TURVATAKUU - Lue lisää
14 päivää

Vietnamin kohokohdat pohjoisesta etelään

Klassinen kiertomatka pohjoisesta etelään: viehättävä Hanoi, miniristeily Halonginlahdella, lumoava Hoi An, sykkivä Ho Chi Minhin kaupunki ja vehreä Mekongin suisto. Jatka matkaa rantalomalla.

Vietnamin kohokohdat pohjoisesta etelään
Vietnamin kohokohdat pohjoisesta etelään
14 päivää

Vietnamin kohokohdat pohjoisesta etelään

Klassinen kiertomatka pohjoisesta etelään: viehättävä Hanoi, miniristeily Halonginlahdella, lumoava Hoi An, sykkivä Ho Chi Minhin kaupunki ja vehreä Mekongin suisto. Jatka matkaa rantalomalla.

KotiAasiaVietnamVietnamin kohokohdat pohjoisesta etelään
Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Hanoihin ja takaisin kotiin Ho Cho Minhin kaupungista
 • Sisäinen lento Vietnamissa välillä Da Nang-Ho Chi Minhin kaupunki
 • 9 yötä kolmen ja neljän tähden hotelleissa
 • 1 yö 4 tähden Pelican Glory-risteilyaluksella
 • 1 yö neljän hengen makuuhytissä Livitrans-junassa Hanoista Da Nangiin
 • Paikallinen englantia puhuva opas kaikilla kuljetuksilla ja retkillä
 • 10 x aamiaisella (3-6 ja 8-13. päivä)
 • 2 x lounas (5. ja 11. päivä)
 • 1 x illallinen (5. päivä)
 • Kuljetukset ilmastoidussa autossa tai minibussissa
 • Kaikki mainitut kuljetukset ja retket kansainvälisessä 1-14 hengen ryhmässä, TourCompass-matkatoimistoperheen asiakkaiden kanssa
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta
 • Mahdollisuus pidentää matkaa rantalomalla (lue lisää tästä mahdollisuudesta ohjelman lopussa)

Kattava retkipaketti:

 • Kaupunkikierros Hanoissa, sis. Kirjallisuuden temppeli, cyclo-ajelu vanhassa kaupungissa ja vesinukketeatteri
 • Yöpymisen sisältävä risteily Halonginlahdella
 • Kaupunkikierros Ho Chi Minhin kaupungissa: vanha postitalo, Notre Damen katedraali, Dong Khoi, oopperatalo, Jälleenyhdistymisen palatsi, sotamuseo, Jade-keisarin pagodi ja Ben Thanh -tori
 • Kokopäiväretki Mekongin suistoon, sis. veneretki ja vierailu pienissä paikallisissa käsiteollisuusyrityksissä
 • Sisäänpääsymaksut matkaohjelmaan kuuluviin nähtävyyksiin

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

14 päivän aikana pääset tutustumaan Vietnamin klassisiin nähtävyyksiin englantia puhuvien paikallisten oppaiden johdolla. Matkaan sisältyy myös vapaata aikaa, jonka voit käyttää omiin tutkimusretkiin.

Matka alkaa rauhallisesta Pohjois-Vietnamista ja maan kauniista pääkaupungista Hanoista, jossa nykyaikaisen keskustan ja viehättävän vanhan kaupunginosan välinen jännittävä kontrasti tekee vaikutuksen. Halonginlahdella tutustut UNESCO:n suojelemaan luonto- ja kulttuuriperintöön. Ho Chi Minh City eli Ho Chi Minhin kaupunki on eläväinen suurkaupunki, jossa lasia ja terästä kiiltelevät pilvenpiirtäjät seisovat vieri vieressä siirtomaa-ajalta peräisin olevien historiallisten rakennusten kanssa. Täällä sukellat maan kiehtovaan historiaan vierailulla Jälleenyhdistymisen palatsissa ja mielenkiintoisessa sotamuseossa. Vietnamin taloudellisena keskuksena tunnettu kaupunki on täynnä elämää. Mekongin suistossa – joka puolestaan tunnetaan Vietnamin ruoka-aittana – pääset nauttimaan luonnosta ja maaseutumaisemista, joita hallitsevat vehreät riisipellot ja hedelmäviljelmät. Kelluvien markkinoiden värikästä elämää ja tunnelmaa on erityisen mielenkiintoista seurata.

Kiertomatkan jälkeen voit jatkaa vielä muutaman päivän rantalomalle Phan Thietin (Mui Ne) tai Phu Quocin kauniille lomasaarelle.

Miksi valita tämä matka?

 • Klassinen Vietnamin kiertomatka, jonka aikana käydään pääkaupunki Hanoissa, UNESCO:n maailmanperintökohteissa Hoi Anissa ja Halonginlahdella sekä Ho Chi Minhin kaupungissa ja Mekongin suistossa
 • Näet Vietnamin kontrastit pohjoisesta etelään ja vierailet kauniissa Hanoissa, viehättävässä Hoi Anissa ja kiehtovassa Ho Chi Minhin kaupungissa
 • Miniristeily Halonginlahden satojen vihreiden karstisaarten lomassa on maailmanluokan luontoelämys
 • Jatka matkaa rennolla rantalomalla rauhallisessa Phan Thietin/Mui Nen kalastajakylässä, vilkkaassa Nha Trangissa tai eksoottisella Phu Quocin saarella

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lento Suomesta

Lähtö Suomesta valitulta lentokentältä. Matkan varrella on välilaskuja.

Päivä 2: Saapuminen Hanoihin

Saavuttuasi Hanoin lentokentälle kuljet maahantulotarkistuksen läpi, jonka jälkeen noudat matkatavarasi. Tuloaulassa sinua odottaa opas, jonka tunnistat Asiatours-kyltistä. Opas kuljettaa sinut hotellillesi, jossa majoitut seuraavat kolme yötä. Sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa. Lähde vaikkapa kävelylle kiehtovan vanhan kaupungin kapeille ja kiireisille kaduille, viipyile nähtävyyksien luona ja kuuntele kaupungin eksoottisia ääniä. Esimerkiksi hotellin lähistöllä sijaitsevan Hoan Kiem -järven ympäri kävelee suurten puiden varjostamaa reittiä noin puolessa tunnissa.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 3: Kiertoajelu Hanoissa

Tänään on vuorossa mielenkiintoinen puolen päivän sightseeing-kierros, jonka aikana käydään läpi Hanoin tärkeimmät nähtävyydet. Kierros alkaa Kirjallisuuden temppelistä, joka rakennettiin 1100-luvulla kiinalaisen Kungfutsen oppilaille. Lähes tuhat vuotta vanha temppeli on yksi harvoista jäljellä olevista perinteistä vietnamilaista arkkitehtuuria edustavista rakennuksista. Tämän jälkeen on vuorossa Ngoc Son eli Jadevuoren temppeli, joka sijaitsee pienellä saarella viehättävällä Hoan Kiem -järvellä. Temppeliin kuljetaan pitkin kaunista Huc-siltaa, jonka nimi tarkoittaa ”paikka, johon aamuauringon ensi säteet osuvat”. Täällä saat kuulla kertomuksen keisarista, taikamiekasta ja jättiläiskilpikonnasta ja tarinan siitä, miten järvi sai nimensä. Seuraavana vuorossa on jännittävä kiertoajelu, jonka aikana tutkitaan vanhan kaupunginosan 36 katua perinteisen pyörätaksin eli cyclon kyydissä. Tänne hanoilaiset kokoontuvat shoppailemaan kaikkea mahdollista nuudeleista Buddhan patsaisiin. Vanhan kaupungin 36 katua on nimetty niillä perinteisesti myytävien tuotteiden mukaan. Vielä tänäkin päivänä bambukadulla ja tinakadulla myydään nimiensä mukaisia tavaroita. Päivän kiertoajelu huipentuu perinteiseen vesinukketeatteriesitykseen.

Päivä 4: Hanoi

Päivä on vapaata aikaa tutustua Hanoihin omassa tahdissa tai osallistua jollekin mielenkiintoisista lisäretkistämme.

Vietnamin pääkaupunki tarjoaa paljon nähtävää. Tunteja saa helposti kulumaan esimerkiksi Hoan Kiem -järven rannalla sijaitsevassa vanhassa kaupunginosassa, jossa voit ihastella siirtomaa-ajan viehättäviä rakennuksia, istuskella kahviloissa ja ravintoloissa ja koluta kauppoja ja taidegallerioita.

Päivä 5: Hanoi – miniristeily Halonginlahdella

Hanoista matka jatkuu Punaisenjoen rehevän suiston läpi kohti Halonginlahtea.

Halonginlahti on yksi Vietnamin ainutlaatuisimmista luontoalueista. Vihreiden karstisaarten luotisuorat rinteet kohoavat merestä, jonka väri vaihtelee vuoden mittaan syvän sinisestä jadenvihreään. Monilla saarista on isoja luolia. Lahden suurin saari on Cat Ba, jolla sijaitsee useita kyliä. Myös monilla pienemmistä saarista on pieniä kalastajakyliä. Turisteille Halonginlahti on ennen kaikkea ainutlaatuinen ja kiehtova luontoalue, mutta vietnamilaisille siihen liittyy myös paljon dramaattisia taruja lohikäärmeistä. Halonginlahti on kooltaan noin 1500 km², ja se julistettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 1994.

Seuraavaksi on vuorossa jännittävä miniristeily Halonginlahdella. Laiva ottaa kurssin kohti lahden smaragdinvihreästä vedestä kohoavia syrjäisiä karstisaaria, ja risteilyn aikana pääset ihailemaan toinen toistaan lumoavampia maisemia. Voit rentoutua täydellisesti ja vain nauttia elämästä ja kuvankauniista maisemista. Jos mielesi tekee, voit pulahtaa uimaan lahden kutsuvaan veteen. Matkan varrella tehdään pysähdys Sung Sotin luolassa, joka on yksi Halonginlahden suurimmista ja kauneimmista luolista. Illan tullen voit seurata vietnamilaisen ruoan valmistusta tai osallistua kokkaukseen itse. Tarjolla on myös mustekalan kalastusta. Päivän päätteeksi voit vielä istahtaa aurinkokannelle ihastelemaan laskevan auringon upeita värejä.

HUOM!! Epävakaan tai myrskyisen sään sattuessa Vietnamin viranomaiset voivat turvallisuussyistä kieltää purjehtimisen Halonginlahdella. Näin tapahtuu muutaman kerran vuodessa. Tässä tapauksessa miniristeily korvataan hotellimajoituksella ja retkellä Hanoissa.

Päivä 6: Halonginlahti – Hanoi – junamatka Da Nangiin

Miltä kuulostaisi aloittaa päivä virkistävällä uinnilla Halonginlahden kirkkaassa ja lämpimässä vedessä? Tai ehkä haluat ottaa vielä rennommin ja nauttia auringonnoususta laivan viihtyisällä aurinkokannella, jossa halukkaille on myös tarjolla aamuvoimistelua (useimmiten taijia)? Laiva aloittelee paluumatkaansa aamiaisen aikaan. Kotimatkalla käydään vuodenajasta riippuen vielä katsomassa joko Ti Topin saarta (kesäkaudella) tai helmiviljelmää (talvikaudella). Kun laiva on palannut kotisatamaan, on aika jatkaa matkaa autolla takaisin Hanoihin. Täällä on hetki vapaata aikaa, jonka jälkeen sinut saatetaan asemalle ja junaan, jolla matkustat kohti Da Nangia.

Yöjuna lähtee Hanoista klo. 19.00 ja saapuu perille Da Nangiin seuraavana päivänä klo. 11.00.

Lisämaksusta voit valita myös lennon Hanoista Da Nangiin yöjunan sijasta. Tämä vaihtoehto sisältää yhden ylimääräisen yöpymisen Hoi Anissa.

Päivä 7: Da Nang – Hoi An

Heräät kauniisiin näkymiin junan kulkiessa pitkin rannikkoa. Ikkunasta voit nähdä vihreät vuoret ja upean sinisen meren.

Puolessavälissä aamupäivää saavut Da Nangiin, jossa sinua on vastassa opas. Opas vuorostaan ajaa sinut hotellillesi Hoi Aniin. Sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa. Voit tutustua kaupunkiin omin neuvoin tai osallistua jollekin mielenkiintoisista retkistämme.

Hoi An on kaunis ja kiehtova kaupunki, johon ei voi olla rakastumatta. Hoi An tunnetaan etenkin viehättävästä arkkitehtuuristaan, silkkituotannostaan, taidokkaista räätäleistään ja vanhasta kaupunginosasta, joka on UNESCO:n maailmanperintöluettelossa.

Vanhankaupungin läpi virtaavan Thu Bon -joen rannalla oleva satama on hieno esimerkki eurooppalaisen Itä-Aasian kauppakomppanian 1500-1700-lukujen suuruuden aikaisesta kansainvälisestä kauppasatamasta.

Jokirannasta kaupungille kuljetaan läpi viehättävien historiallisten katujen labyrintin. Kaikkialla voit nähdä entisten siirtomaavaltojen jälkeensä jättämät vaikutukset. Kaupunkikuvaan kuuluvat niin värikkäät lyhdyt kuin japanilaistyyliset rakennukset, kiinalaiset temppelit ja Ranskan siirtomaavallan aikaiset keltaiset kauppatalot. Joka puolella näkyy kauppoja, katukeittiöitä, kahviloita ja ravintoloita, joiden lomassa kävellessä saat helposti kulumaan tunteja. Vanhassa kaupunginosassa käytössäsi on myös ilmainen WiFi.

Hoi Anin vanhan kaupungin status UNESCO:n maailmanperintökohteena houkuttelee luonnollisesti paikalle paljon turisteja. Vaikka kadut ovat täynnä elämää, kaupunginosa on onnistunut säilyttämään vanhanaikaisen charminsa ja autenttisuutensa. Rauhallista tunnelmaa osaltaan edistää myös se, että autoilla, skoottereilla ja moottoripyörillä ei ole pääsyä alueelle.

Majoitut Hoi Anissa kolme yötä, joten sinulla on runsaasti aikaa tutustua kaupunkiin perinpohjaisesti.

Päivä 10: Hoi An – Ho Chi Minhin kaupunki ja kaupunkikierros

Tänään sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään Da Nẵngin lentokentälle, josta lennät Vietnamin suurimpaan kaupunkiin eli Ho Chi Minhin kaupunkiin.

Siirtyminen rauhallisesta Hoi Anista hektiseen miljoonakaupunkiin voi olla hätkähdyttävä kokemus: kaupungissa asuu n. 10 miljoonaa ihmistä ja jonka kaduilla liikkuu lähes yhtä monta skootteria ja moottoripyörää. Ensihämmennyksestä toivuttuasi et voi kuitenkaan olla ihastumatta tähän jännittävään ja moderniin kaupunkiin. Katuvarsien rakennukset ovat kiehtova yhdistelmä uutta ja vanhaa, nykyaikaisista lasipilvenpiirtäjistä hyvin säilyneihin siirtomaa-aikaisiin huviloihin.

Saavuttuasi Ho Chi Minhin kaupungin lentokentälle tapaat oppaasi, jonka kanssa jatkat matkaa kaupunkiin asti. Perillä pidetään lounastauko. Tämän jälkeen alkaa mielenkiintoinen kaupunkikierros. Kierroksen ensimmäinen etappi on historiallinen vanha postitalo, joka on maailmankuulun ranskalaisen arkkitehdin Gustav Eiffelin käsialaa.

Postitaloa vastapäätä sijaitsee legendaarinen Notre Damen katedraali, joka rakennettiin 1863-1880. Kun katsot kirkkoon päin, selkäsi taakse jää harmaa rakennus. Rakennuksen osoite on 22 Gia Long Street, ja se tunnetaan nimellä ”Pittmann Apartments”. Joillekin tämä talo voi olla tuttu myös hollantilaisen valokuvaajan Hubert van Esin 29. huhtikuuta 1974 nappaamasta kuuluisasta otoksesta. Yleinen virhekäsitys on, että rakennus oli Yhdysvaltain suurlähetystö, mutta todellisuudessa talossa asui Yhdysvaltojen kehitysyhteistyöviraston USAID:in työntekijöitä ja ylimmässä kerroksessa myös CIA-päällikkö Conrad LaGueux. Kuvassa näkyy rakennuksen katolle laskeutunut helikopteri, joka evakuoi amerikkalaisia virkamiehiä kaupungista juuri ennen pohjoisvietnamilaisten saapumista ja Saigonin kukistumista.

Täältä kuljetaan Saigon-jokea kohti pitkin Dong Khoi -ostoskatua, jolla oli tärkeä rooli brittiläisen kirjailija Graham Greenen romaanissa ”Hiljainen amerikkalainen”. Myöhemmin kävellään vuonna 1901 perustetun Saigonin oopperatalon ohi. Kierros jatkuu Jälleenyhdistymisen palatsille, jossa Vietnamin sota – tai vastarintasota Yhdysvaltoja vastaan, kuten vietnamilaiset sitä kutsuvat – päättyi 30. huhtikuuta 1975, kun vietnamilaisten tankit vyöryivät palatsiin. Sota vaati 58000 yhdysvaltalaisen ja kolmen miljoonan vietnamilaisen hengen. Tämän jälkeen vieraillaan sotamuseossa, joka esittelee sodan historiaa useammassa kerroksessa. Täällä on aikaa tutustua näyttelyihin itsenäisesti – etenkin monien karujen sotakuvien näkeminen on tunteita herättävä kokemus.

Kierros jatkuu erääseen vilkkaan kaupungin rauhallisemmista kohteista: Tunnelmallisen Jade-keisarin pagodin pihamaata koristaa viehättävä lampi, jossa elää suloisia pieniä kilpikonnia. Paikalliset tulevat temppeliin rauhoittumaan, rukoilemaan ja sytyttämään pieniä kynttilöitä ja suitsukkeita. Kierroksen viimeinen etappi on katettu Ben Thanh -tori, joka on kaupungin suurin ja autenttisin markkinapaikka. Täällä on kaupan kaikkea hedelmistä ja kasviksista vaatteisiin, elektroniikkaan, matkamuistoihin ja elintarvikkeisiin. Tämän jälkeen saat kyydin hotellillesi, jossa kirjaudut sisään. Loppupäivä on vapaata aikaa. Hotellisi sijaitsee Ho Chi Minhin kaupungin 1. kaupunginosassa. Tätä kaupunginosaa kutsutaan edelleen Saigoniksi ja sitä pidetään kaupungin ydinkeskustana, kun taas 2.-11. kaupunginosat tunnetaan yhdessä Ho Chi Minhin kaupunkina.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 11: Kokopäiväretki Mekongin suistoon

Sinut noudetaan hotelliltasi, josta alkaa ajomatka kohti etelää. Pian voit jo nähdä vihreät riisipellot. Täkäläisen ilmaston ansiosta viljelijät voivat istuttaa ja korjata kolme riisisatoa vuodessa.

Matka vie kohti Mekongin suistoa, mutta ennen perille pääsyä vieraillaan paikallisessa Cao Dai -temppelissä. Cao Dai on uskonnollinen liike, jossa yhdistyvät kungfutselaisuus, buddhalaisuus, taolaisuus ja kristinusko.

Tämän jälkeen saavutaan viehättävään Cai Ben pikkukaupunkiin, joka tunnettiin ennen Mekong-joella kelluvista markkinoistaan. Mekong virtaa 4500 kilometrin matkan kuuden maan läpi alkulähteiltään, kunnes se saapuu suistoonsa Ho Chi Minhin kaupungin eteläpuoliselle rannikolle. Suisto tunnetaan Vietnamin ruoka-aittana, ja liikanimensä mukaisesti alue on vehreä ja hedelmällinen. Suistoalue on kooltaan noin 40000 km². Suuri osa alueesta voi kulloinkin olla sademääristä ja vuodenajasta riippuen veden peitossa.

Cai Bessä noustaan yksityisveneeseen, jolla purjehditaan ympäri suistoa. Matkan aikana voit nähdä, kuinka paikalliset kalastavat ja myyvät saalistaan rannalla. Paikalliset kauppiaat voivat myös soutaa luoksesi ja kaupustella vesimeloneita, kookospähkinöitä ja ananasta. Veneretki jatkuu pitkin kapeita kanaaleja. Niitä varjostavat vihreät kookospalmut, joita kutsutaan myös nimellä water coconut tree.

Päivä jatkuu kävelykierroksella kylässä, jossa saat tuntumaa paikalliseen elämäntapaan. Yksi perhe valmistaa kattoja kookoksenlehdistä, kun taas toisen perheen jäsenet kutovat kaikkea matoista laukkuihin ja tabletteihin.

Suiston kauniita maisemia tutkitaan perinteisessä sampan-veneessä, jonka jälkeen on vuorossa lounas viehättävässä vanhassa talossa. Pääset myös seuraamaan perinteisten vietnamilaisten leivonnaisten valmistusta.

Lounaan jälkeen suunnataan kokka takaisin Cai Behen, josta matka jatkuu edelleen Ho Chi Minhin kaupunkiin.

Päivä 12: Ho Chi Minhin kaupunki

Päivä on vapaata aikaa. Voit lähteä tutkimusretkelle kaupungille, vaellella kiehtovilla ja vilkkailla toreilla ja nauttia monien katukeittiöiden herkullisista antimista.

Päivä 13: Ho Chi Minhin kaupunki – lähtö Vietnamista

Sinut noudetaan hotellilta ja kuljetetaan lentokentälle, josta kotimatka alkaa. Lennät Ho Chi Minhin kaupungista Suomeen välilaskun/-laskujen kautta. Jos matkaasi sisältyy rantaloma tai vierailu Kambodzassa, siirryt seuraavaan kohteeseesi.

Päivä 14: Saapuminen Suomeen

Laskeudut Suomeen mahtavan loman jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Rantaloma Phan Thietissä/Mui Nessa
3 yötä

Mui Ne oli alun perin pieni kalastajakylä, josta on vuosien myötä kehittynyt viihtyisä ja viehättävä rantalomakohde. Ranta on hienoa kullanväristä hiekkaa ja merivesi miellyttävän lämmintä. Rannalla on paljon pieniä paikallisia ruokapaikkoja, joissa tarjoillaan maukasta vietnamilaista ruokaa.

Mui Ne on kuuluisa myös valtavista punaisista ja valkoisista hiekkadyyneistään. Täällä voit nähdä, miten jatkuvat merituulet muokkaavat punaisen ja vaaleankeltaisen hiekan hienoiksi Sahara-muodostelmiksi.

Eteläisessä Mui Nessä Phan Thietiin johtavan tien varrella sijaitsevat Po Shanu Cham -tornit, jotka cham-kansa on rakentanut 9. vuosisadalla. Tornien vieressä on hieno kiinalainen temppeli. Sekä tornit että temppeli sijaitsevat kukkulan laella, josta avautuu kaunis näköala lahdelle.

Illalla on mukava lähteä kävelylle rantakadulle, joka on noin 10 km pitkä. Kadun varrella on viihtyisiä kahviloita, ravintoloita ja putiikkeja.

Voit myös suunnata itse Phan Thietiin, mistä voit ostaa kaupungin kuuluisaa kalakastiketta, joka tunnetaan kaikkialla Vietnamissa.

Rantaloma sisältää 3 yön hotellimajoituksen aamiaisella sekä kuljetukset Ho Chi Minhin kaupungin ja Mui Nen välillä.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Rantaloma Phu Quocin saarella
3 yötä

Vietnamin länsirannikon edustalla Siaminlahden lämpimissä vesissä sijaitseva Phu Quoc on Vietnamin suurin saari (samaa kokoluokkaa kuin Kemiönsaari). Saaren rannat ovat kauniita, palmujen varjostamia hiekkarantoja, kun taas saaren keskustaa hallitsee tiheämpi vehreä metsä. Saarta ympäröi kristallinkirkas ja tyyni vesi, joka sopii erinomaisesti uimiseen. Phu Quocin eteläpuolella sijaitseva An Thoin saaristo puolestaan tarjoaa alueen parhaat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet. Paras aika vierailla saarella on marraskuusta huhtikuuhun.

Rantaloma sisältää 3 yön hotellimajoituksen aamiaisella, lennon Phu Quociin sekä lentokenttäkuljetukset Phu Quocissa.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Arvostelut
Matkakertomuksia
ENNEN MATKAA
Hyvä tietää
Aasia
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16 pe 10-15
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen
TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.