TURVATAKUU - Lue lisää

Matkat Singaporeen

Singapore on Aasian maiden joukossa aivan ainutlaatuinen.

Jos haluat kokea hypermodernin metropolin ja maan, jonka monimuotoisuus on vertaansa vailla, Singapore on sinun matkakohteesi.

Tutustu Singaporen-matkoihimme alla.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

 

Singapore
Singapore
KotiOseaniaSingapore

Matkat Singaporeen

Singapore on Aasian maiden joukossa aivan ainutlaatuinen.

Jos haluat kokea hypermodernin metropolin ja maan, jonka monimuotoisuus on vertaansa vailla, Singapore on sinun matkakohteesi.

Tutustu Singaporen-matkoihimme alla.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

 

KotiOseaniaSingapore

Miksi kannattaa matkustaa Singaporeen

Kun brittiläinen Sir Thomas Stamford Raffles perusti Singaporen sataman vuonna 1819 ja myöhemmin jakoi kaupungin neljään eri etnisyyttä edustavaan asuinalueeseen, hän kylvi siemenet nykyiselle suurkaupungille.

Singaporessa koet kulttuurien sulatusuunin ja monimuotoisuuden, jolle vetää vertoja vain hyvin harva paikka maailmassa. Kaupunki on erilaisten kulttuurikokemusten tilkkutäkki, jollaista ei voi muualla kokea – ja juuri se tekee Singaporesta todellisen must see -matkakohteen.

Singaporeen suuntautuvat kiertomatkamme

Tarjoamme mahdollisuuden matkustaa Singaporeen muiden matkojen yhteydessä. Voit yhdistää Australian-kiertomatkaan vierailun Singaporessa tai pidentää Indonesian-kiertomatkaasi jännittävällä kaupunkilomalla.

Singaporessa voit valita vapaasti oman matkaohjelmasi, ja vaikka Singapore on Kaakkois-Aasian pienin maa, tarjolla on paljon jännittäviä elämyksiä.

Alla voit lukea lisää Singaporen kohokohdista.

Kiehtovat kaupunginosat

Singaporen monimuotoisuus näkyy aidoimmillaan sen viehättävissä kaupunginosissa, joilla kullakin on omat erityispiirteensä ja tuntomerkkinsä.

Tutustu Singaporen etnisesti monipuoliseen kulttuuriin Chinatownissa; herkuttele Little Indian maukkailla ja eksoottisilla ruokalajeilla ja koe Kampong Glamin värikäs yhdistelmä ikivanhaa ja upouutta.

Gardens by the Bay

Gardens by the Bay on kaupungin vehreä henkireikä ja todennäköisesti Singaporen kuuluisin nähtävyys.

Puisto on osa Singaporen visiota, joka esiteltiin ensimmäisen kerran yli 50 vuotta sitten ja jonka tavoitteena on muuttaa Singapore puistoja sisältävästä suurkaupungista puiston keskellä sijaitsevaksi suurkaupungiksi.

Yli 100 hehtaarin kokoinen puisto sijaitsee kauniilla paikalla veden äärellä Marina Bayssa. Se on erityisen kuuluisa 18 taideteoksestaan eli niin kutsutuista SuperTrees-puista, jotka kohoavat pystysuorina korkealle kohti taivasta. Joidenkin teosten välillä kulkee riippusiltoja, joten voit kokea puiston myös yläilmoista käsin.

Sentosa Island

Sentosa Island on saari, joka sijaitsee noin 15 minuutin matkan päässä keskustasta kaupungin eteläpuolella.

”Sentosa” on malaijia ja tarkoittaa ”lepoa ja rauhaa”. Vaikka saaren historia brittiläisenä sotilaslinnakkeena ei ehkä olekaan mikään rauhan ja tyyneyden perikuva, tänä päivänä tilanne on kokonaan toinen.

Nykyään saari tunnetaan parhaiten trooppisista rannoistaan ja jännittävistä perhe- ja seikkailuaktiviteeteistaan, joita ovat esimerkiksi Universal Studios ja seikkailunhaluisimmille sopiva Mega Adventures.

Singaporen muut kohokohdat

Kiertomatkoillamme voit kokea myös seuraavia elämyksiä:

 • Singaporelainen ruoka – paikallinen keittiö tarjoaa herkkuja joka makuun ja jokaiselle kukkarolle. Kannattaa käydä esim. Singaporen Hawkers Centre -ruokakojuissa kokeilemassa autenttista katuruokaa. Toinen hyvä kohde on Chinatownin Maxwell Food Centre, joka on paras paikka herkutella edullisella kiinalaisella ruoalla.
 • Ainutlaatuiset shoppailumahdollisuudet. Singaporesta löytyy ostosten suhteen valtavasti valinnanvaraa aina luksusliikkeistä tavarataloihin ja paikallisia matkamuistoja kauppaaviin myymälöihin.
 • Singaporen vanhin hindutemppeli Sri Mariamman sijaitsee – yllättävää kyllä – kiinalaiskaupunginosa Chinatownissa. Temppeli on pyhitetty Mariamman-jumalattarelle, jonka uskotaan pystyvän parantamaan sairauksia. Värikkään loistelias temppeli on täynnä kiehtovia yksityiskohtia ja luovia koristeita, jotka antavat sille aivan erilaisen ilmeen muihin temppeleihin verrattuna.

Onko sinulla kysyttävää matkoistamme?

Olemme koonneet paljon matkustamiseen liittyvää tietoa ”Käytännön tietoa Singaporesta” -sivulle. Täältä löydät tärkeitä tietoja ja hyviä neuvoja, joista on hyötyä ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää Singaporesta tai muista Aasiaan suuntautuvista matkoistamme, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä matkailuneuvojiimme.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi ikimuistoisimman matkan!

TourCompass – Pääse vielä lähemmäs!

Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan meiltä TourCompass

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat monien vuosien kokemukseen Afrikan, Aasian, Latinalaisen Amerikan ja Oseanian matkaelämysten järjestämisestä.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme
Oseania
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen