TURVATAKUU - Lue lisää
10 päivää

Machame-reitti

Kiipeä Kilimanjaron huipulle pitkin kuuluisaa Machame-reittiä, joka on yksi kauneimmista ja suosituimmista reiteistä – ja myös onnistumisprosentiltaan erinomainen.

Machame-reitti
Machame-reitti
10 päivää

Machame-reitti

Kiipeä Kilimanjaron huipulle pitkin kuuluisaa Machame-reittiä, joka on yksi kauneimmista ja suosituimmista reiteistä – ja myös onnistumisprosentiltaan erinomainen.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Kilimanjarolle, ml. kuljetus
 • Paikallinen englanninkielinen opas/kuljettaja
 • 2 yötä Springlands Hotelissa Moshissa, sis. täysihoito (yksi yö ennen nousua ja yksi yö nousun jälkeen)
 • Nousu Kilimanjarolle Machame-reittiä pitkin
 • 5 yötä teltassa Kilimanjarolla täysihoidolla
 • Kaikki ateriat paikallisen kokin valmistamina
 • Ammattioppaat ja kantajat koko matkan ajan
 • Lento Kilimanjarolta Suomeen, ml. kuljetus
 • Mahdollisuus pidentää matkaa lisämaksusta safarilla tai rantalomalla nousun jälkeen
 • Valinnainen lähtöpäivä ja mahdollisuus kiipeämiseen ympäri vuoden
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

MATKA LYHYESTI

Machame-reitti on yksi kauneimmista ja suosituimmista reiteistä, ja suurin osa tämän reitin valinneista pääsee huipulle asti. Machame-reitti tunnetaan myös lempinimellä Whiskey Route. Reitti alkaa Machame Gate -portilta, joka on Kilimanjaron kansallispuiston lounaan puoleinen sisäänkäynti. Huipulle kiipeämisen aikana maisemat vaihtelevat, ja reitti vie sademetsästä nummivyöhykkeen läpi edelleen kallioisempaan maastoon ja sieltä alppimaisemiin. Shiran tasangolta on huikaisevat näköalat kohti Western Breachin jäätiköitä, ja auringonnousu Stella Pointissa on legendaarinen näky. Viimeinen ponnistus huippua kohti tapahtuu kaakon suunnasta, ja vuorelta laskeudutaan Mweka-reittiä pitkin kohti etelää. Vaellus on rankka ja vaativa, mutta saavutettuasi Uhuru Peakin noin 6 kilometrin korkeudessa sinut palkitaan huikaisevilla näköaloilla. Vuoren valloittaminen on yksinkertaisesti ainutlaatuinen kokemus!

Miksi valita tämä matka?

 • Kiipeät korkealle ja nukut matalalla, joten sopeutumismahdollisuudet ovat hyvät ja onnistumisprosentti on suuri
 • Machame-reitillä päivät ovat pidempiä ja nousut rankkoja, mutta se ei ole teknisesti kovin vaativa reitti
 • Kiipeät huipulle pitkin Whisky-reittiä, joka on saanut nimensä vaativuutensa ansiosta
 • Nauti monipuolisesta luonnosta ja unohtumattoman upeista maisemista

Matkamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot (kansainväliset ja sisäiset)
 • Kaikki majoitukset
 • Kaikki ohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • 24/7 puhelinpalvelu – Olemme tukenasi koko matkan ajan
Yksityiskohtainen päiväohjelma
Päivä 1: Lento Suomesta Kilimanjarolle

Lento Suomesta Kilimanjarolle välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen Kilimanjarolle – Moshi

Saavut Kilimanjaron kansainväliselle lentokentälle. Kentällä sinua on vastassa opas, joka kuljettaa sinut pienessä Moshin kaupungissa sijaitsevaan Springlands Hoteliin. Ajomatka kestää noin tunnin. Moshissa saat ensimmäisen silmäyksen Kilimanjaron lumipeitteisestä huipusta. Kaupunki huokuu afrikkalaista kulttuuria ja tarjoaa monia eksoottisia elämyksiä, joista pääset nauttimaan esimerkiksi paikallisilla markkinoilla ja lukuisissa pikkuputiikeissa.

Iltapäivällä on tervetulotilaisuus, jonka aikana opas käy läpi varusteet ja seuraavan päivän vaellusosuuden kohti huippua.

Korkeudet: Moshi: 915 m mpy

Majoitus:
Päivä 3: Moshi - Machame Gate – Machame Camp

Aamiaisen jälkeen ajetaan Moshista Machamen kylään. Ajomatka kestää n. 50 minuuttia. Täällä tapaat tiimisi, joka koostuu oppaista, kokeista ja kantajista, jotka valmistelevat ja pakkaavat varusteesi. Tämän jälkeen matka jatkuu Machame Gate -portille, joka on Kilimanjaron kansallispuiston lounaan puoleinen sisäänkäynti. Täällä on vuorossa sisäänkirjautuminen ja rekisteröinti, jonka jälkeen vaellus sademetsän läpi Kilimanjaron huipulle alkaa tosissaan. Kilimanjaro koostuu kolmesta sammuneesta tulivuoresta, jotka ovat Kibo, jonka korkein huippu on Uhuru (5895 metriä merenpinnan yläpuolella), Mawenzi (5149 m mpy) ja Shira (3962 m mpy).

Nousun ensimmäinen osuus on matalammalla, joten olosuhteet voivat olla kosteat ja mutaiset. Vaellat kauniita polkuja pitkin tiheän sademetsän läpi, jossa voit hyvällä tuurilla saada vilauksen eläimistä, kuten kauniista ja harvinaisista mustavalkoisista gueretsoista. Kantajat kulkevat edeltä, jolloin teltat ja varusteet ovat jo paikallaan siinä vaiheessa, kun saavut Machame Campin leirille.

Korkeudet: Moshi: 315 m mpy, Machame Gate: 1 634 m mpy, Machame Camp: 2 834 m mpy

Korkeusero Moshin ja leirin välillä: 1 919 m

Matkan pituus: 11 km

Vaellusaika: 6-7 tuntia

Päivä 4: Machame Camp - Shira 2 Camp

Tänään on vuorossa viimeinen sademetsäosuus. Sademetsän jälkeen edessäsi aukeavat nummimaisemat, ja polut alkavat olla kivisempiä. Vaellat Shiran tasangon yli, josta on upeat näkymät Kilimanjaron läntisen puolen kraatterin reunalle ja sen vaikuttavalle jäätikölle. Olet nyt sammuneen Kibon tulivuoren länsipuolella vastakkaisella puolella Marangu-reittiä. Vaellettuasi vähän matkaa länteen päin saavut Shira 2 -leiriin.

Korkeudet: Machame Camp: 2 834 m mpy, Shira 2 Camp: 3 840 m mpy

Korkeusero leirien välillä: 1 006 m

Matkan pituus: 5 km

Vaellusaika: 4-5 tuntia

Päivä 5: Shira 2 Camp – Lava Tower - Barranco Camp

Tänään vaelletaan kohti itää. Mitä korkeammalle nouset, sitä kuivemmaksi, karummaksi ja kivisemmäksi maisema muuttuu. Matkalla voit nauttia kauniista näkymistä Kibon ja Meru-vuoren huipuille, joka kohoaa takanasi kohti taivasta. Parin tunnin vaelluksen jälkeen saavut kuuluisalle Lava Tower -kukkulalle, joka on muodostunut muinaisen tulivuoren toiminnan seurauksena.

Lounas nautitaan Lava Towerin juurella, jonka jälkeen jatketaan nousua kohti Barranco Camp -leiriä, joka sijaitsee laaksossa Great Barranco Wall -seinämän kupeessa. Hyvällä säällä voit nauttia upeasta auringonlaskusta Barranco Campissa. Täältä on myös uskomattomat näkymät Kilimanjaron huipulle ja alas laaksoon vuoren rinnettä pitkin sekä idässä kohoavalle, 300 metriä korkealle Great Barranco Wallille.

Päivän reitti on haastava sekä maaston että nousun suhteen, joten muista ottaa rauhallisesti ja kuunnella kehoasi. Vaikka päivän lopussa ollaan ”vain” 110 korkeusmetriä korkeammalla edelliseen leiriin verrattuna, reitin aikana käydään kuitenkin 790 korkeusmetriä korkeammalla sijaitsevalla Lava Towerilla ennen laskeutumista Barranco Campiin.  Tässä vaiheessa monet alkavat huomata ensimmäisiä vuoristotaudin oireita, joten seuraa kehosi antamia pienimpiäkin merkkejä ja kerro niistä oppaallesi.

Korkeudet: Shira 2 Camp: 3840 m mpy, Lava Tower: 4630 m mpy, Barranco Camp: 3 950 m mpy

Korkeusero leirien välillä: 110 m

Matkan pituus: 15 km

Vaellusaika: 7 tuntia

Päivä 6: Barranco Camp – Karanga Valley - Barafu Camp

Vaikuttavan Great Barranco Wallin kupeessa vietetyn yön jälkeen nautitaan tukeva aamiainen ja lähdetään nousemaan tätä kuuluisaa jyrkännettä. Kaikeksi onneksi jylhän jyrkänteen kiipeäminen on helpompaa kuin miltä näyttää. Verhomaisen Heim-jäätikön alta Kilimanjaron henkeäsalpaava maisema avautuu koko komeudessaan.

Reitti jatkuu kohti Karangan laaksoa ja yhdistyy Mweka-reittiin, jota seurataan loppumatka aina Kilimanjaron huipulle saakka. Tunnin pituisen vaelluksen jälkeen saavutaan Barafu Camp -leiriin. Barafu Camp sijaitsee harjulla. Maasto on kivikkoista, ja tuuli puhaltaa usein kovaa. Varmista, että tutustut leiriin ja sen ympäristöön ennen pimeän laskeutumista. Näin voit valmistautua huiputukseen, joka alkaa vähän keskiyön jälkeen.

Valmistele tarvittavat varusteet ja lämpimät vaatteet seuraavan päivän nousua varten. Pakkaa myös juomavettä termoskannuun, jotta se ei jäädy yön aikana. Tänään on paras mennä aikaisin yöpuulle ja ladata akkuja Kilimanjaron valloittamista varten.

Korkeudet: Barranco Camp: 3950 m mpy, Barafu Camp: 4 600 m mpy

Korkeusero leirien välillä: 650 m

Matkan pituus: 8 km

Vaellusaika: 6-8 tuntia

Päivä 7: Barafu Camp – Uhuru Peak - Mweka Camp

Kevyen välipalan jälkeen on edessä nousun viimeinen osuus ja Kilimanjaron huippu. Maasto on haastavaa, ja monet kokevat n. 6 tunnin vaelluksen Stella Pointille koko nousun vaikeimmaksi osuudeksi. Tavoitteena on saavuttaa Stella Point pian auringonnousun jälkeen. Auringon hidas nousu punertavasta horisontista juuri Stella Pointista katsottuna on yksi matkan vaikuttavimpia näkyjä. Levähdystauko ei ole pitkä, koska muuten uudelleen liikkeelle pääsemisestä tulisi lähes ylivoimaista kylmyyden ja väsymyksen takia. Matka jatkuu kraatterinreunaa pitkin, ja viimeinen osuus on tasaisesti nousevaa maastoa. Matkalla Uhuru Peakille – Kilimanjaron ja koko Afrikan korkeimmalle kohdalle – voi vuodenajasta riippuen sataa lunta. Kun viimein saavutat 5895 metrin korkeudessa häämöttävän huipun, voit onnitella itseäsi, nauttia henkeäsalpaavista näköaloista ja ottaa selfien Uhuru Peak -kyltin kanssa muistoksi urakastasi.

Tämän jälkeen alkaa laskeutuminen kohti Barafu Campia, joka kestää noin 3 tuntia. Lyhyen lepotauon jälkeen jatketaan matkaa kivikkoista polkua pitkin alas Mweka Campiin saakka, jossa sinua odottavat ansaitut yöunet. Leiri sijaitsee sademetsän reunamilla, joten alueella on usein sumusta ja myöhään iltapäivällä myös sateista. Täällä sinua odottaa myös lämmin vesi ja lämmin ateria.

Korkeudet: Barafu Camp: 4600 m mpy, Uhuru Peak: 5895 m mpy, Mweka Camp: 3 100 m mpy

Korkeusero leirien välillä: 1 500 m

Matkan pituus: 5 km ylös ja 12 km alas

Vaellusaika: 6-7 tuntia ylös, 7 tuntia alas

Päivä 8: Mweka Camp – Moshi

Vaelluksen viimeinen etappi on Mweka Gate, jonne patikoidaan 3 helppoa tuntia kansallispuiston läpi. Uloskirjautumisen jälkeen sinut kuljetetaan takaisin Moshin kylään. Hotellissa sinua odottaa maukas lounas sekä ihana – ja varmasti kaivattu – kuuma kylpy. Kaikki vuorelle nousseet saavat diplomin muistoksi urakastaan.

Korkeudet: Mweka Camp: 3 100 m mpy, Mweka Gate: 1 850 m mpy, Moshi: 915 m mpy

Korkeusero leirin ja Moshin välillä: 2 185 m

Matkan pituus: 10 km

Vaellusaika: 3-4 tuntia

Majoitus:
Päivä 9: Kotimatka alkaa

Tänään on vuorossa uloskirjautuminen, jonka jälkeen sinut ajetaan lentokentälle ja kotimatka voi alkaa.

Päivä 10: Paluu Suomeen

Saavut takaisin Suomeen monta kokemusta rikkaampana.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Safari Tarangiren kansallispuistossa ja Manyara-järven kansallispuistossa
1 yö

Tarangiren kansallispuisto Tansanian kuudenneksi suurin kansallispuisto, ja siellä on toiseksi eniten eläimiä. Puistoa pitää kotinaan noin 3000 norsua, ja voit nähdä siellä jopa 300 yksilön laumoja. Toinen tunnettu Tarangiren asukki on puunlatvoissa kiemurteleva pytonkäärme. Lisäksi voit nähdä leijonia, leopardeja, hyeenoja ja pahkasikoja. Kansallispuiston alueella vaeltaa myös laumoittain seeproja, gnuuantilooppeja, gaselleja, lehmäantilooppeja, vesiantilooppeja ja impaloja. Pieni naamiokaijanen on vain yksi puiston 550 lintulajista.

Manyara-järven kansallispuisto on yksi Tansanian pienimmistä kansallispuistoista, mutta se on niistä monipuolisin. Heti kansallispuiston sisäänkäynnin jälkeen aukeaa rehevä sademetsä, jonka läpi virtaavat kirkasvetiset purot. Täällä voit nähdä paviaaneja ja Sykes-apinoita. Manyara-järvi muodostaa kolmasosan puiston pinta-alasta, ja sitä reunustavilla savanneilla laiduntaa puhveleita ja gnuuantilooppeja sekä norsu- ja seepralaumoja. Hyvällä tuurilla voit nähdä myös leopardeja, hyeenoja ja harvinaisia puissa kiipeileviä leijonia. Itse Manyara-järvessä viihtyvät mm. virtahevot, flamingot ja pelikaanit.

Masai-seikkailu Osiligilai Maasai Lodgessa
2 yötä

Kaipaatko rentoutumista valloitettuasi Kilimanjaron huipun tai vietettyäsi tunteja safariautossa? Haluatko tutustua masaikulttuuriin ja päästä kokemaan masaiden mielenkiintoisia tapoja ja perinteitä – mukavuudesta tinkimättä? Haluatko herätä auringon noustessa Kilimanjaron ylle ja makoilla uima-altaalla, josta on näköala Afrikan korkeimmalle vuorelle? Silloin sinun kannattaa harkita matkasi jatkamista kahden yön majoituksella Osiligilai Maasai Lodgessa.

Osiligilai Maasai Lodge on autenttinen masailodge, joka sijaitsee runsaan 2 tunnin ajomatkan päässä Moshista ja tarjoaa unohtumattomia luonto- ja kulttuurielämyksiä.

Lodge sijaitsee masaille tyypillisellä ruohikkoseudulla, jonka maisemia hallitsevat aukeat tasangot ja silmänkantamattomiin jatkuvat laidunniityt. Taustalla kohoavat sekä Mount Meru että Mount Kilimanjaro. Lodgen omistavat paikalliset masait, jotka pyörittävät sitä innolla ja rakkaudella ja saavat vierailijan tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja hemmotelluksi. Oleskelu tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia tutustua tähän mielenkiintoiseen puolipaimentolaisheimoon paremmin.

Majoitus tapahtuu perinteisessä masaihytissä, jonka yksinkertainen arkkitehtuuri pitää kuitenkin sisällään kaikki mukavuudet, kuten WC:n, sähkön ja suihkun, josta tulee lämmintä vettä. Mökit on sijoiteltu strategisesti siten, että voit aamuisin ihailla auringonnousua Kilimanjaron ylle – vuoteestasi nousematta.

Majoitukseen sisältyvät kaikki ateriat ja paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten keihäänheittoa. Voit myös nauttia masaiden perinteisistä tanssi- ja lauluesityksistä auringon laskiessa Mount Merun taakse. Halutessasi voit varata maksullisia lisäretkiä ja muita aktiviteetteja, tai voit vain keskittyä rentoutumiseen uima-altaan reunalla kylmästä oluesta ja hyvästä kirjasta nauttien ja näköalaa ihaillen.

Haluatko tietää, millaista on majoittua Osiligilai Maasai Lodgessa? Lue Afrikka-asiantuntijamme matkakertomus.

Safari Tarangiren ja Ngorongoron kansallispuistoissa
2 yötä

Miksi et jatkaisi matkaasi jännittävällä minisafarilla, joka vie sinut Tansanian kahteen tunnetuimpaan kansallispuistoon?

Tarangiren kansallispuisto on Tansanian kuudenneksi suurin kansallispuisto, ja puiston alueella elää toiseksi eniten eläimiä koko maassa. Puisto tunnetaan erityisesti isoista norsulaumoistaan. Norsut viihtyvät usein valtavan kokoisten baobab- eli apinanleipäpuiden varjossa, mikä antaa hyvän kuvan siitä, kuinka isoja puut todellisuudessa ovatkaan.

Ngorongoron kraatteri on kuin kokonaan toisesta maailmasta. Ajomatka alas pitkin kraatterin seinämää saa perhoset kuhisemaan vatsanpohjassa, ja pohjalla sinua odottaa uskomattoman monipuolinen luonto ja eläimistö. Ainoastaan kirahveja ei täällä näy, sillä pitkillä jaloillaan niiden on mahdotonta laskeutua alas kraatterin pohjalle.

Aikaa riittää myös vierailuun paikallisessa kylässä, jonka asukkaat esittelevät sinulle jokapäiväistä elämäänsä. Kylän naiset valmistavat herkullisen juhla-aterian, joka koostuu 14 tansanialaisesta ruokalajista. Lounas on katettu!

 

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Safari Tarangiren kansallispuistossa ja Manyara-järven kansallispuistossa & rantaloma Sansibarilla
7 yötä

Tarangiren kansallispuisto Tansanian kuudenneksi suurin kansallispuisto, ja siellä on toiseksi eniten eläimiä. Puistoa pitää kotinaan noin 3000 norsua, ja voit nähdä siellä jopa 300 yksilön laumoja. Toinen tunnettu Tarangiren asukki on puunlatvoissa kiemurteleva pytonkäärme. Lisäksi voit nähdä leijonia, leopardeja, hyeenoja ja pahkasikoja. Kansallispuiston alueella vaeltaa myös laumoittain seeproja, gnuuantilooppeja, gaselleja, lehmäantilooppeja, vesiantilooppeja ja impaloja. Pieni naamiokaijanen on vain yksi puiston 550 lintulajista.

Manyara-järven kansallispuisto on yksi Tansanian pienimmistä kansallispuistoista, mutta se on niistä monipuolisin. Heti kansallispuiston sisäänkäynnin jälkeen aukeaa rehevä sademetsä, jonka läpi virtaavat kirkasvetiset purot. Täällä voit nähdä paviaaneja ja Sykes-apinoita. Manyara-järvi muodostaa kolmasosan puiston pinta-alasta, ja sitä reunustavilla savanneilla laiduntaa puhveleita ja gnuuantilooppeja sekä norsu- ja seepralaumoja. Hyvällä tuurilla voit nähdä myös leopardeja, hyeenoja ja harvinaisia puissa kiipeileviä leijonia. Itse Manyara-järvessä viihtyvät mm. virtahevot, flamingot ja pelikaanit.

Sansibar sijaitsee Intian valtameressä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Rantaloma Sansibarilla
6 yötä

Sansibar sijaitsee Intian valtamerellä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Gorilla-tracking Ugandassa
4 yötä

Olet varmasti nähnyt valokuvia vuorigorilloista, Ugandan Bwindi Impenetrable National Park -kansallispuistossa elävistä lempeistä jättiläisistä.

Nyt sinulla on mahdollisuus yhdistää Itä-Afrikan-matkaasi jännittävä gorillasafari Ugandassa.

Tämä viiden päivän jatkomatka vie sinut sekä gorillojen luokse että ”walking safari” -kävelysafarille Mburo-järven kansallispuistoon.

Hintaan sisältyvät luonnollisesti lennot, gorillaluvat ja täysihoito lähes koko matkan ajan.

Tämän helpommaksi gorillojen jäljitys ei tule!

Huomaa: Tämä jatkomatka järjestetään vain, kun matkustajia on väh. 2.

Jatkomatka on varattava viimeistään 70 päivää ennen lähtöä.

Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Ylimääräinen sopeutumispäivä: 266 €
Alennus suuremmille ryhmille
Arvostelut
Matkakertomuksia
ENNEN MATKAA
Hyvä tietää
Afrikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
LIITY SEIKKAUKSIIN
Vastaavia matkoja
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät

Aikasi on arvokasta. Erikoistuneet matka-asiantuntijamme tarjoavat yksilöllistä ja huomaavaista palvelua, joka takaa mukavuutesi ja turvallisuutesi koko matkasi ajan. Aina varaushetkestä kotiinpaluuseen asti hoidamme jokaisen yksityiskohdan äärimmäisen huolellisesti.

Tarjoamme laajan valikoiman kohteita. Niistä jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa, joka on paikallisten kulttuurien, kiehtovan luonnon ja luonnonkauneuden muokkaama.

Matka- ja maa-asiantuntijamme ovat suunnitelleet matkamme laajojen tutkimustensa ja omien kokemustensa perusteella. Jokainen matka on suunniteltu esittelemään kunkin kohteen parasta tarjontaa.

TourCompassin matkoilla voit olla varma, että matkasi on turvallisissa käsissä. Olemme Tanskan matkatakuurahaston jäsen. Siksi voit olla matkustajana varma siitä, että matkasi korvataan, mikäli matkanjärjestäjä menee konkurssiin.

TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme