TURVATAKUU - Lue lisää

Latinalaisen Amerikan kiertomatkat

TourCompass on Latinalaisen Amerikan asiantuntija. Matkailuneuvojillamme on monen vuoden kokemus matkailualalta, ja he jakavat mielellään tietoaan ja kokemuksiaan eri matkakohteistamme Väli- ja Etelä-Amerikassa.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Latinalaisen Amerikan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

Latinalaisen Amerikan kiertomatkat
Latinalaisen Amerikan kiertomatkat
KotiLatinalaisen Amerikan kiertomatkat

Latinalaisen Amerikan kiertomatkat

TourCompass on Latinalaisen Amerikan asiantuntija. Matkailuneuvojillamme on monen vuoden kokemus matkailualalta, ja he jakavat mielellään tietoaan ja kokemuksiaan eri matkakohteistamme Väli- ja Etelä-Amerikassa.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Latinalaisen Amerikan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

KotiLatinalaisen Amerikan kiertomatkat
Suosituimmat matkamme
Muut matkustavat tänne
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen
Jännittävät matkat
Matkakohteemme
Arvostelut
Matkakertomuksia
Latinalainen Amerikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15

TourCompass – Latinalaisen Amerikan asiantuntijat

TourCompass on Latinalaisen Amerikan asiantuntija. Matkailuneuvojillamme on monen vuoden kokemus matkailualalta, ja he jakavat mielellään tietoaan ja kokemuksiaan eri matkakohteistamme Väli- ja Etelä-Amerikassa.

Ikimuistoiset elämysmatkat

TourCompass järjestää monenlaisia jännittäviä matkoja Latinalaiseen Amerikkaan. Kattavaan matkavalikoimaamme kuuluu muun muassa autolomia, rantalomia, vaelluslomia ja paljon muuta.

Tarjoamme kiertomatkoja 11 eri kohteeseen. Monet kiertomatkoistamme ovat lisäksi yhdistelmämatkoja, joilla pääset kokemaan useamman kuin yhden Latinalaisen Amerikan maan.

Matkakohteitamme ovat:

Voit lukea lisää eri matkakohteista ja kiertomatkojen sisällöstä klikkaamalla kohdetta.

Matkanjärjestäjänä asiakkaiden tyytyväisyys on meille sydämen asia, ja tavoitteenamme on aina tarjota sinulle elämäsi ikimuistoisin matka. Voit lukea muiden asiakkaiden arvioita matkoistamme tai katsoa saamamme arvostelut Trustpilotissa.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi ikimuistoisimman matkan!

Matkakohteemme Väli- ja Etelä-Amerikassa

Kuuba

Karibianmeressä Meksikon itäpuolella sijaitseva Kuuba tunnetaan muun muassa salsarytmeistä, vanhoista amerikanraudoista ja sikareista.

Kuubassa matkailijaa odottavat kiehtovat historialliset kaupungit, kuten pääkaupunki Havanna, ainutlaatuiset luontoelämykset ja upeat karibialaiset paratiisirannat Varaderossa ja Trinidadissa.

Valikoimassamme on sekä opastettuja kiertomatkoja että autolomia, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua Kuuban moniin nähtävyyksiin omassa tahdissa.

Tutustu kaikkiin Kuuban-kiertomatkoihimme.

Costa Rica

Costa Rica sijaitsee Keski-Amerikassa, missä sen rajanaapuri pohjoisessa on Nicaragua ja etelässä Panama.

Costa Ricaa on usein sanottu maailman kauneimmaksi maaksi, ja sen upeat trooppiset kansallispuistot tarjoavat maailmanluokan luonto- ja eläinelämyksiä.

Aitoon costaricalaiseen pura vida -elämäntapaan voit tutustua myös omin neuvoin jännittävällä autolomalla. Yhdistelmämatkalla voit kokea sekä Costa Rican että Nicaraguan.

Tutustu kaikkiin Costa Rican -kiertomatkoihimme.

Peru

Peru sijaitsee läntisessä Etelä-Amerikassa Brasilian ja Bolivian naapurissa.

Perussa voit nauttia monikulttuurisen Liman tunnelmasta, vaikuttua maailmakuuluista inkaraunioista Machu Picchussa ja ihastua Titicaca-järven ja Colca Canyonin hurmaaviin maisemiin.

Tutustu kaikkiin Perun-kiertomatkoihimme.

Meksiko

Meksikon rajanaapureita ovat pohjoisessa Yhdysvallat ja etelässä Guatemala.

Kiertomatka Meksikossa tarjoaa valtavasti mielenkiintoista nähtävää: värikäs ja rönsyilevä Mexico City, Playa del Carmenin upeat valkoiset hiekkarannat sekä kiehtovat maya- ja asteekkirauniot, kuten Chichén Itzá.

Osaan Meksikon-kiertomatkoistamme voi yhdistää matkan Guatemalaan.

Tutustu kaikkiin Meksikon-kiertomatkoihimme.

Argentiina

Tangon kotimaana tunnettu Argentiina sijaitsee Etelä-Amerikan eteläpäässä.

Nauti tunnelmasta ja tangon tahdeista Buenos Airesin viehättävissä kaupunginosissa, koe ainutlaatuisia luontoelämyksiä Los Glaciaresin kansallispuiston vaikuttavilla jäätiköillä ja tutustu Espanjan siirtomaakauden historialliseen perintöön hurmaavassa Saltassa.

Osaan Argentiinan-kiertomatkoistamme voi yhdistää matkan Chileen tai Brasiliaan.

Tutustu kaikkiin Argentiinan-kiertomatkoihimme.

Kolumbia

Kolumbia sijaitsee luoteisessa Etelä-Amerikassa. Lännessä Kolumbian rantoja huuhtelee Tyyni valtameri ja pohjoisessa Karibianmeri.

Kolumbia on monipuolinen vastakohtien maa, joka tarjoaa nähtävää laidasta laitaan. Lähde tutkimusretkelle värikkään Cartagenan viehättäville kaduille, nauti luonnon vehreydestä idyllisellä kahvinviljelyalueella ja tunne historian havina Kadonneessa kaupungissa.

Kaikkiin Kolumbian-matkoihimme voi yhdistää rentouttavan rantaloman.

Tutustu kaikkiin Kolumbian-kiertomatkoihimme.

Brasilia

Brasilia on yksi maailman suurimmista maista, jonka monet kiehtovat nähtävyydet ovat koko maailmankin mittakaavassa merkittäviä.

Rytmikkäässä Rio de Janeirossa sinua odottavat maailmankuulut hiekkarannat ja legendaariset nähtävyydet, Iguassun putoukset puolestaan tarjoavat ikimuistoisia luontoelämyksiä, ja viehättävässä Salvadorissa voit tutustua kiehtovaan historiaan ja kulttuuriin.

Osaan Brasilian-kiertomatkoistamme voi yhdistää matkan Argentiinaan.

Tutustu kaikkiin Brasilian-kiertomatkoihimme.

Ecuador & Galápagossaaret

Ecuador sijaitsee Etelä-Amerikan luoteisosassa, Galápagossaaret puolestaan Tyynessämeressä 1 000 kilometrin päässä mantereelta. Tarunhohtoisilla Galápagossaarilla matkailijaa odottavat lukemattomat ikimuistoiset luontoelämykset.

Kiertomatkalla Ecuadorissa tutustut Espanjan siirtomaakauden historiaan ja ikivanhoihin intiaanikulttuureihin. Galápagossaarten saarihyppely ja risteily vievät sinut puolestaan useammalle saarelle, jotka tunnetaan kiehtovista eläimistään ja ainutlaatuisista ekosysteemeistään.

Tutustu kaikkiin Ecuadorin- ja Galápagossaarten-kiertomatkoihimme.

Guatemala

Meksikon eteläpuolella sijaitseva Guatemala on kiehtova maa, jossa matkailijaa odottavat ainutlaatuinen kulttuuri, upeat maisemat ja vieraanvaraiset paikalliset.

Esimerkiksi vehreän Tikalin kansallispuiston mayaraunioilla voit tutustua Guatemalan ainutlaatuiseen historiaan ja kulttuuriperintöön.

Guatemalaan voit matkustaa Meksikon ja Guatemalan yhdistävällä kiertomatkalla.

Tutustu kaikkiin Guatemalan-kiertomatkoihimme.

Chile

Etelä-Amerikan lounaisrannikolla sijaitseva Chile on pitkä ja kapea maa, johon mahtuu monia maantieteellisiä ääripäitä ja vastakohtia.

Etelässä sijaitsevan Torres del Painen kansallispuiston lumihuippuiset vuoret ja turkoosit järvet tekevät vaikutuksen luontomatkailijaan, pohjoisen aavikkoseudut geysireineen puolestaan tarjoavat ainutlaatuisia maisemia ja elämyksiä. Näiden ääripäiden puolivälissä sijaitsee kaunis pääkaupunki Santiago de Chile.

Tutustu kaikkiin Chilen-kiertomatkoihimme.

Lue lisää Väli- ja Etelä-Amerikan kiertomatkoista

Voit lukea lisää eri kiertomatkoista ja matkakohteista maakohtaisilla sivuilla. Täältä löydät paljon tietoa eri maista matkakohteina, saatavilla olevista kiertomatkoista ja kaikkien matkojen alkaen-hinnoista.

Matkamme ovat valmismatkoja, joiden hintaan sisältyvät lennot, majoitus ja retket. Matkan lopullinen hinta riippuu seuraavista:

 • Matkustajien määrä
 • Lähtöpäivä
 • Lähtölentokenttä

Onko sinulla kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää matkakohteistamme tai kiertomatkoistamme, voit aina ottaa yhteyttä matkailuneuvojiimme. Matkailuneuvojillamme on laaja kokemus matkoistamme, ja he matkustavat myös itse säännöllisesti kaikkiin kohteisiimme.