TURVATAKUU - Lue lisää

Matkat Indonesiaan

Lähes 18000 saaresta koostuvan Indonesian saarivaltion tuhansien vuosien historia ja kiehtova kulttuuri ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia.

Jännittävillä matkoillamme Indonesiassa voit vierailla Balilla, Jaavalla tai Sumatralla.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Indonesiaan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

Indonesia
Indonesia
KotiAasiaIndonesia

Matkat Indonesiaan

Lähes 18000 saaresta koostuvan Indonesian saarivaltion tuhansien vuosien historia ja kiehtova kulttuuri ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia.

Jännittävillä matkoillamme Indonesiassa voit vierailla Balilla, Jaavalla tai Sumatralla.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Indonesiaan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

KotiAasiaIndonesia

Miksi kannattaa matkustaa Indonesiaan?

Indonesian saarivaltioon kuuluu lähes 18000 saarta, ja maa ulottuu Aasian mantereelta aina Australiaan asti. Maantieteellisen laajuuden lisäksi Indonesia on myös historiallisesti ja kulttuurisesti uskomattoman monipuolinen maa, mikä tekee siitä erinomaisen matkakohteen.

Indonesia sijaitsee Tyynenmeren tulirenkaalla. Tulirenkaaksi kutsutaan Tyynenmeren rannikoita myötäilevää vyöhykettä, jossa esiintyy voimakasta vulkaanista toimintaa.

Indonesiassa sinua odottavat taivaalle kurottuvat tulivuoret, tarunhohtoiset temppelit, upeat trooppiset hiekkarannat, maailman hienoimpiin kuuluvat koralliriutat, kiehtova luonto sekä kulttuuri, joka on monimuotoisuudessaan vertaansa vailla.

Indonesiaa kiertävälle matkailijalle riittää nähtävää ja koettavaa vaikka kuukausiksi. Saarivaltion keskellä sijaitsevat neljä saarta ovat kuitenkin Indonesian mielenkiintoisimmat. Jokainen saari on omanlaisensa, ja pelkkä lyhyt matka saarelta saarelle tuntuu siltä, kuin saapuisi aivan uuteen maahan.

Kiertomatkamme Indonesiassa

Kiertomatkamme Indonesiaan keskittyy yhteen tai useampaan neljästä kiehtovasta saaresta: Bali,  Jaava, Sumatra ja Sulawesi.

Alla voit lukea lisää eri saarille suuntautuvista kiertomatkoista:

Bali

Bali tunnetaan ”Jumalten saarena”, ja se onkin kiistatta yksi Indonesian helmistä. Bali on pieni saari, joka tarjoaa suuria kokemuksia: upeaa luontoa, kauniita hindulaisia temppeleitä ja valkoisia hiekkarantoja, joilla voit viettää elämäsi rantaloman.

Tällä hetkellä valikoimassamme on useita eri matkoja Balille, joista yksi yhdistää kiertomatkan Jaavalla ja rantaloman Balilla. Joihinkin kiertomatkoihin on myös mahdollista yhdistää matka Komodo-saarille tai Gili-saarille.

Matkalle Balille voit kokea mm.

 • Ubud, joka on Balin kulttuurikeskus ja todellinen must-etappi matkallasi. Ubud sijaitsee kauniilla paikalla vehreiden vuorten ja smaragdinvihreiden riisiterassien keskellä. Tutustu kaupunkiin polkupyöräretkellä tai vieraile lähistöllä sijaitsevissa käsityöläiskylissä.
 • Kauniit hindutemppelit, joita et voi välttyä näkemästä, sillä niitä on saarella tuhansittain. Vieraile esim. Besakih-temppelissä, joka on Balin tärkein ja pyhin temppeli, tai Tanah Lotin temppelissä, joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla meren rannalla ja on Balin tunnetuin maamerkki.
 • Balin rannat ovat ainutlaatuisia. Päätä matkasi rantalomaan Sanurissa, jonka kilometrien pituiset hiekkarannat tekevät siitä yhden Balin suosituimmista rantalomakohteista.

Jaava

Jaava on yksi maailman väkirikkaimmista saarista, mutta jos matkustat suurkaupunkien ulkopuolelle, sitä ei ole helppo uskoa. Myös Jaava sijaitsee Tyynenmeren tulirenkaalla. Minne tahansa Jaavalla menetkin, voit olla varma, että näet kaikkialla upeita maisemia, kauniita riisipeltoja ja taustalla kohoavia kartionmuotoisia tulivuoria.

Matkalla Jaavalle voit kokea mm.:

 • Yogyakarta, Jaavan sielu. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat useat eri palatsit, esim. sulttaanin palatsi Kraton, värikkäät markkinat ja kukoistava taidekäsityöperinne, joista tunnetuin esimerkki on batiikkivärjäystekniikka.
 • Vieraile vaikuttavassa ja UNESCO:n suojelemassa Borobudur-temppelissä Yogyakartan luoteispuolella. 800-luvun puolivälissä valmistunut Borobudur on yksi maailman suurimmista buddhalaisista pyhäköistä.
 • Jaavan vaikuttavia tulivuoria ei kannata missata! Koe tunnelmallinen auringonnousu Bromo-tulivuorella ja kiipeä pienemmän Ijen-tulivuoren huipulla 2300 metrin korkeudessa olevalle kirkkaansiniselle kraatterijärvelle.

Sumatra

Sumatra on Indonesian suurin saari, jonka ainutlaatuinen luonto, trooppiset sademetsät, joet ja vehreät vulkaaniset maisemat tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa.

Matkalla Sumatralle voit kokea mm.:

 • Gunung Leuserin kansallispuisto, joka on yksi Sumatran tärkeimmistä nähtävyyksistä. Kansallispuisto tunnetaan tiheistä sademetsistään, joita asuttavat erittäin uhanalaiset sumatranorangit. Puistossa voit päästä näkemään nämä kiehtovat eläimet luonnollisessa ympäristössään.
 • Vierailun arvoisia ovat myös 120 metriä putoava Sipisopiso, joka on yksi Indonesian korkeimmista vesiputouksista, sekä Toba, maailman suurin vulkaaninen järvi.
 • Paikallisten heimojen tapaaminen. Batak karo -kylissä pääset näkemään perinteisiä siwaluh jabo -pitkätaloja, joista yhdessä voi asua jopa 12 perhettä. Heimo tunnetaan erityisesti talojensa veneen muotoisista katoista.

Haluatko tietää lisää matkoistamme Indonesiaan?

Matkasivuillamme on paljon lisää tietoa siitä, mitä kaikkea matkaltasi voit odottaa, kuten matkan kohokohdat, päiväohjelma, matkan hinta ja mitä siihen sisältyy sekä paljon muuta.

Onko sinulla kysyttävää?

Löydät käytännön tietoa matkoistamme Indonesiaan kohdasta Käytännön tietoa.

Jos sinulla on kysyttävää Indonesiasta, matkan varaamisesta tai muista Itä- ja Kaakkois-Aasiaan suuntautuvista matkoistamme, voit aina ottaa yhteyttä matkailuneuvojiimme, joilla on kattava kokemus kaikista matkakohteistamme.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi matkan!

TourCompass – Turistista matkalaiseksi

Arvostelut
Matkakertomuksia
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan meiltä TourCompass

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat monien vuosien kokemukseen Afrikan, Aasian, Latinalaisen Amerikan ja Oseanian matkaelämysten järjestämisestä.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme
Aasia
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen