TURVATAKUU - Lue lisää
KotiYhteystiedot

Yhteystiedot

TourCompass

Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

CVR-nr: 28690924

Puh.: 09 424 15 833
Sähköposti: info@tourcompass.fi
Maanantai: 10-16
Tiistai: 10-16
Keskiviikko: 10-16
Torstai: 10-16
Perjantai: 10-15

Tanskan matkatakuurahaston jäsennro. 1778

Voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Voit myös käyttää oikealla olevaa yhteydenottolomaketta.

Vastaamme kaikkiin kyselyihin 1 arkipäivän sisällä.

 


TourCompass-tiimi

Iida Egelund Väänänen

Iida Egelund Väänänen

Matkailuneuvoja

Iida on matkustushaluinen ja iloinen matkailuneuvojamme, joka on asunut useassa eri maassa, muun muassa Thaimaassa ja Kreikassa matkaoppaana työskennellessään. Hän on kouluttautunut matkailualalla ja auttaa nyt suomalaisia asiakkaitamme löytämään heidän unelmamatkansa.

Halu matkustaa ja kokea on Iidan intohimo, joka on tuonut hänelle ainutlaatuisia kokemuksia. Kohokohtina hän muistaa esim. tunnetäyteiset yöt sademetsän keskellä Thaimaassa sekä savannilla Tansaniassa, jossa vain kangassseinät olivat hänen ja villieläinten välissä. Eläimiä lähelle hän on päässyt myös veden alla, kuten tavatessaan Nemon sukellusreissulla Phi Phi-saarilla.

Kaiken kaikkiaan Iida on päässyt näkemään monia eksoottisia eläimiä, kohdannut erilaisia kulttuureita ja kokenut mitä kauneimpia auringonlaskuja. Tulevaisuudessa hän unelmoi saavansa vieläkin useampia ainutkertaisia kokemuksia oma puoliso matkakumppaninaan.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Matkailuneuvoja

Oikeustieteitä, ranskaa ja media-/viestintäalaa opiskelleena Elisabeth omaa laajan pätevyyskokonaisuuden. Elisabethilla on useiden vuosien kokemus matkailualalta – ensin hotellialalta ja myöhemmin matkatoimistosta – ja hän on ollut TourCompassin tiimissä vuodesta 2009. Hänen tärkein innoittajansa ja motivaationsa on mahdollisuus tehdä asiakkaiden matkahaaveista totta ja luoda mahdollisuuksia ainutlaatuisiin kokemuksiin jännittävissä matkakohteissa.

Elisabethillä on omakohtaista kokemusta monista kohteistamme, muun muassa safarimatkoilta Etelä-Afrikassa, Keniassa, Tansaniassa ja Namibiassa. Vuosien mittaan hän on vieraillut myös Kapkaupungissa, Mauritiuksella, Kiinassa, Indonesiassa, Perussa, Boliviassa ja Brasiliassa sekä monissa Lähi-idän kohteissa.

Vapaa-aikaansa Elisabeth viettää mielellään hyvien ystävien seurassa ja luonnossa samoillen, mutta nauttii myös uppoutumisesta hyvään kirjaan.

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Matkailuneuvoja

Tom rakastaa Latinalaista Amerikkaa. Hän matkusti mantereelle ensimmäistä kertaa yhdistelmämatkalla, johon kuului sekä Argentiina että Brasilia, ja tiesi heti Latinalaisen Amerikan olevan suosikkikohteensa. Myöhemmin hän on vieraillut myös Perussa, Ecuadorissa ja Galápagossaarilla, Chilessä, Meksikossa, Costa Ricassa ja Kuubassa. Latinalainen Amerikka tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää: kauniita näköaloja, vaihtelevia maisemia, kiehtovia eläimiä, mielenkiintoisia kulttuureja ja ystävällisiä paikallisia, jotka rakastavat musiikkia ja tanssia.

Tom on saanut kokea monia hienoja elämyksiä Etelä-Amerikassa. Hän on ihastellut Patagonian kuvankauniita luontomaisemia, tanssinut tangoa Buenos Airesissa, loikoillut Copacabanan rannalla Rio de Janeirossa, seissyt kuuluisan aurinkoportin vieressä Machu Picchun sisäänkäynnillä, kuunnellut Amazonin sademetsän ääniä, nähnyt maailman suurimman vesiputouksen, ajanut amerikanraudalla Havannassa, kokenut huikeita luontoelämyksiä Costa Ricassa ja tutkinut hienoja mayaraunioita Meksikossa – ja paljon muuta.

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Matkailuneuvoja

Mira on koulutettu matkaopas, jolla on yli 13 vuoden kokemus matkailu- ja turismialalta. Mira on työskennellyt muun muassa risteilyaluksilla, jotka kulkevat Pohjanmeren suurten satamien välillä Skagerrakin reiteillä pohjoisen Newcastlesta etelän Kööpenhaminaan. Hän on toiminut myös useamman vuoden oppaana ja hiihdonopettajana niin Ruotsissa kuin Italiassa ja Ranskassakin.

Kun Mira ei ole järjestämässä matkoja ja matkaelämyksiä muille, hän lähtee mielellään itse reissun päälle. Muun muassa USA, Kanada, Afrikka, Aasia ja useimmat Euroopan maat ovat hänelle tuttuja kohteita:

”Minua kiehtoo matkustamisessa ja maailman näkemisessä se, että aina kotiin saavuttuani tunnen keränneeni taas ”tilin” täyteen uusia kokemuksia. Näiden kokemusten jakaminen myös muille matkalaisille on todellinen ilo”, sanoo Mira.

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Matkailuneuvoja

Ingun on työskennellyt Afrikkasafarilla lokakuusta 2012 ja vastaa myynnistämme Norjassa. Hän on koulutukseltaan fysioterapeutti, mutta tuntee olevansa omassa elementissään jutellessaan matkailua rakastavien asiakkaittemme kanssa.

Ingun rakastaa Afrikkaa, ja hän on muun muassa asunut 2 vuoden ajan Etiopiassa, jossa hän opetti paikallisessa koulussa. Etiopiassa hän oppi myös rupattelemaan sujuvasti taksikuskien kanssa paikallisella amharan kielellä! Ingun on matkustellut myös Keniassa, Tansaniassa ja Sambiassa ja kerännyt reissuillaan rinkan täyteen epätavallisia matkakokemuksia. Hän on kahvitellut Sinisen-niilin rannikoilla elävien heimojen kanssa, vieraillut Nairobin slummialueilla ja ollut mukana perinteisellä jousimetsästysretkellä Tansaniassa.

Yksi Ingunin Tansanian-safarin kohokohdista oli kuumailmapallolento Serengetin yllä. Ingun on myös seissyt Kilimanjaron huipulla ja antaa mielellään hyviä vinkkejä muille vuoren valloittajiksi haikaileville.

Ingun on naimisissa ja hänellä on kolme lasta, jotka kaikki odottavat innolla safarille pääsyä!

Pernille Grøngaard Brammer

Pernille Grøngaard Brammer

Matkailuneuvoja

Pernille on aina ollut intohimoinen matkailija, joka reissaa perheensä kanssa niin usein kuin mahdollista. Pernille on kolmen lapsen äiti, ja lapset ovat päässeet matkoille mukaan jo yksivuotiaasta alkaen.

”Yhtä ainoaa hienointa matkakokemusta on hankala valita, mutta lasten kanssa matkustaminen on ihan oma juttunsa. Yhdessä kerätyt muistot ja kokemukset ovat korvaamattomia, ja lasten innokkuus ja rento asenne tekevät matkustamisesta helppoa.

Erityisesti Pernillen mieleen jääneisiin matkakokemuksiin kuuluvat safari Afrikassa, sukellusreissu Australiassa, helikopterilento Mount Cookin yllä, Koh Racha Thaimaassa ja auringonlasku Grand Canyonilla.

Catriona Hodge

Catriona Hodge

Matkailuneuvoja

Cat on innokas matkailija, joka mielellään jakaa intohimonsa muiden kanssa. Hänellä on kokemusta kestävästä johtamisesta ja matkailusta sekä kansainvälisistä työtehtävistä.

Catin matkailuinnostus heräsi reppureissulla Euroopassa, jonka jälkeen hän suuntasi autolomalle Yhdysvaltoihin yhdessä sisarensa kanssa. Viimeistään siinä vaiheessa Catin matkailukipinä syttyi tosissaan, ja sittemmin hän on kolunnut jo monta kohdetta unelmalistaltaan, kuten Tyynenmeren saaret, Kaakkois-Aasian ja Australian. Hänen suosikkikokemuksiaan ovat olleet kirahvien näkeminen Tansaniassa, lukemattomien erilaisten mausteiden maisteleminen Sansibarilla, delfiinien näkeminen Balilla ja perinteisen tatuoinnin ottaminen Fidžillä.

Cat tietää, kuinka paljon iloa elämään matkustaminen voi tuoda, ja siksi hän on innokas toteuttamaan myös asiakkaittemme matkaunelmat!

Laura Trelborg

Laura Trelborg

Matkailuneuvoja

Laura on koulutukseltaan kampaaja, mutta hän vaihtoi sakset aurinkoon jo vuonna 2015. Sen jälkeen hän on työskennellyt mm. matkanjohtajana ja asunut Turkissa, Espanjassa, Italiassa ja Norjassa.  Lauran rakkaus matkailuun on vienyt hänet moneen mielenkiintoiseen paikkaan, kuten reppureissulle Thaimaahan sekä Afrikkaan, missä hän viihtyi kahdeksan kuukautta.

Itseään ”adrenaliiniaddiktiksi” tituleeraava Laura on aina valmis jännittäviin aktiviteetteihin. Hän on muun muassa hypännyt laskuvarjolla, uinut villien valashaiden kanssa, hypännyt benjihyppyjä ja jäljittänyt villejä gorilloja Afrikassa.

Nykyään Laura on asettunut aloilleen yhdessä miehensä ja lastensa kanssa, ja hänen intohimonsa on auttaa muita suunnittelemaan unelmiensa matkoja. Vapaa-aikansa Laura viettää mieluiten perheen ja ystävien kanssa, oli ohjelmassa sitten yhteinen matka tai illallinen.

Jude Bommer Karlslund

Jude Bommer Karlslund

Matkailuneuvoja

Hollantilainen Jude vastaa matkojen, hotellien ja lentojen varauksesta.

Jude on muun muassa kiertänyt vuoden verran reppu selässä Australiaa ja Uutta-Seelantia, ja hän matkustaakin mieluiten seikkailuhenkisesti ja spontaanisti – vain hän itse, rinkka ja teltta. Tanskalaisen miehensä kanssa Jude on viettänyt 4 kuukautta kiertäen Aasiaa ja kokenut Laosin, Kambodžan, Thaimaan, Myanmarin ja Nepalin kauneuden ja kulttuurin.

Sosiologiaa opiskellessaan Jude asui myös Aruballa kolmen kuukauden ajan.

Parhaat muistot Judella on vaeltamisesta Annapurna Base Campiin Nepalissa, jossa vuoristo oli sekä äärettömän kaunis että fyysisesti haastava.

Jude kokee matkailualalla työskentelyn etuoikeudeksi ja odottaa innolla lisää matkakokemuksia Etelä-Amerikasta ja Afrikasta miehensä ja lastensa kanssa.

Stine Hjorth

Stine Hjorth

Customer Relations Specialist

Stine on työskennellyt matkailualalla ja asunut useissa Euroopan maissa, kuten Kreikassa, Turkissa ja Portugalissa. Matkaoppaana toimiminen sytytti hänessä intohimon matkailualaa kohtaan. Stine on myös opiskellut turismia ja tapahtuma-alaa, sillä hän nauttii työssään erityisesti siitä, että voi tarjota ihmisille ikimuistoisia elämyksiä.

Vaikka Stine asuu nykyisin Tanskassa, hän matkustelee edelleen paljon. Hän on kiinnostunut muista kulttuureista ja suunnittelee jatkuvasti seuraavaa matkaansa.

Stine viettää vapaa-aikansa perheen ja ystävien kanssa ja tekee mieluusti pitkiä kävelyretkiä luonnonkauniissa maisemissa.

Mikkel Egelund Väänänen

Mikkel Egelund Väänänen

Customer Relations Specialist

Mikkelillä on kaupallinen tutkinto ja yli 10 vuoden kokemus asiakkaiden neuvomisesta ja opastamisesta. Hän on itse vieraillut monissa matkakohteistamme ja toiminut jopa vuoden verran matkaoppaana Thaimaassa.

Mikkel on edelleen innostunut kiertämään maailmaa ja haluaa jakaa innostuksensa myös lapsilleen, jotta hekin voisivat nähdä maailman omin silmin. Mielenkiintoista nähtävää tarjoavat esimerkiksi kulttuurierot, jotka näkyvät selvästi Tansanian masaiden keskuudessa tai Balin hinduväestössä, kun taas lasten eläinkirjat heräävät henkiin Serengetin tasangoilla tai trooppisessa thaimaalaisessa sademetsässä.

Vaikka maailma on iso ja eksoottinen, Mikkel nauttii myös jokavuotisesta Suomen-matkastaan lastensa ja suomalaisen vaimonsa kanssa, sillä silloin on tiedossa paljon saunomista ja murtomaahiihtoa!

Rikke Holm

Rikke Holm

Varauspäällikkö

Rikkellä on useamman vuoden kokemus matkailualalta, ja hän on ollut TourCompass-tiimin jäsen jo vuodesta 2010. Rikke vastaa varausosastosta, jossa asiakas on aina keskipisteessä.

Matkustaminen on Rikkelle tärkeää, ja vuosien mittaan matkakokemuksia on kertynyt niin Aasiasta, Australiasta ja USA:sta kuin suurimmasta osasta Eurooppaa. Rikke on aina matkustanut paljon, koska hän rakastaa erityisesti uusiin kulttuureihin tutustumista ja matkoillaan kokemaansa vapauden tunnetta.

Rikken mukaan paras matkakokemus syntyy yhteenkuuluvuuden tunteesta, kun seikkailussa on mukana koko perhe. Hyvät muistot ovat kuin lahja, joka kestää läpi elämän!

Vapaa-aikaansa Rikke viettää mieluiten perheen ja ystävien kanssa. Parhaiten hän rentoutuu, kun koko perhe kokoontuu pelaamaan oman pöytätennispöydän ääreen.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking specialist

Tanjan ura matkailun parissa on jatkunut jo yli 15 vuotta. Hän piti välillä taukoa opiskellakseen terveys- ja ravitsemusalaa, mutta palasi pian takaisin ruotuun ja on nyt jälleen vahvasti mukana matkailualalla. Hän pitää työssään erityisesti yhteydenpidosta eri toimittajiin ja lentoyhtiöihin – ja myös sen tuomista haasteista.

Tanja itse rakastaa matkustamista, ja hänen parhaat matkakokemuksensa ovat Brasiliasta, Thaimaasta ja Tansaniasta. Viimeksi mainitussa Tanja pääsi rikkomaan rajojaan maistamalla grillattua oravaa, jonka opas oli juuri jousellaan kaatanut. Kukapa siitä voisi kieltäytyä?

Seuraavalle matkalleen Tanja aikoo ottaa mukaan myös perheensä, johon tätä nykyä kuuluu myös kaksi lasta.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Lapsena Anne Mette kierteli autolomilla Eurooppaa perheensä kanssa, ja teini-iässä hän alkoi innostua enemmän ja enemmän Etelä-Amerikasta. Anne Mette on asunut mm. ecuadorilaisessa sademetsässä, Argentiinan metropolissa Buenos Airesissa, Florianópolisin rantaparatiisissa Etelä-Brasiliassa ja Perun pääkaupungissa Limassa. Hän tanssii mielellään salsaa ja tangoa ja puhuu sekä espanjaa että portugalia. Myös Aasian maat ovat tulleet hänelle tutuiksi muun muassa monien ruoanlaittokurssien, sukellusretkien ja temppelivierailujen merkeissä.

Anne Mette rakastaa vaeltamista, etenkin luonnon ja villieläimien kokemista lähietäisyydeltä – myös merenpinnan alapuolella, sillä lämpimissä vesissä sukeltaminen on myös yksi hänen lempiharrastuksistaan. Paras lomayhdistelmä sisältää hänen mielestään monien aktiviteettien lisäksi jonkin verran aikaa rentoutua rannalla hyvän kirjan parissa.

Kenneth Lykke Andersen

Kenneth Lykke Andersen

Booking Specialist

Kennethillä on jo 12 vuoden kokemus matkailualalta, ja tätä nykyä hän työskentelee booking-osastollamme.

Kenneth rakastaa matkustamista; hän on reissannut Intiassa rinkka selässään ja opiskellut sekä Costa Ricassa että Nicaraguassa.

Hänen paras matkakokemuksensa oli seisoa Kala Pattharin huipulla 5 164 metrin korkeudessa ja nauttia henkeäsalpaavista näköaloista Mount Everestille.

Anne Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Booking Specialist

Anne on kotoisin Saksasta ja suorittanut opintonsa logistiikan alalla.

Anne rakastaa matkailua, ja hänellä on paljon hyviä muistoja  Skandinaviasta, Grönlannista, Islannista, Afrikasta ja USA:sta, jossa hän myös asui puolen vuoden ajan opiskeluaikanaan.

Yksi Annen hienoimmista matkaelämyksistä tapahtui Grönlannissa, jossa hän kuuli luonnonvaraisen valaanpoikasen kutsuvan perhettään ja lopulta näki, kun valasperhe ja eksynyt poikanen jälleen löysivät toisensa.

Annella on kaksi pientä tytärtä, joille hän aikoo näyttää maailmaa heti, kun lapset vähän kasvavat. Anne odottaa erityisesti voivansa viedä lapset Tansaniaan, jonka luonto ja eläimet tekivät häneen itseensä suuren vaikutuksen. Annen vapaa-aika kuluu islanninhevosten parissa ja leppoisilla ratsastusretkillä luonnossa.

Elisabeth Grau Møller

Elisabeth Grau Møller

Booking Specialist

Elisabeth on työskennellyt matkailualalla jo 22 vuotta.

Asiakaspalvelu on lähellä Elisabethin sydäntä, ja siksi asiakas on hänelle aina etusijalla.

Elisabeth rakastaa matkailualaa ja nauttii uusiin kulttuureihin tutustumisesta ja uusien paikkojen näkemisestä ympäri maailman. Elisabeth on matkustellut Floridassa, Thaimaassa, Afrikassa ja monessa muussa kohteessa, joista asuntoautoreissu Floridassa on erityisesti jäänyt mieleen. Tulevaisuudessa hän aikoo ottaa myös perheensä mukaan uusille seikkailuille.

Vapaa-ajalla Elisabeth viettää mieluiten aikaa perheen ja ystävien kanssa, nauttii luonnosta koiralenkeillä ja ratsastaa naapurin islanninhevosella.

Ulla Christensen

Ulla Christensen

Booking specialist

Ulla on seikkailunhaluinen matkailun harrastaja, jolla on monen vuoden kokemus matkailualalta.

Hänen matkailu-uransa alkoi kauppakorkeakoulun jälkeen, jolloin hän kiersi ensin Eurooppaa Interraililla ja työskenteli sitten yhden talven Itävallassa hiihtopummina. Nämä kokemukset johdattivat hänet matkaopaskouluun, jota seurasi kolme kautta oppaana suosituissa matkakohteissa, kuten Mallorcalla, Turkissa ja Itävallassa.

Ulla on kiertänyt maailmaa ja kerännyt matkakokemuksia monista maista. Mieleen ovat jääneet muun muassa Thaimaa, Gambia, Kiina, Hongkong, Yhdysvallat ja lukemattomat kaupunkilomat Euroopassa, missä Kreikka on erityisen lähellä hänen sydäntään.

Ulla on aktiivinen myös vapaa-ajallaan: hän nauttii patikkaretkistä ja talviuinnista, pelaa padelia, käy konserteissa ja viihtyy kesämökillään Pohjanmeren rannikolla.

Mai Nielsen

Mai Nielsen

Booking specialist

Mai on oikea maailmannainen, ja matkaseikkailut ovat vieneet hänet moniin kohteisiin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa. Erityisesti hänen mieleensä ovat jääneet vierailut Panamassa ja Turks & Caicosilla.

Mailla on myös usean vuoden työkokemus matkailualalta. Hän on työskennellyt pitkään ensin lentoyhtiön palveluksessa ja nykyisin TourCompassilla, missä hän auttaa asiakkaita matkavarausten tekemisessä.

Vapaa-ajallaan Mai harrastaa lukemista ja viettää mielellään aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Sarah Kynde

Sarah Kynde

Booking specialist

Sarah on intohimoinen matkailija. Hänen seikkailunjanonsa sai alkunsa jo lapsena perheen auton takapenkillä, kun perhe kierteli Eurooppaa ristiin rastiin autolomien merkeissä. Sittemmin hänen rakkautensa matkustamiseen on vain kasvanut, ja aikuisena hän on vieraillut monissa upeissa kohteissa, kuten Marokossa, Tansaniassa, Thaimaassa, Indonesiassa, Nepalissa, Singaporessa ja Vietnamissa.

Sarahin matkoihin sisältyy aina jokin aktiivinen elementti. Hän on sukeltanut Komodolla, patikoinut Everestin Base Campiin asti ja jopa kiivennyt Kilimanjarolle, mikä on yksi hänen ikimuistoisimmista matkakokemuksistaan. Sarah valitsee mieluiten pienen ja viihtyisän majoituspaikan, jossa hän voi asua lähellä paikallisia ja kokea, miten muualla eletään. Hän on myös aina innokas maistamaan paikallisia erikoisuuksia.

Vapaa-ajallaan Sarah viihtyy perheen ja ystävien kanssa ja liikkuu paljon. Erityisesti juoksu ja crossfit ovat lähellä hänen sydäntään.

Christian Conradsen

Christian Conradsen

COO

Christian on kauppatieteiden maisteri kansainvälisen kaupan alalta, ja hän on asunut muun muassa Hong Kongissa ja Englannissa.

Hän on matkustellut Aasiasta Afrikkaan ja Karibialle ja kiertänyt luonnollisesti myös Euroopan nähtävyyksiä. Hänen mieluisimpia matkamuistojaan ovat vaimon antama ”kyllä”-vastaus kosintaan Turks and Caicosin valkoisilla hiekkarannoilla ja kaikkien Big 5 -eläinten bongaaminen heti ensimmäisellä Tansanian-matkalla. Kiinan muuri on myös listan kärkipäässä – ja tietenkin Hong Kongin siluetti upeaa auringonlaskua vasten Victoria Peak Viewpontilta katsottuna.

Christian viettää vapaa-aikaansa mieluiten perheen kesken, sillä kaksi tytärtä pitää arjen kiireisenä. Hän rentoutuu myös kuuntelemalla podcasteja ja treenaamalla omassa kuntosalissaan kodin kellarikerroksessa

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie on pääaineenaan historiaa lukenut maisteri, joka on matkustellut koko elämänsä. Pienenä hän pääsi näkemään Eurooppaa vanhempiensa auton takapenkiltä käsin, ja heti lukiosta valmistuttuaan hän pakkasi reppunsa ja suuntasi kohti seikkailuja.

Parhaiten mieleen painunut matkakokemus on kuitenkin kirahvivauvaan kompastuminen Afrikassa. Tai ehkä se onkin Aconcaguan lumisella huipulla kimmeltävä aurinko? Hääjuhla Thaimaassa on myös listan kärkipäässä – kuin myös täysin ex temporena toteutettu roadtrip läpi Texasin. Winnie rakastaa kontrasteja. Hän tuntee olevansa eniten elementissään päästessään kurkistamaan matkansa kohteina olevien maiden julkisivujen taakse.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina on työskennellyt matkailualalla yli 15 vuotta, joista viimeiset 10 hän on omistautunut kokonaan matkatuotannolle. Kaikkialta maailmasta tulevien ihmisten kanssa työskenteleminen on sekä jännittävää että haastavaa, ja Christinan lempityötä onkin laatia matkakokonaisuuksia, jotka takaavat asiakkaille varmasti mahdollisimman hienon kokemuksen.

Christina aloitti reissaajan uransa pidemmillä matkoilla jo nuorena backpackerina, ja sittemmin hän on innostunut näkemään ja kokemaan maailmaa vielä enemmän. Christinellä on kaksi lasta, jotka hänen onnekseen ovat myös innokkaita matkailijoita.

Luonto ja eläimet ovat Christinen sydäntä lähellä, mutta eniten häntä kiehtoo matkoilla se, miten historia herää henkiin – sen tuntee esimerkiksi muinaisten Maya-intiaanien raunioiden huipulla seistessä.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle on työskennellyt TourCompassilla vuodesta 2012. Hän on koulutukseltaan BA International Hospitality Management, erikoistumisalana matkailu.

Michelle on matkustellut paljon niin Euroopassa kuin Aasiassakin, ja kesälomia hän on viettänyt myös Yhdysvalloissa ja Karibialla. Michelle on aina rakastanut matkailua, ja oli kyseessä sitten toinen, kolmas tai neljäs kerta samassa kohteessa, hän palaa aina kotiin reppu täynnä uusia seikkailuja.

Kiehtovimpia matkaelämyksiä hänellä on useita: vierailu paikallisen hmong-perheen luona Sapan vuoristoseuduilla. Longjin vaikuttavien riisiterassien yli salaman nopeudella kiitävät pilvet. Ensimmäinen kohtaaminen villinorsujen kanssa Minneriyan kansallispuistossa. Karibian ja Malediivien värikäs meriluonto on myös korkealla Michellen kokemuslistan kärkipäässä.

Michelle odottaa jo innolla sitä, että pääsee viemään perheensä maailmalle ja näyttämään pojalleen, miten eri tavoin ihmiset elävät ympäri maailman.

Nina Strandby

Nina Strandby

Junior Product Manager

Nina sanoo kärsivänsä kroonisesta matkakuumeesta, ja siksi ”minne aiot matkustaa seuraavaksi?” on kysymys, jonka Nina usein esittää ihmisille ympärillään. Hän itse on matkustellut paljon viimeksi kuluneiden 20 vuoden aikana, sekä reppureissaajana että perheenä miehensä ja kolmen lapsensa kanssa.

Nina on käynyt monenlaisissa kohteissa, mutta suurimman vaikutuksen ovat tehneet Guatemalan viidakot ja Utahin osavaltion lumoavan oranssi luonto Yhdysvalloissa. Yhdysvallat on maa, jossa Nina on käynyt useammin kuin missään muualla. Oltuaan au pairina vuonna 2006 hän innostui tästä vastakohtia täynnä olevasta maasta, ja erityisesti sen luonto on tehnyt suuren vaikutuksen. Au pair -vuotensa jälkeen hän on matkustellut paljon ympäri Yhdysvaltoja, opiskellut San Diegossa ja vieraillut monta kertaa “laajennetun perheensä” luona Kalifornian Tyynenmeren rannikolla.

Ninan kokemus matkailualalta ulottuu viestinnästä ja myynnistä tuotekehitykseen, joka on hänen erityinen intohimonsa. Hänestä on hienoa suunnitella asiakkaille matkoja, jotka antavat heille unohtumattomia muistoja loppuiäksi. Ninalle itselleen parhaita matkaelämyksiä ovat hetket, jolloin hän voi antaa ”ajan pysähtyä” kahvikupposen ääressä tai paikallisella ruoalla herkutellen. Hän lähtee mieluusti myös mukavalle pyöräretkelle tutkimaan lähiympäristöä. Jokapäiväisessä elämässään Ninalle on tärkeintä viettää aikaa perheen kanssa. Vaikka perheen 3 lasta ovat tottuneita matkailijoita ja rakastavat uusia kokemuksia, heille tärkeimpiä ovat päivittäiset spontaanit tanssahtelut ja pienet luovat projektit kotioloissa.

Christina Hartman Hansen

Christina Hartman Hansen

Product Coordinator

Christina on aiemmin työskennellyt matkailualalla tanskalaisen lentoyhtiön lentoemäntänä, mutta viime vuodet hän on toiminut rakennusalalla datan rikastuttamisen parissa PIM-assistenttina.

Christina on jo pienestä pitäen matkustanut paljon vanhempiensa kanssa. Perhe on kiertänyt suurimman osan Eurooppaa matkoilla, jotka ovat herättäneet Christinassa uteliaisuuden ja halun kokea uusia paikkoja kaikkialla maailmassa. Christina pitää niin hiihtomatkoista kuin aurinkomatkoistakin, ja onpa hän viettänyt yhden kokonaisen talvikaudenkin Ranskan Alpeilla. Aasia on valloittanut hänen sydämensä, vaikka bucket-listalla on vielä koko joukko muitakin matkakohteita.

Vapaa-ajallaan Christina pelaa käsipalloa ja lenkkeilee luonnossa aina kun siihen löytyy aikaa. Hän nauttii myös kaupunkielämästä ja käy mielellään ravintolassa ja konserteissa.

Dino Karalic

Dino Karalic

CMO

Dinolla on takanaan yli 10 vuoden ura markkinoinnin parissa ja kaupallisen liiketoiminnan kehitystehtävissä, ja suurimman osan tästä ajasta hän on viettänyt matka-alalla. Markkinoinnissa merkityksellisyys, tehokkuus ja yksilöllisyys ovat hänen avainsanojaan. Hänelle on myös tärkeää, että asiakkaamme saavat aina kokea elämyksellisen matkan, sillä sen parempaa markkinointia ei ole olemassa.

Dino on vieraillut monissa kohteissamme ja kerännyt matkoillaan runsaasti unohtumattomia kokemuksia. Hyvä yöuni on hänelle erityisen tärkeää, ja Dinon mukaan maailman parhaat unet saa telttaleirissä Masai Maran kansallispuistossa Keniassa.

Dino viettää vapaa-aikansa mieluiten perheensä kanssa, johon kuuluvat kaksi pientä lasta jättävät arkeen vain vähän luppoaikaa. Aikaa löytyy myös ystäville – ja sessio kuntosalilla tai juoksulenkki meren rannalla on Dinon mukaan mitä parhain rentoutushetki.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO & Content Specialist

SEO-asiantuntija Trinen tehtäviin kuuluu kotisivujemme sisällön kehittäminen ja hakukoneoptimointi.

Trinen ensimmäinen ”oikea” matka oli lukioaikana tehty kahden viikon interrailreissu läpi Euroopan. Sen jälkeen ohjelmassa ovat olleet niin klassinen maailmanympärimatka ja monet kaupunki- ja valmismatkat kuin puolen vuoden oleskelu Kiinassa osana kiinan kielen opintoja Aarhusin yliopistossa.

Kiinalla onkin erityisasema Trinen sydämessä. Asuminen maassa on tuonut mukanaan suuria elämyksiä mutta myös kulttuurisia, henkilökohtaisia ja kielellisiä haasteita. Rakkaus kieleen on edelleen voimissaan.

Louisa Poad

Louisa Poad

Online Marketing Specialist

Louisa innostui reissaamisesta jo varhain ja vietti paljon aikaa matkustaen ympäri Isoa-Britanniaa ja Eurooppaa vanhempiensa matkailuautossa. Opintojensa jälkeen Louisa pakkasi reppunsa ja lähti kiertämään vuodeksi Australiaa. Hänellä on hyviä muistoja snorklaamisesta Isolla valliriutalla, telttailusta Fraser Islandilla ja surffaamisesta Byron Bayssa. Seuraavaksi hän odottaa innolla seikkailuja Skotlannin ylämailla.

Louisa on asunut Isossa-Britanniassa, Australiassa ja nyt Tanskassa, missä hänen intohimonsa matkailua kohtaan on vain vahvistunut. Hän aloitti myyntiosastollamme opiskelijatyöntekijänä ja hyödyntää nykyisin koulutustaan markkinointiosastolla.

Matkustaminen tarkoittaa Louisalle paljon muutakin kuin uusissa paikoissa käymistä. Se tarkoittaa uppoutumista uusiin kulttuureihin, uusien kielten oppimista ja maailman näkemistä uusin silmin.

Sanne Schou Pedersen

Sanne Schou Pedersen

Online Marketing Specialist

Sanne on opiskellut markkinointia ja viestintää. Hän rakastaa tekstien kirjoittamista ja graafisen sisällön laatimista – etenkin sellaisten, jotka herättävät matkustushalun ja innostavat suunnittelemaan seuraavaa seikkailua.

Sanne on matkaillut paljon Euroopassa ja Aasiassa. Kohokohta oli matka Vietnamiin, missä häntä viehättivät upeat luontoelämykset, hyvä ruoka ja vieraanvaraiset paikalliset. Seuraavaksi Sanne aikoo suunnata joko Costa Ricaan tai Balille.

Vapaa-ajallaan Sanne viihtyy perheen ja ystävien kanssa, ja heitä hän myös mielellään hemmottelee leipomuksillaan. Leivonta on nimittäin Sannen rakas harrastus, ja matkailu inspiroi häntä löytämään leivonnaisiinsa uusia makuelämyksiä.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

CFO

Peter on koulutukseltaan laskentatoimeen erikoistunut taloustieteen maisteri, ja hän on urallaan viettänyt muun muassa 7 vuotta konsultin roolissa Deloittella. Deloitte-aikanaan Peter vietti puolitoista vuotta komennuksella Lontoossa ja oli tehtävissä myös Australiassa. Peter on konsultin roolinsa kautta kerännyt laajalti kokemusta ”rahamaailmasta”.

Peter on pääasiassa matkaillut Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa, ja reissujen kohokohta on ollut uskomattoman hienoja luontoelämyksiä sisältänyt autoloma Vancouverista Banffiin ja takaisin. Hauskin kokemus tapahtui Borneossa, jossa paikalliset luulivat Peteriä ammattisulkapalloilijaksi ja pyysivät nimikirjoituksia. ”Sanoin kohteliaasti ei, mutta he eivät luovuttaneet, joten pakkohan se oli kirjoittaa!”

Christian Bo Palm

Christian Bo Palm

Financial Controller

Christian on suorittanut cand.merc.aud-tutkinnon ja toiminut useita vuosia kirjanpidon ja talousasioiden parissa, sekä tilintarkastajana että itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Christianin paras matkakokemus oli reissu Uzbekistaniin, missä hän tutustui perheensä kanssa pääkaupunki Taškentiin ja ihasteli kaupungin pohjoispuolella kohoavia vuoria. Christianiin teki erityisen suuren vaikutuksen se, miten monet eri kulttuurit elivät suurkaupungissa sulassa sovussa.

Vapaa-ajallaan Christian muun muassa valmentaa paikallista jalkapallojoukkuetta.

Pernille Thornvig

Pernille Thornvig

Bookkeeper

Pernille on koulutukseltaan kirjanpitäjä, ja hänellä on 27 vuotta kokemusta kirjanpitotyöstä useilta eri aloilta. Hän on toiminut vuosia itsenäisenä ammatinharjoittajana ja hoitanut useiden pienten ja keskisuurten asiakkaiden kirjanpidon.

Pernillen paras matkakokemus oli ehdottomasti matka Vietnamiin, missä Pernille perheineen ajoi oppaan kanssa nelivetoautolla pitkin poikin vuoristoa. He vierailivat paikallisten perheiden luona, missä he myös majoittuivat ja maistoivat paikallisia erikoisuuksia. Matka oli kiehtovat elämys eikä varmasti jää Pernillen viimeiseksi vierailuksi tuossa maanosassa.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

CEO / Toimitusjohtaja

Claus on opiskellut kuljetus- ja logistiikka-alaa. Hän on asunut ja työskennellyt ulkomailla – Saksassa, Kiinassa, Japanissa ja Koreassa – yhteensä 8 vuoden ajan. Vuosien saatossa Claus on matkustanut Aasiassa, Euroopassa, USA:ssa ja Kanadassa sekä Afrikan maista Keniassa, Tansaniassa ja Etelä-Afrikassa.

Claus tuli mukaan Afrikkasafarin tiimiin vuonna 2012, ja jo ensimmäisestä työpäivästään lähtien hänellä on ollut palava halu tehdä parhaansa sen eteen, että Afrikkasafari voisi tarjota asiakkailleen mahdollisimman upeita kokemuksia. Hänen mottonsa on ”annetaan asiakkaalle hänen elämänsä matka”, ja tämä tavoite on läsnä kaikessa Afrikkasafarin päivittäisessä työssä. Yhtä lailla on kunnioitettava myös luontoa, eläimistöä ja yhteistyökumppaneitamme matkakohteissa.

Vapaa-ajallaan Claus pitää etusijalla perhettään, jonka kanssa hän mielellään matkustaa johonkin Afrikkasafarin jännittävistä matkakohteista. Myös golfkierros ystävien kanssa on Clausin mieleen.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Manager, Customer Excellence & Work Environment

Lene on koulutukseltaan cand. ling. merc. yritysviestinnän alalta, ja hän on kerännyt työkokemusta sekä markkinoinnista että viestinnästä, niin sisäisestä kuin ulkoisesta.

Hänen roolinsa yrityksessämme on kehittynyt jatkuvasti siitä lähtien kun hän aloitti meillä vuonna 2015. Lenen päivittäisiin tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalautteiden käsittely ja sisäisen työympäristömme laadusta huolehtiminen.

Lene kokee vuoropuhelun asiakkaiden kanssa olevan erityisen mielenkiintoista, ja asiakkaiden kokemukset inspiroivat häntä tekemään omia matkasuunnitelmiaan.

Christina Dolmer Laugesen

Christina Dolmer Laugesen

Administration Manager

Christina omaa laajan skaalan kykyjä ja kompetensseja, sillä hän on koulutukseltaan kauppatieteilijä ja kerännyt työkokemusta muun muassa myymälän omistajana, klinikkasihteerinä ja nyt meillä hallintopäällikkönä.

Christina on myös intohimoinen maailmanmatkaaja. Hän matkustaa joka vuosi lomalle eri kohteeseen Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja muissa maanosissa. Hän on ollut mukana monessa seikkailussa, kokenut eri kulttuureja ja vieraillut biologisen perheensä luona Soulissa Etelä-Koreassa. Christina on myös matkustanut Vietnamin poikki minibussilla yhdessä 16 ystävänsä kanssa. Tulevaisuudessa hän haluaisi nähdä enemmän Afrikkaa ja kokeilla salsatanssia Latinalaisessa Amerikassa, minkä lisäksi hänen suuri haaveensa on päästä vielä joskus kiertämään Australiaa ja Uutta-Seelantia.

Kun Christina ei ole töissä tai matkoilla, hän harrastaa padelia, käy koiralenkeillä ja viettää viihtyisiä iltoja perheen ja ystävien kanssa hyvän ruoan ja pelien merkeissä.

Iida Egelund Väänänen

Iida Egelund Väänänen

Matkailuneuvoja

Iida on matkustushaluinen ja iloinen matkailuneuvojamme, joka on asunut useassa eri maassa, muun muassa Thaimaassa ja Kreikassa matkaoppaana työskennellessään. Hän on kouluttautunut matkailualalla ja auttaa nyt suomalaisia asiakkaitamme löytämään heidän unelmamatkansa.

Halu matkustaa ja kokea on Iidan intohimo, joka on tuonut hänelle ainutlaatuisia kokemuksia. Kohokohtina hän muistaa esim. tunnetäyteiset yöt sademetsän keskellä Thaimaassa sekä savannilla Tansaniassa, jossa vain kangassseinät olivat hänen ja villieläinten välissä. Eläimiä lähelle hän on päässyt myös veden alla, kuten tavatessaan Nemon sukellusreissulla Phi Phi-saarilla.

Kaiken kaikkiaan Iida on päässyt näkemään monia eksoottisia eläimiä, kohdannut erilaisia kulttuureita ja kokenut mitä kauneimpia auringonlaskuja. Tulevaisuudessa hän unelmoi saavansa vieläkin useampia ainutkertaisia kokemuksia oma puoliso matkakumppaninaan.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Matkailuneuvoja

Oikeustieteitä, ranskaa ja media-/viestintäalaa opiskelleena Elisabeth omaa laajan pätevyyskokonaisuuden. Elisabethilla on useiden vuosien kokemus matkailualalta – ensin hotellialalta ja myöhemmin matkatoimistosta – ja hän on ollut TourCompassin tiimissä vuodesta 2009. Hänen tärkein innoittajansa ja motivaationsa on mahdollisuus tehdä asiakkaiden matkahaaveista totta ja luoda mahdollisuuksia ainutlaatuisiin kokemuksiin jännittävissä matkakohteissa.

Elisabethillä on omakohtaista kokemusta monista kohteistamme, muun muassa safarimatkoilta Etelä-Afrikassa, Keniassa, Tansaniassa ja Namibiassa. Vuosien mittaan hän on vieraillut myös Kapkaupungissa, Mauritiuksella, Kiinassa, Indonesiassa, Perussa, Boliviassa ja Brasiliassa sekä monissa Lähi-idän kohteissa.

Vapaa-aikaansa Elisabeth viettää mielellään hyvien ystävien seurassa ja luonnossa samoillen, mutta nauttii myös uppoutumisesta hyvään kirjaan.

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Matkailuneuvoja

Tom rakastaa Latinalaista Amerikkaa. Hän matkusti mantereelle ensimmäistä kertaa yhdistelmämatkalla, johon kuului sekä Argentiina että Brasilia, ja tiesi heti Latinalaisen Amerikan olevan suosikkikohteensa. Myöhemmin hän on vieraillut myös Perussa, Ecuadorissa ja Galápagossaarilla, Chilessä, Meksikossa, Costa Ricassa ja Kuubassa. Latinalainen Amerikka tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää: kauniita näköaloja, vaihtelevia maisemia, kiehtovia eläimiä, mielenkiintoisia kulttuureja ja ystävällisiä paikallisia, jotka rakastavat musiikkia ja tanssia.

Tom on saanut kokea monia hienoja elämyksiä Etelä-Amerikassa. Hän on ihastellut Patagonian kuvankauniita luontomaisemia, tanssinut tangoa Buenos Airesissa, loikoillut Copacabanan rannalla Rio de Janeirossa, seissyt kuuluisan aurinkoportin vieressä Machu Picchun sisäänkäynnillä, kuunnellut Amazonin sademetsän ääniä, nähnyt maailman suurimman vesiputouksen, ajanut amerikanraudalla Havannassa, kokenut huikeita luontoelämyksiä Costa Ricassa ja tutkinut hienoja mayaraunioita Meksikossa – ja paljon muuta.

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Matkailuneuvoja

Mira on koulutettu matkaopas, jolla on yli 13 vuoden kokemus matkailu- ja turismialalta. Mira on työskennellyt muun muassa risteilyaluksilla, jotka kulkevat Pohjanmeren suurten satamien välillä Skagerrakin reiteillä pohjoisen Newcastlesta etelän Kööpenhaminaan. Hän on toiminut myös useamman vuoden oppaana ja hiihdonopettajana niin Ruotsissa kuin Italiassa ja Ranskassakin.

Kun Mira ei ole järjestämässä matkoja ja matkaelämyksiä muille, hän lähtee mielellään itse reissun päälle. Muun muassa USA, Kanada, Afrikka, Aasia ja useimmat Euroopan maat ovat hänelle tuttuja kohteita:

”Minua kiehtoo matkustamisessa ja maailman näkemisessä se, että aina kotiin saavuttuani tunnen keränneeni taas ”tilin” täyteen uusia kokemuksia. Näiden kokemusten jakaminen myös muille matkalaisille on todellinen ilo”, sanoo Mira.

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Matkailuneuvoja

Ingun on työskennellyt Afrikkasafarilla lokakuusta 2012 ja vastaa myynnistämme Norjassa. Hän on koulutukseltaan fysioterapeutti, mutta tuntee olevansa omassa elementissään jutellessaan matkailua rakastavien asiakkaittemme kanssa.

Ingun rakastaa Afrikkaa, ja hän on muun muassa asunut 2 vuoden ajan Etiopiassa, jossa hän opetti paikallisessa koulussa. Etiopiassa hän oppi myös rupattelemaan sujuvasti taksikuskien kanssa paikallisella amharan kielellä! Ingun on matkustellut myös Keniassa, Tansaniassa ja Sambiassa ja kerännyt reissuillaan rinkan täyteen epätavallisia matkakokemuksia. Hän on kahvitellut Sinisen-niilin rannikoilla elävien heimojen kanssa, vieraillut Nairobin slummialueilla ja ollut mukana perinteisellä jousimetsästysretkellä Tansaniassa.

Yksi Ingunin Tansanian-safarin kohokohdista oli kuumailmapallolento Serengetin yllä. Ingun on myös seissyt Kilimanjaron huipulla ja antaa mielellään hyviä vinkkejä muille vuoren valloittajiksi haikaileville.

Ingun on naimisissa ja hänellä on kolme lasta, jotka kaikki odottavat innolla safarille pääsyä!

Pernille Grøngaard Brammer

Pernille Grøngaard Brammer

Matkailuneuvoja

Pernille on aina ollut intohimoinen matkailija, joka reissaa perheensä kanssa niin usein kuin mahdollista. Pernille on kolmen lapsen äiti, ja lapset ovat päässeet matkoille mukaan jo yksivuotiaasta alkaen.

”Yhtä ainoaa hienointa matkakokemusta on hankala valita, mutta lasten kanssa matkustaminen on ihan oma juttunsa. Yhdessä kerätyt muistot ja kokemukset ovat korvaamattomia, ja lasten innokkuus ja rento asenne tekevät matkustamisesta helppoa.

Erityisesti Pernillen mieleen jääneisiin matkakokemuksiin kuuluvat safari Afrikassa, sukellusreissu Australiassa, helikopterilento Mount Cookin yllä, Koh Racha Thaimaassa ja auringonlasku Grand Canyonilla.

Catriona Hodge

Catriona Hodge

Matkailuneuvoja

Cat on innokas matkailija, joka mielellään jakaa intohimonsa muiden kanssa. Hänellä on kokemusta kestävästä johtamisesta ja matkailusta sekä kansainvälisistä työtehtävistä.

Catin matkailuinnostus heräsi reppureissulla Euroopassa, jonka jälkeen hän suuntasi autolomalle Yhdysvaltoihin yhdessä sisarensa kanssa. Viimeistään siinä vaiheessa Catin matkailukipinä syttyi tosissaan, ja sittemmin hän on kolunnut jo monta kohdetta unelmalistaltaan, kuten Tyynenmeren saaret, Kaakkois-Aasian ja Australian. Hänen suosikkikokemuksiaan ovat olleet kirahvien näkeminen Tansaniassa, lukemattomien erilaisten mausteiden maisteleminen Sansibarilla, delfiinien näkeminen Balilla ja perinteisen tatuoinnin ottaminen Fidžillä.

Cat tietää, kuinka paljon iloa elämään matkustaminen voi tuoda, ja siksi hän on innokas toteuttamaan myös asiakkaittemme matkaunelmat!

Laura Trelborg

Laura Trelborg

Matkailuneuvoja

Laura on koulutukseltaan kampaaja, mutta hän vaihtoi sakset aurinkoon jo vuonna 2015. Sen jälkeen hän on työskennellyt mm. matkanjohtajana ja asunut Turkissa, Espanjassa, Italiassa ja Norjassa.  Lauran rakkaus matkailuun on vienyt hänet moneen mielenkiintoiseen paikkaan, kuten reppureissulle Thaimaahan sekä Afrikkaan, missä hän viihtyi kahdeksan kuukautta.

Itseään ”adrenaliiniaddiktiksi” tituleeraava Laura on aina valmis jännittäviin aktiviteetteihin. Hän on muun muassa hypännyt laskuvarjolla, uinut villien valashaiden kanssa, hypännyt benjihyppyjä ja jäljittänyt villejä gorilloja Afrikassa.

Nykyään Laura on asettunut aloilleen yhdessä miehensä ja lastensa kanssa, ja hänen intohimonsa on auttaa muita suunnittelemaan unelmiensa matkoja. Vapaa-aikansa Laura viettää mieluiten perheen ja ystävien kanssa, oli ohjelmassa sitten yhteinen matka tai illallinen.

Jude Bommer Karlslund

Jude Bommer Karlslund

Matkailuneuvoja

Hollantilainen Jude vastaa matkojen, hotellien ja lentojen varauksesta.

Jude on muun muassa kiertänyt vuoden verran reppu selässä Australiaa ja Uutta-Seelantia, ja hän matkustaakin mieluiten seikkailuhenkisesti ja spontaanisti – vain hän itse, rinkka ja teltta. Tanskalaisen miehensä kanssa Jude on viettänyt 4 kuukautta kiertäen Aasiaa ja kokenut Laosin, Kambodžan, Thaimaan, Myanmarin ja Nepalin kauneuden ja kulttuurin.

Sosiologiaa opiskellessaan Jude asui myös Aruballa kolmen kuukauden ajan.

Parhaat muistot Judella on vaeltamisesta Annapurna Base Campiin Nepalissa, jossa vuoristo oli sekä äärettömän kaunis että fyysisesti haastava.

Jude kokee matkailualalla työskentelyn etuoikeudeksi ja odottaa innolla lisää matkakokemuksia Etelä-Amerikasta ja Afrikasta miehensä ja lastensa kanssa.

Stine Hjorth

Stine Hjorth

Customer Relations Specialist

Stine on työskennellyt matkailualalla ja asunut useissa Euroopan maissa, kuten Kreikassa, Turkissa ja Portugalissa. Matkaoppaana toimiminen sytytti hänessä intohimon matkailualaa kohtaan. Stine on myös opiskellut turismia ja tapahtuma-alaa, sillä hän nauttii työssään erityisesti siitä, että voi tarjota ihmisille ikimuistoisia elämyksiä.

Vaikka Stine asuu nykyisin Tanskassa, hän matkustelee edelleen paljon. Hän on kiinnostunut muista kulttuureista ja suunnittelee jatkuvasti seuraavaa matkaansa.

Stine viettää vapaa-aikansa perheen ja ystävien kanssa ja tekee mieluusti pitkiä kävelyretkiä luonnonkauniissa maisemissa.

Mikkel Egelund Väänänen

Mikkel Egelund Väänänen

Customer Relations Specialist

Mikkelillä on kaupallinen tutkinto ja yli 10 vuoden kokemus asiakkaiden neuvomisesta ja opastamisesta. Hän on itse vieraillut monissa matkakohteistamme ja toiminut jopa vuoden verran matkaoppaana Thaimaassa.

Mikkel on edelleen innostunut kiertämään maailmaa ja haluaa jakaa innostuksensa myös lapsilleen, jotta hekin voisivat nähdä maailman omin silmin. Mielenkiintoista nähtävää tarjoavat esimerkiksi kulttuurierot, jotka näkyvät selvästi Tansanian masaiden keskuudessa tai Balin hinduväestössä, kun taas lasten eläinkirjat heräävät henkiin Serengetin tasangoilla tai trooppisessa thaimaalaisessa sademetsässä.

Vaikka maailma on iso ja eksoottinen, Mikkel nauttii myös jokavuotisesta Suomen-matkastaan lastensa ja suomalaisen vaimonsa kanssa, sillä silloin on tiedossa paljon saunomista ja murtomaahiihtoa!

Rikke Holm

Rikke Holm

Varauspäällikkö

Rikkellä on useamman vuoden kokemus matkailualalta, ja hän on ollut TourCompass-tiimin jäsen jo vuodesta 2010. Rikke vastaa varausosastosta, jossa asiakas on aina keskipisteessä.

Matkustaminen on Rikkelle tärkeää, ja vuosien mittaan matkakokemuksia on kertynyt niin Aasiasta, Australiasta ja USA:sta kuin suurimmasta osasta Eurooppaa. Rikke on aina matkustanut paljon, koska hän rakastaa erityisesti uusiin kulttuureihin tutustumista ja matkoillaan kokemaansa vapauden tunnetta.

Rikken mukaan paras matkakokemus syntyy yhteenkuuluvuuden tunteesta, kun seikkailussa on mukana koko perhe. Hyvät muistot ovat kuin lahja, joka kestää läpi elämän!

Vapaa-aikaansa Rikke viettää mieluiten perheen ja ystävien kanssa. Parhaiten hän rentoutuu, kun koko perhe kokoontuu pelaamaan oman pöytätennispöydän ääreen.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking specialist

Tanjan ura matkailun parissa on jatkunut jo yli 15 vuotta. Hän piti välillä taukoa opiskellakseen terveys- ja ravitsemusalaa, mutta palasi pian takaisin ruotuun ja on nyt jälleen vahvasti mukana matkailualalla. Hän pitää työssään erityisesti yhteydenpidosta eri toimittajiin ja lentoyhtiöihin – ja myös sen tuomista haasteista.

Tanja itse rakastaa matkustamista, ja hänen parhaat matkakokemuksensa ovat Brasiliasta, Thaimaasta ja Tansaniasta. Viimeksi mainitussa Tanja pääsi rikkomaan rajojaan maistamalla grillattua oravaa, jonka opas oli juuri jousellaan kaatanut. Kukapa siitä voisi kieltäytyä?

Seuraavalle matkalleen Tanja aikoo ottaa mukaan myös perheensä, johon tätä nykyä kuuluu myös kaksi lasta.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Lapsena Anne Mette kierteli autolomilla Eurooppaa perheensä kanssa, ja teini-iässä hän alkoi innostua enemmän ja enemmän Etelä-Amerikasta. Anne Mette on asunut mm. ecuadorilaisessa sademetsässä, Argentiinan metropolissa Buenos Airesissa, Florianópolisin rantaparatiisissa Etelä-Brasiliassa ja Perun pääkaupungissa Limassa. Hän tanssii mielellään salsaa ja tangoa ja puhuu sekä espanjaa että portugalia. Myös Aasian maat ovat tulleet hänelle tutuiksi muun muassa monien ruoanlaittokurssien, sukellusretkien ja temppelivierailujen merkeissä.

Anne Mette rakastaa vaeltamista, etenkin luonnon ja villieläimien kokemista lähietäisyydeltä – myös merenpinnan alapuolella, sillä lämpimissä vesissä sukeltaminen on myös yksi hänen lempiharrastuksistaan. Paras lomayhdistelmä sisältää hänen mielestään monien aktiviteettien lisäksi jonkin verran aikaa rentoutua rannalla hyvän kirjan parissa.

Kenneth Lykke Andersen

Kenneth Lykke Andersen

Booking Specialist

Kennethillä on jo 12 vuoden kokemus matkailualalta, ja tätä nykyä hän työskentelee booking-osastollamme.

Kenneth rakastaa matkustamista; hän on reissannut Intiassa rinkka selässään ja opiskellut sekä Costa Ricassa että Nicaraguassa.

Hänen paras matkakokemuksensa oli seisoa Kala Pattharin huipulla 5 164 metrin korkeudessa ja nauttia henkeäsalpaavista näköaloista Mount Everestille.

Anne Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Booking Specialist

Anne on kotoisin Saksasta ja suorittanut opintonsa logistiikan alalla.

Anne rakastaa matkailua, ja hänellä on paljon hyviä muistoja  Skandinaviasta, Grönlannista, Islannista, Afrikasta ja USA:sta, jossa hän myös asui puolen vuoden ajan opiskeluaikanaan.

Yksi Annen hienoimmista matkaelämyksistä tapahtui Grönlannissa, jossa hän kuuli luonnonvaraisen valaanpoikasen kutsuvan perhettään ja lopulta näki, kun valasperhe ja eksynyt poikanen jälleen löysivät toisensa.

Annella on kaksi pientä tytärtä, joille hän aikoo näyttää maailmaa heti, kun lapset vähän kasvavat. Anne odottaa erityisesti voivansa viedä lapset Tansaniaan, jonka luonto ja eläimet tekivät häneen itseensä suuren vaikutuksen. Annen vapaa-aika kuluu islanninhevosten parissa ja leppoisilla ratsastusretkillä luonnossa.

Elisabeth Grau Møller

Elisabeth Grau Møller

Booking Specialist

Elisabeth on työskennellyt matkailualalla jo 22 vuotta.

Asiakaspalvelu on lähellä Elisabethin sydäntä, ja siksi asiakas on hänelle aina etusijalla.

Elisabeth rakastaa matkailualaa ja nauttii uusiin kulttuureihin tutustumisesta ja uusien paikkojen näkemisestä ympäri maailman. Elisabeth on matkustellut Floridassa, Thaimaassa, Afrikassa ja monessa muussa kohteessa, joista asuntoautoreissu Floridassa on erityisesti jäänyt mieleen. Tulevaisuudessa hän aikoo ottaa myös perheensä mukaan uusille seikkailuille.

Vapaa-ajalla Elisabeth viettää mieluiten aikaa perheen ja ystävien kanssa, nauttii luonnosta koiralenkeillä ja ratsastaa naapurin islanninhevosella.

Ulla Christensen

Ulla Christensen

Booking specialist

Ulla on seikkailunhaluinen matkailun harrastaja, jolla on monen vuoden kokemus matkailualalta.

Hänen matkailu-uransa alkoi kauppakorkeakoulun jälkeen, jolloin hän kiersi ensin Eurooppaa Interraililla ja työskenteli sitten yhden talven Itävallassa hiihtopummina. Nämä kokemukset johdattivat hänet matkaopaskouluun, jota seurasi kolme kautta oppaana suosituissa matkakohteissa, kuten Mallorcalla, Turkissa ja Itävallassa.

Ulla on kiertänyt maailmaa ja kerännyt matkakokemuksia monista maista. Mieleen ovat jääneet muun muassa Thaimaa, Gambia, Kiina, Hongkong, Yhdysvallat ja lukemattomat kaupunkilomat Euroopassa, missä Kreikka on erityisen lähellä hänen sydäntään.

Ulla on aktiivinen myös vapaa-ajallaan: hän nauttii patikkaretkistä ja talviuinnista, pelaa padelia, käy konserteissa ja viihtyy kesämökillään Pohjanmeren rannikolla.

Mai Nielsen

Mai Nielsen

Booking specialist

Mai on oikea maailmannainen, ja matkaseikkailut ovat vieneet hänet moniin kohteisiin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa. Erityisesti hänen mieleensä ovat jääneet vierailut Panamassa ja Turks & Caicosilla.

Mailla on myös usean vuoden työkokemus matkailualalta. Hän on työskennellyt pitkään ensin lentoyhtiön palveluksessa ja nykyisin TourCompassilla, missä hän auttaa asiakkaita matkavarausten tekemisessä.

Vapaa-ajallaan Mai harrastaa lukemista ja viettää mielellään aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Sarah Kynde

Sarah Kynde

Booking specialist

Sarah on intohimoinen matkailija. Hänen seikkailunjanonsa sai alkunsa jo lapsena perheen auton takapenkillä, kun perhe kierteli Eurooppaa ristiin rastiin autolomien merkeissä. Sittemmin hänen rakkautensa matkustamiseen on vain kasvanut, ja aikuisena hän on vieraillut monissa upeissa kohteissa, kuten Marokossa, Tansaniassa, Thaimaassa, Indonesiassa, Nepalissa, Singaporessa ja Vietnamissa.

Sarahin matkoihin sisältyy aina jokin aktiivinen elementti. Hän on sukeltanut Komodolla, patikoinut Everestin Base Campiin asti ja jopa kiivennyt Kilimanjarolle, mikä on yksi hänen ikimuistoisimmista matkakokemuksistaan. Sarah valitsee mieluiten pienen ja viihtyisän majoituspaikan, jossa hän voi asua lähellä paikallisia ja kokea, miten muualla eletään. Hän on myös aina innokas maistamaan paikallisia erikoisuuksia.

Vapaa-ajallaan Sarah viihtyy perheen ja ystävien kanssa ja liikkuu paljon. Erityisesti juoksu ja crossfit ovat lähellä hänen sydäntään.

Christian Conradsen

Christian Conradsen

COO

Christian on kauppatieteiden maisteri kansainvälisen kaupan alalta, ja hän on asunut muun muassa Hong Kongissa ja Englannissa.

Hän on matkustellut Aasiasta Afrikkaan ja Karibialle ja kiertänyt luonnollisesti myös Euroopan nähtävyyksiä. Hänen mieluisimpia matkamuistojaan ovat vaimon antama ”kyllä”-vastaus kosintaan Turks and Caicosin valkoisilla hiekkarannoilla ja kaikkien Big 5 -eläinten bongaaminen heti ensimmäisellä Tansanian-matkalla. Kiinan muuri on myös listan kärkipäässä – ja tietenkin Hong Kongin siluetti upeaa auringonlaskua vasten Victoria Peak Viewpontilta katsottuna.

Christian viettää vapaa-aikaansa mieluiten perheen kesken, sillä kaksi tytärtä pitää arjen kiireisenä. Hän rentoutuu myös kuuntelemalla podcasteja ja treenaamalla omassa kuntosalissaan kodin kellarikerroksessa

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie on pääaineenaan historiaa lukenut maisteri, joka on matkustellut koko elämänsä. Pienenä hän pääsi näkemään Eurooppaa vanhempiensa auton takapenkiltä käsin, ja heti lukiosta valmistuttuaan hän pakkasi reppunsa ja suuntasi kohti seikkailuja.

Parhaiten mieleen painunut matkakokemus on kuitenkin kirahvivauvaan kompastuminen Afrikassa. Tai ehkä se onkin Aconcaguan lumisella huipulla kimmeltävä aurinko? Hääjuhla Thaimaassa on myös listan kärkipäässä – kuin myös täysin ex temporena toteutettu roadtrip läpi Texasin. Winnie rakastaa kontrasteja. Hän tuntee olevansa eniten elementissään päästessään kurkistamaan matkansa kohteina olevien maiden julkisivujen taakse.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina on työskennellyt matkailualalla yli 15 vuotta, joista viimeiset 10 hän on omistautunut kokonaan matkatuotannolle. Kaikkialta maailmasta tulevien ihmisten kanssa työskenteleminen on sekä jännittävää että haastavaa, ja Christinan lempityötä onkin laatia matkakokonaisuuksia, jotka takaavat asiakkaille varmasti mahdollisimman hienon kokemuksen.

Christina aloitti reissaajan uransa pidemmillä matkoilla jo nuorena backpackerina, ja sittemmin hän on innostunut näkemään ja kokemaan maailmaa vielä enemmän. Christinellä on kaksi lasta, jotka hänen onnekseen ovat myös innokkaita matkailijoita.

Luonto ja eläimet ovat Christinen sydäntä lähellä, mutta eniten häntä kiehtoo matkoilla se, miten historia herää henkiin – sen tuntee esimerkiksi muinaisten Maya-intiaanien raunioiden huipulla seistessä.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle on työskennellyt TourCompassilla vuodesta 2012. Hän on koulutukseltaan BA International Hospitality Management, erikoistumisalana matkailu.

Michelle on matkustellut paljon niin Euroopassa kuin Aasiassakin, ja kesälomia hän on viettänyt myös Yhdysvalloissa ja Karibialla. Michelle on aina rakastanut matkailua, ja oli kyseessä sitten toinen, kolmas tai neljäs kerta samassa kohteessa, hän palaa aina kotiin reppu täynnä uusia seikkailuja.

Kiehtovimpia matkaelämyksiä hänellä on useita: vierailu paikallisen hmong-perheen luona Sapan vuoristoseuduilla. Longjin vaikuttavien riisiterassien yli salaman nopeudella kiitävät pilvet. Ensimmäinen kohtaaminen villinorsujen kanssa Minneriyan kansallispuistossa. Karibian ja Malediivien värikäs meriluonto on myös korkealla Michellen kokemuslistan kärkipäässä.

Michelle odottaa jo innolla sitä, että pääsee viemään perheensä maailmalle ja näyttämään pojalleen, miten eri tavoin ihmiset elävät ympäri maailman.

Nina Strandby

Nina Strandby

Junior Product Manager

Nina sanoo kärsivänsä kroonisesta matkakuumeesta, ja siksi ”minne aiot matkustaa seuraavaksi?” on kysymys, jonka Nina usein esittää ihmisille ympärillään. Hän itse on matkustellut paljon viimeksi kuluneiden 20 vuoden aikana, sekä reppureissaajana että perheenä miehensä ja kolmen lapsensa kanssa.

Nina on käynyt monenlaisissa kohteissa, mutta suurimman vaikutuksen ovat tehneet Guatemalan viidakot ja Utahin osavaltion lumoavan oranssi luonto Yhdysvalloissa. Yhdysvallat on maa, jossa Nina on käynyt useammin kuin missään muualla. Oltuaan au pairina vuonna 2006 hän innostui tästä vastakohtia täynnä olevasta maasta, ja erityisesti sen luonto on tehnyt suuren vaikutuksen. Au pair -vuotensa jälkeen hän on matkustellut paljon ympäri Yhdysvaltoja, opiskellut San Diegossa ja vieraillut monta kertaa “laajennetun perheensä” luona Kalifornian Tyynenmeren rannikolla.

Ninan kokemus matkailualalta ulottuu viestinnästä ja myynnistä tuotekehitykseen, joka on hänen erityinen intohimonsa. Hänestä on hienoa suunnitella asiakkaille matkoja, jotka antavat heille unohtumattomia muistoja loppuiäksi. Ninalle itselleen parhaita matkaelämyksiä ovat hetket, jolloin hän voi antaa ”ajan pysähtyä” kahvikupposen ääressä tai paikallisella ruoalla herkutellen. Hän lähtee mieluusti myös mukavalle pyöräretkelle tutkimaan lähiympäristöä. Jokapäiväisessä elämässään Ninalle on tärkeintä viettää aikaa perheen kanssa. Vaikka perheen 3 lasta ovat tottuneita matkailijoita ja rakastavat uusia kokemuksia, heille tärkeimpiä ovat päivittäiset spontaanit tanssahtelut ja pienet luovat projektit kotioloissa.

Christina Hartman Hansen

Christina Hartman Hansen

Product Coordinator

Christina on aiemmin työskennellyt matkailualalla tanskalaisen lentoyhtiön lentoemäntänä, mutta viime vuodet hän on toiminut rakennusalalla datan rikastuttamisen parissa PIM-assistenttina.

Christina on jo pienestä pitäen matkustanut paljon vanhempiensa kanssa. Perhe on kiertänyt suurimman osan Eurooppaa matkoilla, jotka ovat herättäneet Christinassa uteliaisuuden ja halun kokea uusia paikkoja kaikkialla maailmassa. Christina pitää niin hiihtomatkoista kuin aurinkomatkoistakin, ja onpa hän viettänyt yhden kokonaisen talvikaudenkin Ranskan Alpeilla. Aasia on valloittanut hänen sydämensä, vaikka bucket-listalla on vielä koko joukko muitakin matkakohteita.

Vapaa-ajallaan Christina pelaa käsipalloa ja lenkkeilee luonnossa aina kun siihen löytyy aikaa. Hän nauttii myös kaupunkielämästä ja käy mielellään ravintolassa ja konserteissa.

Dino Karalic

Dino Karalic

CMO

Dinolla on takanaan yli 10 vuoden ura markkinoinnin parissa ja kaupallisen liiketoiminnan kehitystehtävissä, ja suurimman osan tästä ajasta hän on viettänyt matka-alalla. Markkinoinnissa merkityksellisyys, tehokkuus ja yksilöllisyys ovat hänen avainsanojaan. Hänelle on myös tärkeää, että asiakkaamme saavat aina kokea elämyksellisen matkan, sillä sen parempaa markkinointia ei ole olemassa.

Dino on vieraillut monissa kohteissamme ja kerännyt matkoillaan runsaasti unohtumattomia kokemuksia. Hyvä yöuni on hänelle erityisen tärkeää, ja Dinon mukaan maailman parhaat unet saa telttaleirissä Masai Maran kansallispuistossa Keniassa.

Dino viettää vapaa-aikansa mieluiten perheensä kanssa, johon kuuluvat kaksi pientä lasta jättävät arkeen vain vähän luppoaikaa. Aikaa löytyy myös ystäville – ja sessio kuntosalilla tai juoksulenkki meren rannalla on Dinon mukaan mitä parhain rentoutushetki.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO & Content Specialist

SEO-asiantuntija Trinen tehtäviin kuuluu kotisivujemme sisällön kehittäminen ja hakukoneoptimointi.

Trinen ensimmäinen ”oikea” matka oli lukioaikana tehty kahden viikon interrailreissu läpi Euroopan. Sen jälkeen ohjelmassa ovat olleet niin klassinen maailmanympärimatka ja monet kaupunki- ja valmismatkat kuin puolen vuoden oleskelu Kiinassa osana kiinan kielen opintoja Aarhusin yliopistossa.

Kiinalla onkin erityisasema Trinen sydämessä. Asuminen maassa on tuonut mukanaan suuria elämyksiä mutta myös kulttuurisia, henkilökohtaisia ja kielellisiä haasteita. Rakkaus kieleen on edelleen voimissaan.

Louisa Poad

Louisa Poad

Online Marketing Specialist

Louisa innostui reissaamisesta jo varhain ja vietti paljon aikaa matkustaen ympäri Isoa-Britanniaa ja Eurooppaa vanhempiensa matkailuautossa. Opintojensa jälkeen Louisa pakkasi reppunsa ja lähti kiertämään vuodeksi Australiaa. Hänellä on hyviä muistoja snorklaamisesta Isolla valliriutalla, telttailusta Fraser Islandilla ja surffaamisesta Byron Bayssa. Seuraavaksi hän odottaa innolla seikkailuja Skotlannin ylämailla.

Louisa on asunut Isossa-Britanniassa, Australiassa ja nyt Tanskassa, missä hänen intohimonsa matkailua kohtaan on vain vahvistunut. Hän aloitti myyntiosastollamme opiskelijatyöntekijänä ja hyödyntää nykyisin koulutustaan markkinointiosastolla.

Matkustaminen tarkoittaa Louisalle paljon muutakin kuin uusissa paikoissa käymistä. Se tarkoittaa uppoutumista uusiin kulttuureihin, uusien kielten oppimista ja maailman näkemistä uusin silmin.

Sanne Schou Pedersen

Sanne Schou Pedersen

Online Marketing Specialist

Sanne on opiskellut markkinointia ja viestintää. Hän rakastaa tekstien kirjoittamista ja graafisen sisällön laatimista – etenkin sellaisten, jotka herättävät matkustushalun ja innostavat suunnittelemaan seuraavaa seikkailua.

Sanne on matkaillut paljon Euroopassa ja Aasiassa. Kohokohta oli matka Vietnamiin, missä häntä viehättivät upeat luontoelämykset, hyvä ruoka ja vieraanvaraiset paikalliset. Seuraavaksi Sanne aikoo suunnata joko Costa Ricaan tai Balille.

Vapaa-ajallaan Sanne viihtyy perheen ja ystävien kanssa, ja heitä hän myös mielellään hemmottelee leipomuksillaan. Leivonta on nimittäin Sannen rakas harrastus, ja matkailu inspiroi häntä löytämään leivonnaisiinsa uusia makuelämyksiä.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

CFO

Peter on koulutukseltaan laskentatoimeen erikoistunut taloustieteen maisteri, ja hän on urallaan viettänyt muun muassa 7 vuotta konsultin roolissa Deloittella. Deloitte-aikanaan Peter vietti puolitoista vuotta komennuksella Lontoossa ja oli tehtävissä myös Australiassa. Peter on konsultin roolinsa kautta kerännyt laajalti kokemusta ”rahamaailmasta”.

Peter on pääasiassa matkaillut Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa, ja reissujen kohokohta on ollut uskomattoman hienoja luontoelämyksiä sisältänyt autoloma Vancouverista Banffiin ja takaisin. Hauskin kokemus tapahtui Borneossa, jossa paikalliset luulivat Peteriä ammattisulkapalloilijaksi ja pyysivät nimikirjoituksia. ”Sanoin kohteliaasti ei, mutta he eivät luovuttaneet, joten pakkohan se oli kirjoittaa!”

Christian Bo Palm

Christian Bo Palm

Financial Controller

Christian on suorittanut cand.merc.aud-tutkinnon ja toiminut useita vuosia kirjanpidon ja talousasioiden parissa, sekä tilintarkastajana että itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Christianin paras matkakokemus oli reissu Uzbekistaniin, missä hän tutustui perheensä kanssa pääkaupunki Taškentiin ja ihasteli kaupungin pohjoispuolella kohoavia vuoria. Christianiin teki erityisen suuren vaikutuksen se, miten monet eri kulttuurit elivät suurkaupungissa sulassa sovussa.

Vapaa-ajallaan Christian muun muassa valmentaa paikallista jalkapallojoukkuetta.

Pernille Thornvig

Pernille Thornvig

Bookkeeper

Pernille on koulutukseltaan kirjanpitäjä, ja hänellä on 27 vuotta kokemusta kirjanpitotyöstä useilta eri aloilta. Hän on toiminut vuosia itsenäisenä ammatinharjoittajana ja hoitanut useiden pienten ja keskisuurten asiakkaiden kirjanpidon.

Pernillen paras matkakokemus oli ehdottomasti matka Vietnamiin, missä Pernille perheineen ajoi oppaan kanssa nelivetoautolla pitkin poikin vuoristoa. He vierailivat paikallisten perheiden luona, missä he myös majoittuivat ja maistoivat paikallisia erikoisuuksia. Matka oli kiehtovat elämys eikä varmasti jää Pernillen viimeiseksi vierailuksi tuossa maanosassa.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

CEO / Toimitusjohtaja

Claus on opiskellut kuljetus- ja logistiikka-alaa. Hän on asunut ja työskennellyt ulkomailla – Saksassa, Kiinassa, Japanissa ja Koreassa – yhteensä 8 vuoden ajan. Vuosien saatossa Claus on matkustanut Aasiassa, Euroopassa, USA:ssa ja Kanadassa sekä Afrikan maista Keniassa, Tansaniassa ja Etelä-Afrikassa.

Claus tuli mukaan Afrikkasafarin tiimiin vuonna 2012, ja jo ensimmäisestä työpäivästään lähtien hänellä on ollut palava halu tehdä parhaansa sen eteen, että Afrikkasafari voisi tarjota asiakkailleen mahdollisimman upeita kokemuksia. Hänen mottonsa on ”annetaan asiakkaalle hänen elämänsä matka”, ja tämä tavoite on läsnä kaikessa Afrikkasafarin päivittäisessä työssä. Yhtä lailla on kunnioitettava myös luontoa, eläimistöä ja yhteistyökumppaneitamme matkakohteissa.

Vapaa-ajallaan Claus pitää etusijalla perhettään, jonka kanssa hän mielellään matkustaa johonkin Afrikkasafarin jännittävistä matkakohteista. Myös golfkierros ystävien kanssa on Clausin mieleen.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Manager, Customer Excellence & Work Environment

Lene on koulutukseltaan cand. ling. merc. yritysviestinnän alalta, ja hän on kerännyt työkokemusta sekä markkinoinnista että viestinnästä, niin sisäisestä kuin ulkoisesta.

Hänen roolinsa yrityksessämme on kehittynyt jatkuvasti siitä lähtien kun hän aloitti meillä vuonna 2015. Lenen päivittäisiin tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalautteiden käsittely ja sisäisen työympäristömme laadusta huolehtiminen.

Lene kokee vuoropuhelun asiakkaiden kanssa olevan erityisen mielenkiintoista, ja asiakkaiden kokemukset inspiroivat häntä tekemään omia matkasuunnitelmiaan.

Christina Dolmer Laugesen

Christina Dolmer Laugesen

Administration Manager

Christina omaa laajan skaalan kykyjä ja kompetensseja, sillä hän on koulutukseltaan kauppatieteilijä ja kerännyt työkokemusta muun muassa myymälän omistajana, klinikkasihteerinä ja nyt meillä hallintopäällikkönä.

Christina on myös intohimoinen maailmanmatkaaja. Hän matkustaa joka vuosi lomalle eri kohteeseen Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja muissa maanosissa. Hän on ollut mukana monessa seikkailussa, kokenut eri kulttuureja ja vieraillut biologisen perheensä luona Soulissa Etelä-Koreassa. Christina on myös matkustanut Vietnamin poikki minibussilla yhdessä 16 ystävänsä kanssa. Tulevaisuudessa hän haluaisi nähdä enemmän Afrikkaa ja kokeilla salsatanssia Latinalaisessa Amerikassa, minkä lisäksi hänen suuri haaveensa on päästä vielä joskus kiertämään Australiaa ja Uutta-Seelantia.

Kun Christina ei ole töissä tai matkoilla, hän harrastaa padelia, käy koiralenkeillä ja viettää viihtyisiä iltoja perheen ja ystävien kanssa hyvän ruoan ja pelien merkeissä.

Puhelin
09 424 15 833
Aukioloajat
ma-to 10-16 pe 10-15
Pyydä tarjous

Henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua matkailun asiantuntijoilta

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat monien vuosien kokemukseen Afrikan, Aasian ja Latinalaisen Amerikan matkaelämysten järjestämisestä.

Puhelin
09 424 15 833
Aukioloajat
ma-to 10-16 pe 10-15
Pyydä tarjous

Henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua matkailun asiantuntijoilta

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat monien vuosien kokemukseen Afrikan, Aasian ja Latinalaisen Amerikan matkaelämysten järjestämisestä.

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.