TURVATAKUU - Lue lisää
12 päivää

Lemosho-reitti

Lemosho on erityisen suosittu reitti osaksi kauneutensa ja osaksi syrjäisen sijaintinsa ansiosta – ja myös siksi, että reitin varrella on hyvät mahdollisuudet nähdä Afrikan upeita eläimiä.

Lemosho-reitti
Lemosho-reitti
12 päivää

Lemosho-reitti

Lemosho on erityisen suosittu reitti osaksi kauneutensa ja osaksi syrjäisen sijaintinsa ansiosta – ja myös siksi, että reitin varrella on hyvät mahdollisuudet nähdä Afrikan upeita eläimiä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Kilimanjarolle, ml. kuljetus
 • Paikallinen englanninkielinen opas/kuljettaja
 • 2 yötä Springlands Hotellissa Moshissa, sis. täysihoito (yksi yö ennen nousua ja yksi yö nousun jälkeen)
 • Nousu Kilimanjarolle Lemosho-reittiä pitkin
 • 7 yötä teltassa Kilimanjarolla täysihoidolla
 • Kaikki ateriat paikallisen kokin valmistamina
 • Ammattioppaat ja kantajat koko matkan ajan
 • Lento Kilimanjarolta Suomeen, ml. kuljetus
 • Mahdollisuus pidentää matkaa lisämaksusta safarilla tai rantalomalla nousun jälkeen.
 • Valinnainen lähtöpäivä ja mahdollisuus kiipeämiseen ympäri vuoden
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

MATKA LYHYESTI

Lemosho-reitti on sekä yksi kauneimmista että yksi uusimmista Kilimanjaron huipulle vievistä reiteistä. Se on myös reiteistä pisin. Lemosho-reitti alkaa Londorossi Gate -portilta, joka on Kilimanjaron kansallispuiston lännen puoleinen sisäänkäynti. Reitti kulkee aluksi metsän ja tiheän sademetsän läpi. Lemosho Gladesin alueella on myös hyvät mahdollisuudet nähdä eläimiä. Metsän jälkeen aukeaa nummimaisema, ja matka jatkuu yli Shiran tasangon. Mitä korkeammalle nouset, sitä kivisemmäksi maasto muuttuu. Kuljet ohi kuuluisan Lava Towerin ja kiipeät Great Barranco Wallin jyrkän seinämän huipulle, josta matka jatkuu Karangan laakson eteläiseen osaan. Viimeinen ponnistus huippua kohti tapahtuu idän suunnasta, ja vuorelta laskeudutaan Mweka-reittiä pitkin kohti etelää. Lemosho on tällä hetkellä yksi suosituimmista reiteistä, osaksi kauneutensa ja osaksi syrjäisen sijaintinsa ansiosta – ja myös siksi, että reitin varrella on hyvät mahdollisuudet nähdä Afrikan upeita eläimiä.

Miksi valita tämä matka?

 • Nautit henkeäsalpaavan kauniista panoraamamaisemista tällä hieman syrjäisemmällä reitillä
 • Reitti on sekä uudempi että pidempi kuin muut reitit, ja siksi se ei myöskään ole aivan yhtä ruuhkainen
 • Sopeutumismahdollisuudet ovat hyvät, ja siksi myös onnistumisprosentti on suuri
 • Voit jatkaa matkaa jännittävällä safarilla tai rantalomalla Sansibarilla

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lento Suomesta Kilimanjarolle

Lento Suomesta Kilimanjarolle välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen Kilimanjarolle – Moshi

Saavut Kilimanjaron kansainväliselle lentokentälle. Kentällä sinua on vastassa opas, joka kuljettaa sinut pienessä Moshin kaupungissa sijaitsevaan Springlands Hoteliin. Ajomatka kestää noin tunnin. Moshissa saat ensimmäisen silmäyksen Kilimanjaron lumipeitteisestä huipusta. Kaupunki huokuu afrikkalaista kulttuuria ja tarjoaa monia eksoottisia elämyksiä, joista pääset nauttimaan esimerkiksi paikallisilla markkinoilla ja lukuisissa pikkuputiikeissa.

Iltapäivällä on vuorossa tervetulotilaisuus, jonka aikana opas käy läpi varusteet ja seuraavan päivän vaellusreitin.

Korkeudet: Moshi: 915 m mpy

Majoitus:
Päivä 3: Moshi - Londorossi Gate – Mti Mkubwa Camp

Matka jatkuu Moshista Londorossi Gate -portille, joka on Kilimanjaron kansallispuiston lännen puoleinen sisäänkäynti. Ajomatka kestää noin 3 tuntia. Londorossi-portilla on vuorossa sisäänkirjautuminen ja rekisteröinti. Täällä tapaat myös oppaista, kokista ja kantajista koostuvan tiimisi. Rekisteröinnin jälkeen ajetaan edelleen jeepillä n. 45 minuuttia Lemosho Gladesiin asti. Matka kohti Kilimanjaron huippua voi alkaa.

Kilimanjaro koostuu kolmesta sammuneesta tulivuoresta, jotka ovat Kibo, jonka korkein huippu on Uhuru (5895 metriä merenpinnan yläpuolella), Mawenzi (5149 m mpy) ja Shira (3962 m mpy). Reitti kulkee metsän ja sademetsän läpi, jossa voit hyvällä onnella nähdä myös vilauksen mustavalkoisesta gueretsa-apinasta tai muista metsän lukuisista eläimistä. Kantajat kulkevat edeltä, jolloin teltat ja varusteet ovat jo paikallaan siinä vaiheessa, kun saavut Mti Mkubwa Camp -leirille.

Korkeudet: Moshi: 915 m mpy, Londorossi Gate: 2250 m mpy, Lemosho Glades: 2000 m mpy, Mti Mkubwa Camp: 2 750 m mpy

Korkeusero Moshin ja leirin välillä: 1 835 m

Matkan pituus: 7 km

Vaellusaika: 5 tuntia

Päivä 4: Mti Mkubwa Camp - Shira 1 Camp

Päivän reitti vie metsän läpi nummimaisemaan, jota luonnehtivat kanervat, villikukat ja kivikkoiset polut. Tänään vaellat Shiran tasangon yli, ja matkan aikana voit nauttia upeista näköaloista kohti Kiboa ja Meru- vuorta. Shira 1 Camp -leiristä on upeat näkymät Kilimanjaro Western Breachille eli Kilimanjaron läntisen puolen kraatterin reunalle ja sen vaikuttavalle jäätikölle.

Korkeudet: Mti Mkubwa Camp: 2 750 m mpy, Shira 1 Camp: 3 500 m mpy

Korkeusero leirien välillä: 750 m

Matkan pituus: 5 km

Vaellusaika: 4-5 tuntia

Päivä 5: Shira 1 Camp - Shira 2 Camp

Nousu jatkuu tasangon halki kohti Shira 2 Camp -leiriä. Vaihtoehtoisia reittejä on useita, minkä ansiosta tämä on erinomainen sopeutumispäivä. Päivän vaelluksen aikana voit ihastella valtavaa Kibon massiivia ja nähdä myös pilviä silmiesi korkeudella.

Korkeudet: Shira 1 Camp: 3 500 m mpy, Shira 2 Camp: 3 840 m mpy

Korkeusero leirien välillä: 340 m

Matkan pituus: 5 km

Vaellusaika: 5 tuntia

Päivä 6: Shira Camp 2 – Lava Tower - Barranco Camp

Tänään vaelletaan kohti itää. Mitä korkeammalle nouset, sitä kuivemmaksi, karummaksi ja kivisemmäksi maisema muuttuu. Matkalla voit nauttia kauniista näkymistä Kibon ja Meru-vuoren huipuille, joka kohoaa takanasi kohti taivasta. Parin tunnin vaelluksen jälkeen saavut kuuluisalle Lava Tower -kukkulalle, joka on muodostunut muinaisen tulivuoren toiminnan seurauksena.

Lounas nautitaan Lava Towerin juurella, jonka jälkeen jatketaan nousua kohti Barranco Camp -leiriä, joka sijaitsee laaksossa Great Barranco Wall -seinämän kupeessa. Hyvällä säällä voit nauttia upeasta auringonlaskusta Barranco Campissa. Täältä on myös uskomattomat näkymät Kilimanjaron huipulle ja alas laaksoon vuoren rinnettä pitkin sekä idässä kohoavalle, 300 metriä korkealle Great Barranco Wallille.
Päivän reitti on haastava sekä maaston että nousun suhteen, joten muista ottaa rauhallisesti ja kuunnella kehoasi. Vaikka päivän lopussa ollaan ”vain” 110 korkeusmetriä korkeammalla edelliseen leiriin verrattuna, reitin aikana käydään kuitenkin 790 korkeusmetriä korkeammalla sijaitsevalla Lava Towerilla ennen laskeutumista Barranco Campiin.  Tässä vaiheessa monet alkavat huomata ensimmäisiä vuoristotaudin oireita, joten seuraa kehosi antamia pienimpiäkin merkkejä ja kerro niistä oppaallesi.

Korkeudet: Shira 2 Camp: 3840 m mpy, Lava Tower: 4630 m mpy, Barranco Camp: 3 950 m mpy

Korkeusero leirien välillä: 110 m

Matkan pituus: 11 km

Vaellusaika: 7-8 tuntia

Päivä 7: Barranco Camp - Karanga Camp

Vaikuttavan Great Barranco Wallin kupeessa vietetyn yön jälkeen nautitaan tukeva aamiainen ja lähdetään nousemaan tätä kuuluisaa jyrkännettä. Kaikeksi onneksi jylhän jyrkänteen kiipeäminen on helpompaa kuin miltä näyttää. Verhomaisen Heim-jäätikön alta Kilimanjaron henkeäsalpaava maisema avautuu koko komeudessaan.

Reitti jatkuu alas kohti Karangan laaksoa, jossa sijaitsee seuraava leiri eli Karanga Camp. Täältä voit ihailla Mawenzi-vuoren rosoisia huippuja, jotka kohoavat kohti Afrikan sinistä taivasta.

Loppupäivä on tärkeä ottaa rennosti, sillä Uhuru Peakin huiputtamisen hetki alkaa lähestyä.

Korkeudet: Barranco Camp: 3950 m mpy, Karanga Camp: 4 200 m mpy

Korkeusero leirien välillä: 250 m

Matkan pituus: 5 km

Vaellusaika: 5 tuntia

Päivä 8: Karanga Camp - Barafu Camp

Päivän etappi on Barafu Camp. Reitti kulkee dramaattisen ja vaikuttavan maiseman läpi, joka koostuu pienistä ja isoista vulkaanisista kivistä, jotka muistuttavat tuhansia vuosia sitten aktiivisesta tulivuoresta. Viimeinen osuus Barafu Campiin kulkee Mweke-reittiä pitkin. Matkan varrella voit nauttia upeista näkymistä Kibolle ja Mawenzille.

Barafu Camp sijaitsee harjulla. Maasto on kivikkoista, ja tuuli puhaltaa usein kovaa. Varmista, että tutustut leiriin ja sen ympäristöön ennen pimeän laskeutumista. Näin voit valmistautua huiputukseen, joka alkaa vähän keskiyön jälkeen.

Valmistele tarvittavat varusteet ja lämpimät vaatteet seuraavan päivän nousua varten. Pakkaa myös juomavettä termoskannuun, jotta se ei jäädy yön aikana.

Tänään on paras mennä aikaisin yöpuulle ja ladata akkuja Kilimanjaron valloittamista varten.

Korkeudet: Karanga Camp: 4 200 m mpy, Barafu Camp: 4 550 m mpy

Korkeusero leirien välillä: 350 m

Matkan pituus: 5 km

Vaellusaika: 5 tuntia

Päivä 9: Barafu Camp – Uhuru Peak - Mweka Camp

Kevyen välipalan jälkeen on edessä nousun viimeinen osuus ja Kilimanjaron huippu. Maasto on haastavaa, etenkin pimeässä, ja monet kokevat n. 6 tunnin vaelluksen Stella Pointille koko nousun vaikeimmaksi osuudeksi. Tavoitteena on saavuttaa Stella Point pian auringonnousun jälkeen. Stella Pointissa pidetään lyhyt levähdystauko ja nautitaan auringonnousun kauneudesta. Levähdystauko ei ole pitkä, koska muuten uudelleen liikkeelle pääsemisestä tulisi lähes ylivoimaista kylmyyden ja väsymyksen takia. Matka jatkuu kraatterinreunaa pitkin, ja viimeinen osuus on tasaisesti nousevaa maastoa. Matkalla Uhuru Peakille – Kilimanjaron ja koko Afrikan korkeimmalle kohdalle – voi vuodenajasta riippuen sataa lunta. Kun viimein saavutat 5895 metrin korkeudessa häämöttävän huipun, voit onnitella itseäsi, nauttia henkeäsalpaavista näköaloista ja ottaa selfien Uhuru Peak -kyltin kanssa muistoksi urakastasi.

Tämän jälkeen on aika laskeutua Barafu Campiin. Lyhyen lepotauon jälkeen jatketaan matkaa kivikkoista polkua pitkin alas Mweka Campiin saakka, jossa sinua odottavat ansaitut yöunet.

Korkeudet: Barafu Camp: 4 550 m mpy, Uhuru Peak: 5895 m mpy, Mweka Camp: 3 100 m mpy

Korkeusero leirien välillä: 1 450 m

Matkan pituus: 5 km ylös ja 12 km alas

Vaellusaika: 6-7 tuntia ylös ja 7 tuntia alas

Päivä 10: Mweka Camp – Moshi

Aamiaisen jälkeen matka jatkuu Mweka-portille. Uloskirjautumisen jälkeen sinut noudetaan portilta ja kuljetetaan takaisin hotellille Moshiin. Hotellissa sinua odottaa herkullinen lounas. Kaikki vuorelle nousseet saavat diplomin muistoksi urakastaan.

Korkeudet: Mweka Camp: 3 100 m mpy, Mweka Gate: 1 850 m mpy, Moshi: 915 m mpy

Korkeusero leirin ja Moshin välillä: 2 185 m

Matkan pituus: 10 km

Vaellusaika: 4-5 tuntia

Majoitus:
Päivä 11: Kotimatka alkaa

Tänään on vuorossa uloskirjautuminen, jonka jälkeen sinut kuljetetaan lentokentälle ja kotimatka voi alkaa.

Päivä 12: Kotiinpaluu

Saavut takaisin Suomeen monta kokemusta rikkaampana.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Safari Tarangiren ja Ngorongoron kansallispuistoissa
2 yötä

Miksi et jatkaisi matkaasi jännittävällä minisafarilla, joka vie sinut Tansanian kahteen tunnetuimpaan kansallispuistoon?

Tarangiren kansallispuisto on Tansanian kuudenneksi suurin kansallispuisto, ja puiston alueella elää toiseksi eniten eläimiä koko maassa. Puisto tunnetaan erityisesti isoista norsulaumoistaan. Norsut viihtyvät usein valtavan kokoisten baobab- eli apinanleipäpuiden varjossa, mikä antaa hyvän kuvan siitä, kuinka isoja puut todellisuudessa ovatkaan.

Ngorongoron kraatteri on kuin kokonaan toisesta maailmasta. Ajomatka alas pitkin kraatterin seinämää saa perhoset kuhisemaan vatsanpohjassa, ja pohjalla sinua odottaa uskomattoman monipuolinen luonto ja eläimistö. Ainoastaan kirahveja ei täällä näy, sillä pitkillä jaloillaan niiden on mahdotonta laskeutua alas kraatterin pohjalle.

Aikaa riittää myös vierailuun paikallisessa kylässä, jonka asukkaat esittelevät sinulle jokapäiväistä elämäänsä. Kylän naiset valmistavat herkullisen juhla-aterian, joka koostuu 14 tansanialaisesta ruokalajista. Lounas on katettu!

 

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Safari Tarangiren kansallispuistossa ja Manyara-järven kansallispuistossa
1 yö

Tarangiren kansallispuisto Tansanian kuudenneksi suurin kansallispuisto, ja siellä on toiseksi eniten eläimiä. Puistoa pitää kotinaan noin 3000 norsua, ja voit nähdä siellä jopa 300 yksilön laumoja. Toinen tunnettu Tarangiren asukki on puunlatvoissa kiemurteleva pytonkäärme. Lisäksi voit nähdä leijonia, leopardeja, hyeenoja ja pahkasikoja. Kansallispuiston alueella vaeltaa myös laumoittain seeproja, gnuuantilooppeja, gaselleja, lehmäantilooppeja, vesiantilooppeja ja impaloja. Pieni naamiokaijanen on vain yksi puiston 550 lintulajista.

Manyara-järven kansallispuisto on yksi Tansanian pienimmistä kansallispuistoista, mutta se on niistä monipuolisin. Heti kansallispuiston sisäänkäynnin jälkeen aukeaa rehevä sademetsä, jonka läpi virtaavat kirkasvetiset purot. Täällä voit nähdä paviaaneja ja Sykes-apinoita. Manyara-järvi muodostaa kolmasosan puiston pinta-alasta, ja sitä reunustavilla savanneilla laiduntaa puhveleita ja gnuuantilooppeja sekä norsu- ja seepralaumoja. Hyvällä tuurilla voit nähdä myös leopardeja, hyeenoja ja harvinaisia puissa kiipeileviä leijonia. Itse Manyara-järvessä viihtyvät mm. virtahevot, flamingot ja pelikaanit.

Gorilla-tracking Ugandassa
4 yötä

Olet varmasti nähnyt valokuvia vuorigorilloista, Ugandan Bwindi Impenetrable National Park -kansallispuistossa elävistä lempeistä jättiläisistä.

Nyt sinulla on mahdollisuus yhdistää Itä-Afrikan-matkaasi jännittävä gorillasafari Ugandassa.

Tämä viiden päivän jatkomatka vie sinut sekä gorillojen luokse että ”walking safari” -kävelysafarille Mburo-järven kansallispuistoon.

Hintaan sisältyvät luonnollisesti lennot, gorillaluvat ja täysihoito lähes koko matkan ajan.

Tämän helpommaksi gorillojen jäljitys ei tule!

Huomaa: Tämä jatkomatka järjestetään vain, kun matkustajia on väh. 2.

Jatkomatka on varattava viimeistään 70 päivää ennen lähtöä.

Rantaloma Sansibarilla
6 yötä

Sansibar sijaitsee Intian valtamerellä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Safari Tarangiren kansallispuistossa ja Manyara-järven kansallispuistossa & rantaloma Sansibarilla
7 yötä

Tarangiren kansallispuisto Tansanian kuudenneksi suurin kansallispuisto, ja siellä on toiseksi eniten eläimiä. Puistoa pitää kotinaan noin 3000 norsua, ja voit nähdä siellä jopa 300 yksilön laumoja. Toinen tunnettu Tarangiren asukki on puunlatvoissa kiemurteleva pytonkäärme. Lisäksi voit nähdä leijonia, leopardeja, hyeenoja ja pahkasikoja. Kansallispuiston alueella vaeltaa myös laumoittain seeproja, gnuuantilooppeja, gaselleja, lehmäantilooppeja, vesiantilooppeja ja impaloja. Pieni naamiokaijanen on vain yksi puiston 550 lintulajista.

Manyara-järven kansallispuisto on yksi Tansanian pienimmistä kansallispuistoista, mutta se on niistä monipuolisin. Heti kansallispuiston sisäänkäynnin jälkeen aukeaa rehevä sademetsä, jonka läpi virtaavat kirkasvetiset purot. Täällä voit nähdä paviaaneja ja Sykes-apinoita. Manyara-järvi muodostaa kolmasosan puiston pinta-alasta, ja sitä reunustavilla savanneilla laiduntaa puhveleita ja gnuuantilooppeja sekä norsu- ja seepralaumoja. Hyvällä tuurilla voit nähdä myös leopardeja, hyeenoja ja harvinaisia puissa kiipeileviä leijonia. Itse Manyara-järvessä viihtyvät mm. virtahevot, flamingot ja pelikaanit.

Sansibar sijaitsee Intian valtameressä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Masai-seikkailu Osiligilai Maasai Lodgessa
2 yötä

Kaipaatko rentoutumista valloitettuasi Kilimanjaron huipun tai vietettyäsi tunteja safariautossa? Haluatko tutustua masaikulttuuriin ja päästä kokemaan masaiden mielenkiintoisia tapoja ja perinteitä – mukavuudesta tinkimättä? Haluatko herätä auringon noustessa Kilimanjaron ylle ja makoilla uima-altaalla, josta on näköala Afrikan korkeimmalle vuorelle? Silloin sinun kannattaa harkita matkasi jatkamista kahden yön majoituksella Osiligilai Maasai Lodgessa.

Osiligilai Maasai Lodge on autenttinen masailodge, joka sijaitsee runsaan 2 tunnin ajomatkan päässä Moshista ja tarjoaa unohtumattomia luonto- ja kulttuurielämyksiä.

Lodge sijaitsee masaille tyypillisellä ruohikkoseudulla, jonka maisemia hallitsevat aukeat tasangot ja silmänkantamattomiin jatkuvat laidunniityt. Taustalla kohoavat sekä Mount Meru että Mount Kilimanjaro. Lodgen omistavat paikalliset masait, jotka pyörittävät sitä innolla ja rakkaudella ja saavat vierailijan tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja hemmotelluksi. Oleskelu tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia tutustua tähän mielenkiintoiseen puolipaimentolaisheimoon paremmin.

Majoitus tapahtuu perinteisessä masaihytissä, jonka yksinkertainen arkkitehtuuri pitää kuitenkin sisällään kaikki mukavuudet, kuten WC:n, sähkön ja suihkun, josta tulee lämmintä vettä. Mökit on sijoiteltu strategisesti siten, että voit aamuisin ihailla auringonnousua Kilimanjaron ylle – vuoteestasi nousematta.

Majoitukseen sisältyvät kaikki ateriat ja paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten keihäänheittoa. Voit myös nauttia masaiden perinteisistä tanssi- ja lauluesityksistä auringon laskiessa Mount Merun taakse. Halutessasi voit varata maksullisia lisäretkiä ja muita aktiviteetteja, tai voit vain keskittyä rentoutumiseen uima-altaan reunalla kylmästä oluesta ja hyvästä kirjasta nauttien ja näköalaa ihaillen.

Haluatko tietää, millaista on majoittua Osiligilai Maasai Lodgessa? Lue Afrikka-asiantuntijamme matkakertomus.

Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Alennus suuremmille ryhmille
Arvostelut
Matkakertomuksia
ENNEN MATKAA
Hyvä tietää
Afrikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
LIITY SEIKKAUKSIIN
Vastaavia matkoja
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen
TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme