TURVATAKUU - Lue lisää

Afrikan-matkat

Olemme TourCompassilla asiantuntijoita seikkailumatkojen järjestämisessä Afrikkaan. Siitä toimintamme alkoi.

Afrikan-matka voi tarjota ainutlaatuisia safareja, haastavia vuorikiipeilyjä, upeita luontoelämyksiä, eksoottisia rantalomia ja jännittäviä suurkaupunkeja. Oletko valmis elämäsi seikkailuun?

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Afrikan.

Jos sinulla on kysyttävää, soita matka-asiantuntijoillemme numeroon 09 424 15 833

Afrikan-matkat
Afrikan-matkat
KotiAfrikan-matkat

Afrikan-matkat

Olemme TourCompassilla asiantuntijoita seikkailumatkojen järjestämisessä Afrikkaan. Siitä toimintamme alkoi.

Afrikan-matka voi tarjota ainutlaatuisia safareja, haastavia vuorikiipeilyjä, upeita luontoelämyksiä, eksoottisia rantalomia ja jännittäviä suurkaupunkeja. Oletko valmis elämäsi seikkailuun?

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Afrikan.

Jos sinulla on kysyttävää, soita matka-asiantuntijoillemme numeroon 09 424 15 833

KotiAfrikan-matkat
Suosituimmat matkamme
Muut matkustavat tänne
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät

Aikasi on arvokasta. Erikoistuneet matka-asiantuntijamme tarjoavat yksilöllistä ja huomaavaista palvelua, joka takaa mukavuutesi ja turvallisuutesi koko matkasi ajan. Aina varaushetkestä kotiinpaluuseen asti hoidamme jokaisen yksityiskohdan äärimmäisen huolellisesti.

Tarjoamme laajan valikoiman kohteita. Niistä jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa, joka on paikallisten kulttuurien, kiehtovan luonnon ja luonnonkauneuden muokkaama.

Matka- ja maa-asiantuntijamme ovat suunnitelleet matkamme laajojen tutkimustensa ja omien kokemustensa perusteella. Jokainen matka on suunniteltu esittelemään kunkin kohteen parasta tarjontaa.

TourCompassin matkoilla voit olla varma, että matkasi on turvallisissa käsissä. Olemme Tanskan matkatakuurahaston jäsen. Siksi voit olla matkustajana varma siitä, että matkasi korvataan, mikäli matkanjärjestäjä menee konkurssiin.

Jännittävät matkat
Matkakohteemme
Arvostelut
Matkakertomuksia
Afrikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15

Miksi matkustaa Afrikkaan?

Afrikka on upea maanosa, jossa on monia ainutlaatuisia matkakohteita. Voit aina lähteä seikkailuun, halusitpa sitten lähteä safarille ja nähdä Afrikan villieläimiä, kokea luonnon lähellä, rentoutua valkoisilla rannoilla, tutustua suuriin kaupunkeihin tai kiivetä Afrikan korkeimmalle vuorelle Kilimanjarolle.

Lähde kanssamme matkalle Afrikkaan ja aloita seikkailu, jonka todennäköisesti muistat ikuisesti.

Afrikan-matka on ikimuistoinen matka.

Afrikan-matkamme

TourCompassilla tarjoamme monia erilaisia Afrikan-matkoja, mukaan lukien safarit, Kilimanjarolle kiipeämiseny, Sambian Victoria Fallsin luontoelämykset, kaupunkilomat ja tietysti rantalomat Afrikassa.

Järjestämme matkoja seuraaviin Afrikan maihin:

 • Tansania, mukaan lukien Sansibar ja Kilimanjaro
 • Kenia
 • Etelä-Afrikka
 • Uganda
 • Botswana
 • Sambia

Lue lisää erityyppisistä kiertomatkoista alta.

Safari Afrikassa

Lähde safarille Afrikassa ja koe maanosan villieläimet niiden luonnollisessa ympäristössä.

Tarjoamme yli 30 erilaista safarimatkaa joihinkin maailman jännittävimmistä safarimaista, kuten Tansaniaan, Keniaan, Etelä-Afrikkaan, Ugandaan ja Botswanaan.

Koe jännittäviä luontoelämyksiä, kuten ”Big Five”, ”The Great Migration” ja kaikki klassiset eläimet, kuten kirahvit, seeprat, virhehevot ja monet muut. Maailmankuulujen kansallispuistojen ja luontoalueiden, kuten Serengetin, Krugerin, Masai Maran, Okavangon ja Bwindin, luonto tekee vaikutuksen.

Kiipeä Kilimanjarolle

Ota vastaan elämäsi haasteet ja kiipeä Kilimanjaro-vuorelle, joka on Afrikan korkein vuori.

Kilimanjaron huipulle on tarjolla viisi eri reittiä: Machame, Lemosho, Marangu, Rongai ja Shira.

Riippumatta siitä, minkä reitin valitset, pätevät oppaat ovat mukanasi koko vaelluksen ajan, mikä tekee kiipeämisestä sekä turvallista että ikimuistoista.

Luontoelämyksiä Victoria Fallsissa

Sambian ja Zimbabwen rajalla sijaitseva Victoria Falls on yksi maailman upeimmista luontoelämyksistä, ja se on ehdottomasti suositeltava käyntikohde.

Ihaile henkeäsalpaavaa näköalaa kallioiden yli painuvasta valtavasta vesilaatasta ja nauti alueen tarjoamista monista aktiviteeteista, kuten koskenlaskusta Sambesi-joella ja helikopterilennosta putousten yli.

Sambiaan ja Victoria Fallsiin suuntautuvat matkamme ovat yhdistelmämatkoja, joita voidaan yhdistää esimerkiksi Afrikan safareihin.

Rantalomat Afrikassa

Afrikka tarjoaa maailman kauneimpia rantoja, jotka sopivat täydellisesti rentouttavalle rantalomalle, esimerkiksi seikkailuntäyteiselle safarimatkalle.

Meillä on rantalomia Sansibarin valkoisilla hiekkarannoilla Tansaniassa, Mauritiuksen ylellisissä lomakeskuksissa luonnonkauniissa ympäristössä ja kauniilla Diani Beachillä Keniassa, joka sijaitsee lähellä Mombasaa ja tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia kaupunkielämästä.

Jokainen matkakohde tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kulttuuria, upeita maisemia ja eksoottisia rantalomia.

(Lähes) Kaikki Afrikan-matkamme voidaan yhdistää rantalomaan.

Kaupunkiloma

Tutustu Etelä-Afrikan Cape Townin eloisaan metropoliin, joka tunnetaan vaikuttavasta sijainnistaan Pöytävuoren juurella ja kiehtovasta historiastaan. Tutustu kaupungin dynaamiseen taide-elämään, vieraile historiallisilla kohteilla, kuten Robbenin saarella, ja nauti eteläafrikkalaisesta viinistä kuuluisassa viinimaassa.

Tarjoamme yhdistelmäkierroksen kaupunkiloman yhteydessä Cape Townissa osana safarikierroksiamme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Afrikan-matkoistamme

Voi tuntua suurelta päätökseltä matkustaa Afrikkaan – siksi olemme listanneet kysymykset, joita asiakkaamme usein kysyvät.

Milloin on paras aika matkustaa Afrikkaan?

Voit matkustaa Afrikkaan ympäri vuoden.

Matkustusaika riippuu siitä, mitä haluat nähdä ja tehdä ja onko sinulla erityisiä toiveita safarillesi, kuten Great Migration -eläinvaelluksen kokeminen.

Monet vieraistamme matkustavat mieluiten kuivan kauden aikana – mutta saat ainutlaatuisia kokemuksia ympäri vuoden, ja matkustamisessa on etuja ja haittoja sekä kuivina että sateisina vuodenaikoina.

Kuivat kaudet ovat suunnilleen:

 • Tansania: tammi- ja helmikuussa sekä kesäkuusta lokakuuhun (mutta vain kesäkuusta lokakuuhun Etelä-Tansaniassa)
 • Kenia: tammi- ja helmikuussa sekä kesäkuusta lokakuuhun
 • Etelä-Afrikka: Maalis-/huhtikuusta lokakuuhun
 • Botswana: Huhtikuusta lokakuuhun
 • Sambia: Huhtikuusta marraskuun puoliväliin
 • Uganda: Joulukuusta helmikuuhun ja kesäkuusta elokuuhun

Onko Afrikkaan turvallista matkustaa?

Afrikkaan on turvallista matkustaa kohteissamme.

Teemme yhteistyötä paikallisten kumppaneiden kanssa, jotka auttavat varmistamaan, että matkasi on turvallinen alusta loppuun. Lisäksi matkustamme itse Afrikkaan useita kertoja vuodessa varmistaaksemme, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Yleisesti ottaen on aina hyvä noudattaa varovaisuutta matkustaessasi – matkakohteesta riippumatta.

Missä kannattaa käydä safarilla?

Ei ole yhtä ainoaa vastausta siihen, mihin on parasta mennä safarilla, koska se riippuu useista asioista, kuten budjetista, matkustusajankohdasta, matkustatko lasten kanssa, oletko ollut safarilla aiemmin ja mikä tärkeintä, onko jotain erityistä, mitä haluat nähdä tai tehdä.

Tansania, Kenia ja Etelä-Afrikka ovat suosituimpia safarikohteitamme, ja ne kaikki tarjoavat klassisia safareja kauneimmassa luonnossa. Botswana on yksi Afrikan parhaista paikoista nähdä norsuja, mutta jos haaveilet tapaavasi harvinaisia vuoristogorilloja, kannattaa käydä Ugandassa.

Löydä inspiraatiota sinulle sopivimpaan safarikohteeseen Afrikan parhaita safarimaita käsittelevästä julkaisustamme.

Onko sinulla kysyttävää Afrikan-matkoistamme?

Tiedämme, että kaikenlaisia kysymyksiä voi tulla esille matkustettaessa Afrikkaan – erityisesti, jos olet menossa sinne ensimmäistä kertaa. Jos sinulla on kysyttävää matkustamisesta Afrikkaan, ota meihin yhteyttä.

Meillä on monen vuoden kokemus vieraidemme ohjaamisesta oikeille afrikkalaisille seikkailuille.

Maailmaan tutustuminen TourCompassin avulla on turvallista – olemme mukanasi joka vaiheessa!

TourCompass – Turistista matkalaiseksi