinen kangasovi klassiseen safarityyliin! Kaikissa teltoissa on tilaa myös pöydälle ja tuoleille sekä sisällä että ulkona.


Entim Camp

Masai Mara

Istuessasi mukavassa tuolissasi kupillinen kahvia kädessäsi saatat ehkä miettiä, miksi ihmeessä edes lähtisit tänään safariajelulle. Kaikki on nimittäin jo täällä. Edessäsi avautuvat upeat näköalat joen yli Masai Maran tasangoille, ja tasaisin väliajoin yksi tarjoilijoista käy kysymässä, tarvitsetko kenties jotain.

Olet juuri herännyt makoisilta yöunilta, jotka toki keskeytyivät kerran tai pari (ehkä?) hyeenan kiljuntaan, mutta sellaista se teltassa nukkuminen aina on.

Mukavuudesta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä! Kangasteltassa on runsaasti tilaa pöydälle, tuoleille ja pehmeälle sängylle, ja tila on sisustettu kauniisti luonnonväreillä, joten mikään ei ”pistä silmään”. Kaikissa teltoissa on luonnollisesti oma ”kylpyhuone” teltan takaosassa, ja suihkusta tulee lämmintä vettä. Telttoja on yhteensä 12, ja jokaiseen kuuluu oma viihtyisä terassi. josta aukeaa hieno näköala tasangoille.

Istut messiteltassa. Heti ruokailutilan ulkopuolella kohoaa puinen näköalatasanne, jonka näköalat ovat yksinkertaisesti henkeäsalpaavia. Ruoka on herkullista ja kahvi hyvää, ja aterian nautittuasi alat taas miettiä, kannattako tästä tosiaan lähteä minnekään.

Tietenkin kannattaa – sinähän olet Masai Marassa! Olet parhaillaan Maran luoteisosassa, ja olet varmasti valinnut huonetason korotuksen Entimiin, koska on suuren eläinvaelluksen aika. Leirin sijainti on vertaansa vailla heinä-lokakuussa, koska sinun ei tarvitse ajaa kovin pitkälle päästäksesi todistamaan kiehtovaa luonnonnäytelmää. Ja onneksi kahvia saa huomennakin.

Hinta on voimassa, kun majoittujia on neljä henkeä. Ota yhteyttä, jos haluat kysyä hintaa kahden hengen majoitukselle.

Hinta huonetason korotukselle Mara Simbalta:
per yö per henki alkaen:  249 €

Mara River Camp

Masai Mara

Location, location, location…

Mara River Camp on viihtyisä klassinen safarileiri, joka sijaitsee Masai Maran luoteisosassa. Leiristä on suora näköala Marajoelle, jossa uiskentelevat virtahevot ja krokotiilit. Viimeksi mainittujen elämää on erityisen mielenkiintoista seurata suuren eläinvaelluksen aikaan, kun ne odottavat kita ammollaan ohi kulkevia saaliseläimiä.

Mara River Camp on yksi Masai Maran vanhimmista safarileireistä, jossa vallitsee edelleen aito vanhanajan safaritunnelma.

Leiriin kuuluu 22 kangastelttaa, joissa asuessa voit kuulla ja haistaa ympäröivän luonnon. Mukavuudesta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä, sillä jokaisessa teltassa on oma kylpyhuone, ympäri vuorokauden toimiva sähkö sekä oma parveke, josta on näköala Marajoelle.

Ateriat tarjoillaan leirin omassa kodikkaassa ravintolassa, ja ruokahalua voi herätellä sundowner-drinkillä joelle antavalla terassilla. Leirissä on myös pieni uima-allas, jossa on mukava virkistäytyä pitkän safaripäivän jälkeen. Yhteistiloissa on WiFi.

Hinta on voimassa, kun majoittujia on neljä henkeä. Ota yhteyttä, jos haluat kysyä hintaa kahden hengen majoitukselle.

Hinta huonetason korotukselle Mara Simbalta:
per yö per henki alkaen:  76 €

Ashnil Mara Camp

Masai Mara

Kuvittele loikoilevasi lepotuolilla omalla isolla puuterassilla aivan oman telttasi ulkopuolella Masai Marassa. Voit kuulla virtahepojen kamppailevan lähellä leiriä sijaitsevalla Mara-joella, joka joka vuosi toimii suuren eläinvaelluksen dramaattisena näyttämönä.

Olet viettänyt koko päivän jännittävällä game drive -ajelulla Masai Marassa, mutta nyt sinulla on aikaa vain rentoutua ja kuunnella Afrikan ääniä. Telttasi on sisustettu klassisen safariteltan tyyliin, mutta ylellisellä tavalla. Teltassa on kangasseinät, hyttysverkoilla varustetut sängyt ovat pehmeitä, ja kylpyhuoneessa on juokseva lämmin vesi. Ummistat silmäsi ja ehkä torkahdat hetkeksi. Eläinten äänet kuuluvat kangasseinien läpi teltan sisään, joten heräilit muutamaan otteeseen edellisenä yönä kuuntelemaan niitä. Mutta kukapa ei kerran haluaisi herätä kaukaisuudesta kuuluvaan leijonien ärinään?

Harkitset pulahtamista uima-altaaseen virkistäytymään ennen auringonlaskudrinkkiä ja illallista. Mitä vain suunnitteletkin, Ashnil Marassa olet keskellä kaikkea – ja yhtä luonnon kanssa.

Leiriin kuuluu kaikkiaan 50 luksustelttaa.

Hinta on voimassa, kun matkustajia on neljä. Otathan meihin yhteyttä koskien hintaa, kun matkustajia on kaksi.

Hinta huonetason korotukselle Mara Simbalta:
Luksusteltta, per yö, alkaen: per henki alkaen:  104 €

Eka Hotel Nairobi

Nairobi

Tämä moderni 4 tähden hotelli sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä Nairobin kansainväliseltä lentoasemalta.

Nairobin kansallispuisto, Karen Blixenin maatila ja monet kaupungin parhaista nähtävyyksistä sijaitsevat lähellä hotellia, ja täältä on helppo päästä sekä kaupunkiin ja takaisin että lentokentälle.

Hotellissa on 167 moderniin tyyliin sisustettua huonetta, joissa on oma kylpyhuone, ilmastointi, taulutelevisio, tallelokero, teen- ja kahvinkeittotarvikkeet sekä ilmainen WiFi.

Hotellissa on kaksi ravintolaa ja kaksi baaria sekä viihtyisä terassi uima-altaan vieressä. Jos mielesi tekee makeaa, voit vierailla paikallisessa kahvilassa, jossa on tarjolla kahvia ja herkullisia kotona leivottuja leivonnaisia. Hotelliin kuuluu myös spaosasto, jossa voit nauttia hemmottelevasta hieronnasta safariretken jälkeen.


Fairmont The Norfolk Hotel

Nairobi

Fairmont The Norfolk Hotel on kansainvälisten standardien mukainen viiden tähden hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Nairobissa.

Hotelli on rakennettu vuonna 1904 ja se on vuosien saatossa onnistunut säilyttämään historiallisen sisustuksensa, kauniin puutarhansa ja niistä huokuvan vanhan ajan tunnelman.

Hotellissa on ravintola, baari, uima-allas, spa ja kuntokeskus.


Karen Gables

Nairobi

Karen Gablesia ei oikeastaan voi kutsua hotelliksi, sillä se muistuttaa enemmän isoa ja monipuolista Bed & Breakfastia. Itse asiassa täällä tuntuu vähän kuin olisi tullut kotiin!

Nairobin Karen-esikaupunkialueella sijaitseva kaunis Cape Dutch -tyylinen rakennus tarjoaa täydellisen piilopaikan lähellä vilkasta kaupunkia, ja täällä kelpaa nauttia pari päivää rennosta lomailusta hektisen safarin jälkeen.

Huoneita on vain seitsemän, ja ne on kaikki sisustettu yksilöllisesti ja rakennuksen tyyliä kunnioittaen. Lattioita peittävät pehmeät matot, ja siellä täällä on sävy sävyyn sointuvia tyynyjä.

Karen Gablesin ravintolassa on tarjolla aamiaista (sisältyy hintaan), lounasta ja illallista, joten sinun ei tarvitse välttämättä poistua uudesta kodistasi laisinkaan. Jos kuitenkin mielesi tekee lähteä tutkimusretkille, isäntäsi auttavat mielellään aktiviteettien järjestämisessä.

Muussa tapauksessa suosittelemme lämpimästi, että etsit mukavan varjoisan paikan puutarhasta ja uppoudut kirjaan tai katselemaan vastaotettuja lomakuviasi, nautit uima-altaasta tai varaat rentouttavan hieronnan, jolle on varmasti tilausta pitkien safariautossa vietettyjen päivien jälkeen.

WiFi löytyy luonnollisesti kaikkialta, ja baarimikko on aina valmiina sekoittamaan suosikkicocktailisi, jos sille päälle satut.

Jos et suunnittele pidentäväsi Kenian-matkaasi rantalomalla, suosittelemme harkitsemaan ainakin parin päivän viettämistä kodikkaassa Karen Gablesissa!

Hinta:
per yö, mukaan lukien aamiainen per henki alkaen:  213 €

Sarova Panafric

Nairobi

Sarova Panafric on kansainvälisten standardien mukainen neljän tähden hotelli.  Hotelli sijaitsee turvallisella alueella keskellä Nairobia, ja sen mukavuuksiin kuuluvat mm. viihtyisä uima-allas, baari, ravintola ja snackbaari.


Samburu Simba Lodge

Samburu Nationalpark

Majoituspaikan sijainti on lyömätön. Samburu Simba Lodgesta sinulle aukeaa näköala sekä joelle ja tasangoille, joissa mm. kirahvit, puhvelit, leijonat ja norsut nauttivat luonnon antimista.

Lodge koostuu 7 pienistä kaksikerroksista ”taloista”, joissa jokaisessa on 10 huonetta. Huoneet ovat sisustettu mukavaan afrikkalaiseen tyyliin. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, kattotuuletin, tee- ja kahvinkeittotarvikkeet ja kaikkein tärkein: suuri terassi tai parveke tasangon eläinten katseluun.

Lodgessa on oma eläinten juottopaikka ja ihmisille löytyy myös mukava uima-allas viilentymiseen. Majoituspaikassa on ravintola, allasbaari ja mahdollisuus hierontaan.

Lodgessa on myös pieni matkamuistomyymälä.


Elephant Bedroom Camp

Samburu

Jos haluat hemmotella itseäsi, suosittelemme huonetason korottamista Elephant Bedroomiin. Elephant Bedroom on klassinen afrikkalainen telttaleiri parhaimmillaan – keskellä villiä luontoa mutta ylellisin mukavuuksin.

Leirin 12 telttaa on sisustettu kaikkien taiteen sääntöjen mukaan pehmeillä sängyillä, puulattioilla ja värikkäillä matoilla. Tilaa riittää sekä sängyille että pöydälle ja nojatuoleille. Kaikissa teltoissa on luonnollisesti oma kylpyhuone, jossa on juokseva vesi (kylmä ja kuuma). Kaikissa teltoissa on oma terassi, johon kuuluu pikkuinen plunge pool -allas, jossa on mukava vilvoitella kuumimpina päivinä.

Suurin houkutin on leirin oma ”lounge”. Istahda pehmeään nojatuoliin, tilaa kylmä juoma ja nauti upeasta näköalasta joelle. Tämä paikka on erityisen vaikea jättää taakseen, kun on aika jatkaa matkaa! Onneksi ravintolaan ei ole pitkä matka, sillä se sijaitsee loungen naapuriteltassa. Ruoka on herkullista, ja hyvällä onnella voit saada aamiaisvieraaksi leirin alueelle vaeltavan norsun.

Hinta on voimassa, kun matkustajia on neljä. Otathan meihin yhteyttä koskien hintaa, kun matkustajia on kaksi.

Hinta huonetason korotukselle Simba Samburu Lodgesta:
Teltta, 2 yötä per henki alkaen:  525 €

Ashnil Samburu Camp

Samburu

Ashnil Samburu on tasokas telttaleiri, joka sijaitsee Ewaso Nyiron eli ”ruskean joen” rannalla Samburun Buffalo Springs -alueella.

Telttoja on yhteensä 30, ja kaikkiin kuuluu oma terassi jokinäköalalla. Ewaso Nyiro on Kenian kolmanneksi pisin joki, ja se on monella tapaa elintärkeä maan pohjoisten osien asukkaille.

Tilavissa teltoissa on oma kylpyhuone, tavallinen sisä-WC sekä suihku, josta tulee kylmää ja lämmintä vettä. Lattiat ovat kiinteitä parkettilattioita, mutta seinät ovat kangasta, joten voit edelleen kuulla ja haistaa ympäröivän luonnon. Saat siis kokea aidon ”bush-elämyksen” – mutta mukavuudesta tinkimättä.

Leiriin kuuluu myös viihtyisä uima-allas, jossa on erityisen mukava virkistäytyä siksi, että tässä osassa Keniaa on varsin kuuma ja kuiva ilmasto. Leirin ravintolasta avautuu hieno näköala ympäröivään luontoon.

Yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi.

Hinta on voimassa, kun matkustajia on neljä. Otathan meihin yhteyttä koskien hintaa, kun matkustajia on kaksi.

Hinta huonetason korotukselle Simba Samburu Lodgesta:
Luksusteltta, 2 yötä per henki alkaen:  193 €

Ashnil Aruba Lodge

Itä-Tsavon kansallispuisto

Ashnil Aruba Lodge sijaitsee keskellä Itä-Tsavon kansallispuistoa, aivan Voi-joen yli rakennetun Aruba-padon vieressä. Suuri patoallas houkuttelee paikalle runsaasti eläimiä ja vesilintuja.

Lodgessa on 40 huonetta, joissa kaikissa on oma terassi. Huoneissa on myös tallelokerot ja kattotuulettimet.

Päärakennuksessa on ravintola, josta on upea näköala Aruba-padolle.

Tämän lisäksi lodgessa on viihtyisä ulkouima-allas, lounge-alue, baari ja jäätelökioski.


Kilaguni Serena Safari Lodge

Länsi-Tsavon kansallispuisto

Kilaguni Serena Safari Lodge sijaitsee erinomaisella paikalla Kilimanjaro-vuoren ja Chyulu Hillsin vulkaanisten huippujen suojassa.

Klassisesta kivirakenteisesta lodgesta on näköala lodgen omalle juottopaikalle, jossa vierailee päivittäin norsuja, puhveleita ja monia muita villejä eläimiä.

Lodgessa on yhteensä 56 huonetta. Kaikissa huoneissa on oma veranta, ja osasta huoneita on näkymä juottopaikalle ja osasta Chyulu Hills -vuorille.

Lodgessa on keskeisellä paikalla sijaitseva olkikattoinen ruokailutila sekä luonnonkivestä rakennettu baari. Ruokailutilasta ja baarista pääsee terassille, josta on suora näkymä alas juomapaikalle.

Kun haluat rentoutua, voit pulahtaa lodgen uima-altaaseen ja nauttia auringosta aurinkoterassilla.

Afrikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16 pe 10-15

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.