TURVATAKUU - Lue lisää
13 päivää

Safari Krugerissa, Kapkaupunki & Viinialue

Maailmanluokan safariseikkailu, herkullista ruokaa ja erinomaisia viinejä – kuulostaako hyvältä yhdistelmältä? Tämä jännittävä ja monipuolinen matka tarjoaa nämä kaikki yhdessä paketissa.

Safari Krugerissa, Kapkaupunki & Viinialue
Safari Krugerissa, Kapkaupunki & Viinialue
13 päivää
KotiAfrikkaEtelä-AfrikkaSafari Krugerissa, Kapkaupunki & Viinialue

Safari Krugerissa, Kapkaupunki & Viinialue

Maailmanluokan safariseikkailu, herkullista ruokaa ja erinomaisia viinejä – kuulostaako hyvältä yhdistelmältä? Tämä jännittävä ja monipuolinen matka tarjoaa nämä kaikki yhdessä paketissa.

KotiAfrikkaEtelä-AfrikkaSafari Krugerissa, Kapkaupunki & Viinialue
Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Johannesburgiin, ml. lentokenttäkuljetus
 • Paikallinen englantia puhuva opas/kuljettaja
 • 4 yötä Nkambeni Safari Tented Camp Krugerin kansallispuiston vieressä sis. puolihoito
 • 1 kokopäivän safariajelu Krugerin kansallispuistossa
 • Lento Nelspruitista Kapkaupunkiin, ml. kuljetus
 • 4 yötä Premier Hotel Cape Manorissa Kapkaupungissa sis. aamiainen
 • Kuljetukset Kapkaupungin ja Erinvale kylän välillä
 • Kokopäiväretki viinialueella, ml. viininmaistelua, nähtävyyksiä ja ajelu Wine Tramilla eli ”viiniratikalla”
 • 2 yötä Erinvale Hotelissa viinialueella, sis. aamiainen
 • Mahdollisuus pidentää matkaa viinialueella
 • Lento Kapkaupungista Suomeen, ml. kuljetus
 • Pääsymaksut mainittuihin kansallispuistoihin ja riistansuojelualueille
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

MATKA LYHYESTI

Tämä matka alkaa autenttisella safariseikkailulla. Majoitut kodikkaassa 3 tähden campiin, josta on näköala suoraan Krugerin kansallispuistoon. Krugerissa käyt jännittävällä safariajelulla Big Five -eläinten ja muiden kiehtovien safarieläinten jäljillä. Aikaa riittää myös rentoutumiseen, maisemista nauttimiseen ja vaikka retkeen lumoavan kauniille Panoraamareitille.

Luontoelämysten jälkeen matka jatkuu viehättävään Kapkaupunkiin.

Jos rakastat hyvää ruokaa ja haluat lomaltasi unohtumattomia gastronomisia elämyksiä, Kapkaupunkia parempaa kohdetta ei ole helppo löytää. Kaupunki on todellinen kulttuurien sulatusuuni, ja sen voi myös maistaa! Päivät Kapkaupungissa ovat vapaita, joten voit tutustua kaupunkiin omassa tahdissasi tai halutessasi varata erilaisia lisäretkiä kattavasta valikoimastamme.

Matka päättyy tyylikkäästi Kapkaupungin ulkopuolella sijaitsevalla kuuluisalla viinialueella, jossa vietät kaksi yötä viehättävässä viiden tähden hotellissa.

Miksi valita tämä matka?

 • Klassinen safari Krugerin kansallispuistossa tarjoaa autenttisia safarielämyksiä Big Five -eläinten jäljillä
 • Haluat monipuolisen loman, joka tutustuttaa sinut kaikkiin Etelä-Afrikan klassisiin kohokohtiin
 • Paljon hyviä tilaisuuksia tutustua Kapkaupungin herkulliseen monikulttuuriseen keittiöön
 • Maistele palkittuja eteläafrikkalaisia viinejä Kapkaupungin lähellä sijaitsevalla viinialueella

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Matka alkaa lennolla Suomesta Johannesburgiin välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen Etelä-Afrikkaan

Johannesburgiin saavuttuasi ajat kauniiden eteläafrikkalaisten maisemien läpi kohti Nkambeni Safari Campiin. Nkambeni Safari Campiin, joka sijaitsee maailmankuulun Krugerin kansallispuiston eteläosassa. Puisto ulottuu noin 350 km etelästä pohjoiseen ja noin 65 km idästä länteen, mikä tekee siitä yhden maailman suurimmista kansallispuistoista.

Iltapäivän voit viettää maisemista nautiskellen tai uima-altaan äärellä rentoutuen.

Päivä 3: Safari Krugerin kansallispuistossa

Safarikokemusta on vaikea pukea sanoiksi niille, jotka eivät koskaan ole käyneet safarilla. Kun istut safariauton kyydissä varhain aamulla ja ajat sillan yli kansallispuistoon, jossa elää enemmän eläimiä kuin lähes missään muualla maailmassa, et voi olla tuntematta perhosia vatsassasi. Mitä kaikkea päivä tuokaan tullessaan? Mitä eläimiä tulen näkemään, ja kuinka monta?

Tänään on sinun vuorosi nauttia huikeista safarielämyksistä, sillä edessä on jännittävä safariajelu Krugerin kansallispuiston eläinten jäljillä.

Ajelulla pyritään luonnollisesti bongaamaan kaikki Big 5 -eläimet, mutta niiden lisäksi tulet näkemään todella paljon muitakin kiehtovia eläimiä, kuten kirahveja, seeproja, lukemattomia impaloja ja kauniita isokorvaisia kuduja. Vesiantilooppi on helppo tunnistaa sen valkoisesta takamuksesta, joka saa eläimen näyttämään siltä kuin se olisi juuri noussut valkoiseksi maalatulta WC-istuimelta! Myös Krugerin linnut ansaitsevat erityismaininnan. Täällä voit nähdä kotkia, haikaroita, korppikotkia ja monia muita mielenkiintoisia lajeja kaikissa sateenkaaren väreissä ja kaikissa kokoluokissa.

Kukaan ei tiedä, mitä päivä tuo tullessaan, ja juuri se tekeekin safarista niin jännittävän!

Myöhään iltapäivällä palataan takaisin Nkambeni Safari Campiin, jossa sinua odottaa maukas illallinen.

Päivät 4-5: Vapaita päiviä

Päivät ovat vapaita. Voit rentoutua campiin uima-altaalla ja nauttia maisemista, ja jos kaipaat tekemistä, voit varata ylimääräisen safariajelun tai retken Panoraamareitin henkeäsalpaaviin maisemiin. Valinta on sinun!

Päivä 6: Krugerin kansallispuisto – Kapkaupunki

Krugerin kansallispuiston jälkeen on vuorossa kaupunkiloma Kapkaupungissa. Sinut noudetaan Nkambeni Safari Campiin ja kuljetetaan lentokentälle, mistä lennät Etelä-Afrikan kauneimpaan kaupunkiin. Perillä sinua on vastassa paikallisen yhteistyökumppanimme edustaja. Hän kuljettaa sinut hotellillesi, jossa majoitut seuraavat neljä yötä.

Päivät 7-9: Kapkaupunki

Ympärillä kohoavat jylhät vuoret, lukemattomat upeat luontokohteet, vitivalkoiset hiekkarannat, hyvät shoppailumahdollisuudet, mielenkiintoiset nähtävyydet ja valtavat valikoimat laadukkaita ravintoloita, jotka tarjoavat unohtumattomia gastronomisia elämyksiä. Kapkaupunki tarjoaa kaiken tämän, minkä lisäksi se on yksi maailman kauneimmista kaupungeista.

Seuraavat päivät ovat vapaita, joten voit tutustua kaupunkiin omassa tahdissasi ja omalla tavallasi.

Jos rakastat hyvää ruokaa, olet juuri oikeassa paikassa. Klassikoita, kuten bobotieta, biltongia, hyppyantilooppi-carpacciota ja bunny chow’ta löytyy kaikkialta. Monissa ravintoloissa uskalletaan myös yhdistellä uutta ja vanhaa rohkein ottein, ja etenkin erilaiset fuusiokeittiöt ovat täällä voimissaan.

Jos haluat vierailla suosituissa nähtävyyksissä, kuten Robben Islandilla, townshipeissä tai Pöytävuorella, suosittelemme varaamaan retken jo kotoa käsin ennen matkaa, sillä paikkoja on usein rajoitetusti.

Päivä 10: Kapkaupunki – kokopäiväretki Viinialueelle

Kapkaupungista on aika jatkaa matkaa viinialueen vehreisiin maisemiin. Ajomatkaa on vain tunnin verran, mutta perille päästyäsi voit tuntea astuneesi kokonaan toiseen maailmaan. Edessäsi avautuvat syvänvihreät viiniviljelmät, siellä täällä näkyy kauniita Kapmaan hollantilaiseen tyyliin rakennettuja taloja, ja taustalla kohoavat jylhät vuoret, jotka omalta osaltaan tekevät Viinialueesta niin otollisen juuri viininviljelylle.

Tämän päivän aikana käydään maistelemassa viinejä kolmella eri viinitilalla Paarlissa, Stellenboschissa ja Franshhoekissa. Stellenboschissa tehdään opastettu kävelyretki vanhassa kaupungissa ja tutustutaan viinitilaan. Franschhoekissa on vuorossa hauska ajelu kuuluisalla ”Wine Tramilla”, joka on viinitilojen välillä kulkeva raitiovaunu. Reitti kulkee kauniin Helshoogten solan läpi, ja päivän päätteeksi saavut hotelliin.

Päivä 11: Viinialue

Päivä on vapaata aikaa. Voit lähteä leppoisalle kävelyretkelle, hemmotella itseäsi spahoidoilla, pulahtaa hotellin uima-altaaseen tai suuntaa viereiselle viinitilalle, jossa on lisää ravintoloita ja (vielä enemmän) mahdollisuuksia maistella hyviä viinejä.

Päivä 12: Viinialue – Kotimatka alkaa

Tänään on aika sanoa näkemiin Etelä-Afrikalle. Sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään Kapkaupungin lentokentälle, mistä lennät välilaskun/-laskujen kautta Suomeen.

Päivä 13: Kotiinpaluu

Laskeudut Suomeen jännittävän ja tapahtumarikkaan loman jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Elämyksiä Victorian putouksilla
3 yötä

Victorian putoukset kuuluvat maailman hienoimpien vesiputousten joukkoon. Putous on yksi maailman mahtavimmista ja vaikuttavimmista luonnonilmiöistä, minkä lisäksi sen sijainti on erinomainen keskellä trooppista Afrikkaa.

Päivät Victorian putouksilla ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy aamiainen.

Rantaloma Mauritiuksella
5 yötä

Trooppinen Mauritius on yksi Intian valtameren kiehtovimmista saarista. Miellyttävä ilmasto ja paikallisten ystävällisyys tekevät tästä pikku paratiisisaaresta täydellisen lomakohteen. Mauritiuksesta tulee mieleen rentoutuminen ja romantiikka, mutta se sopii erinomaisesti myös gastronomiasta, vesiurheilulajeista ja luontoelämyksistä kiinnostuneille. Mauritiusta ympäröivät kauniit hiekkarannat huojuvine palmuineen, kristallinkirkkaat vedet ja värikkäät koralliriutat. Saaren maisemaan kuuluvat myös vehreät metsät, sokeriruokopellot, vuoret, kuohuvat vesiputoukset ja rannikon pienet laguunit. Pääkaupunki Port Louisista löytyy tasokkaita liikkeitä shoppailijoille sekä mielenkiintoisia museoita kulttuurinnälkäisille.

Mauritiuksella päivät ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy puolihoito.

Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Huomaathan, että huonehinta on voimassa vain, kun matkustajia on väh. kaksi. Ota yhteyttä, jos matkustat yksin.
Arvostelut
Matkakertomuksia
ENNEN MATKAA
Hyvä tietää
Afrikka
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
LIITY SEIKKAUKSIIN
Vastaavia matkoja
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen
TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme