TURVATAKUU - Lue lisää
KotiVerkkomaksu kortilla

Verkkomaksu kortilla

Kun maksat matkasi verkossa, tiedot lähetetään salatun yhteyden yli. Voit siis olla varma siitä, että käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja turvallisesti. Tililtäsi ei koskaan veloiteta suurempaa summaa, kuin minkä olet hyväksynyt. Yksityiskortilla maksamisesta ei veloiteta palvelumaksua.

On erittäin tärkeää, että ilmoitat laskun numeron tai tarjousnumeron

  • Laskun numero löytyy laskun oikeasta yläkulmasta
  • Tarjousnumero löytyy tarjouksen oikeasta yläkulmasta
  • Jos et ole vastaanottanut laskua tai tarjousnumeroa, syötä vain ”123456”

Hyväksymme seuraavat maksukortit:

Jos maksat kortilla, joka sisältää matkavakuutuksen, pyydämme sinua tarkistamaan seuraavat tiedot:

Sovelletaanko vakuutusta Euroopan ulkopuolella matkustettaessa?
Osa vakuutuksista on voimassa vain EU:n sisäisten matkojen osalta. Sen vuoksi on tärkeää tarkistaa, kattaako vakuutuksesi vakuutuksen, kun matkustat määränpäähäsi Euroopan ulkopuolelle.

Mitä ja kenet vakuutus kattaa?
Kattaako vakuutus vain tilanteen, jossa sairastut itse, vai voitko peruuttaa matkan ja saada rahat takaisin esimerkiksi siinä tapauksessa, että perheenjäsenesi tai matkakumppanisi sairastuu?

Kattaako vakuutus matkan hinnan kokonaisuudessaan?
Tarkista, onko vakuutus rajoitettu määrättyyn summaan vai saatko maksetun summan takaisin kokonaan mahdollisen peruutuksen yhteydessä?

Kattaako vakuutus ne aktiviteetit, joihin aiot osallistua matkan aikana?
On tärkeä tarkistaa, että vakuutus kattaa kaikki matkaohjelmassasi olevat aktiviteetit, kuten Kilimanjarolle kiipeämisen, kuumailmapallosafarin ja sukellusretket.

Matkustatko ryhmässä, jossa kukin maksaa oman matkansa?
Siinä tapauksessa on tärkeä varmistaa, että kortin myöntäjän/pankin vakuutukset tarjoavat kaikille saman suojan.

MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät

Aikasi on arvokasta. Erikoistuneet matka-asiantuntijamme tarjoavat yksilöllistä ja huomaavaista palvelua, joka takaa mukavuutesi ja turvallisuutesi koko matkasi ajan. Aina varaushetkestä kotiinpaluuseen asti hoidamme jokaisen yksityiskohdan äärimmäisen huolellisesti.

Tarjoamme laajan valikoiman kohteita. Niistä jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa, joka on paikallisten kulttuurien, kiehtovan luonnon ja luonnonkauneuden muokkaama.

Matka- ja maa-asiantuntijamme ovat suunnitelleet matkamme laajojen tutkimustensa ja omien kokemustensa perusteella. Jokainen matka on suunniteltu esittelemään kunkin kohteen parasta tarjontaa.

TourCompassin matkoilla voit olla varma, että matkasi on turvallisissa käsissä. Olemme Tanskan matkatakuurahaston jäsen. Siksi voit olla matkustajana varma siitä, että matkasi korvataan, mikäli matkanjärjestäjä menee konkurssiin.