TURVATAKUU - Lue lisää
15 päivää

Australian parhaat

Koe Australian kiehtovimmat kontrastit. Matkusta maan kahdesta suurimmasta kaupungista – Melbournesta ja Sydneystä – punaisen aavikon keskellä kohoavalle Ulurulle. Vietä matkan viimeiset päivät trooppisessa Cairnsissa ja näe Iso valliriutta tai maailman vanhin sademetsä.

Australian parhaat
Australian parhaat
15 päivää
KotiOseaniaAustraliaAustralian parhaat

Australian parhaat

Koe Australian kiehtovimmat kontrastit. Matkusta maan kahdesta suurimmasta kaupungista – Melbournesta ja Sydneystä – punaisen aavikon keskellä kohoavalle Ulurulle. Vietä matkan viimeiset päivät trooppisessa Cairnsissa ja näe Iso valliriutta tai maailman vanhin sademetsä.

KotiOseaniaAustraliaAustralian parhaat
Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Melbourneen ja takaisin kotiin Cairnsista välilaskun/-laskujen kautta
 • Sisäiset lennot Melbourne–Uluru/Ayers Rock + Uluru/Ayers Rock–Sydney + Sydney–Cairns
 • Lentokenttäkuljetukset Australiassa
 • 3 yöpymistä Melbournessa
 • Puolen päivän opastettu kävelykierros Melbournessa
 • 2 yöpymistä Ulurulla/Ayers Rockilla
 • Auringonlasku Ulurulla sis. kuohujuoma
 • Auringonnousu Ulurulla ja patikkaretki Kata Tjutan kansallispuistossa
 • Sisäänpääsymaksu Ulurulle ja Uluru-Kata Tjutan kansallispuistoon
 • 4 yöpymistä Sydneyssä
 • Puolen päivän opastettu kaupunkikierros Sydneyssä
 • 3 yöpymistä Cairnsissa
 • Mahdollisuus varata lisämaksusta erilaisia retkiä
 • Mahdollisuus pidentää matkaa rantalomalla Port Douglasissa tai luontoelämyksillä Darwinissa
 • Yksilöllinen kiertomatka; kaikki retket tapahtuvat kansainvälisissä ryhmissä paikallisten englantia puhuvien oppaiden johdolla
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

*Voit varata lisäpäiviä matkaohjelmaan kuuluvissa kaupungeissa, jos esimerkiksi haluat enemmän aikaa tutustua kohteeseen omatoimisesti. Ota yhteys matkailuneuvojaan ja kerro tarkemmin toiveistasi matkan suhteen!  

MATKA LYHYESTI

Tämä kiertomatka on täynnä kontrasteja!

Koet jännittäviä elämyksiä Melbournen ja Sydneyn kosmopoliittisista kaupungeista alkuperäiskansojen ajattomaan historiaan, jonka kiehtovat tarinat ovat kulkeneet sukupolvelta toiselle Australian Outbackissa Ulurun ja Kata Tjutan alueella.

Matka huipentuu trooppiseen pohjoiseen, jossa on tiedossa lämpimiä ilmoja ja rentoa menoa sekä mahdollisuus upeisiin luontoelämyksiin Isolla valliriutalla ja maailman vanhimmassa sademetsässä Cape Tribulationissa.

Matkustat yhdestä UNESCO-kohteesta toiseen, ja ikimuistoiset elämykset seuraavat toisiaan, sillä Australia on epäilemättä yksi maailman mielenkiintoisimmista maista.

Tervetuloa Down Underiin!

Miksi valita tämä matka?

 • Vieraile Australian kiehtovimmissa kaupungeissa Melbournessa ja Sydneyssä
 • Lähde Outbackiin tutustumaan alkuperäiskansojen historiaan ja koe vaikuttava Uluru
 • Nauti trooppisesta lämmöstä Cairnsissa, josta käsin voit käydä retkellä Isolla valliriutalla ja maailman vanhimmassa sademetsässä
 • Mahdollisuus pidentää matkaa rantalomalla Port Douglasissa tai Pohjoisterritorion vaikuttavissa kansallispuistoissa Darwinissa

Matkamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot (kansainväliset ja sisäiset)
 • Kaikki majoitukset
 • Kaikki ohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • 24/7 puhelinpalvelu – Olemme tukenasi koko matkan ajan
Yksityiskohtainen päiväohjelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Tänään lähdet matkaan valitsemaltasi lentokentältä. Lennät kohti Australiaa välilaskun/välilaskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen Australiaan

Vihdoinkin astut Australian maaperälle! Jo lentokentällä joku saattaa huikata sinulle iloisen ”G’day mate”, mikä on yksi Australian käytetyimmistä tervehdyksistä.

Lentokentältä on kuljetus hotelliin. Jos huoneesi ei ole vielä valmis, voit jättää matkatavarasi säilytykseen hotellille ja lähteä tutustumaan kaupunkiin omin neuvoin.

Matkustaessasi Euroopasta Australiaan ylität useita aikavyöhykkeitä, ja siksi on parasta yrittää pysyä hereillä ensimmäisenä päivänä, jotta kehosi sopeutuu nopeasti Australian aikavyöhykkeeseen. Tehtävä ei ole ihan helppo, se on selvä! Paras lääke jetlagiin on kuitenkin valo ja raitis ilma, minkä lisäksi kannattaa juoda paljon vettä.

Melbourne on upea kaupunki, ja ensimmäisenä päivänä suosittelemme lämpimästi kävelylenkkiä Yarrajoen rantaa pitkin.

Päivä 3: Kaupunkikierros Melbournessa

Aamiaisen jälkeen – suosittelemme nauttimaan aamupalan jossain lähellä sijaitsevista kahviloista – on aika tehdä lähempää tuttavuutta kaupungin kanssa. Tänään on nimittäin ohjelmassa opastettu kävelykierros, joka vie sinut jännittävälle tutkimusretkelle keskustan katujen ja kujien verkostoon. Matkan varrella opas kertoo kaupungin historiasta. Kapeiden katujen varsilla kohoavien talojen seinät on koristeltu katutaiteella, ja koko alue saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä hieman kulahtaneelta – mutta ensivaikutelma on väärä, sillä kyseessä on yksi Melbournen trendikkäimmistä kaupunginosista! Kannattaa kysyä oppaalta vinkkejä hyvistä ruokapaikoista, jos haluat mennä suoraan kierrokselta lounaalle.

Huomaa, että kaupunkikierroksen lähtöpaikalle on saavuttava omin neuvoin. Kokoontumispaikan osoite löytyy voucherista.

Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua Melbourneen omassa tahdissa.

Voit esimerkiksi matkustaa raitiovaunulla St. Kildaan, joka on meren rannalla sijaitseva viihtyisä kaupunginosa. Jos suuntaat sinne myöhemmin iltapäivällä, saatat nähdä pienen kääpiöpingviiniyhdyskunnan nousevan maihin auringonlaskun aikaan.

Fitzroyn kaupunginosasta löydät monia kätkettyjä helmiä, kuten kivoja hipsterkahviloita ja mikropanimoita. Jos jatkat Fitzroysta hieman länteen päin, saavut Carltoniin, joka tunnetaan paremmin Little Italyna.  Ruoka on täällä jos mahdollista vieläkin autenttisempaa kuin Italiassa!

Päivä 4: Vapaata aikaa Melbournessa

Tämän päivän voit viettää vierailemalla nähtävyyksissä, joihin et eilen ehtinyt.

Jos olet kiinnostunut historiasta, suosittelemme poikkeamaan vanhassa Melbourne Old Gaol -vankilassa, missä kuuluisa australialainen bushranger ja lainsuojaton Ned Kelly kohtasi loppunsa vuonna 1880.

Shoppailijan suosikkikohde on tietenkin Queen Victoria Market, jonka torikojuissa myydään lähes kaikkea maan ja taivaan välillä.

Jos haluat tutustua paremmin Melbournea ympäröiviin alueisiin, voit varata sopivan lisäretken laajasta valikoimastamme. Suosittelemme varaamaan retket jo kotoa käsin, mieluiten matkavarauksen yhteydessä, sillä paikat myydään nopeasti loppuun.

Päivä 5: Lento Melbournesta Uluruun/Ayers Rockille – auringonlasku Ulurulla

Sinut kuljetetaan lentokentälle, mistä lennät Australian punaiseen sydämeen: Outbackiin. Tämä päivä on täynnä kontrasteja! Siirryt nimittäin suurkaupungin sykkeestä pikkuriikkiseen Yularaan, joka sijaitsee keskellä punaista aavikkoa. Pääset lentokentältä hotelliisi kätevästi ilmaisella sukkulabussilla.

Jos aikaa ja jaksamista riittää, voit osallistua iltapäivällä kaupungin tarjoamiin ilmaisiin aktiviteetteihin. Kysy hotellin vastaanotossa, mitä tapahtumia on tarjolla ja mihin aikaan.

Päivän päätteeksi sinua odottaa yksi koko matkan kohokohdista: auringonlasku Ulurulla. Valtavan kalliomuodostelman värit vaihtuvat kuin lumottuna auringon laskiessa yhä lähemmäksi horisonttia. Ei ole vaikea ymmärtää, miksi alue on alkuperäiskansoille niin pyhä.

Pimeän laskeuduttua voit nauttia tähtitaivaasta, jollaista et muualla näe. Melbournen valoihin verrattuna kontrasti on erityisen suuri!

Päivä 6: Auringonnousu Ulurulla ja patikkaretki Kata Ttjutassa

Päivä alkaa varhain: bussi noutaa sinut hotelliltasi, kun ulkona on vielä pimeää. Eilen todistit auringonlaskua Ulurulla. Tänään näet auringon nousevan pyhän kalliomuodostelman ylle. Molemmat visuaaliset elämykset ovat hyvin erilaisia, mutta varmasti yhtä tärkeällä sijalla jokaisen Australian-matkaajan must see -listalla.

On kiehtova kokemus seistä keskellä Australian Outbackia ja odottaa auringonnousua aamukylmästä väristen. Vaikka päivät voivat olla aavikolla hyvin kuumia, yöt ovat usein erittäin kylmiä, koska auringon laskettua lämpö karkaa nopeasti.

Kun aurinko on noussut korkealle, jatkat matkaa bussilla kohti Katatjutan kallioharjanteita, jotka sijaitsevat n. 50 kilometrin päässä Ulurulta länteen.

Myös Katatjutan alue on Australian alkuperäiskansalle pyhä paikka, ja joihinkin osiin turisteilla ei ole asiaa. Onneksi kansallispuiston alueella on myös vierailijoille avoimia kohteita, ja yksi suosituimmista patikkareiteistä kulkee kauniiden kalliomuodostelmien lomassa Walpa Gorgen läpi. Matkan varrella opas kertoo sinulle lisää tämän kiehtovan paikan geologiasta. Ehkä saat selville, mitä “Kata Tjuta” tarkoittaa?

Loppupäivä on vapaata aikaa, ja voit joko varata maksullisen lisäretken tai hyödyntää Yularan ilmaisia aktiviteetteja.

Päivä 7: Lento Uluru/Ayers Rock–Sydney

On taas aika vaihtaa maisemaa – seuraava pysäkki on Australian suurin kaupunki Sydney! Siirryt ensin hotelliltasi lentokentälle ilmaisella bussikuljetuksella. Bussien lähtöajat suunnitellaan lentojen mukaisesti, joten tarkista hotellin vastaanotosta, milloin sinulle sopiva bussi on lähdössä.

Perille saavuttuasi et voi olla huomaamatta Melbournen ja Sydneyn välisiä eroja. Sydneyn leveät kadut, jotka johtavat Oopperatalolle, ovat kaukana Melbournen kapeista, graffiteilla koristelluista kujista.

Sydneyssä sinut kuljetetaan lentokentältä hotelliisi. Jos huoneesi ei ole vielä valmis, voit jättää matkatavarasi säilytykseen hotellille ja lähteä tutustumaan kaupunkiin.

Kierros kannattaa aloittaa Bennelong Pointista ja Sydneyn oopperatalolta. Jatka matkaa oopperatalolta länteen, missä The Rocksin vanha kaupunginosa tarjoaa kiinnostavaa arkkitehtuuria, kodikkaita kahviloita ja trendikkäitä putiikkeja ja gallerioita. Suuntaa seuraavaksi Barangaroo Reserveen ja näe maailman suurin luonnonsatama Sydney Harbour vaihteeksi eri vinkkelistä. Jos kävelet jonkin matkaa Barangaroo Wharfin ohi, saavut pian King Street Wharfille, jonka lähistöllä sijaitsevat monet koko kaupungin parhaista ravintoloista.

Tervetuloa Sydneyyn!

Päivä 8: Sydneyn kaupunkikierros

Aamupäivällä on ohjelmassa mielenkiintoinen opastettu kierros Sydneyssä. Nähtävyyksiä on paljon ja kierros kattaa monta mielenkiintoista kohdetta, joita voit halutessasi palata tutkimaan myöhemmin lisää. Listalla ovat mm. oopperatalo, kasvitieteellinen puutarha, vanha kaupunginosa The Rocks, Darling Harbour, Hyde Park, Chinatown, Bondi Beach jne. Retki antaa hyvän kuvan kaupungista, ja opas kertoo paljon mielenkiintoista tietoa Sydneyn historiasta.
Huomaa, että kierroksen lähtöpaikalle on saavuttava omatoimisesti. Kokoontumispaikan osoite löytyy voucherista.

Loppupäivä on vapaata aikaa, jolloin voit esimerkiksi palata tutustumaan paremmin johonkin kierroksen aikana näkemääsi mielenkiintoiseen kohteeseen.

Iltapäivällä sinulla on myös mahdollisuus osallistua maksullisille lisäretkille.

Ainakin yhtenä iltana kannattaa suunnata kasvitieteelliseen puutarhaan nauttimaan upeasta auringonlaskusta ja näköaloista oopperatalolle.

Päivät 9-10: Vapaata aikaa Sydneyssä

Seuraavat päivät voit tutustua Sydneyn kaupunkiin omin neuvoin. Tekemistä ja nähtävää riittää! Sydneyssä on paljon hienoja museoita ja monenlaisia mielenkiintoisia aktiviteetteja, mutta joskus on mukava vain kävellä kaupungin läpi ja ehkä syödä lounasvoileipä penkillä kasvitieteellisessä puutarhassa, josta on näköala oopperatalolle.

Hiekkarannat ovat täällä tietenkin aivan omaa luokkaansa. Rantoja on yhtä paljon kuin esikaupunkialueitakin, ja jokaisella on omat luonteenpiirteensä.

Sää on lähes aina hyvä suuressa osassa Australiaa, ja siksi australialaiset viettävät yleensä paljon aikaa ulkona. Jokaisessa itseään kunnioittavassa puistossa on grillausmahdollisuus, jota kuka tahansa voi käyttää ilmaiseksi, eikä supermarketeissa ole missään muualla maailmassa yhtä suuria piknik-osastoja kuin täällä. Rakkaus ulkoilmaelämään näkyy myös rannoilla, joiden pukukopit ja suihkutilat ovat yleensä erinomaisia. Kannattaa siis pakata ainakin yhtenä päivänä uimavarusteet mukaan ja suunnata jollekin Sydneyn yli 100 rannasta.

Jos olet kiinnostunut opastetuista retkissä joko kaupungissa tai sen ulkopuolella, valinnanvaraa löytyy. Voit tutustua eri vaihtoehtoihin alla. Suosittelemme, että varaat maksulliset lisäretket matkavarauksen yhteydessä, sillä monet retkistä myydään loppuun jopa kuukausia etukäteen.

Päivä 11: Lento Sydneystä Cairnsiin

Sinut noudetaan hotellilta ja kuljetetaan lentokentälle, mistä lennät pohjoisempana sijaitsevaan Cairnsiin.

Perillä Cairnsissa huomaat lämpötilasta ja ilmankosteudesta välittömästi, että olet saapunut troppiseen ilmastoon. Se näkyy myös luonnon vehreydessä! Eksoottiset kasvit, kuten hibiskukset, temppelikukat ja helikoniat, kukoistavat lämpimässä.

Cairns on vilkas ja eloisa kaupunki. Nähtävää ja tekemistä riittää, eikä kahviloista, ravintoloista tai kaupoistakaan ole pulaa. Kaupungissa ei ole hiekkarantaa, mutta sen korvaamiseksi keskustaan on rakennettu suuri keinotekoinen laguuni, jossa voit uida ja nauttia auringosta.

Täällä on mukava viettää ensimmäinen iltapäivä ja totutella tropiikin ääniin.

Päivät 12-13: Vapaata aikaa Cairnsissa

Päivät ovat vapaita. Cairns tarjoaa paljon jännittäviä aktiviteetteja, ja nyt voit itse päättää, mitä haluat tehdä.

Jos kaipaat vinkkejä, voimme suositella ainakin veneretkeä Isolle valliriutalle, joka on yksi alueen – ja koko Australian – suurimmista nähtävyyksistä. Maailman vanhin sademetsä Daintree Rainforest on sekin kiintoisa käyntikohde. Cairns on ainoa paikka maailmassa, jossa kaksi UNESCOn maailmanperintökohdetta sijaitsee ihan vierekkäin. Täällä pohjoisessa Iso valliriutta kaartuu nimittäin aivan lähelle rantaa, ja koska myös sademetsä ulottuu rantaan saakka, nämä kaksi kiehtovaa luonnonilmiötä kohtaavat toisensa.

Junamatka Kurandan pieneen viidakkokaupunkiin on myös unohtumaton kokemus –  tai miltä kuulostaisi koskenlasku jollakin Cairnsin lähistöllä virtaavista joista?

Mahdollisuuksia on paljon – ja valinta on sinun!

Päivä 14: Lähtö Cairnsista

Matka, joka on vienyt sinut Australian suurimpiin kohokohtiin, lähestyy vihdoin loppuaan. Ehdit vielä hankkia viimeiset matkamuistot ennen kuin on aika siirtyä lentokentälle, mistä lennät kotiin Suomeen välilaskun/välilaskujen kautta.

Päivä 15: Saapuminen Suomeen

Palaat takaisin Suomeen hauskan ja tapahtumarikkaan matkan jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Rento loma trooppisessa Pohjois-Queenslandissa
3 yötä

Pidennä matkaasi muutamalla rennolla lomapäivällä viihtyisässä Port Douglasin kaupungissa, joka sijaitsee Cairnsista pohjoiseen. Täällä sinua odottavat monet hyvät ravintolat, mahtavat shoppailumahdollisuudet ja rento tunnelma.

Trooppisen pohjoisen kansallispuistot
4 yötä

Vietä neljä mielenkiintoista päivää Pohjoisterritoriossa ja seikkaile Kakadun kansallispuistossa, joka on UNESCOn maailmanperintökohde.

Majoitut neljä yötä Darwinin kaupungissa, joka saattaa olla sinulle jo tuttu Australia-elokuvasta?

Ensimmäinen kokopäiväretki suuntautuu Kakadun kansallispuistoon, missä pääset risteilemään krokotiileja viliseville joille ja opit paljon Australian alkuperäiskansojen erityisestä yhteydestä paikalliseen luontoon.

Vierailet myös vähemmän tunnetussa, mutta vähintään yhtä kauniissa Litchfieldin kansallispuistossa, missä voit halutessasi uida vesiputouksissa.

Tämä pidennys sopii erityisen hyvin touko-lokakuussa matkustaville, koska silloin Australian pohjoisosissa on kuiva kausi. Jos haluat varata tämän pidennyksen sadekaudella marras-huhtikuussa, on tärkeää, että otat yhteyttä matkailuneuvojaan ennen varauksen tekemistä, sillä retkiä Kakadun ja Lichtfieldin kansallispuistoihin tehdään tänä aikana vain 1–2 kertaa viikossa.

Kaupunkiloma Singaporessa
3 yötä

Pidennä matkaasi jännittävällä kaupunkilomalla Singaporessa ja nauti huippumodernin aasialaisen suurkaupungin sykkeestä.

Singaporen pinta-ala on vain 721,5 km2 , mikä tekee siitä Kaakkois-Aasian pienimmän maan. Pienestä koostaan huolimatta kaupunkivaltio tarjoaa todella paljon nähtävää ja koettavaa.

Voit ihastella Marina Bay Sandsin arkkitehtuuria, tehdä rauhallisen kävelyretken Gardens by the Bayn puistoissa, shoppailla sydämesi kyllyydestä Orchard Roadilla, siemailla Singapore Slingejä Raffles Hotelissa ja nousta kaupungin katolle nauttimaan huikaisevista maisemista 165 metriä korkean Singapore Flyer -maailmanpyörän kyydissä.

Singapore on todellinen kulttuurien sulatusuuni, jossa monista eri etnisistä taustoista tulevat ihmiset elävät rauhaisaa yhteiseloa toisiaan kunnioittaen. Voit nähdä tämän muun muassa kaupungin pyhäköissä: buddhalaisten temppelit, moskeijat, kristittyjen kirkot ja hindutemppelit seisovat vieri vieressä sulassa sovussa. Singaporen monikulttuurisuuteen voit tutustua esimerkiksi Little Indiassa, China Townissa ja Kampong Glamin arabialais-malaijilaiskortteleissa. Värikkäät talot ja mausteiden ja jasmiinin tuoksu luovat ainutlaatuista tunnelmaa.

Monikulttuurisuus näkyy luonnollisesti myös kaupungin ruokavalikoimassa ja ravintolatarjonnassa. Kun haluat kokeilla rehtiä katuruokaa, suuntaa johonkin monista Hawker Centre -ruokatoreista. Jos taas haluat hemmotella makunystyröitäsi Michelin-ravintoloissa, Singaporen parhaat ravintolat löytyvät Keong Saik Roadin varrelta.

Muita suosittuja hipsterikaupunginosia ovat värikäs Haji Lane Kampong Glamissa ja Tiong Bahrun Art Deco -alue. Molemmissa kaupunginosissa on suuri valikoima viihtyisiä kahviloita, hyviä ravintoloita ja kauppoja sekä hienoa katutaidetta.

Jos haluat vetäytyä suurkaupungin vilskeestä hetkeksi rauhaisampaan ympäristöön, Sentosa Island on hyvä vaihtoehto. Pääsaaren eteläpuolella sijaitsevalla Sentosalla on hiekkarantojen lisäksi paljon muutakin nähtävää, kuten Universal Studios ja muutama huvipuisto.

Houkutteleeko matka Singaporeen?

Lisämatka sisältää 3 yön hotellimajoituksen aamiaisella, lennon Singaporeen sekä lentokenttäkuljetukset.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Arvostelut
Matkakertomuksia
ENNEN MATKAA
Hyvä tietää
Oseania
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
LIITY SEIKKAUKSIIN
Vastaavia matkoja
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen
TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme