TURVATAKUU - Lue lisää
15 päivää

Tansanian safari & rantaloma Sansibarilla

Jos haaveilet safarista, Tansania on erinomainen kohde. Serengetin savannit ja Ngorongoro tarjoavat safarielämyksiä, joita et voi kokea muualla. Voit myös pidentää matkaa Sansibarin rantalomalla.

Tansanian safari & rantaloma Sansibarilla
Tansanian safari & rantaloma Sansibarilla
15 päivää
KotiAfrikkaTansaniaTansanian safari & rantaloma Sansibarilla

Tansanian safari & rantaloma Sansibarilla

Jos haaveilet safarista, Tansania on erinomainen kohde. Serengetin savannit ja Ngorongoro tarjoavat safarielämyksiä, joita et voi kokea muualla. Voit myös pidentää matkaa Sansibarin rantalomalla.

KotiAfrikkaTansaniaTansanian safari & rantaloma Sansibarilla
Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Kilimanjarolle, ml. kuljetus
 • Paikallinen englanninkielinen opas/kuljettaja
 • 6 yötä Tansaniassa täysihoidolla
 • Tarangiren kansallispuisto – satojen norsujen laumat
 • Serengetin kansallispuisto – ”viittä suurta” etsimässä
 • Vierailu masai-kylässä
 • Ngorongoron kraatteri – 30000 eläimen paratiisi
 • Manyara-järven kansallispuisto – UNESCOn biosfäärialue ja ainutlaatuisen monimuotoinen luontokohde
 • Ikkunapaikka nelivetoisessa safariautossa ja maksuton vesipullo safariajeluilla
 • Kansallispuistomaksut
 • Lento Tansaniasta Sansibarille, ml. kuljetus
 • 6 yötä Sansibarilla Ocean Paradise Resort puolihoidolla
 • Mahdollisuus pidentää rantalomaa Sansibarilla
 • Lento Sansibarilta Suomeen, ml. kuljetus
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

MATKA LYHYESTI

Tansaniassa safarin huomiota herättävin asia on varmasti eläinten valtava määrä ja monipuolisuus. Eläinpopulaation kokoa on vaikea kuvailla. Satoja ja taas satoja luonto-ohjelmista tuttuja eläimiä näkyy kaikkialla niin pitkälle kuin silmä kantaa. Tämä on niiden koti, jossa olet vieraisilla seuraavat 7 päivää.

Vierailusi aikana käyt peräti neljässä legendaarisessa tansanialaisessa kansallispuistossa, joista jokainen on omalla tavallaan erityinen.

Tarangiren maisemille ovat ominaisia majesteettiset baobab- ja akaasiapuut, joiden lomassa vaeltavat suuret norsulaumat. Ngorongorossa elää suhteellisen pienellä alueella erittäin paljon eläimiä, ja Serengeti puolestaan luo jännittävän kontrastin kraatterin vehreään luontoon. Kansallispuiston suunnatonta kokoa on oikeastaan mahdoton kuvailla – eikä eläinten määrääkään voi ymmärtää muuten kuin näkemällä ne omin silmin. Safari huipentuu Manyarajärvellä, jossa voit nauttia upeista luontomaisemista ja rikkaasta linnustosta.

Matkan aikana majoitut pääasiassa telttaleireissä, joten pääset mahdollisimman lähelle luontoa, mutta saat silti nauttia mukavuuksista ja nukkua oikeassa sängyssä. Teltoissa on sähköt, kylpyhuoneet ja WC:t sekä juokseva vesi.

Unohtumattomien safarielämysten jälkeen matka jatkuu eksoottiselle Sansibarille. Täällä voit rentoutua liidunvalkeilla hiekkarannoilla, tutustua Stone Townin historialliseen kaupunkiin, maistella saaressa tuotettuja mausteita ja eksoottisia hedelmiä, purjehtia perinteisessä dhowissa tai tutkia Jozani Chwaka Bayn kansallispuiston luonnonihmeitä.

Miksi valita tämä matka?

 • Safariajeluilla näet savannien valtavat gnuu- ja seepralaumat, leijonat, norsut ja kirahvit, jotka kulkevat verkkaiseen tahtiinsa aivan Land Cruiserisi vierestä
 • Vierailet peräti neljässä eri kansallispuistossa, joten sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet nähdä kaikki Big 5 -eläimet matkan aikana
 • Matka-aika käytetään tehokkaasti mahdollisimman monella safarilla Serengetissä ja Ngorongoron kraatterissa
 • Huipenna matka 4* rantalomaan eksoottisella Sansibarilla, sis. puolihoito

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lento Tansaniaan

Matka alkaa valitulta lentokentältä, josta lennät välilaskujen kautta Tansaniaan.

Päivä 2: Highview Hotel

Laskeudut Kilimanjaron kansainväliselle lentokentälle, ja hyvällä onnella voit nähdä Afrikan korkeimman vuoren jo koneen ikkunasta. Kilimanjaro kohoaa nimittäin savannilta peräti 5,8 kilometrin korkeuteen, ja vuoren huipulla kimalteleva lumi voi vaikuttaa epätodelliselta, sillä nythän ollaan Afrikassa!

Lentokentällä tapaat paikallisen oppaamme. Seuraavaksi on vuorossa jännittävä sightseeing-automatka pieneen Karatun kaupunkiin, jossa majoitut. Karatuun kannattaa ajaa jo samana päivänä, koska seuraavana aamuna on tiedossa ensimmäinen safariajelu Tarangiren kansallispuistossa. Tarangireen on matkaa noin 90 kilometriä, ja lähtemällä safariajelulle jo varhain aamulla pääset viettämään mahdollisimman paljon aikaa puistossa.

Seuraavien tuntien ajan sinun tarvitsee vain rentoutua ja nauttia Afrikan lumoavista maisemista. Ja auton ikkunasta näkyvät maisemat todellakin ovat parasta Afrikkaa! Ohi vilistävät pienet kylät markkinoineen, karjaansa paimentavat masait ja värikkäisiin mekkoihin pukeutuneet naiset.

Majoitut Highview Hotelissa, joka sijaitsee kukkulan rinteellä. Hotellilta avautuu kaunis panoraamanäköala värikkääseen ja vehreään laaksoon ja kahviplantaaseille, joilla norsut tapaavat vaellella aamujen ja iltojen viileydessä.

Jos aikaa jää, voit käyttää iltapäivän rentoutumiseen hotellilla tai vierailuun Karatun kaupungissa ja paikallisilla markkinoilla.

Päivä 3: Tarangiren kansallispuisto

Tänään on vuorossa matkan ensimmäinen safaripäivä Tarangiren kansallispuistossa.

Suosittelemme, että nouset jo aikaisin aamulla. Aamulla tunnelma on nimittäin aivan erityinen: kevyt usva leijailee kahviviljelmien yllä ja ilma tuntuu ihanan raikkaalta.

Tukevan aamiaisen jälkeen on vuorossa retki Tarangireen, joka on Tansanian kuudenneksi suurin kansallispuisto.

Nimensä puisto on saanut sitä halkovasta Tarangire-joesta. Kuivina kausina joki on eläinten ainoa vedenlähde.

Puiston maisemat ovat vaihtelevia ja kasvillisuus uskomattoman monimuotoista. Kumpuilevilla rinteillä voit nähdä monia erilaisia kasvillisuustyyppejä, ja majesteettisten apinanleipäpuiden ja akaasioiden koristama savanni on niin vaikuttava, että se vie lähes huomion alueella elävistä lukuisista eläimistä.

Monipuolinen kasvillisuus houkuttelee paikalle suuret määrät villieläimiä, ja kansallispuisto on erityisen tunnettu valtavista norsulaumoistaan. Myös gnuuantiloopit, seeprat, kudut, impalat ja gasellit viihtyvät alueella. Saaliseläimet houkuttelevat luonnollisesti paikalle saalistajia, joten voit nähdä puistossa leijonia, leopardeja ja hyeenoja – ja jopa villikoiran, jos olet onnekas.

Iltapäivällä on aika palata Highview Hoteliin rentoutumaan.

Majoitus:
Päivä 4: Ngorongoron suojelualueen kautta Serengetin kansallispuistoon

Päivän ajomatka tekee taatusti vaikutuksen!

Matka kulkee läpi Ngorongoron kumpuilevien ylänköjen, joilla värikkäästi pukeutuvat masait asuvat pyöreissä majoissaan ja laiduntavat lehmiään seeprojen, gnuuantilooppien ja kirahvien lomassa. Masait elävät kuitenkin myös 2000-luvulla, sillä paimensauvaansa nojaileva masai tarkkailee lähes yhtä todennäköisesti älypuhelintaan kuin karjaansa.

Nabi Hill Gaten kautta reitti kääntyy luoteeseen ja Serengetin loputtomille tasangoille, jossa odottavat lukemattomat eläimet: miljoonat gnuuantiloopit ja seeprat, tuhannet antiloopit ja puhvelit, sadat leijonat, norsut, leopardit, virtahevot ja krokotiilit ja kymmenet eri lintulajit. Serengetissä on mahdollista kokea maailman hienoimpia ja ainutlaatuisimpia eläin- ja luontoelämyksiä.

Matkan varrella nautitaan pikniklounas.

Seuraavat kaksi yötä majoitut Ikoma Wild Campissa, joka sijaitsee aivan Serengetin kansallispuiston luoteisrajalla. Leirin sijainti on erinomainen, ja näköalat Serengetin tasangolle ovat todella upeita. Ikomassa voit nauttia leirielämästä kaikilla mukavuuksilla ja oleskella silti mahdollisimman lähellä luontoa ja eläimiä. Leirin sijainti aivan kansallispuiston vieressä mutta kuitenkin sen ulkopuolella mahdollistaa myös monia ainutlaatuisia aktiviteetteja, jotka eivät ole sallittuja itse puistossa.

Jos haluat asua Serengetin kansallispuiston sisällä, voit valita majoituspaikaksesi Serengeti Wild Campin. Jos taas kaipaat hemmottelua ylellisemmissä puitteissa, voit valita 4* Serengeti Safari Lodgen, jossa pääset nauttimaan uima-altaasta ja todella hienoista luksusteltoista. Leirin ravintolasta avautuva näköala on henkeäsalpaavan kaunis!

Päivä 5: Safari Serengetin kansallispuistossa

Tänään on ohjelmassa kokopäiväsafari Serengetissä ”Big Fiven” eli leijonan, leopardin, norsun, sarvikuonon ja puhvelin jäljillä. Saat mukaasi eväspaketin, joten sinulla on kokonainen päivä aikaa nauttia luonnosta ja eläimistä mahtavassa Serengetissä.

Puiston ekosysteemiä pidetään yhtenä maailman vanhimmista. On vaikea olla tuntematta sekä hämmästystä että nöyryyttä, kun istuu aidossa Land Cruiserissa ja ihmettelee ympäröivää luontoa. Kuivien kausien ulkopuolella alueella esiintyy viiden suuren lisäksi suuret määrät thomsoningaselleja, puhveleita, topiantilooppeja, grantingaselleja, hirviantilooppeja, pahkasikoja, kotkia, strutseja jne. Tänään pääset myös näkemään ja haistamaan suuret virtahevot, jotka kieriskelevät ”hippo pool” -lammissa.

Tiedossa on huikea safaripäivä täynnä huikeita elämyksiä!

Jos haluat aloittaa päiväsi todella ainutlaatuisella elämyksellä, voit varata lisäretkenä kuumailmapallosafarin Serengetin yllä. Auringonnousun katseleminen kuumailmapallon korista käsin on yksinkertaisesti sanoinkuvaamaton kokemus. Alapuolellasi laiduntavat eläimet eivät ole verkkaisesti etenevästä kuumailmapallosta moksiskaan, ja yläilmoista voit nähdä maaston muodot aivan eri tavalla kuin maan pinnalta katsottuna. Nauti hiljaisuudesta, jonka rikkoo vain silloin tällöin pallon polttimen käytöstä syntyvä ääni – ja joskus myös alapuolellasi kinastelevat impalat.

Jos haluat osallistua kuumailmapallosafarille, sinun on majoituttava Ikoma Wild Campin sijaan Serengeti Wild Campissa.

Päivä 6: Safari Serengetissä, mahd. vierailu paikallisessa koulussa ja elämyksiä masaikylässä Ngorongorossa

Serengetissä noustaan yhtä aikaa auringon kanssa. Tukevan aamiaisen jälkeen on aika lähteä jälleen yhdelle safariajelulle Serengetin avarille tasangoille. Ehkä juuri tänään on se päivä, kun vihdoin näet leopardin? Muista myös nauttia kauniista maisemista ja raittiista aamuilmasta. Serengetissä safarille kannattaa lähteä aikaisin, jotta aikaa jäisi myös ainutlaatuisista näköaloista nauttimiseen.

Puolenpäivän aikaan syödään eväslounas luonnon helmassa, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Ngorongoron suojelualuetta, jossa vieraillaan punapukuisten masaiden luona paikallisessa kylässä. Kylävierailulla tutustut masai-kylän arkeen ja pääset myös ihastelemaan masai-naisten perinteisiä käsityötaitoja, joita he käyttävät pääasiassa helmikorujen valmistamiseen. Masait myyvät kauniita korujaan mielellään, mutta muista, että hinnasta tinkiminen kuuluu tapoihin! Pian maisemat vaihtuvat tasangosta kumpuilevampaan maastoon ja metsiin, joissa kasvavien puiden takana kirahvit tapaavat piileskellä.

Koulupäivinä – ja jos aikaa ja halua riittää – voit halutessasi vierailla iltapäivällä lastentarhassa/koulussa Ngorongoron suojelualueella. TourCompass on lahjoittanut koululle keittiörakennuksen, minkä lisäksi annamme koululle kuukausittaisen stipendin koulupukuja, koulutarvikkeita ja ruokahuoltoa varten. Lue lisää kouluhankkeesta täällä.

Päivän määränpää on Karatu, joka tunnetaan vehreistä kahviviljelmistään. Hotelli sijaitsee vain n. 20 minuutin ajomatkan päässä Ngorongoron suojelualueen portilta, joten aamun tullen olet takuulla ensimmäisten safarimatkalaisten joukossa ja saat nauttia huikeista safarielämyksistä koko päivän. Vaikka kraatteri on suuri, vierailijoita päästetään sisään vain rajallinen määrä joka päivä, ja siksi matkaan kannattaa lähteä jo varhain aamulla.

Päivä 7: Kokopäiväsafari Ngorongoron kraatterissa

Ngorongoron kraatteri on yksi maailman suurimmista sammuneen tulivuoren jättämistä kraattereista. Tulivuori purkautui 2-3 miljoonaa vuotta sitten, ja sen romahduksesta jäi jäljelle valtaisa kuoppa. Tänä päivänä kraatterissa elää 30000 eläintä ja 350 eri lintulajia, joilla kaikilla on kraatterissa mahdollisuus saada riittävästi vettä ympäri vuoden.

Ngorongoron alueelle tultua matka jatkuu ensin läpi rehevän sademetsän, jonka jälkeen alkaa kiemurteleva alamäki kraatterin reunalta. Jännittävän ajomatkan jälkeen saavutaan 260 km2 kokoisen kraatterin pohjalle. Kraatterin reuna kohoaa ympärillä 600 metrin korkeuteen. Pohjallakin olet tosiasiassa melko korkealla, sillä kraatterin reuna on 2200 metriä merenpinnan yläpuolella.

Päivä vietetään kraatteria tutkien, ja nähtävää on paljon! Leijonia, gaselleja, norsuja, gnuuantilooppeja ja seeproja on kaikkialla. Jos olet oikein onnekas, voit nähdä uhanalaisen pensassarvikuonon, joka on salametsästyksen vuoksi kuollut Afrikassa lähes sukupuuttoon. Ngorongorossa niitä suojelevat aseistetut riistanvartijat.

Lounas nautitaan upeissa maisemissa kraatterin pohjalla, ja päivän päätteeksi saat kyydin hotellillesi, jossa voit rentoutua uima-altaalla, nauttia hieronnasta tai vierailla paikallisilla markkinoilla hankkimassa vielä viimeiset matkamuistot.

Majoitus:
Päivä 8: Manyara-järven kansallispuisto – Sansibar

Aamiaisen ja uloskirjautumisen jälkeen matka jatkuu kohti Manyara-järven kansallispuistoa. 330 neliökilometrin kokoinen Manyara on Tansanian pienin kansallispuisto, josta itse järvi kattaa noin kolmasosan – hieman vuodenajasta riippuen.

Juuri täällä, tarkemmin sanottuna järven etelärannalla, Ernest Hemingway leiriytyi 1930-luvun puolivälissä metsästäessään suurinta ja kauneinta kudua alueella, joka tunnetaan nykyään Tarangiren kansallispuistona.

Manyara-järven kansallispuisto perustettiin vuonna 1960 alueen ainutlaatuisen ekosysteemin säilyttämiseksi, ja vuonna 1981 puistosta tuli osa Unescon Ihminen ja biosfääri -ohjelmaa (MAB).

Kansallispuisto kuuluu valtavaan Isoon hautavajoamaan, joka kulkee koko Afrikan mantereen halki Lähi-idästä Mosambikiin. Tutkijat uskovat, että hautavajoaman liikehdintä saa miljoonien vuosien kuluessa Afrikan mannerlaatan jakautumaan kahdeksi erilliseksi mannerlaataksi, jolloin Afrikan itäreuna repeää irti mantereesta.

Kapea ja pitkä kansallispuisto rajoittuu idässä Manyara-järveen ja lännessä Ison hautavajoaman jopa 600 metriä korkeisiin rinteisiin. Välissä on avoimia ruohotasankoja, viidakkomaista metsää, mangrovemetsiä, kuumia lähteitä ja soita. Alueen luonto on poikkeuksellisen monimuotoinen, ja on vaikuttavaa nähdä, miten paljon erilaista luontoa mahtuu suhteellisen pienelle alueelle. Monien erilaisten luontotyyppien myötä kansallispuistossa viihtyy myös monenlaisia eläimiä, vaikka niitä voi välillä olla vaikea havaita kaiken rehevyyden keskellä.

Puiston biologinen monimuotoisuus houkuttelee myös monia lintuja, ja täällä onkin havaittu yli 400 eri lintulajia.

Manyara-järvi on soodajärvi, jonka pinnankorkeus vaihtelee suuresti sen mukaan, onko meneillään sadekausi vai kuiva kausi. Järven rannoilla voi joskus nähdä suuria flamingoparvia.

Matkan viimeisen luontoelämyksen jälkeen sinut kuljetetaan lentokentälle, mistä lennät eksoottiselle Sansibarin saarelle.

Päivät 9-13: Rentoutumista ja elämyksiä Sansibarilla

Päivät ovat vapaita.

Sansibar sijaitsee Intian valtameressä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibar tarjoaa kävijöille sekä kaunista luontoa että kiehtovia kulttuurielämyksiä.

Täällä sinua odottavat liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan rantalomasta ympäri vuoden.

Sansibarin dramaattinen historia vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Täällä sijaitsee myös yksi itäisen Afrikan kiehtovimmista ja kauneimmista kaupungeista: Stone Town. Saaren pääkaupungista löytyy viehättävää arabialaista arkkitehtuuria, kiemurtelevia kujia ja kiinnostavia putiikkeja – eikä pidä unohtaa ystävällisiä paikallisia ja swahilikeittiön herkullisia antimia.

Päivä 14: Kotimatka alkaa

Sinut noudetaan hotellilta ja kuljetetaan lentokentälle, josta kotimatka alkaa.

Päivä 15: Kotiinpaluu

Laskeudut takaisin Suomeen upean matkan jälkeen.

Päivä Etäisyys Noin km
Päivä 2 Kilimanjaron lentokenttä – Highview Hotel 200
Päivä 3 Highview Hotel – Tarangiren kansallispuisto 80
Päivä 4 Highview Hotel – Ngorongoron suojelualue – Ikoma Wild Camp 250
Päivä 5 Safari Serengetissä – game drive ---
Päivä 6 Serengeti – Ngorongoron suojelualue – Highview Hotel 250
Päivä 7 Highview Hotel – Ngorongoron kraatteri ja takaisin 130
Päivä 8 Manyara-järvi n. 25 km – Kilimanjaron lentokenttä n. 170 km 195
Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Elämyksiä Stone Townissa
2 yötä

Jos rakastat Marrakechiä, rakastut takuulla myös Stone Towniin. Kaupungille ovat ominaisia kapeat, kiemurtelevat kadut ja kujat, jotka jalkakäytävien puutteesta huolimatta vilisevät lapsia ja aikuisia, polkupyöriä, aaseja ja kauppiaita, jotka myyvät tienvarren pikkuisissa kaupoissa kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Siellä täällä katujen muodostaman labyrintin keskellä on aukioita, joita reunustavilla ”barazoilla” (sisäänrakennettu kivipenkki) miehet istuvat nauttimassa vahvasta kahvista ja juttuseurasta samalla kun lapset potkivat palloa ja raukeat kissat venyttelevät auringon lämmössä.

Ensi silmäyksellä kaupunki vaikuttaa ränsistyneeltä, mutta tarkemmin katsoessasi et voi olla kiinnittämättä huomiota talojen oviin! Isoja, raskaita ja kauniisti koristeltuja puuovia pidetään Sansibarin suurimman kaupungin tunnusmerkkinä.

Stone Town tarjoaa markkinoita ja museoita, paljon erilaisia retkivaihtoehtoja ja eksoottista satamakaupunkitunnelmaa. Päiväsaikaan satama houkuttelee paikallisia kävelylle ja nuorukaisia kokeilemaan huikeita uimahyppyjä laiturin nokasta. Kalastaja- ja turistiveneitä saapuu ja lähtee jatkuvasti, ja illalla täällä pidetään värikkäät markkinat.

Stone Town on monella tapaa ja kaikilla aisteilla nautittava elämys. Tuoksut, äänet, makuelämykset, värit, historia ja kulttuuri – Stone Town tarjoaa kaikkea. Ei ihme, että kaupunki on valittu UNESCO:n maailmanperintökohteeksi.

Elämyksiä Stone Townissa
2 yötä

Jos rakastat Marrakechiä, rakastut takuulla myös Stone Towniin. Kaupungille ovat ominaisia kapeat, kiemurtelevat kadut ja kujat, jotka jalkakäytävien puutteesta huolimatta vilisevät lapsia ja aikuisia, polkupyöriä, aaseja ja kauppiaita, jotka myyvät tienvarren pikkuisissa kaupoissa kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Siellä täällä katujen muodostaman labyrintin keskellä on aukioita, joita reunustavilla ”barazoilla” (sisäänrakennettu kivipenkki) miehet istuvat nauttimassa vahvasta kahvista ja juttuseurasta samalla kun lapset potkivat palloa ja raukeat kissat venyttelevät auringon lämmössä.

Ensi silmäyksellä kaupunki vaikuttaa ränsistyneeltä, mutta tarkemmin katsoessasi et voi olla kiinnittämättä huomiota talojen oviin! Isoja, raskaita ja kauniisti koristeltuja puuovia pidetään Sansibarin suurimman kaupungin tunnusmerkkinä.

Stone Town tarjoaa markkinoita ja museoita, paljon erilaisia retkivaihtoehtoja ja eksoottista satamakaupunkitunnelmaa. Päiväsaikaan satama houkuttelee paikallisia kävelylle ja nuorukaisia kokeilemaan huikeita uimahyppyjä laiturin nokasta. Kalastaja- ja turistiveneitä saapuu ja lähtee jatkuvasti, ja illalla täällä pidetään värikkäät markkinat.

Stone Town on monella tapaa ja kaikilla aisteilla nautittava elämys. Tuoksut, äänet, makuelämykset, värit, historia ja kulttuuri – Stone Town tarjoaa kaikkea. Ei ihme, että kaupunki on valittu UNESCO:n maailmanperintökohteeksi.

Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 4 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Arvostelut
Matkakertomuksia
ENNEN MATKAA
Hyvä tietää
Afrikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
LIITY SEIKKAUKSIIN
Vastaavia matkoja
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen
TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme