TURVATAKUU - Lue lisää
KotiMajoitusEtelä-Afrikka

Majoitus: Etelä-Afrikka

Kruger Gate Hotel

Sabie-joki, Krugerin kansallispuisto

Täällä kohtaavat hinta, laatu ja sijainti!

Toisen allasalueen vieressä sijaitsevasta viihtyisästä oleskelutilasta avautuu näkymä Krugerin kansallispuistoon Sabie-joen toisella puolella. Varhain aamulla ja myöhään iltapäivällä valo on upeimmillaan, ja jos olet onnekas, norsulauma saattaa tulla uimaan jokeen.

Illallinen nautitaan viihtyisässä bomassa, ja viihdykkeenä on usein paikallista tanssia ja musiikkia. Aamiaisen voi nauttia ravintolassa tai ulkoterassilla. Jos nälkä yllättää päivän aikana, suosittelemme visiittiä pieneen kahvi- ja kakkukioskiin, joka sijaitsee kätevästi oleskelualueen keskellä.

Lodgen yhteiset tilat ovat erittäin viihtyisiä ja kutsuvat rentoutumaan mukavassa tuolissa ja nauttimaan hyvästä kirjasta ja kahvikupillisesta (tai ehkä päivän päätteeksi pienestä drinkistä).

Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman hoitoja, kuntokeskus on hyvin varusteltu, ja täältä löytyy niin tenniskenttä kuin minigolfrata – sekä peräti kaksi uima-allasta.

Huoneet ovat isoja ja viihtyisiä, ja kaikista huoneista on näköala puutarhaan, jossa voit nähdä lintuja ja eläimiä. Hyvin varustelluissa huoneissa on ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero, kansainväliset pistorasiat ja televisio.

Ja kaiken tämän lisäksi lodgelta on vain muutama sata metriä matkaa Paul Kruger Gatelle.


Nkambeni Safari Tented Camp

Krugerin kansallispuisto

Jos haluat päästä lähelle luontoa mukavuudesta tinkimättä, Nkambeni Tented Camp on oikea valinta.

Nkambenissa yövytään tilavissa ja viihtyisissä kangasteltoissa, jotka on pystytetty tasanteille maanpinnan yläpuolelle. Teltoissa on kaikki nykyaikaiset mukavuudet, kuten puulattiat, sähkö, ilmastointi, hyvät WC- ja suihkutilat sekä tarvikkeet teen ja kahvin valmistamiseen. Kangasseinien ansiosta voit kuitenkin kuulla ja haistaa ympäröivän luonnon! Saatavilla on sekä parivuoteellisia telttoja että erityisesti perheille sopivia telttoja. Kaikkiin telttoihin kuuluu oma terassi.

Leiri sijaitsee yksityisellä alueella Krugerin kansallispuiston sisäpuolella, ja uima-altaalta avautuu kaunis näkymä kansallispuistoon. Virtahepolauma viihtyy usein ison nurmikentän toisella puolella virtaavassa joessa, ja vieraille on varattu penkkejä (aidatuilla alueilla!), jotta voit istahtaa kuuntelemaan niiden mylvintää ja telmimistä vedessä.

Leirissä on tasokas ravintola, vilkas baari, erinomainen pieni kauppa ja useita “boma”-nuotiopaikkoja, joissa ruoka tyypilliseen eteläafrikkalaiseen tapaan tarjoillaan avoimen taivaan alla.

Leiri on perustettu työpaikkojen luomiseksi ympäröiviin kyliin, ja koska telttoja on 150, Nkambeni on suhteellisen suuri leiri. Laajalla alueella sijaitsevat teltat ovat korkeiden puiden varjostamia, ympäröivään luontoon sulautuvia ja hyvien polkujen yhdistämiä.

Nkambenin leirillä vallitsee aivan erityinen tunnelma – erityisesti myöhään iltapäivällä, kun kaikki vieraat palaavat safarilta ja baarissa keskustellaan vilkkaasti päivän kokemuksista.


Kapama Southern Camp

Kapama Private Game Reserve

Etelä-Afrikan Limpopon maakunnassa sijaitsevan Kapama Private Game Reserven pinta-ala on huimat 15 000 hehtaaria. Yksityisen riistansuojelualueen eteläosassa sijaitsee yksi alueen viidestä loungesta, 5 tähden Kapama Southern Camp.

”Camp” on tosin varsin vaatimaton sana kuvailemaan Kapamaa…

Majoituspaikassa on yhteensä 15 sviittiä ja 10 villaa, jotka kaikki on sisustettu ylellisen tyylikkäästi hillityillä luonnonväreillä. Huoneiden sisustus ei vie huomiota luonnolta, joka alkaa aivan suurten ikkunoiden ulkopuolelta. Kaikissa sviiteissä on oma terassi, jossa on mukava istua ja ihastella näköalaa rehevään bush-luontoon. Sviiteissä on luonnollisesti myös ilmastointi, minibaari ja tarvikkeet teen ja kahvin valmistukseen.

Ruokailuaikojen ulkopuolella leirillä on kaksi suosittua kokoontumispaikkaa: uima-altaan äärellä sijaitseva suuri puinen terassi, jonka aurinkotuoleista voit ihastella hienoja luontomaisemia, ja erittäin viihtyisä oleskelutila, johon kuuluu kirjasto ja baari.

Kapama Private Game Reserven tieverkostolla on pituutta yli 800 kilometriä, joten alue on varsin laaja ja nähtävää riittää kahdella päivittäisellä gamedrive-ajelulla. Safariajelut tehdään ”avoimissa” safariautoissa. Riistansuojelualuetta asuttavat kaikki Big 5 -eläimet ja lähes 350 eri lintulajia. Yli 16-vuotiaille järjestetään myös opastettuja bushwalk-kävelysafareja.

Southern Campissa majoittuminen tapahtuu ”all inclusive” -periaatteella. Tämä tarkoittaa, että kaikki ateriat juomineen (pääasiassa paikallisia juomia, mutta tarjolla on myös hyvä valikoima ensiluokkaisia viinejä), kaikki safarit, välipalat ja pikkupurtavat, tee ja kahvi sisältyvät hintaan.

Southern Campissa EI ole spa-osastoa, mutta vieraat voivat käyttää vapaasti riistansuojelualueen muiden lodgejen spatiloja. Southern Campin vastaanotto voi auttaa ajanvarauksessa.

Kapama on vahvasti sitoutunut kestävään kehitykseen. Alue ostettiin alun perin maanviljelyä varten, mutta omistaja tajusi nopeasti, että ekosysteemin palauttaminen ja työ luonnon ja villieläinten suojelemiseksi oli paljon tärkeämpää. Täällä tehdään myös paljon työtä naapurikylien auttamiseksi, ja niihin onkin perustettu muun muassa erilaisia koulutushankkeita. Osa safarin tuloista palautetaan siis takaisin luontoon ja paikallisyhteisöön, ja majoittuessasi Kapamassa sinulla on mahdollisuus vierailla joissain näistä hankkeista.


Rissington Inn

Hazyview

Päärakennuksen vierestä kulkevat leveät portaat vievät sinut terassille. Täältä avautuu upea näköala uima-altaalle ja suureen puutarhaan. Kaukana laakson toisella puolella vihreät kukkulat kumpuilevat niin kauas kuin silmä kantaa. Aurinko laskee niiden taakse.

Aamiainen nautitaan terassilla. Illallinen syödään yleensä viihtyisässä ravintolassa, jossa on tarjolla pieni mutta hyvä valikoima päivittäin vaihtuvia herkullisia kotitekoisia ruokalajeja. Kasvikset hankitaan paikallisilta tuottajilta, ja mausteyrtit kerätään omasta keittiöpuutarhasta. Baari/vastaanotto on auki koko päivän, ja henkilökunnalla on aina hymy herkässä. He kaikki myös asuvat lähistöllä. The Rissington Inn tekee paljon työtä paikallisen yhteisön tukemiseksi, ja siksi koko henkilökunta on paikallista ja koulutettu paikan päällä.  Huomaat pian, että he ovat pikemminkin yhtä suurta perhettä kuin työntekijöitä ja työnantajia.

Jo portaita noustessasi et voi olla ihastumatta Rissington Innin persoonalliseen viehätysvoimaan. Odota vain, kunhan näet huoneesi!

Huoneita on yhteensä 20, mutta ne ovat kaikki keskenään hieman erilaisia – ja kuitenkin… Tyylissä toistuvat rustiikkiset valulattiat ja muuratut pinnat, ja huoneet on sisustettu erittäin tyylikkäästi pehmeillä tuoleilla, kauniilla tauluilla ja kirjahyllyillä, joissa on kirjoja ja viehättäviä koriste-esineitä. Saapuvia vieraita ilahduttavat tervetuliaisiksi katetut portviinit ja pienet leivonnaiset. Täällä on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, mutta ei kuitenkaan liiallisesti tai liioitellusti. Kaikki ei ehkä ole täydellistä, paitsi tunnelma!

Huoneissa on ilmastointi, minijääkaappi sekä tarvikkeet teen ja kahvin valmistukseen. Joissain huoneissa on kylpyamme, toisissa ulkosuihkut ja toisissa tuplasuihkut. Vieraiden käytössä on lisäksi erinomainen WiFi-yhteys. Kaikissa huoneissa on oma veranta. Joistain niistä löytyy riippumatto, toisista päivävuode – ja kaikista on näköala puutarhaan.

Rissington Inn on täydellinen tukikohta, josta käsin on helppo tutustua koko Etelä-Afrikan Lowveldiä ympäröivään alueeseen. Olet vain 20 minuutin ajomatkan päässä Krugerin kansallispuistosta ja lähellä Panoraamareittiä, joka tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja. Myös itse paikka kutsuu sinua viettämään päivän tai kaksi hyvän kirjan parissa, nokosilla uima-altaalla tai pöytätenniksen merkeissä.

Perheomisteinen majoituspaikka ei halua antaa itselleen tähtiä, joten päätimme noudattaa heidän toivettaan. Mutta jos suoraan sanotaan: me olemme yksinkertaisesti rakastuneita Rissington Inniin!

Suosittelemme siis varaamaan majoituksen hyvissä ajoin, jos haluat korottaa huonetasoa Rissington Inniin. Kuten sanottua, huoneita on vain 20 ja niillä on kova kysyntä!

Rissington Inn tekee myös yhteistyötä paikallisen orpokodin kanssa, joten jos sinulla on yli jääneitä lasten vaatteita, leluja, koulutarvikkeita jne. olet enemmän kuin tervetullut lahjoittamaan ne vastaanottoon. Henkilökunta varmistaa, että ne päätyvät oikealle vastaanottajalle.

Korotuksen hinta hotellista Nkambeni Safari Tented Camp, 4 yötä:
Superior room, sis. puolihoito: per henki alkaen:  104 €
Garden suite, sis. puolihoito: per henki alkaen:  179 €

Sabi Sabi Private Game Reserve

Krugerin Kansallispuisto

Jos haaveilet ultimaattisesta luksussafarielämyksestä Etelä-Afrikassa, korota huonetasoa Sabi Sabiin. Täällä ei ole säästelty missään – tarjolla on siis eteläafrikkalaisia elämyksiä parhaimmillaan!

Sabi Sabi sijaitsee Sabi Sands Game Reservessä, joka on yksi koko Krugerin parhaista ja tunnetuimmista safarialueista.

Aivan Krugerin kansallispuiston vieressä sijaitseva riistansuojelualue on yksityisomistuksessa. Riistansuojelualueen ja kansallispuiston välissä ei ole aitaa, joten eläimet voivat liikkua vapaasti, mutta toisin kuin kansallispuistossa, yksityisellä riistansuojelualueella on mahdollista lähteä bushwalk-kävelysafareille ja ajaa myös ”off-road”-tyyliin. Lisäksi vain yksityisen riistansuojelualueen lodgeissa majoittuvat vieraat saavat osallistua täällä järjestettäville safariajeluille.

Sabi Sabissa saat kokea äärimmäisen ylellisen ja uniikin luksussafarielämyksen.

Jos valitset huonetason korotuksen Sabi Sabiin, KAIKKI sisältyy hintaan: kaikki ateriat juomineen (vain samppanjaa lukuun ottamatta), iso minibaari huoneessa, päivittäiset game drivet, bushwalkit ja pesulapalvelut. Tämä tarkoittaa sitä, että safariohjelmasi on hieman erilainen kuin matkaohjelmassa on kuvattu, sillä kaikki päivät vietetään yksityisellä riistansuojelualueella game drive -ajelujen ja bushwalkien merkeissä. Toisaalta täällä olet Etelä-Afrikan parhaalla safarialueella.

Siksi suosittelemme, että et varaa lisäretkiä, jos korotat majoitustasoa Sabi Sabiin. Lodget ovat yksinkertaisesti liian upeita, jotta haluaisit viettää aikaasi missään muualla – ja kaikenlaisia aktiviteetteja on tarjolla runsaasti.

Tarjoamme mahdollisuuden korottaa huonetasoa neljään erilaiseen lodgeen Sabi Sabissa. Ne ovat toinen toistaan vaikuttavampia ja ylellisempiä.

Eri lodgejen teemana on joko ”eilen”, ”tänään” tai ”huomenna”, joten tunnelma on joko historiallinen, moderni tai futuristinen.

Bush Lodge
Bush Lodge on suurin lodge Sabi Sabin lodgeperheessä.

Bush Lodge on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat lodgeltaan vilkkaampaa elämää, ja se edustaa (yhdessä Little Bush Lodgen kanssa) lodgeperheen modernia teemaa.

Lodgessa on 25 huonetta, jotka sisustettu viehättävällä sekoituksella afrikkalaista tyyliä ja modernin rustiikkisia elementtejä. Vieraiden käytössä on iso valikoima mukavuuksia, kuten minibaari, pikkupurtavaa, ilmastointi, tarvikkeet teen ja kahvin valmistukseen jne., ja lisäksi kaikissa huoneissa on oma terassi, josta on näkymä luontoon.

Jos matkustat lasten kanssa, tämä lodge on ihanteellinen vaihtoehto. Huoneet ovat riittävän suuria koko perheelle, ja lapset ovat tervetulleita pieneen paikalliseen “kids clubiin”, joka toimii myös kaikkien neljän lodgen henkilökunnan lasten päiväkotina.

Lodgessa on kaksi uima-allasta, joista toinen on lastenallas. Näin myös ne, joilla ei ole lapsia, voivat nauttia aikuisten altaan rauhasta ja hiljaisuudesta.

Bush Lodge on toinen kahdesta lodgesta, joihin kuuluu oma spa.

Selati
Safari kuin ennen vanhaan.

Selati on sinulle, joka haaveilet astuvasi hetkeksi Karen Blixenin saappaisiin. Vihreät samettisohvat, tummat nahkakalusteet ja lyhdyt kristallilaseilla katetuilla pöydillä luovat ainutlaatuista tunnelmaa. Seinät on koristeltu maalauksilla ja valokuvilla kultajunien ajalta, ja kaikki huokuu historiaa ja ylellisyyttä.

Seitsemän sviittiä on kaikki sisustettu historiallis-romanttiseen tyyliin, ja ne suorastaan pursuavat nostalgiaa. Kaikki on kuitenkin samalla modernia ja toimivaa, aina lyhtyjen valaisemasta ulkokylpyammeesta vanhanaikaisen näköiseen matkalaukkuun, joka toimii sohvapöytänä.

Tämä pieni ja intiimi leiri on tarkoitettu kaikille, jotka rakastavat historiaa, viehättäviä puitteita ja vanhanaikaista ylellisyyttä!

Little Bush Lodge
Little Bush Lodge on tyyliltään hyvin samankaltainen kuin Bush Lodge, mutta huoneita on paljon vähemmän (vain 6, kun Bush Lodgessa niitä on 25).

Tämä lodge sopii erityisen hyvin pareille. Sviitit on sisustettu ylellisesti hillityillä väreillä, ja niiden tunnelma on moderni ja erittäin tyylikäs. Kaikissa sviiteissä on oma poreallas ja aurinkotuolit terassilla. Lodgen uima-allas sijaitsee joen toisella puolella, ja täällä tunnet todella olevasi keskellä viidakkoa.

Ateriat ovat tietenkin jokaisen päivän kohokohta, ja usein pöytä katetaan luontoon ja ruoka nautitaan lyhtyjen valossa afrikkalaisen yön äänien säestämänä.

Little Bush Camp on paras valinta kaikille, jotka haaveilevat modernista luksuksesta kompaktin kokoisessa leirissä.

Earth Lodge
Tämä lodge tarjoaa vain kaikkein parasta – ja kiehtovan tunteen siitä kuin olisit astunut kokonaan toiseen maailmaan.

Earth Lodgessa yhdistyvät tyylikäs moderni minimalismi ja kunnioitus ympäröivää luontoa kohtaan. Earth Lodgea on oikeastaan vaikea kuvailla. Tuntuu melkein kuin astuisit kivikautiseen luolaan, joka kuitenkin huokuu ylellisyyttä ja aitoa vieraanvaraisuutta.

Earth Lodge ei sovi kaikille. Mutta niille, jotka nauttivat ylellisyydestä, tämä on tismalleen oikea paikka. Et taatusti tule pettymään!

12 sviittiä ovat ylellisen tilavia, ja niissä on oleskelutilat, suuri ulkoterassi ja oma uima-allas. Minibaari on täynnä herkkuja, ja hyvällä tuurilla voit nähdä norsuja heti ovesi ulkopuolella!

Earth Lodge on toinen kahdesta lodgesta, joihin kuuluu oma spa.

Hintoihin ei

sisälly Sabie Game Reserve (SGR) Conservation Levy -maksu, joka on R270/henki/yö (2023). Rahat käytetään suojelualueen suojeluun, kuten salametsästyksen vastaiseen työhön.

Huomaa, että huonetason korotuksen hinnat EIVÄT ole voimassa joulun ja uudenvuoden aikaan. Jos haluat tietoa hinnoista tähän vuodenaikaan, ota yhteyttä meihin.

Kaikissa lodgeissa majoitukseen sisältyy KAIKKI: ateriat juomineen (vain samppanjaa lukuun ottamatta), iso minibaari huoneessa, päivittäiset game driver, bushwalkit ja pesulapalvelut.

Korotuksen hinta hotellista Nkambeni Safari Tented Campista Bush Lodgeen, 4 yötä:
Luxury Suite per henki alkaen:  3 436 €
Korotuksen hinta hotellista Nkambeni Safari Tented Campista Selatiin, 4 yötä:
Luxury Suite per henki alkaen:  3 940 €
Korotuksen hinta hotellista Nkambeni Safari Tented Campista Little Bush Lodgeen, 4 yötä:
Luxury Suite per henki alkaen:  4 160 €
Korotuksen hinta hotellista Nkambeni Safari Tented Campista Earth Lodgeen, 4 yötä:
Luxury Suite per henki alkaen:  5 597 €

Pestana Kruger Lodge

Krugerin kansallispuisto

Pestana Kruger Lodge sijaitsee luonnonkauniilla, rauhallisella alueella kauniiden puutarhojen – ja suuren uima-altaan – ympäröimänä, vain kivenheiton päässä Krugerin kansallispuistosta.

Panoraamanäkymät savannin yli ja Crocodile-joelle saavat sinut tuntemaan itsesi osaksi villiä luontoa. Pestana Kruger on 4 tähden lodge, joka tarjoaa useita erilaisia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja hyvinvointiin, kuten kylpylähoitoja, hierontaa, uintia ja sanoinkuvaamattoman kauniita näköaloja.


Kariega Main Lodge

Kariega Game Reserve

Neljän tähden Main Lodge sijaitsee aidatulla alueella harjanteen laella Kariega Game Reserve -suojelualueella. Lodgen sijainti korkealla harjanteella takaa ainutlaatuiset näkymät suojelualueelle ja mahdollisuuden nähdä eläimiä suoraan parvekkeelta lodgen kaikista chalet-mökeistä.

Main Lodge koostuu 21 chalet-mökistä, jotka ovat kooltaan väh. 100 m². Osassa mökeissä on useampi huone, kaikissa on oma kylpyhuone ja WC. Kaikissa mökeissä on suuri oleskelutila, joka koostuu olohuoneesta ja minikeittiöstä. Huoneista ja oleskelutilasta on käynti isolle parvekkeelle, joka on osittain katettu, jolloin voit istua halusi mukaan varjossa tai auringossa.

Kaikissa mökeissä on ilmastointi, tulisija tai kamiina (kylmiä kuukausia varten), kahvin- ja teenkeittovälineet, satelliitti-TV, tallelokero, puhelin ja internet-yhteys. Lodgen upeissa yhteistiloissa on ravintola, baari, näköalaparveke, uima-allas, spa-osasto ja pieni matkamuistomyymälä.


Kariega River Lodge

Kariega Game Reserve

Neljän tähden River Lodge sijaitsee Kariega Game Reserve -suojelualueella Bushman’s-joen rannalla – melkeinpä itse joen päällä. Lodgen ravintola, baari ja uima-allas on sijoitettu siten, että tunnet olevasi joen tyynten, kirkkaiden vesien ympäröimä.

Lodgessa on ainutlaatuinen näköalaterassi, joka on rakennettu joen päälle. Terassilla on mukava nauttia sundowner-drinkki tai syödä illallista tähtikirkkaan taivaan alla. Lodgen ja siihen kuuluvien sviittien tärkeä ominaisuus on niiden yksityisyys, mikä tekee tästä majoituspaikasta täydellisen omaa rauhaa etsiville.

Lodgessa on 10 ylellistä, olkikattoista luksussviittiä, jotka on sijoitettu joen rannalle riittävän etäälle toisistaan. Sviitit ovat erittäin tilavia ja ne on sisustettu afrikkalaisella käsityötaiteella. Kaikissa sviiteissä on näköalaparveke, hyvin varusteltu kylpyhuone kylpyammeella, ilmastointi, kattotuuletin, internet-yhteys, tallelokero ja puhelin.
Lodge ei ota asiakkaikseen alle 10-vuotiaita lapsia. Yhteisissä tiloissa on TV.

Korotuksen hinta hotellista Kariega Main Lodge, 4 yötä:
Suite per henki alkaen:  442 €

Harbour House Hotel

Hermanus

100 metrin päässä Hermanuksessa olevasta Harbour House Hotelista on kaupungin virallinen valaiden tarkkailupiste, joten voimme hyvin todeta, että sijainti on täydellinen!

Viihtyisä 4 tähden hotelli koostuu 47 huoneesta, jotka kaikki on varustettu ilmastoinnilla, teen ja kahvin keittovälineillä, tv:llä, tallelokerolla ja minibaarilla.

Hotellissa on upea uima-allas ja hieno näköalaterassi, joista molemmista on näkymä merelle. Sinun ei itse asiassa edes tarvitse siirtyä viralliseen valaiden tarkkailupisteeseen – voit nauttia valaista hotellin terassilta kahvikupin kera tai viileä viinilasi kädessä auringon laskiessa. Hotellissa on sekä ravintola että baari, mutta myös kaupungin muut ravintolat ovat vain kivenheiton päässä.


Hermanus Beach Villa

Hermanus

Tämä 4 tähden hotelli on kivenheiton päässä rannasta ja tarjoaa näkymän sekä merelle että kaupunkiin.

Hotellissa on vain 9 huonetta, joilla kaikilla on oma parveke. Merinäkymän ansiosta onnekas voi valaskaudella myös nähdä valaiden ilakoivan vedessä. Kaikissa huoneissa on lisäksi kylpyhuone, minibaari, teen ja kahvin keittovälineet, taulu-tv ja ilmainen WiFi.

Aamiainen voidaan nauttia mukavassa aulassa, ja illalla voi valmistaa omaa ruokaa puutarhan lainagrillissä. Kaupungin ravintolat ovat vain 5 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

Hotellissa on ilmainen pysäköintipaikka.


Knysna Hollow Country Estate

Knysna

Knysna Hollow Country Estate on kuin pieni keidas Garden Routen keskellä. Hotelli sijaitsee viehättävän Knysnan rantakaupungin laidalla ja tarjoaa täydellisen tukikohdan alueen kauniiseen luontoon ja lukemattomiin nähtävyyksiin tutustumiseen.

Hotelli on sisustettu tyylikkäästi pehmeillä sävyillä, jotka sointuvat harmonisesti ympäröivään luontoon ja luovat rauhallista keidasmaista tunnelmaa. Huoneita on 44, ja ne ovat kaikki tilavia ja moderneja. Huoneiden mukavuuksiin kuuluvat Nespresso-keitin, ilmastointi, satelliittitelevisio, tallelokero, minijääkaappi, hiustenkuivaaja, L’Occitane-kylpytuotteet ja USB-liitännät. Kaikissa huoneissa on joko oma viihtyisä terassi tai parveke, josta on näköala puutarhaan ja jommalle kummalle kahdesta uima-altaasta.

Kummankin uima-altaan vieressä on pieni, vehreän luonnon ympäröimä oleskelualue, jossa on mukava rentoutua. Mannermainen aamiainen tarjoillaan hotellin ravintola-baarissa, joka on nimeltään Social Eatery & Bar. Muina aikoina päivästä voit kokeilla erilaisia paikallisia ruokalajeja, siemailla erikoisoluita tai maistella eteläafrikkalaisia viinejä pitkältä viinilistalta.

Vastaanoton yhteydessä on viihtyisä lounge-alue mukavine nojatuoleineen. Vastaanotosta voit myös vuokrata polkupyörän. Hotellissa on ilmainen WiFi ja hyvät pysäköintitilat.


Premier Resort the Moorings

Knysna

Neljän tähden hotelli Premier Resort the Moorings on keskellä Knysnan suosittua Watefront-aluetta, jossa on myymälöitä ja ravintoloita sekä näköalapaikka laguunin sisääntulon itäpuolella. Suuresta vihreästä puutarhasta on hieno näköala veteen ja Knysna Headsiin.

Hotellissa on 74 hyvin varustettua huonetta, joissa kaikissa on ilmastointi, taulu-tv, teen ja kahvin keittovälineet sekä oma terassi tai parveke.

Hotelli tarjoaa hyvät pysäköintiolosuhteet, hienon uima-altaan ja lepotuolit puutarhassa, ravintolan, baarin ja ilmaisen WiFin.


Simola Hotel Country Club & Spa

Knysna

Knysnassa oleva 5 tähden hotelli Simola Hotel Country Club tarjoaa ehkä parhaat näkymät. Hotelli on korkealla kukkulalla vähän kaupungin keskustan ulkopuolella, ja hotellin ravintolasta on mitä loistavin näkymä laguuniin ja ympäröivään maisemaan. Vieressä on yksi maan parhaista golfradoista, ja ympäristö houkuttelee sinut kävelemään tai lenkkeilemään hotellia ympäröiville monille poluille.

Hotellissa on 80 hyvin varustettua huonetta, joissa on oma kylpyhuone, ilmastointi, tallelokero, tv, DVD-soitin ja ilmainen WiFi.

Hotellissa on kylpylä, uima-allas ja kuntokeskus sekä oma ravintola ja baari.


Protea Hotel Rimpie Estate

Oudtshoorn

Suurella yksityistontilla Oudtshoornin reunamilla on 3 tähden hotelli Protea Hotel Rimpie Estate. Huoneet, jotka koostuvat rondaveleista – tyypillisistä afrikkalaisista pyöreistä majoista, joissa on olkikatto – ovat suuressa vihreässä puutarhassa, minkä takia tuntuu siltä kuin asuisi pienessä puistossa.

Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, minibaari, teen ja kahvin keittovälineet, TV ja ilmainen WiFi.

Sijainti on täydellinen – vain 20 minuutin ajomatkan päässä Cango Caves -tippukiviluolista. Kuivan maiseman läpi tapahtuneen päivän ajomatkan jälkeen voit ilolla pulahtaa uima-altaaseen. Hotellissa on ilmainen pysäköintipaikka.


La Plume Boutique Hotel

Oudtshoorn

La Plume Boutique Hotel on toimivalla strutsitilalla vähän Oudtshoornin ulkopuolella. Hotelli on rakennettu vanhaan vuonna 1904 rakennettuun viktoriaaniseen taloon, jota on jatkuvasti remontoitu. Täältä löydät sekä charmia että siirtomaatyyliä rahan edestä.

Neljän tähden hotelli koostuu 20 yksilöllisesti sisustetusta huoneesta, joilla kaikilla on oma kylpyhuone, taulu-tv, ilmainen WiFi ja minibaari. Kaikilla huoneilla on oma veranta, josta on näkymä ympäröivään vehreään puutarhaan.

Hotellilla on oma ravintola, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Lisäksi tarjolla on opastettuja kierroksia maatilalla.


The Beach Hotel

Port Elizabeth

Suositun Port Elizabeth -esikaupungin reunamilla Summerstrandssa on tyylikäs 4 tähden hotelli, The Beach Hotel. Nimi kertoo todellisuudessa lähes kaiken, sillä aivan hotellia vastapäätä on yksi kaupungin parhaista rannoista. Port Elizabethin historiallinen keskusta on runsaan 4 kilometrin päässä hotellista, ja lentokentälle on vain 5 kilometriä. Toisin sanoen: hotelli, jolla on täydellinen sijainti!

Hotellissa on 58 huonetta, joissa kaikissa on ilmastointi, teen ja kahvin keittovälineet, taulu-tv, jääkaappi ja ilmainen WiFi.

Käytettävissä on uima-allas lepotuoleineen, kolme ravintolaa ja baari. Viimeksi mainittu on usein suosittu auringonlaskun aikaan – ja kukapa ei haluaisi nauttia auringonlaskusta Intian valtamereen viileä juoma kädessä?


Radisson Blu Hotel Port Elizabeth

Port Elizabeth

300 metrin päässä Port Elizabethin kuuluisasta Hobie Beach -rannasta on 5 tähden hotelli Radisson Blue Hotel.

Siinä on 173 huonetta, joissa kaikissa on lattiasta kattoon ulottuvat suuret ikkunat ja näkymä Intian valtamerelle. Huoneet on varustettu modernisti valoisilla ja kutsuvilla väreillä ja kylpyhuone on integroitu itse huoneeseen. Kaikissa huoneissa on ilmainen WiFi sekä jääkaappi, tallelokero sekä teen ja kahvin keittovälineet.

Radisson Blussa on sekä oma ravintola että baari, ja näissä saatuja kaloreita voi kuluttaa joko uima-altaalla tai hotellin kuntokeskuksessa.

Jos olet vuokrannut auton, sen voi ilmaiseksi pysäköidä hotelliin.


Peermont Metcourt

Johannesburg

Kolmen tähden Peermont Metcourt -hotelli sijaitsee vain 5 minuutin ajomatkan päässä Johannesburgin lentokentältä. Hotelli sijaitsee suuren kasinokompleksin, Emperor’s Palacen yhteydessä. Hotellissa on 80 modernia ja hyvin varusteltua huonetta. Huoneissa on ilmastointi, taulu-TV, tallelokero, kahvin- ja teenkeittovälineet sekä kylpyhuone, jossa on kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.
Hotellissa on suuri puutarha, uima-allas, kuntokeskus, spa ja tietenkin myös kasino. Lisämaksusta voit käydä myös turkkilaisessa saunassa ja hieronnassa.
Kaikkialla hotellissa on ilmainen WiFi.


Peermont Mondior At Emperor’s Palace

Johannesburg

Neljän tähden Peermont Mondior at Emperor’s Palace -hotelli sijaitsee Kempton Parkissa, vain viiden minuutin ajomatkan päässä Johannesburgin lentokentältä. Hotelli sijaitsee suuren kasinokompleksin, Emperor’s Palacen yhteydessä, joten viihdetarjonnasta ei iltaisin ole pulaa.

Hotellissa on 150 huonetta kolmessa kerroksessa. Hotellin modernissa sisustuksessa on käytetty lämpimiä värejä ripauksella Afrikkaa. Huoneissa on ilmastointi, taulu-TV, tallelokero, silityslauta ja -rauta, kahvin- ja teenkeittovälineet sekä kylpyhuone, jossa on kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.
Hotellissa on suuri puutarha, uima-allas, kuntokeskus, spa ja tietenkin myös kasino. Lisämaksusta voit käydä myös turkkilaisessa saunassa ja hieronnassa. Kaikki Emperor’s Palacen palvelut ovat myös käytettävissä.
Kaikkialla hotellissa on ilmainen WiFi.


City Lodge OR Tambo International

Johannesburg

Kolmen tähden City Lodge -hotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Johannesburgin kansainvälisen lentoaseman saapuvien lentojen terminaalista. Sijainti on erinomainen, kun haluat majoittua yhden yön helposti ja mukavasti ennen matkan jatkumista.

Huoneet on sisustettu perinteiseen tyyliin hillityin värein, ja kaikissa huoneissa on ilmastointi, taulutelevisio, tarvikkeet teen ja kahvin valmistukseen sekä tallelokero. Uima-allas kutsuu virkistävälle uinnille, ja aurinkotuoleilla on kiva rentoutua hyvän kirjan parissa.

Hotellissa on myös ravintola, joka on avoinna koko päivän. Vieraiden käytössä on ilmainen WiFi.


Erinvale Estate Hotel & Spa

Somerset West

Huipenna matkasi Etelä-Afrikassa tyylillä 5 tähden Erinvale Hotel & Spassa. Erinvalessa yhdistyvät parhaalla tavalla viihtyisyys, viehätysvoima ja ylellisyys!

Hotelli sijaitsee Hottentot Holland -vuoriston ympäröimällä kauniilla paikalla noin 45 minuutin ajomatkan päässä Kapkaupungista ja tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia rentoutumiseen, hyvällä ruoalla herkutteluun ja kylpylähoitoihin. Tien toisella puolella sijaitsevalla Vergelegenin viinitilalla voit maistella laadukkaita viinejä, osallistua opastetulle puutarhakierrokselle tai tutustua tilan moniin kestävän kehityksen hankkeisiin.

Erinvale tukee ECHO-järjestöä (Erinvale Care and Help Organisation), joka tekee paljon työtä mm. paikallisten vähävaraisten perheiden hyväksi. Koululaiset voivat hakea järjestöltä stipendejä, minkä lisäksi ECHO tukee paikallisia urheilutapahtumia, tarjoaa lisäopetusta, ylläpitää soppakeittiötä jne.

Erinvalessa on 56 erikokoista huonetta, jotka on sisustettu kauniisti ja kodikkaasti pehmeillä matoilla. Kylpyhuoneessa on korkealaatuisia kylpytuotteita, ja muihin mukavuuksiin kuuluvat Nespressokone, tohvelit ja ilmainen WiFi.

Koska hotelli sijaitsee viinialueella, sen kolmen ravintolan ruokalistat ovat luonnollisesti monipuolisia ja tarjoavat jokaiselle jotakin.

Hemmottele itseäsi spassa, uppoudu hyvään kirjaan varjossa uima-altaan äärellä tai suuntaa viereiselle viinitilalle, jossa on lisää ravintoloita ja (vielä enemmän) mahdollisuuksia maistella hyviä viinejä.

Afrikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15