TURVATAKUU - Lue lisää

Majoitus: Sambia

AVANI Victoria Falls Resort

Victoria Falls, Sambia

AVANI Victoria Falls Resort on viihtyisä neljän tähden hotelli, joka sisarhotellinsa The Royal Livingstonen tapaan sijaitsee Mosi-oa-Tunyan kansallispuiston alueella.

Koska hotelli sijaitsee keskellä kansallispuistoa, hotelliasukkaiden lisäksi aluetta asuttavat lukuisat eläimet. Ei ole tavatonta, että aamiaisbuffetista nauttiessasi voit bongata lähistöllä aterioivan seepran tai impalan!

Hotelli on sisustettu tyylikkäästi klassiseen afrikkalaiseen tyyliin, johon tuovat vaihtelua viehättävät itämaiset sävyt. Niin pariskunnat kuin perheet ja yksin matkustavat tuntevat itsensä varmasti tervetulleeksi täällä. Hotellissa on uima-allas, leikkipaikka lapsille, juoksu- ja patikointipolkuja aikuisille, ravintola, baari, oma järvi – ja kaiken tämän lisäksi asukkailla on ilmainen pääsy Mosi-oa-Tunyan kansallispuiston alueella.

Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone ja WC, jääkaappi, ilmastointi, tallelokero, TV, teen- ja kahvinkeittotarvikkeet sekä ilmainen WiFi. Kaikissa huoneissa on lisäksi joko parveke tai käynti suoraan puutarhaan.

Mahdollisuus huonetason korotukseen

The Royal Livingstone Hotel

Livingstone

Kuvittele, että heräät auringon noustessa. Ulkona voit kuulla lintujen laulavan, ja lempeä tuuli saa puiden lehdet suhisemaan hiljaa.

Avaat terassin oven – ja edessäsi seisoo seepra, joka nautiskelee ruohoateriastaan kaikessa rauhassa. Puun takana voit nähdä vilauksen toisesta seeprasta. Yhtäkkiä paikalle rymistelee kirahvi. Se on varmaankin nähnyt puun, jonka lehdet vaikuttavat erityisen herkullisilta.

Menet alas oleskelualueelle, joka on aivan Sambesi-joen rannalla. Istahdat lepotuoliin, josta on näköala joelle. Oikealla puolellasi virtaus katoaa syvälle maan sisään. Vasemmalla puolellasi… Nappaat kameran käteesi vilauksessa. Vasemmalla puolellasi vain muutaman sadan metrin päässä hohtaa täydellisin koskaan näkemäsi sateenkaari. Se kulkee joen yhdeltä rannalta toiselle ja muodostaa täydellisen kehyksen satoja metrejä Victorian putousten yläpuolelle ulottuvalle vesisumulle – ja istumapaikaltasi voit nähdä myös itse putoukset.

Jos kaikki tämä kuulostaa hyvältä, kannattaa majapaikaksi valita The Royal Livingstone.

Jos haluat lähemmäksi vesiputouksia, voit milloin tahansa päiväsaikaan vierailla niiden luona. Kävelymatka kestää vain 10 minuuttia. The Royal Livingstonessa asutaan nimittäin itse kansallispuiston sisällä, joten kansallispuiston sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa. Tämän helpompaa – tai kauniimpaa –  ei ole!

Hotelli on kaikin puolin viiden tähtensä arvoinen. Rakennus on suunniteltu ja sisustettu siirtomaa-aikakauden Afrikan tyyliin, jota luonnehtivat tummat huonekalut ja eläinten taljat.

Huoneita on 173, ja ne sijaitsevat pienissä 6-8 huoneen taloissa eri puolilla puistomaista puutarhaa. Jokaisessa huoneessa on oma terassi, josta on näköala Sambesi-joelle. Huoneissa on ilmastointin, tallelokero ja TV.

Kullakin pikku ”talolla” on oma hovimestari, joten jos kenkäsi kastuivat retkelläsi Knife Edge -sillalla, hän huolehtii niiden kuivaamisesta.

Päivän päätteeksi on mukava nauttia auringonlaskudrinkki joen äärellä tai levähtää hetki viihtyisän kirjaston pehmeillä sohvilla ennen ravintolaan siirtymistä. Ravintolan ruokalistalla on sekä kansainvälisiä että paikallisia ruokia, ja voit nauttia ateriasi joko sisällä tai ulkona istuen.

Hotelliin kuuluu myös spa-osasto, jossa on saatavilla hierontapalveluja. Voit rentoutua myös uima-altaalla tai käydä kävelyllä hotellin omassa yrtti- ja ruusutarhassa.

Hotellissa on ilmainen WiFi.

Korotuksen hinta hotellista Avani Victoria Falls Resort, 3 yötä:
Standard-huone aamiaisella per henki alkaen:  447 €
Afrikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15