Kokkikoulu Punaisella sillalla – aamupäivä
Hoi Anin keittiö eroaa merkittävästi sekä Pohjois- että Etelä-Vietnamin ruokakulttuureista ja tarjoaa runsaasti paikallisia erikoisuuksia. Yksi suosituimpia ruokalajeja on cao lau, joka koostuu nuudeleista, porsaanlihasta ja kasviksista ja tarjoillaan usein chilihillon kanssa. Mì quảng puolestaan sisältää nuudelien lisäksi paahdettuja riisikakun palasia ja kovaksi keitettyjä viiriäisenmunia. Tänään pääset opettelemaan paikallisten herkkujen valmistusta alusta alkaen.
Kokoontumispaikalta kuljetaan ensin oppaan johdolla ostoksille paikalliselle torille hankkimaan raaka-aineita. Torilta matka jatkuu veneellä pitkin Thu Bon -jokea punaisen sillan kupeessa sijaitsevalle kokkikoululle. Täällä paikallinen kokki on jo valmiina kertomaan parhaat niksinsä ja viemään sinut makumatkalle vietnamilaisen keittiön erikoisuuksiin. Ennen essujen pukemista käydään vielä keräämässä tuoreita yrttejä koulun omasta yrttitarhasta.
Kun herkullinen ateria on valmis, se nautitaan yhdessä lounaaksi.
Kesto: n. 5 tuntia
Huomaa: Tämän retken kokoontumispaikalle on siirryttävä itsenäisesti. Voucherissasi on ohjeet kokoontumispaikalle pääsemiseen.
Tällä retkellä on mukana vain TourCompass-matkatoimiston asiakkaita.
Suosittelemme varaamaan retken jo kotoa käsin matkavarauksen yhteydessä.
per henki alkaen: 54 € |