TURVATAKUU - Lue lisää

Chilen matkat

Loma Chilessä tarjoaa ääripäästä toiseen vaihtelevia maisemia.

Pohjoisen rutikuivista aavikoista etelän jylhiin vuoristomaisemiin ja sinisiin järviin – Chile on lomakohde sinulle, joka rakastat upeita ja monipuolisia maisemia.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Chileen.

Jos sinulla on kysyttävää Chilen-matkoistamme, voit soittaa matkailuneuvojillemme numeroon 09 424 15 833.

Chile
Chile

Chilen matkat

Loma Chilessä tarjoaa ääripäästä toiseen vaihtelevia maisemia.

Pohjoisen rutikuivista aavikoista etelän jylhiin vuoristomaisemiin ja sinisiin järviin – Chile on lomakohde sinulle, joka rakastat upeita ja monipuolisia maisemia.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Chileen.

Jos sinulla on kysyttävää Chilen-matkoistamme, voit soittaa matkailuneuvojillemme numeroon 09 424 15 833.

Miksi matkustaa Chileen?

Chile on pitkä ja kapea maa, joka venyy pohjoisesta etelään noin 4 300 kilometriä, mutta idästä länteen vain 175 kilometriä. Pitkän maan rajojen sisäpuolelle mahtuu monia maantieteellisiä ääripäitä ja vastakohtia.

Pohjoisessa sijaitsee maailman kuivin aavikko, etelän maisemia hallitsevat Patagonian lumiset vuoristot, ja väliin jäävät sykkivät suurkaupungit, vaikuttavat rannikkoseudut, kuvaukselliset järvet ja vehreät viinitilat. Jos haluat lomaltasi mahdollisimman paljon vaihtelevia maisemia, Chile on erinomainen valinta matkakohteeksi.

Chilen kiertomatkat

Lue lisää Chilen mielenkiintoisista nähtävyyksistä alla.

Santiago de Chile

Chilen pääkaupunki Santiago de Chile sijaitsee pitkän maan puolessa välissä. Kauniilla paikalla sijaitsevan kaupungin horisonttia hallitsevat lumihuippuiset Andit.

Dynaaminen, moderni suurkaupunki on jakautunut erilaisiin kaupunginosiin, joilla kaikilla on oma luonteensa.

Santiagon kulttuuritarjonta on keskittynyt Bellavistan kaupunginosaan, jonka värikkäissä rakennuksissa pitävät majaansa lukemattomat kahvilat, ravintolat ja taidegalleriat ja kaduilla esiintyvät muusikot ja teatteriryhmät.

Kaupungin keskusaukiota Plaza de Armasia reunustavat monet historialliset rakennukset, kuten kaupungin suurin katedraali, joka edustaa barokkityyliä.

Santiagon moderni keskusta on New Yorkin Manhattanin mukaan nimetty Sanhattan. Korkealle kurottuvien pilvenpiirtäjien lomasta löytyy paljon kauniita viheralueita ja erinomaisia ostosmahdollisuuksia.

Torres del Painen kansallispuisto

Torres del Painen kansallispuisto sijaitsee Etelä-Chilessä aivan Andien eteläkärjessä, missä se kattaa noin 2 400 km² kokoisen alueen. Torres del Paine on yksi Chilen suosituimmista matkakohteista, joka tarjoaa sekä hienoja vaellusreittejä että henkeäsalpaavan kauniita maisemia.

Kansallispuiston upeaan luontoon kuuluvat lumihuippuiset vuoret, turkoosit järvet ja tietenkin kuuluisat ”tornit” eli Torres del Paine -graniittihuiput, joista puisto on saanut nimensäkin.

Lago Sarmiento ja Lago Nordenskjöld ovat jokaisen valokuvauksen harrastajan unelmakohteita. Jälkimmäisen tyynestä pinnasta heijastuvat jylhät Cuernos del Paine ‑vuoret.

Puistossa elää useita eri eläinlajeja, ja matkan aikana voit nähdä esimerkiksi kondoreja, jäniksiä ja guanakoja, jotka ovat laaman lähisukulaisia.

Muita Chilen kohokohtia

  • Pääkaupungin pohjoispuolella sijaitseva Valparaíso on värikäs, boheemi satamakaupunki, joka nimettiin UNESCO:n maailmanperintökohteeksi vuonna 2003. Kaupungin sijainti jyrkässä rinteessä tarjoaa hienoja näköaloja alas vilkkaaseen satamaan. Valparaíson historiallinen keskusta tunnetaan ainutlaatuisesta siirtomaa-arkkitehtuuristaan ja tunnelmallisista markkinoistaan.
  • Santiago de Chilen ulkopuolella on paljon hedelmätarhoja ja viinitiloja. Täällä tuotettavat chileläiset viinit ovat suosittuja kaikkialla maailmassa. Kiertomatkalla voit vierailla Concha y Toron viinitilalla, missä voit viininmaistelun lomassa nauttia upeista vuoristomaisemista.
  • Lähellä Peullan kaupunkia sijaitseva Todos Los Santos -järvi tunnetaan kauniin vihreän värinsä ansiosta myös ”smaragdijärvenä”. Leppoisan katamaraaniristeilyn aikana voit nauttia järvimaisemien lisäksi näköaloista lumihuippuisille Osorno-, Tronador- ja Puntiagudo-tulivuorille.

Yhdistä Chile ja Argentiina

Valikoimassamme on kolme kiertomatkaa, jotka vievät sinut sekä Chileen että Argentiinaan.

Argentiina tarjoaa jännittäviä kaupunkeja, ainutlaatuisia kulttuurikohteita ja monipuolisia luontoelämyksiä. Yhdistelmämatkoilla voit nähdä esimerkiksi seuraavat kohteet:

  • Buenos Aires, Argentiinan pääkaupunki, jota kutsutaan usein Etelä-Amerikan Pariisiksi. Tangon syntymäkoti jakautuu useampaan mielenkiintoiseen, keskenään varsin erilaiseen kaupunginosaan tai naapurustoon, joita ovat muun muassa La Boca, San Telmo ja Recoleta. Värikkäässä kulttuurikaupungissa sinua odottavat leveät bulevardit, upea arkkitehtuuri, vehreät puistot, viihtyisät kahvilat ja tietenkin tangon viettelevät rytmit!
  • Los Glaciaresin kansallispuiston jäätiköt. Puiston alueella on yli 350 isoa ja pienempää jäätikköä, joista tunnetuin ja vaikuttavin on 60 metriä korkea ja 4 km leveä Perito Morenon jäätikkö.
  • Iguassun putoukset muodostavat yhden maailman suurimmista vesiputouksista. Isoja ja pieniä putouksia on 2,7 km matkalla yhteensä 275, ja niiden korkeus vaihtelee 60-82 metrin välillä. Matkoillamme näet Iguassun putoukset sekä Argentiinan että Brasilian puolelta.

Lue lisää kiertomatkoistamme

Voit lukea lisää yhdistelmämatkoista Chileen klikkaamalla sivun yläosassa kohtaa ”Lue lisää”. Matkan omalta sivulta löydät paljon lisätietoa kunkin matkan kohokohdista sekä Chilen ja Argentiinan yhdistävien matkojen yksityiskohtaiset matkaohjelmat.

Jos haluat lukea lisää Chileen matkustamiseen liittyvistä käytännön asioista, löydät paljon tietoa kohdasta Käytännön tietoa Chilestä.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

Jos sinulla on kysyttävää Chilestä tai muista matkoistamme Väli- ja Etelä-Amerikkaan, voit aina ottaa yhteyttä matkailuneuvojiimme.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi ikimuistoisimman matkan.

TourCompass – Turistista matkalaiseksi

Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan meiltä TourCompass

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat monien vuosien kokemukseen Afrikan, Aasian, Latinalaisen Amerikan ja Oseanian matkaelämysten järjestämisestä.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme
Latinalainen Amerikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät

Aikasi on arvokasta. Erikoistuneet matka-asiantuntijamme tarjoavat yksilöllistä ja huomaavaista palvelua, joka takaa mukavuutesi ja turvallisuutesi koko matkasi ajan. Aina varaushetkestä kotiinpaluuseen asti hoidamme jokaisen yksityiskohdan äärimmäisen huolellisesti.

Tarjoamme laajan valikoiman kohteita. Niistä jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa, joka on paikallisten kulttuurien, kiehtovan luonnon ja luonnonkauneuden muokkaama.

Matka- ja maa-asiantuntijamme ovat suunnitelleet matkamme laajojen tutkimustensa ja omien kokemustensa perusteella. Jokainen matka on suunniteltu esittelemään kunkin kohteen parasta tarjontaa.

TourCompassin matkoilla voit olla varma, että matkasi on turvallisissa käsissä. Olemme Tanskan matkatakuurahaston jäsen. Siksi voit olla matkustajana varma siitä, että matkasi korvataan, mikäli matkanjärjestäjä menee konkurssiin.