TURVATAKUU - Lue lisää

Etelä-Afrikan safari

Safarimatka Etelä-Afrikassa tarjoaa jännittäviä safareita, upeaa luontoa ja kiehtovia eläimiä sekä monipuolisia elämyksiä matkakohteesta riippumatta.

Etelä-Afrikan sanotaan olevan a world in one country, ja matkamme tarjoavatkin todella monipuolisesti erilaisia yhdistelmämahdollisuuksia.

Katso kaikki Etelä-Afrikan-matkamme alla.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

Etelä-Afrikka
Etelä-Afrikka
KotiAfrikkaEtelä-Afrikka

Etelä-Afrikan safari

Safarimatka Etelä-Afrikassa tarjoaa jännittäviä safareita, upeaa luontoa ja kiehtovia eläimiä sekä monipuolisia elämyksiä matkakohteesta riippumatta.

Etelä-Afrikan sanotaan olevan a world in one country, ja matkamme tarjoavatkin todella monipuolisesti erilaisia yhdistelmämahdollisuuksia.

Katso kaikki Etelä-Afrikan-matkamme alla.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

KotiAfrikkaEtelä-Afrikka
Tutustu matkoihimme Etelä-Afrikkaan

Miksi valita safari Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikka on tunnettu safarikohde, jossa voit nauttia vehreästä luonnosta, ainutlaatuisesta kulttuurista ja historiasta sekä lukemattomista villieläimistä – Big Five mukaan lukien.

Maan sanotaan olevan “a world in one country”, mikä kertoo jo paljon siitä, miten monenlaisia kokemuksia täältä löytyy. Etelä-Afrikka onkin loistava valinta niille, jotka haluavat kokea Afrikan monipuolisimman eläimistön lisäksi myös paljon muita elämyksiä, joita maalla on tarjottavanaan.

Etelä-Afrikan matkamme

Alla voit tutustua tarkemmin joihinkin kohokohtiin, jotka odottavat sinua tässä kiehtovassa eteläisen Afrikan maassa. Kaikkiin näihin pääset tutustumaan yksittäisillä matkoillamme.

Krugerin kansallispuisto

Suurin osa Etelä-Afrikan-matkoistamme vie sinut safarille Krugerin kansallispuistoon ja sitä ympäröiville yksityisille riistansuojelualueille (tunnetaan myös nimellä Greater Kruger).

Krugerin vaikuttavalle luonnolle on ominaista tiheä kasvillisuus, avoimet tasangot ja metsäalueet sekä joet, jotka ovat elinehto alueen eläimille. Krugerin savanneilla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nähdä kaikki kansallispuiston legendaarisimmat eläimet ja klassiset safarieläimet, kuten kirahvit, seeprat ja virtahevoset sekä kaikki Afrikan Big Five -eläimet ja myös uhanalaisempien lajien edustajia, kuten villikoiria.

Kariega Game Reserve

Itä-Kapissa, vehreän Kariega-laakson sydämessä sijaitseva Kariega Game Reserve on malariavapaa alue, jossa voit lähteä safarille avojeepin kyydissä ja nähdä villieläimiä todella läheltä.

Kariega on loistava valinta kaikille, jotka haluavat kokea safarin yksityisellä riistansuojelualueella ja nauttia ylellisestä majoituksesta. Tiedossa on useita jännittäviä game drive -ajeluja vaihtelevissa maisemissa, joten pääset näkemään jokia, metsäisiä kukkuloita ja ruohikkotasankoja – sekä tietenkin paljon villieläimiä malariavapaalla alueella.

Kapama Private Game Reserve

Yli 15 000 hehtaarin kokoinen Kapama Private Game Reserve sijaitsee Etelä-Afrikan koillisosassa Limpopon maakunnassa.

Kapamassa voit nauttia yksilöllisistä ja intiimeistä safariseikkailuista ja monista game drive -ajeluista vaikuttavissa maisemissa. Täällä sinulla on mahdollisuus nähdä kaikki Big Five -eläimet, tutustua luontoon bushwalkilla tai vain ottaa rennosti viiden tähden majoituspaikan ylellisissä puitteissa. Kaikki sisältyy hintaan!

Lohikäärmevuoret

Kuuluisan Panoraamareitin varrella voit kokea majesteettisen kauniit Lohikäärmevuoret.

Punaiset vuoret muodostavat upean kontrastin ympäröivän vihreän luonnon kanssa, ja niiden lisäksi sinua odottaa yksi maailman suurimmista kanjoneista eli Blyde River Canyon. Kierroksella näet myös kolme kaunista näköalapaikkaa: God’s Window, Bourke’s Luck Potholes ja Three Rondavels.

Yhdistä Etelä-Afrikan safariisi…

Etelä-Afrikkaan suuntautuvat safarimatkamme tarjoavat useita yhdistelmävaihtoehtoja, joista voit valita sopivimman sen mukaan, mitä haluat kokea. Eri vaihtoehdot on esitelty kunkin matkan kohdalla.

Voit lukea lisää yhdistelmämahdollisuuksista alla.

Kapkaupunki

Yhdistä matkaan loma Kapkaupungissa, Etelä-Afrikan toiseksi suurimmassa kaupungissa. Suurkaupunki tarjoaa vaikuttavia luontoelämyksiä, kiehtovaa historiaa ja monipuolisia kulttuurielämyksiä, joten tekemistä riittää useammaksi päiväksi.

Voit nousta esimerkiksi Pöytävuorelle (Table Mountain), jonka huipulta avautuu henkeäsalpaava näköala keskustaan ja sinisenä kimmeltävälle Atlantille. Toinen vaihtoehto on retki Robben Islandin vankilasaarelle, jossa Nelson Mandela oli vangittuna 18 vuotta. Tänä päivänä saari on UNESCOn maailmanperintökohde ja toimii museona. Älä myöskään jätä väliin tilaisuutta nauttia Kapkaupungin rikkaasta kulttuurielämästä ja lukemattomista ravintoloista ja ruokatoreista, joissa voit maistella herkullista eteläafrikkalaista ruokaa.

Valitse yhdistelmä, joka sisältää loman Kapkaupungissa, jos haluat kokea eteläafrikkalaisen suurkaupungin sykkeen, upeat vuoristomaisemat ja mielenkiintoisen historian.

Victorian putoukset

Yhdistä matkaan vierailu Victorian putouksilla ja valmistaudu kokemaan ikimuistoisia luontoelämyksiä.

Vaikuttavat Victorian putoukset sijaitsevat Sambian ja Zimbabwen rajalla. Kyseessä on yksi maailman suurimmista vesiputouksista, ja luontoelämyksenä se on vertaansa vailla. Kun katselet veden vyörymistä reunan yli syvään Batoka Gorgeen, et voi olla vaikuttumatta.

Valitse yhdistelmämatka Victorian putouksille, jos haluat huipentaa safarimatkasi jännittävien retkien ja ainutlaatuisten luontokokemusten merkeissä.

Safari Botswanassa

Yhdistä seikkailuusi Etelä-Afrikassa jännittävä safari Botswanassa. Koe safari upeassa Choben kansallispuistossa, joka on yksi koko Afrikan parhaista luonnonpuistoista.

Choben kansallispuistossa sinua odottavat uskomattoman kauniit ja koskemattomat luontomaisemat sekä monet erilaiset eläimet. Kansallispuisto tunnetaan mm. lukemattomista norsuistaan, ja paikallinen norsupopulaatio onkin yksi Afrikan tiheimmistä.

Valitse yhdistelmäkohteeksi safari Botswanassa, jos haluat kokea Botswanan koskemattomat maisemat ja koko joukon ainutlaatuisia afrikkalaisia luontoelämyksiä.

Rantaloma Mauritiuksella

Yhdistä matkaan rantaloma Mauritiuksella, kun haaveilet rennosta rantalomasta eksoottisella saarella keskellä Intian valtamerta.

Mauritiuksella voit rentoutua upeilla hiekkarannoilla ja harrastaa monenlaisia vesiurheilulajeja, kuten sukellusta ja snorklausta. Tekemistä ja nähtävää riittää myös hiekkarantojen ulkopuolella. Voit esimerkiksi tutustua pyhään Ganga Talao -järveen, joka on kaunis kraatterijärvi Mauritiuksen vuoristoalueen sydämessä, tai lähteä seikkailulle Seven Coloured Earth Geopark -geopuistoon, jossa voit ihmetellä erikoisia maantieteellisiä muodostumia.

Valitse yhdistelmäkohteeksi Mauritius, jos haluat kruunata lomasi rentoutumalla hiekkarannoilla ylellisyydestä nauttien.

Garden Route

Yhdistä safari ja Garden Route ja koe yksi maailman kauneimmista rannikkoseuduista.

Garden Route kulkee Mossel Baysta (Länsi-Kap) Storms Riveriin (Itä-Kap). Reitin nähtävyyksiin kuuluvat luolat ja strutsit maailman strutsipääkaupungissa Oudtshoornissa, Knysnan kaunis laguuni ja lukuisat kalaravintolat sekä Hermanusin kiehtovat valaat.

Valitse Garden Route -yhdistelmä, jos haluat kokea Etelä-Afrikan-lomallasi elämyksiä ainutlaatuisella rannikkoreitillä.

Etelä-Afrikan viinialue

Valitse yhdistelmäkohteeksi vierailu Etelä-Afrikan idyllisellä viinialueella, joka sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Kapkaupungista ja jossa voit maistella maailmankuuluja viinejä.

Suosituimpia alueita ovat Stellenbosch, Franschhoek ja Paarl, joiden maisemat ovat upeita ja viinit laadukkaita. Täällä voit kierrellä sekä nykyaikaisia viinitiloja että vanhoja viinitarhoja, joiden rakennukset ovat kauniin valkoiseksi kalkittuja.

Valitse yhdistelmäkohteeksi vierailu viinialueella, jos haluat täydentää matkaasi hyvillä viineillä, herkullisella ruoalla, mielenkiintoisella historialla ja kauniilla maisemilla.

Pakettimatkat lentoineen

Kaikki Etelä-Afrikan-matkamme ovat pakettimatkoja.

Tämä tarkoittaa, että matkan hintaan sisältyvät lennot (meno-paluu Suomesta sekä mahdolliset sisäiset lennot), kuljetukset kohteessa, majoitukset sekä ohjelman mukaiset safarit ja muut retket.
Jos sinulla on kysyttävää esim. viisumista, rokotuksista ja muista matkaan liittyvistä asioista, voit löytää vastauksen kohdasta käytännön tietoa Etelä-Afrikasta.

Onko sinulla kysyttävää Etelä-Afrikasta?

Jos sinulla on kysyttävää Etelä-Afrikasta tai muista matkakohteistamme Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa tai Oseaniassa, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

TourCompassin matkailuneuvojilla on monen vuoden kokemus juuri oikean matkan valitsemisesta.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi ikimuistoisimman matkan!

TourCompass – Pääse vielä lähemmäs!

Arvostelut
Matkakertomuksia
Lisätietoja: Etelä-Afrikka
Artikkeleita kohteesta Etelä-Afrikka
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan meiltä TourCompass

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat monien vuosien kokemukseen Afrikan, Aasian, Latinalaisen Amerikan ja Oseanian matkaelämysten järjestämisestä.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme
Afrikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen