TURVATAKUU - Lue lisää

Safarit ja kiertomatkat Afrikassa

TourCompass on Afrikan asiantuntija. Tarjoamme laajan valikoiman elämysmatkoja Afrikkaan, kuten suosittuihin safarikohteisiin Tansaniassa, Etelä-Afrikassa ja Keniassa.

Koe maailmankuulujen kansallispuistojen ihmeellinen luonto, näe savannien villieläimet ja rentoudu valkoisilla hiekkarannoilla matkan huipentavalla rantalomalla. Afrikka on suurenmoinen matkakohde, joka varastaa sinunkin sydämesi.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Afrikan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

Safarit ja kiertomatkat Afrikassa
Safarit ja kiertomatkat Afrikassa
KotiSafarit ja kiertomatkat Afrikassa

Safarit ja kiertomatkat Afrikassa

TourCompass on Afrikan asiantuntija. Tarjoamme laajan valikoiman elämysmatkoja Afrikkaan, kuten suosittuihin safarikohteisiin Tansaniassa, Etelä-Afrikassa ja Keniassa.

Koe maailmankuulujen kansallispuistojen ihmeellinen luonto, näe savannien villieläimet ja rentoudu valkoisilla hiekkarannoilla matkan huipentavalla rantalomalla. Afrikka on suurenmoinen matkakohde, joka varastaa sinunkin sydämesi.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Afrikan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

KotiSafarit ja kiertomatkat Afrikassa
Suosituimmat matkamme
Muut matkustavat tänne
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen
Jännittävät matkat
Matkakohteemme
Arvostelut
Matkakertomuksia
Afrikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15

TourCompass – Safarimatkojen asiantuntija

TourCompass on perustettu vuonna 2006, ja tähän mennessä olemme järjestäneet jo tuhansille asiakkaillemme jännittäviä ja elämyksellisiä matkoja Afrikkaan.

TourCompass tiimiin kuuluu tänä päivänä suuri joukko ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka rakastavat matkailua ja joilla on paljon kokemusta matkakohteistamme. Tämä tarkoittaa, että voit aina saada yhteyden matkailuneuvojaan, joka on valmis kertomaan omista kokemuksistaan kiertomatkoillamme.

Jännittävät safarimatkat

TourCompass tarjoaa klassisia safarimatkoja täynnä eläin- ja luontoelämyksiä, perheystävällisiä safarimatkoja, omatoimisia autolomia ja mahdollisuuden kiivetä Kilimanjarolle, Afrikan korkeimmalle vuorelle.

Matkakohteesta riippuen voit yhdistää safariin rantaloman Sansibarilla, Mauritiuksella tai Mombasassa, kaupunkiloman Kapkaupungissa tai elämyksellisen matkan Victorian putouksille.

Järjestämme matkoja 7 kiehtovaan kohteeseen:

Klikkaa matkakohdetta nähdäksesi, mitä kaikkea voit päästä kokemaan TourCompass matkoilla.

Uskallamme luvata, että safarimatka on kokemus, jonka tulet muistamaan loppuikäsi! Voit lukea asiakkaittemme ajatuksia meistä ja matkoistamme tutustumalla asiakkaittemme kirjoittamiin matkakertomuksiin.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi matkan!

Matkakohteemme Afrikassa

Tansania

Itä-Afrikassa sijaitseva Tansania on suosituin matkakohteemme. Tansaniassa voit nähdä paljon erilaisia eläimiä, mukaan lukien kaikki Big Five -eläimet, ja kokea kauniin afrikkalaisen luonnon vuorineen, järvineen ja luonnonpuistoineen.

Tansaniaan suuntautuvat matkamme alkavat tavallisesti safarilla, jonka jälkeen matkaa on mahdollista jatkaa rantalomalla Sansibarin saarella tai Kenian Mombasassa. Voit myös vierailla saman matkan aikana sekä Tansaniassa että Keniassa, jotka molemmat kuuluvat maailman parhaiden safarikohteiden joukkoon.

Tutustu matkoihimme Tansaniaan.

Kilimanjaro

Tansaniassa, aivan Kenian rajalla sijaitsee Afrikan korkein vuori, 5895 metriä korkea Kilimanjaro.

Kilimanjaron-matkoillamme voit nousta vuoren huipulle viittä eri reittiä pitkin: Machame, Lemosho, Shira, Marangu tai Rongai. Vuoren sijainti päiväntasaajalla tarkoittaa, että voit kiivetä Kilimanjarolle ympäri vuoden. Yhdistä vuorikiipeily safariin Tansaniassa tai rantalomaan Sansibarilla.

Tutustu matkoihimme Kilimanjarolle.

Kenia

Itä-Afrikassa sijaitsevan Kenian parhaita puolia ovat vaikuttava eläimistö, maailmankuulut kansallispuistot ja kaunis luonto, minkä ansiosta maa on suosittu safarikohde.

Lähde ainutlaatuiselle safarille esimerkiksi Masai Maraan, Amboseliin, Tsavoon tai Samburuun ja nauti lopuksi hemmottelevasta rantalomasta. Valitse maailmankuulu Diani Beach Mombasassa tai trooppinen Sansibarin saari Intian valtameressä.

Tutustu matkoihimme Keniaan.

Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikassa pääset lähelle legendaarisia afrikkalaisia eläimiä, kuten leijonia, leopardeja, sarvikuonoja ja norsuja.

Etelä-Afrikkaan suuntautuvilla matkoillamme pääset nauttimaan mahtavista safarielämyksistä esim. Krugerin kansallispuistossa ja huikeista luontokokemuksista esim. viinialueilla ja Garden Routen varrella.

Lisäksi voit yhdistää matkaasi esimerkiksi rantaloman Mauritiuksella, lisää luontoelämyksiä Victorian putouksilla, kaupunkiloman Kapkaupungissa tai vielä yhden jännittävän safarin vaikkapa Okavangon suistossa Botswanassa.

Tutustu matkoihimme Etelä-Afrikkaan.

Sambia

Sambian luonto on ainutlaatuinen.

Vaikutu valtavista Victorian putouksista ja mahtavasta Sambesi-joesta, joka virtaa peräti 2700 km matkan kuuden Afrikan maan läpi.

Voit yhdistää Sambian-matkaan monia muita kohteita, kuten Botswanan tai Etelä-Afrikan.

Tutustu matkoihimme Sambiaan.

Botswana

Botswana on yksi koko Afrikan hienoimmista safarikohteista.

Täällä sinua odottavat vierailijamääriltään pienemmät kansallispuistot, joissa voit nähdä kaikki Afrikan tunnetuimmat eläinlajit. Tärkein näistä on Choben kansallispuisto, jossa voit suunnata perinteiselle safarille tai jokisafarille Chobe-joelle.

Botswanan-matkaan on mahdollista yhdistää myös muita kohteita, kuten Sambia tai Etelä-Afrikka.

Tutustu matkoihimme Botswanaan.

Miksi kannattaa matkustaa Afrikkaan?

Afrikka on upea ja ainutlaatuinen matkakohde, jossa voit päästä lähelle villieläimiä safarilla, kokea unohtumattomia luontoelämyksiä kansallispuistoissa tai kiivetä Kilimanjaron huipulle. Monet matkoistamme voidaan yhdistää eksoottiseen rantalomaan tai jännittävään kaupunkilomaan – kumpi tahansa on hieno huipennus safarimatkallesi.

Lähde kanssamme matkalle Afrikkaan ja koe luontoelämyksiä maailman suurimmissa ja hienoimmissa kansallispuistoissa, näe kiehtovia eläimiä luonnollisessa elinympäristössään ja rentoudu kauniilla ja koskemattomilla valkoisilla hiekkarannoilla.

Tee matkasta Afrikkaan elämäsi unohtumattomin matka.

Jos sinulla on kysyttävää matkoista tai varaamisesta tai et ole varma siitä, millainen matka sopisi juuri sinun perheellesi, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä matkailuneuvojiimme.

TourCompass – Pääse vielä lähemmäs!