TURVATAKUU - Lue lisää

Majoitus: Laos

Villa Chitdara 1

Luang Prabang

Villa Chitdara 1 on viehättävä 3 tähden majatalo, joka sijaitsee Luang Prabangin keskustassa lähellä iltatoria ja kaupungin muita nähtävyyksiä. Oranssipukuiset munkit kulkevat kaupungin läpi joka aamu keräten paikallisilta almuja, ja munkkien reitti kulkee aivan majatalon vierestä.

Villa Chitdara 1 sijaitsee keskellä trooppista puutarhaa, jossa on siellä täällä viihtyisiä pieniä oleskelualueita. Majataloon kuuluu 25 huonetta, jotka on sisustettu tummilla puukalusteilla ja hienoilla perinteisillä tekstiileillä. Kaikissa huoneissa on WiFi, ilmastointi, minibaari, teen- ja kahvinkeittotarvikkeet, tallelokero, TV, kylpyhuone ja kylpytuotteita sekä pieni kalustettu parveke.

Kauniissa puutarhassa sijaitsevalla terassilla tarjoillaan päivittäin herkullinen aamiaisbuffet.


Parasol Blanc Hotel

Luang Prabang

Vehreän trooppisen puutarhan ympäröimä hotelli Parasol Blanc on kuin rauhaisa keidas keskellä Luang Prabangia. Monet kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä, kuten tunnelmallinen iltatori, ovat vain kävelymatkan päässä.

Keskellä hotellin puutarhaa on viehättävä pieni lootuslampi, joka on syntynyt voimakkaiden monsuunisateiden täytettyä maakuopan, josta Laosin hienoimpien temppelien peruskivet on aikoinaan kaivettu.

Hotellissa on 30 huonetta, jotka on sisustettu moderniin mutta samalla perinteiseen laosilaiseen tyyliin. Kaikissa huoneissa on oma parveke, kirjoituspöytä, ilmastointi, kaapelitelevisio, puhelin, tallelokero, teen- ja kahvinkeittotarvikkeet sekä kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja, kylpytakit ja sadesuihku. Parvekkeella on pieni viihtyisä oleskelualue, jossa on mukava istuskella ja nauttia näköaloista lumoavan kauniiseen trooppiseen puutarhaan.

Hotellin ulkoilmaravintola The White Lotus sijaitsee lootuslammen rannalla keskellä puutarhaa. Ravintolassa on tarjolla koko päivän laaja valikoima laosilaisia ja kansainvälisiä ruokia, ja lempiannoksesi voit valita joko seisovasta pöydästä tai a la carte -listalta.

The Parasol Bar tarjoaa upeiden puutarhanäkymien lisäksi kahvia, kylmiä juomia, cocktaileja ja pikkupurtavaa.

Jos haluat lähteä pyöräretkelle, voit lainata pyörän hotellin vastaanotosta. Hotellissa on ilmainen WiFi.

Korotuksen hinta hotellista Villa Chitdara, per yö:
Classic Room per henki alkaen:  20 €
Aasia
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15