TURVATAKUU - Lue lisää

Guatemalan matkat

Lähde tutkimusretkelle Guatemalaan ja tutustu maan ainutlaatuiseen kulttuuriperintöön, satumaisiin luontomaisemiin ja vieraanvaraisiin paikallisiin.

Seikkaile rehevissä sademetsissä, vaikutu jylhistä tulivuorista ja tutki ikivanhoja raunioita jännittävällä kiertomatkalla Guatemalassa.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Guatemalaan.

Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa matkailuneuvojillemme numeroon 09 424 15 833.

Guatemala
Guatemala

Guatemalan matkat

Lähde tutkimusretkelle Guatemalaan ja tutustu maan ainutlaatuiseen kulttuuriperintöön, satumaisiin luontomaisemiin ja vieraanvaraisiin paikallisiin.

Seikkaile rehevissä sademetsissä, vaikutu jylhistä tulivuorista ja tutki ikivanhoja raunioita jännittävällä kiertomatkalla Guatemalassa.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Guatemalaan.

Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa matkailuneuvojillemme numeroon 09 424 15 833.

Miksi matkustaa Guatemalaan?

Guatemala on upea lomakohde sekä rennosta rantalomasta haaveileville että ainutlaatuisia elämyksiä etsiville.

Kiertomatka antaa hyvän kuvan maan mielenkiintoisesta kulttuurista ja jännittävistä kontrasteista, jotka tekevät Guatemalasta yhden Väli-Amerikan kiehtovimmista matkailumaista.

Kauniissa Guatemalassa matkailijaa odottavat vehreät sademetsät, muinaiset mayarauniot ja jylhät tulivuoret. Rentoudu luonnonkauniissa maisemissa tai lähde seikkailemaan viehättävien siirtomaakaupunkien värikkäille markkinoille.

Guatemalassa vietät ainutlaatuisen loman, joka on täynnä unohtumattomia elämyksiä!

Mitä voit kokea Guatemalassa?

Matkoillamme Guatemalassa tutustut maailmankuuluun kulttuuriperintöön, nautit upeista luontomaisemista ja tapaat vieraanvaraisia paikallisia.

Matka Guatemalaan tarjoaa jotain jokaiseen makuun. Vehreiden sademetsien uumenissa voit tutkia ikivanhoja mayapyramideja ja upeita temppeleitä. Viehättävät siirtomaakaupungit kutsuvat kävelyille ja nauttimaan värikkäiden markkinoiden ainutlaatuisesta tunnelmasta. Viihtyisissä pienissä kahviloissa on mukava pitää tauko ja maistella aromikasta guatemalalaista kahvia.

Lue lisää Guatemalan kohokohdista alla.

Tikalin kansallispuisto

Luonnonystävän ja historianharrastajan unelmakohde on Tikalin kansallispuisto, joka sijaitsee Pohjois-Guatemalassa keskellä rehevää viidakkoa.

Täällä voit tutkia legendaarisen mayakaupungin raunioita, jotka koostuvat kiehtovista pyramideista ja hienoista temppeleistä. Tikalin kansallispuisto on UNESCO:n maailmanperintöluettelossa.

Tikalin rauniot kertovat tarinaa Guatemalan ainutlaatuisesta historiasta ja kulttuuriperinnöstä, jossa varhaisella mayasivilisaatiolla oli merkittävä rooli. Tärkeimmät rakennukset valmistuivat mayavaltakunnan kukoistuskaudella noin 600–900 jaa. Parhaimmillaan Tikalin asukasluku oli jopa 100 000.

Noin puolet Guatemalan nykyisestä väestöstä on muinaisten mayojen jälkeläisiä, ja siksi Tikalilla on merkittävä rooli maan kulttuurihistoriassa vielä tänäkin päivänä.

Antigua Guatemala

Antigua Guatemala on viehättävä guatemalalainen siirtomaakaupunki, jonka monet sanovat olevan yksi Latinalaisen Amerikan kauneimmista kaupungeista.

Kaupungin ainutlaatuinen tunnelma kertoo Guatemalan historiasta Espanjan siirtomaana. Hevoskärryt kolistelevat pitkin viehättäviä mukulakivikatuja, joita reunustavat espanjalaisten rakentamat värikkäät talot, barokkikirkot ja eläväiset markkinat.

Antigua Guatemala on yksi Latinalaisen Amerikan parhaiten säilyneistä siirtomaakaupungeista, ja myös yksi viihtyisimmistä. Kaupungin keskustalle ovat ominaisia lukemattomat kodikkaat kahvilat, hurmaavat aukiot ja hieno arkkitehtuuri. Paikalliset asukkaat ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia.

Arkkitehtuurin lisäksi silmää ilahduttavat henkeäsalpaavan kauniit näköalat kaupunkia ympäröiville kolmelle jylhälle tulivuorelle.
Tämä ainutlaatuinen siirtomaakaupunki on takuulla vierailun arvoinen!

Lago Atitlán

Lago Atitlán eli Atitlánjärvi on kuvankaunis kirkasvetinen järvi, jota ympäröivät mahtavat tulivuoret. Atitlánjärvi on Keski-Amerikan syvin järvi, mutta matkailijoita alueelle houkuttavat erityisesti järven upeat maisemat.

Järveä ympäröivien tulivuorten rinteillä on pieniä mayakyliä ja maatiloja, sillä vulkaaninen maaperä on poikkeuksellisen hedelmällistä. Paikalliset asukkaat ovat muinaisten mayojen jälkeläisiä, ja mayakulttuurin perintö näkyy etenkin heidän värikkäässä vaatetuksessaan.

Järven rannalla sijaitseva Panajachelin kylä on suosittu matkakohde ja yksi alueen idyllisimmistä pikkukylistä. Kylästä avautuu satumaisen kaunis näköala järvelle ja sitä ympäröiville jylhille tulivuorille.

Yhdistä Guatemala ja Meksiko

Molemmat Guatemalan-kiertomatkamme vievät sinut myös Meksikoon. Kun valitset matkan Guatemalaan, pääset kokemaan sekä Guatemalan että Meksikon parhaat palat.

Meksikon kohokohtia ovat:

  • Dynaaminen Mexico City, jonne matkailijoita houkuttelevat niin viehättävät historialliset rakennukset kuin gastronomiset elämykset.
  • Kaunis Jukatanin niemimaa ja sen kultaiset hiekkarannat, kuten Playa del Carmen, ja vaikuttavat mayarauniot, kuten Chichén Itzá, joka on yksi Meksikon tärkeimmistä nähtävyyksistä.
  • Mahtava Agua Azulin putous, jonka 500+ kuohuvaa kataraktia muodostavat yhden Meksikon upeimmista luontokohteista.

Onko sinulla kysyttävää matkoistamme Guatemalaan?

Löydät paljon hyödyllistä tietoa Guatemalasta kohdasta “Käytännön tietoa Guatemalasta”.

Matkailuneuvojamme auttavat myös mielellään, jos sinulla on kysyttävää Guatemalasta, matkan varaamisesta tai muista matkoistamme Väli- ja Etelä-Amerikkaan.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi ikimuistoisimman matkan.

TourCompass – Turistista matkalaiseksi

Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan meiltä TourCompass

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat monien vuosien kokemukseen Afrikan, Aasian, Latinalaisen Amerikan ja Oseanian matkaelämysten järjestämisestä.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme
Latinalainen Amerikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät

Aikasi on arvokasta. Erikoistuneet matka-asiantuntijamme tarjoavat yksilöllistä ja huomaavaista palvelua, joka takaa mukavuutesi ja turvallisuutesi koko matkasi ajan. Aina varaushetkestä kotiinpaluuseen asti hoidamme jokaisen yksityiskohdan äärimmäisen huolellisesti.

Tarjoamme laajan valikoiman kohteita. Niistä jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa, joka on paikallisten kulttuurien, kiehtovan luonnon ja luonnonkauneuden muokkaama.

Matka- ja maa-asiantuntijamme ovat suunnitelleet matkamme laajojen tutkimustensa ja omien kokemustensa perusteella. Jokainen matka on suunniteltu esittelemään kunkin kohteen parasta tarjontaa.

TourCompassin matkoilla voit olla varma, että matkasi on turvallisissa käsissä. Olemme Tanskan matkatakuurahaston jäsen. Siksi voit olla matkustajana varma siitä, että matkasi korvataan, mikäli matkanjärjestäjä menee konkurssiin.