TURVATAKUU - Lue lisää
14 päivää

Phuket, Khao Lak & viidakkoseikkailu Khao Sokissa

Nauti rennosta lomailusta Thaimaan ykkösrantalomakohteessa Phuketissa ja koe Thaimaan kaunein kansallispuisto Khao Sok. Vietä lopuksi vielä pari lomapäivää autenttisessa rantaparatiisissa Khao Lakissa.

Phuket, Khao Lak & viidakkoseikkailu Khao Sokissa
Phuket, Khao Lak & viidakkoseikkailu Khao Sokissa
14 päivää
KotiAasiaThaimaaPhuket, Khao Lak & viidakkoseikkailu Khao Sokissa

Phuket, Khao Lak & viidakkoseikkailu Khao Sokissa

Nauti rennosta lomailusta Thaimaan ykkösrantalomakohteessa Phuketissa ja koe Thaimaan kaunein kansallispuisto Khao Sok. Vietä lopuksi vielä pari lomapäivää autenttisessa rantaparatiisissa Khao Lakissa.

KotiAasiaThaimaaPhuket, Khao Lak & viidakkoseikkailu Khao Sokissa
Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Meno-paluulennot Suomesta* Phuketiin
 • 9 yötä 4–5 tähden hotelleissa
 • 1 yö Jungle Campissa Khao Sokin kansallispuistossa huoneessa, jossa oma kylpyhuone ja WC
 • 1 yö Cheow Lan -järvellä lauttabungalowissa, jossa oma kylpyhuone ja WC
 • 11 x aamiainen
 • 2 x lounas (7. ja 8. päivä)
 • 1 x illallinen (7. päivä)
 • Tervetulokokous
 • Paikalliset englanninkieliset oppaat siirroilla ja retkillä
 • Kaikki mainitut kuljetukset ja retket kansainvälisessä 1-14 hengen ryhmässä, TourCompass-matkatoimistoperheen asiakkaiden kanssa
 • Kuljetus autolla tai minibussilla ilmastoinnilla
 • Ympärivuorokautinen hätäpuhelin koko matkan ajan
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

Seuraavat retket sisältyvät matkaan:

 • Big Buddha, Phuket Old Town & Chillvan iltatori
 • Venematkat pitkillä peräsintäveneillä Cheow Lan -järvellä
 • Aktiviteetit Cheow Lan -järvellä
 • Sisäänpääsymaksut matkaohjelmaan kuuluviin nähtävyyksiin

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

MATKA LYHYESTI

Tämä matka yhdistää rentouttavan rantaloman Thaimaan parhailla hiekkarannoilla sekä ainutlaatuiset luontoelämykset Khao Sokin kansallispuiston koskemattomassa sademetsässä.

Matka alkaa Phuketista, Thaimaan ykkösrantalomakohteesta, missä vehreät palmupuut varjostavat kultaista hiekkarantaa ja aallot lyövät laiskasti rantaa vasten. Vesi on lämmintä, kirkasta ja suhteellisen matalaa, joten ranta sopii täydellisesti niin lapsille kuin aikuisillekin. Sisältyvällä puolipäiväretkellä koet Phuketin maamerkit, kuten 45 metriä korkea Big Buddha, joka vartioi saarta Nakkerd Hillsilta. Vierailet myös viihtyisässä ja viehättävässä Phuket Old Townin kaupunginosassa, jossa värikkäät sino-portugalilaiset talot seisovat rinnakkain. Ilta päättyy paikallisista herkuista nauttien trendikkäällä Chillva-yömarkkinalla.

Matka vie sinut myös aidolle viidakkoseikkailulle Thaimaan kauneimpaan kansallispuistoon Khao Sokiin. Majoitut aivan rehevän sademetsän sydämessä, missä linnut laulavat ja apinat hyppivät puunlatvoissa, jotka tuntuvat ulottuvan taivaaseen asti. Vierailu Khao Sokissa on täydellinen vasta kun koet sademetsän lisäksi myös maagisen Cheow Lan -järven, joten seuraavaksi suuntaat jännittävälle järviseikkailulle. Majoitut smaragdinvihreän järven keskellä kelluvassa hotellissa, jota ympäröivät vehreät karstijyrkänteet heijastuvat kauniisti tyynestä vedenpinnasta.

Matka huipentuu Khao Lakin viehättävään rantaparatiisiin. Tunnelma täällä on aivan erilainen kuin Phuketissa. Lomakeskus on rauhallinen ja autenttinen, mutta tarjoaa kuitenkin kaikki mukavuudet mitä voit tarvita.

Miksi valita tämä matka?

 • Hyvä yhdistelmä rentoa rantalomaa ja huikeita luontoelämyksiä Thaimaan kauneimmassa kansallispuistossa
 • Koe kaksi Etelä-Thaimaan suosituinta rantalomakohdetta: Phuket ja Khao Lak
 • Majoitut mökissä Khao Sokin sademetsässä ja kelluvassa hotellissa lumoavalla Cheow Lan -järvellä
 • Ohjelmassa on runsaasti vapaata aikaa, jolloin voit itse päättää tahdin ja valita haluamasi aktiviteetit

Matkamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot (kansainväliset ja sisäiset)
 • Kaikki majoitukset
 • Kaikki ohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • 24/7 puhelinpalvelu – Olemme tukenasi koko matkan ajan
Yksityiskohtainen päiväohjelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Matka alkaa valitulta lentokentältä, josta lennät välilaskujen kautta Thaimaahan.

Päivä 2: Saapuminen Phuketiin

Laskeudut lentokentälle Phuketissa, Thaimaan ykkösrantalomakohteessa.

Noudat matkalaukkusi ja kuljet passintarkistuksen läpi. Tuloaulassa sinua on vastassa opas ja kuljettaja, joka vie sinut hotelliisi.

Kaipaat varmasti lepoa pitkän lentomatkan jälkeen, ja siksi sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa. Tekisikö mielesi pulahtaa aaltoihin? Tai miltä kuulostaisi leppoisa kävelyretki rannalla auringon lämmöstä, laineiden liplatuksesta ja rennosta lomatunnelmasta nauttien?

Kata Beach sijaitsee Phuketin lounaisrannikolla, ja se on yksi saaren tunnetuimmista hiekkarannoista. Se koostuu oikeastaan kahdesta eri rannasta: Kata Yai eli ”iso” ranta ja Kata Noi eli ”pieni” ranta. Molemmille rannoille on yhteistä hieno kullanvärinen hiekka ja varjoa antavat vehreät puut ja palmut. Vesi on kirkasta, tyyntä ja suhteellisen matalaa, joten ranta sopii mainiosti niin lapsille kuin aikuisillekin. Kata Beach on huomattavasti hiljaisempi kuin juhlistaan tunnettu Patong Beach, mutta Katalla on silti hyvä valikoima tasokkaita ravintoloita, viihtyisiä baareja ja kauppoja.

Kata Beachista hieman yli 20 kilometriä pohjoiseen sijaitsee Kamala Beach, jossa hienohiekkainen ranta on noin kaksi kilometriä pitkä ja uimavedet tyyniä. Kamala Beach on täydellinen paikka rentoutua, sillä täällä eletään hitaasti ja kiirehtimättä. Turistit eivät ole vallanneet aluetta, mikä tekee tunnelmasta erityisen rauhaisan – etenkin pohjoispäässä, jossa on vain muutama hotelli ja runsaasti tilaa rannalla. Rannan eteläpäässä sijaitsee itse Kamalan kaupunki. Täällä ei ole neonkylttejä tai meluisaa kaupunkielämää. Sen sijaan valittavanasi on hyviä ravintoloita ja viihtyisiä kahviloita, jotka sijaitsevat Kamalassa aivan rannalla, toisin kuin useimmissa paikoissa Phuketissa.

Päivä 3: Infotilaisuus – Big Buddha – Phuket Old Town – Chillvan iltatori

Tänään on ohjelmassa infotilaisuus kaikille halukkaille. Kokoontumisajankohta ilmoitetaan edellisenä päivänä. Yhteistyökumppanimme edustaja tapaa sinut hotellillasi, toivottaa sinut tervetulleeksi ja antaa hyviä vinkkejä paikallisista ravintoloista, nähtävyyksistä ja hiekkarannoista. Samalla hän käy läpi kuljetusten ajankohdat ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin.

Iltapäivällä on ohjelmassa mielenkiintoinen opastettu kierros saarella. Phuketia kutsutaan Andamaanienmeren helmeksi, eikä syyttä. Iso saari tunnetaan kauniista ja monipuolisesta luonnostaan, ja se tarjoaa paljon muutakin kuin viehättäviä hiekkarantoja.

Kuljettaja ja opas noutavat sinut hotelliltasi. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Phuketin maamerkki: 45 metriä korkea, Nakkerd Hillsin huipulla kohoava valkoinen Big Buddha -patsas, josta avautuu upea näköala Katalle, Karoniin ja Chalongin lahdelle. Patsas esittää istuvaa Gautamaa. Se on valmistettu betonista ja päällystetty valkoisella burmalaisella marmorilla. Mahtava taideteos on itse asiassa koko Thaimaan kolmanneksi suurin patsas. Ja se onkin uskomattoman vaikuttava näky! Buddha-patsaan alla on pieniä temppeleitä, ja täällä sinua tervehtivät munkkien rukousten ja laulujen äänet – kokemus on hyvin erityinen ja vaikuttava. Saatat jopa saada jonkun munkin siunauksen ja rannekorun eli niin sanotun sai sinin, jonka sanotaan antavan suojaa ja hyvää terveyttä.

Täältä ajetaan viihtyisään ja viehättävään Phuketin vanhaankaupunkiin, joka sijaitsee Big Buddhan koillispuolella. Phuketin kaupunki oli aikoinaan tärkeä Euroopan, Intian ja Kiinan välisen kaupan keskus, ja etenkin kiinalaiset ja portugalilaiset vaikutteet näkyvät edelleen selvästi. Kierroksen aikana tutustut kiehtovaan arkkitehtuuriin ja värikkäisiin kiinalais-portugalilaisiin taloihin ja opit paljon sekä kaupungin että koko saaren jännittävästä historiasta. Phuketin vanhastakaupungista löytyy myös trendikkäitä kauppoja ja taidegallerioita sekä viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita.

Illallinen nautitaan trendikkäällä Chillva-torilla, joka sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä. Täällä voit maistella paikallisia herkkuja, kuten mehukkaita satay-vartaita, grillattua hummeria, maukasta sushia ja jälkiruokana tahmeaa riisiä mangolla. Istahda muovijakkaralle ja nauti ilmapiiristä, jota usein tahdittaa elävä musiikki!

Jännittävän ja tapahtumarikkaan päivän päätteeksi saat kyydin hotelliisi.

Päivät 4-5: Vapaata aikaa Phuketissa

Tänään ei ole erityistä ohjelmaa, joten voit käyttää päivän Phuketissa juuri haluamallasi tavalla.

Phuket on Thaimaan suurin saari, jota reunustaa yli 30 upeaa rantaa. Jos siltä tuntuu, voit mainiosti viettää nämä päivät kultaisella rantahiekalla lekotellen ja lämpimässä merivedessä uiskennellen. Jos kuitenkin kaipaat vähän enemmän tekemistä, Phuket tarjoaa myös runsaan valikoiman mielenkiintoisia luonto- ja kulttuurielämyksiä.

Voimme myös suositella snorklausretkeä Phuketin kauniilla koralliriutoilla, joiden lomassa voit nähdä paljon upean värikkäitä kaloja.

Phuketin itäpuolella sijaitseva Phang Nga Bay tunnetaan lukuisista saaristaan ja vaikuttavista karstijyrkänteistään. Yksi lahden kuuluisimmista nähtävyyksistä on legendaarinen James Bond Island, joka toimi 007 ja kultainen ase -leffan kuvauspaikkana vuonna 1974.

Vielä kauempana idässä sijaitsevat paratiisimaiset Phi Phi -saaret. Niihin voit tutustua kokopäiväretkellä, joka tarjoaa runsaasti aikaa uida, snorklata ja rentoutua valkoisilla hiekkarannoilla.

Ainakin yhtenä iltana kannattaa kiivetä auringonlaskun aikaan Khao Rang Hillille, joka on yksi Phuketin kuuluisimmista näköalapaikoista. Täältä avautuu kaunis panoraamanäkymä kaupunkiin, naapurisaarille ja kumpuilevalle maaseudulle.

Lisäretkivalikoimamme löytyy alta:

Päivä 6: Phuket – Khao Sokin kansallispuisto

Aamiaisen jälkeen on aika jatkaa matkaa Phuketista kohti uusia seikkailuja. Sinut noudetaan hotelliltasi ja kuljetetaan pohjoisemmassa sijaitsevaan Khao Sokin kansallispuistoon, missä odottaa aito viidakkoseikkailu.

Khao Sok on kooltaan peräti 739 km2, mikä tekee siitä yhden maan suurimmista kansallispuistoista – ja se on varmasti myös maan kaunein luonnonpuisto!

Kansallispuiston alueella on suuri aarniometsä, joka koostuu ikivanhasta, lähes koskemattomasta sademetsästä. Puiston rehevässä luonnossa ja pulppuavissa joissa elää paljon erilaisia eläimiä. Metsän siimeksessä voit nähdä muun muassa gibboneita, langureita ja makakeja. Täällä tavataan myös suloisia pieniä kääpiökauriita, muntjakkeja ja seroveja. Jos onni on myötä, voit nähdä vilauksen kiehtovasta marmorikissasta! Lintujen ystäville vehreässä viidakossa on paljon bongattavaa sarvinokista sepeltrogoneihin.

Matka Phuketista Khao Sokiin kestää noin 3 tuntia, ja perille päästyäsi voit rentoutua ja nauttia majoituspaikkaasi ympäröivästä luonnosta tai lähteä jollekin monista mielenkiintoisista lisäretkistämme.

Päivä 7: Khao Sokin kansallispuisto – Cheow Lan-järvi

Tänään odottaa jälleen uusi seikkailu.

Osan Khao Sokin kansallispuistosta muodostaa 165 km2:n kokoinen smaragdinvihreä Cheow Lan -järvi. Järvi muodostui, kun vuonna 1987 rakennettu Rajjaprabha-pato aiheutti alueella valtavan tulvan. 385 paikallista perhettä joutui muuttamaan, ja heille maksettiin korvauksia menetetyistä kodeista. Eläimet puolestaan kuljetettiin turvaan veneillä ja jopa helikoptereilla. Tulvien ja rankkasateiden myötä osa alueesta jäi pysyvästi veden alle, ja korkeat karstikukkulat muuttuivat viidakkometsien kruunaamiksi saariksi, jotka nykyään kohoavat uljaina smaragdinvihreän veden keskeltä. Cheow Lania verrataan usein Kiinassa sijaitsevaan Guiliniin, eikä syyttä: vehreissä maisemissa ja pystysuorina kohoavissa kukkuloissa on todellakin paljon samaa näköä.

Aamiaisen jälkeen sinut noudetaan hotelliltasi, vilkutat hyvästit sademetsälle ja otat kurssin kohti Cheow Lan -järveä, jonka tyynestä smaragdinvihreästä vedestä kohoaa yli 100 jylhää karstivuorta.

Huomaa, että kaikkia matkatavaroita ei voi ottaa mukaan järvelle, joten ne on jätettävä säilytykseen hotelliin. Suosittelemme, että pakkaat erilliseen reppuun sellaiset tärkeät tavarat, joita tarvitset tulevina päivinä järvellä. Kun tapaat kuljettajasi uudelleen 8. päivänä, hänellä on matkatavarasi mukanaan.

Sitä ennen poiketaan kuitenkin vielä pienessä paikallisessa Ban Ta Khunin kylässä. Täällä käydään ostoksilla kylän keskustassa sijaitsevalla torilla, joka tunnetaan muun muassa laadukkaasta kurkumasta ja mehukkaista papaijoista.

Tämän jälkeen matka jatkuu Ratchabrapa-laiturille, joka sijaitsee aivan vaikuttavan padon vieressä. Nouset pitkähäntäveneeseen, joka vie sinut Cheow Lan -järven majesteettisiin maisemiin seilaamaan karstisaarten lomassa.

Lounasaikaan saavut majoituspaikkaan, joka on keskellä järveä kelluva bungalow-hotelli. Sisäänkirjautumisen jälkeen henkilökunta kattaa perinteisen lounaan, ja palanpainikkeeksi nautitaan hienoista näköaloista.

Sen jälkeen voit vaikka jäädä hotellille rentoutumaan hyvän kirjan parissa, lähteä kajakkiretkelle tai pulahtaa smaragdinvihreään järveen omalta terassiltasi. Vesi on puhdasta ja lämmintä ympäri vuoden.

Tarjolla on myös patikkaretki viidakon halki yhteen alueen kauniista stalaktiittiluolista, Coral Caveen. Ota mukaan vettä ja käytä tukevia, umpinaisia kenkiä. Huomaa, että reitti voi olla liukas sadekaudella. Ryhmä kuljetetaan oppaan kanssa patikkaretken lähtöpaikkaan pitkähäntäveneellä. Patikkaretkellä koet viidakon vaikuttavan eläimistön, ja oppaasi kertoo sinulle eri lajeista matkan varrella. Saatat myös nähdä joitakin viidakon lintuja ja hyönteisiä. Noin 45 minuutin kävelyn jälkeen saavut laguuniin, josta jatkatte Coral Caveen bambulautalla. Lauttamatka kestää noin 15 minuuttia. Luolassa on kauniita, norsuja, noitia ja käärmeitä muistuttavia stalaktiitteja ja stalagmiitteja. Paluumatka tehdään samaa reittiä.

Alkuillasta on tarjolla upea venesafari. Safarilla on mahdollisuus nähdä paikallisia lintuja ja nisäkkäitä, kuten sarvinokkia, norsuja, härkiä ja sambareita. Paluumatkalla hotellille saat nauttia maagisesta auringonlaskusta korkeiden kalkkikivikallioiden taakse.

Hotellilla odottaa herkullinen ateria, ja illallisen jälkeen on aikaa rentoutua ja sulatella päivän elämyksiä kirkkaan tähtitaivaan alla. Yötaivas näyttää täällä erityisen upealta, koska valosaaste on minimissään.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 8: Cheow Lan -järvi – lounas Khao Sokin viidakossa – Khao Lak

On yksinkertaisesti lumoava kokemus herätä Cheow Lan -järvellä. Vedä verhot ja avaa ovi omalle verannalle. Katsele, kuinka usva hitaasti haihtuu järven yllä ja nauti hiljaisuudesta, jonka keskeyttää vain variskäen laulu.

Varhain aamulla on ohjelmassa toinen jännittävä venesafari aamuauringon sarastaessa. Pidä silmät auki, niin voit nähdä lehtiapinoita, gibboneita ja makakiapinoita!

Veneretken jälkeen tarjoillaan aamiainen. Aterioituasi voit uida järvessä, lähteä melomaan kanootilla tai vain nauttia näkymistä ja hiljaisuudesta.

Myöhään aamupäivällä kirjaudut ulos, jonka jälkeen sinut kuljetetaan veneellä takaisin mantereelle. Matkan varrella voit nauttia vielä kerran upeista maisemista ja ihastella vaikuttavia karstikallioita, jotka kohoavat pystysuorina kauniista järvestä.

Perillä laiturilla odottaa kuljettaja, joka vie sinut takaisin viidakkoon, missä tarjoillaan herkullinen thaimaalainen lounas.

Tämän jälkeen saat kyydin reilun tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Khao Lakiin. Sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa nauttia lomaparatiisista. Pukeudu uima-asuun ja etsi uusi suosikkipaikkasi kultahiekkaiselta rannalta!

Illan tullen voit suunnata Khao Lakin kaupunkiin ja tutustua kauppojen ja ravintoloiden valikoimaan.

Päivät 9-12: Vapaata aikaa Khao Lakissa

Khao Lak tarjoaa sekä rauhallista lomatunnelmaa että jännittäviä seikkailuja. Rantaparatiisi sijaitsee n. 100 km pohjoiseen vilkkaasta Phuketista, mutta tunnelma on täällä täysin erilainen. Elämänmeno on rauhallisempaa ja autenttisempaa, ja kuitenkin täältä löytyy kaikki tarvittava täydelliseen lomaan aina kauniista luonnosta hyviin ravintoloihin.

Khao Lakin lomaparatiisin muodostavat useat erilliset, mutta toisiinsa yhteydessä olevat ranta-alueet. Lomakeskusten toisella puolella aukeaa kauniin vihreä meri ja toisella puolella niitä reunustaa rehevän vihreä sademetsä.

Päivät Khao Lakissa ovat vapaita, ja ohjelma on täysin sinun päätettävissäsi.

Hunajanvärisillä rannoilla laiskottelun lisäksi suosittelemme snorklausretkeä yhteen maailman parhaista snorklaus- ja sukelluskohteista eli Similan-saarille. Saaret sijaitsevat noin 1 tunnin ja 15 minuutin pikavenematkan päässä. Yhdeksästä Similansaaresta koostuva saariryhmä muodostaa kansallispuiston, joka tunnetaan värikkäästä vedenalaisesta luonnostaan. Vain muutama askel vitivalkoiselta hiekkarannalta kirkkaaseen veteen, ja voit nähdä lukemattomia värikkäitä trooppisia kaloja, valashaita, rauskuja, merikilpikonnia ja paljon muuta. Tutustu retkeen tarkemmin alla!

Päivä 13: Kotimatka alkaa

Tänään on aika sanoa näkemiin Thaimaalle. Sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään lentokentälle, mistä lennät välilaskun/-laskujen kautta Suomeen.

Päivä 14: Kotiinpaluu

Laskeudut Suomeen rentouttavan loman jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Kaupunkiloma Bangkokissa
3 yötä

Jatka matkaasi jännittävällä suurkaupunkilomalla Bangkokissa ja ihastu Thaimaan hektiseen ja kiehtovaan 12 miljoonan asukkaan pääkaupunkiin.

Matkalla ei ole suunniteltua ohjelmaa, joten voit käyttää päivät haluamallasi tavalla ja tutustua miljoonakaupunkiin omassa tahdissasi.

Bangkokia kierrellessäsi sinun ei tarvitse huolehtia kaupungin tunnetusti vilkkaasta liikenteestä, sillä bussien, tuktukien ja taksien lisäksi liikennevälineistä löytyy paljon valinnanvaraa. Suositut jokitaksit muodostavat merkittävän osan kaupungin julkisesta liikenteestä, sillä niiden laiturit sijaitsevat tärkeimpien nähtävyyksien tuntumassa. Lisäksi voit matkustaa SkyTrain-junalla, joka kiemurtelee kaupungin kerrostalojen lomassa ja tarjoaa edullisen, nopean ja viihtyisän keinon päästä paikasta toiseen.

Bangkokin läpi virtaava, pohjoisesta Nakhon Sawanin kaupungista alkunsa saava 372 km pitkä Chao Phraya -joki jakaa kaupungin itäiseen ja läntiseen kaupunginosaan.

Keskusta sijaitsee kaupungin itäpuolella, missä muun muassa suositut Silom Roadin ja Sukhumvitin kaupunginosat tarjoavat mahtavan valikoiman ruokapaikkoja, ostoskeskuksia ja upeita skybar-kattobaareja. Itäpuolella on myös Bangkokin historiallinen kaupunginosa, jonka nähtävyyksiin kuuluvat loistelias kuninkaallinen palatsi Grand Palace sekä Wat Phra Kaeo eli Smaragdibuddhan temppeli.

Bangkokin alueella on myös paljon viheralueita, jotka tarjoavat viileämmän ja rauhallisemman levähdyspaikan keskustan trooppiselta kuumuudelta ja liikenteen hälyltä. Tällaisia alueita ovat esimerkiksi Lumpinin tai Benjakittin puistot ja Bang Krachao, jota kutsutaan usein ”Bangkokin viidakoksi”. Kaupungin vihreässä keitaassa aikakin tuntuu pysähtyneen.

Joen länsipuolella seikkailijaa odottaa erilainen Bangkok ilman pilvenpiirtäjiä ja tööttäileviä tuktukeja. Täällä kanavien muodostaman labyrintin varrella seisovat talot on rakennettu paalujen varaan, ja posti kuljettaa kirjeet veneellä. Vastakohta itäiseen Bangkokiin on niin hätkähdyttävä, että voit tuntea astuneesi kokonaan toiseen kaupunkiin – ja juuri Bangkokin monet kontrastit tekevät siitä niin mielenkiintoisen kaupunkilomakohteen.

Illan tullen erityisen suosittuja kohteita ovat China Town, Asiatique-ulkoilmaostoskeskus ja monet ylväänä kohoavat pilvenpiirtäjät. Jos mielesi tekee kylmää juomaa tai aperitiivia ennen illallista, erinomainen valinta on Kauhea kankkunen 2 -elokuvastakin tunnettu Lebua Sky Bar. Huipulta avautuva näköala on henkeäsalpaavan upea, etenkin auringon laskiessa pääkaupungin ylle.

Mitä tahansa päätätkään tehdä, matkastasi tulee takuulla ikimuistoinen!

Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Yli 6 hengen ryhmille tarjoamme erikoisetuja – pyydä tarjous jo tänään.
Arvostelut
Matkakertomuksia
ENNEN MATKAA
Hyvä tietää
Aasia
Iida Egelund Väänänen
Aukioloajat
ma-to 10-16
pe 10-15
LIITY SEIKKAUKSIIN
Vastaavia matkoja
MIKSI MATKUSTAA TOURCOMPASSIN KANSSA?
Miksi asiakkaat valitsevat meidät
 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana
 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus
 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan kumppaneiden verkostoon
 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen
TUTKIA
Tutustu kaikkiin mahtaviin matkakohteisiimme